HogarSTRASNI je napisao:
Digresija ....nije mi jasno kako mozes da poredis vrstu muzike ili setanje po mjesecu sa necijim bolesnim umom? Pa crnci su ljudi i zar ne treba da imaju potpunu slobodu kao i bijelci?
Pricas totalne besmislice i mijesas babe i zabe....
Bojane, zar nisi ucio u osnovnoj skoli stilske figure poredjenje, metaforu, personifikaciju i td.? Ja sam to ucio u sestom razredu osnovne.
HogarSTRASNI je napisao:
Da se ode na Mars je teznja cijelog covjecanstva, da li zbog novih otkrica, novih naucnig dostigunuca ili sve jedno to je nesto sto ide svima u korist? Da li tebi ide u korist ono sto sap napisao ranije? Da ti sin ima Decka?
Skocila ti baba na zabu, stavi neku ogradu.
Da mi sin ima decka, apsolutno bih podrzao svaku njegovu odluku i ne bih mu nametao svoje misljenje, niti ga pokusavao preokrenuti na drugaciju spolnu orjentaciju.
Govoris kao da bi te mozda bila sramota, ako bi ti sin imao decka? "Jaooo, pa sta bi rekle komsije o meni, kakvog ja to sina imam ... kuku lele". Da li bi se odrekao sina putem TV-a, novina, radija, interneta ?
Vidis, to je tipicna odlika patrijarhalizma gdje sve mora biti kako tata kaze.
HogarSTRASNI je napisao:
Evo jos jedna vrlo glupa teza "Normalno je ono sto je opste prihvaceno" nema veze sa normalnim razmisljanjem...
Izvini Bojane, zar nisam u pravu? Sta je po tebi danas normalno? Samo ono sto su te kod kuce vaspitali i ucili? Milioni drugih ljudi ne zive u tvojoj kuci i imaju vjerovatno drugacije razmisljanje. Dakle, ne mozes stavljati svaku definiciju u svoje kalupe, nego pokusaj malo da gledas globalno. Otvori se prema svijetu, prosiri svoje vidike.
HogarSTRASNI je napisao:
NArkomani nisu drugo.. oni su isto.... najcesce je jedno sa drugim vrlo usko vezano... (Ko je drugi po redu sto se tice prenosenja AIDS-a?) I nije tacno da ne stete drustvu... Pogledaj malo svijetske studije o tome... vi vidi zasto je savjet evrope donijeo bas takve preporuke....
Bez obzira kakve spolne orjentacije osoba bila, ako je narkoman, van iz drustva.
HogarSTRASNI je napisao:
A iz tog tvoj posta mi se cini da si ipak razmisljao o prici da probas taj homo sex....
Ovo je pokusaj provokacije u nedostatku argumenata

U afektu vjerovatno, jer mi djelujes malo nervozno. Da se nisi iznervirao zbog suprotnih misljenja koja se ne poklapaju s tvojima?
HogarSTRASNI je napisao:
Ne postoji nijedan ali ni jedan jedini nacin da se opravda to.... i treba ih totalno eliminisati iz drustva, iz svih slojeva....
Narkomane da, obavezno. Homoseksualce samo zato sto po tebi nisu "normalni", ne.
HogarSTRASNI je napisao:
Ama covjece jel ti zivis na marsu? LIcna stvar jeste dok ne u greozava nekog drugog... A OVO UGRAOZAVA i znaci da nije licna stvar!!!!
Mozes li mi objasniti na koji nacin tebe homoseksualci ugrozavaju? Da li strahujes da ce zbog nedostatka reprodukcije ljudske rase doci citavo covjecanstvo u pitanje? Pa, upravo suprotno. Ako heteroseksualci nastave svojim tempom da prave djecu (ja cu barem dvoje

) za 100 godina ce Zemlja postati premala da prehrani sve. Sta mislis zasto je u Kini uveden zakon po kojem novi bracni parovi smiju imati samo jedno dijete? Razmisli malo.
HogarSTRASNI je napisao:
Da se rijesi problem narkomanije.. ova sredina bi bila idealna za zivot... zato ne serite vise o patrijahalnosti i zatvorenosti... ok ?
Sto se tice narkomanije, tu se barem slazemo. Opet si iznerviran Bojane?
HogarSTRASNI je napisao:
Jesmo li zatvoreni i patrijahalni zao sto ne podrzvamo pricu pedera i zato sto se ne jebemo sa istim polom? FUJJJJJ!!!!
Ne, nego zato sto bi da nameces svoje misljenje drugima. Vec sam napomenuo:"Kako tata kaze".
Inace, napad je najbolja odbrana. Da nisi ti mozda koji slucajem homoseksualac? Ili barem potencijalni kandidat da to postanes?

(zezam se, nemoj da se primas)