banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Jul 2025, 17:13

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 146 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 16 Jul 2004, 12:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Ja imam prijedlog da mi to sve iskorijenimo..Skupimo sve te homaze i posaljemo na neki pusti otok,Bogu iza nogu..Pa nek rade shta hoce..Dobro njima,dobro nama..Ionako za 40-50 godina se taj otok biti pust...Posteno? :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jul 2004, 14:58 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Jul 2004, 11:47
HogarSTRASNI je napisao:
Digresija ....nije mi jasno kako mozes da poredis vrstu muzike ili setanje po mjesecu sa necijim bolesnim umom? Pa crnci su ljudi i zar ne treba da imaju potpunu slobodu kao i bijelci?
Pricas totalne besmislice i mijesas babe i zabe....

Bojane, zar nisi ucio u osnovnoj skoli stilske figure poredjenje, metaforu, personifikaciju i td.? Ja sam to ucio u sestom razredu osnovne.
HogarSTRASNI je napisao:
Da se ode na Mars je teznja cijelog covjecanstva, da li zbog novih otkrica, novih naucnig dostigunuca ili sve jedno to je nesto sto ide svima u korist? Da li tebi ide u korist ono sto sap napisao ranije? Da ti sin ima Decka?

Skocila ti baba na zabu, stavi neku ogradu.
Da mi sin ima decka, apsolutno bih podrzao svaku njegovu odluku i ne bih mu nametao svoje misljenje, niti ga pokusavao preokrenuti na drugaciju spolnu orjentaciju.
Govoris kao da bi te mozda bila sramota, ako bi ti sin imao decka? "Jaooo, pa sta bi rekle komsije o meni, kakvog ja to sina imam ... kuku lele". Da li bi se odrekao sina putem TV-a, novina, radija, interneta ?
Vidis, to je tipicna odlika patrijarhalizma gdje sve mora biti kako tata kaze.
HogarSTRASNI je napisao:
Evo jos jedna vrlo glupa teza "Normalno je ono sto je opste prihvaceno" nema veze sa normalnim razmisljanjem...
Izvini Bojane, zar nisam u pravu? Sta je po tebi danas normalno? Samo ono sto su te kod kuce vaspitali i ucili? Milioni drugih ljudi ne zive u tvojoj kuci i imaju vjerovatno drugacije razmisljanje. Dakle, ne mozes stavljati svaku definiciju u svoje kalupe, nego pokusaj malo da gledas globalno. Otvori se prema svijetu, prosiri svoje vidike.
HogarSTRASNI je napisao:
NArkomani nisu drugo.. oni su isto.... najcesce je jedno sa drugim vrlo usko vezano... (Ko je drugi po redu sto se tice prenosenja AIDS-a?) I nije tacno da ne stete drustvu... Pogledaj malo svijetske studije o tome... vi vidi zasto je savjet evrope donijeo bas takve preporuke....
Bez obzira kakve spolne orjentacije osoba bila, ako je narkoman, van iz drustva.
HogarSTRASNI je napisao:
A iz tog tvoj posta mi se cini da si ipak razmisljao o prici da probas taj homo sex....
Ovo je pokusaj provokacije u nedostatku argumenata :) U afektu vjerovatno, jer mi djelujes malo nervozno. Da se nisi iznervirao zbog suprotnih misljenja koja se ne poklapaju s tvojima? 8) :lol:
HogarSTRASNI je napisao:
Ne postoji nijedan ali ni jedan jedini nacin da se opravda to.... i treba ih totalno eliminisati iz drustva, iz svih slojeva....
Narkomane da, obavezno. Homoseksualce samo zato sto po tebi nisu "normalni", ne.
HogarSTRASNI je napisao:
Ama covjece jel ti zivis na marsu? LIcna stvar jeste dok ne u greozava nekog drugog... A OVO UGRAOZAVA i znaci da nije licna stvar!!!!
Mozes li mi objasniti na koji nacin tebe homoseksualci ugrozavaju? Da li strahujes da ce zbog nedostatka reprodukcije ljudske rase doci citavo covjecanstvo u pitanje? Pa, upravo suprotno. Ako heteroseksualci nastave svojim tempom da prave djecu (ja cu barem dvoje :angel: ) za 100 godina ce Zemlja postati premala da prehrani sve. Sta mislis zasto je u Kini uveden zakon po kojem novi bracni parovi smiju imati samo jedno dijete? Razmisli malo.
HogarSTRASNI je napisao:
Da se rijesi problem narkomanije.. ova sredina bi bila idealna za zivot... zato ne serite vise o patrijahalnosti i zatvorenosti... ok ?
Sto se tice narkomanije, tu se barem slazemo. Opet si iznerviran Bojane? :-? :D
HogarSTRASNI je napisao:
Jesmo li zatvoreni i patrijahalni zao sto ne podrzvamo pricu pedera i zato sto se ne jebemo sa istim polom? FUJJJJJ!!!!
Ne, nego zato sto bi da nameces svoje misljenje drugima. Vec sam napomenuo:"Kako tata kaze".
Inace, napad je najbolja odbrana. Da nisi ti mozda koji slucajem homoseksualac? Ili barem potencijalni kandidat da to postanes? :D 8) :angel: (zezam se, nemoj da se primas)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jul 2004, 18:33 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Mar 2004, 20:43
Vidish, a ja sam dosad zhiveLA u ubedjenju, da je okej retji svoje mishljenje, na ovom forumu, iako se mozhda ne slazhe s tvojim :)

Dakle, evo, nisam s Marsa definitivno, i i dalje tvrdim, da nemash pojma o chemu prichash :)

Slobodno mi objasni na koju foru tebe neko ugrozhava, chisto da me poklopish 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jul 2004, 20:10 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Jul 2001, 01:00
Blahhh...

Mislim da sam vec napisao svoje misljenje, u nekoliko slicnih tema na ovom podforumu :>
Glavna poenta je "da li ti volis kada stara komsinica gleda kroz odskrinuta vrata kada se vracas kuci i to sutra prica drugoj komsinici uz kaficu" ??
Svi se jezimo takvih situacija, a ovamo bi da pobijemo sve one kojih se u principu bojimo (govorim za one koji su ovdje najvatreniji i zagovaraju metodu "pobiti govna i gotova stvar").

Mislim ono .. dokle god te ne diraju ne treba ih dirati, jednostavno.
Samo onaj koji nije siguran o svoje seksualno opredjeljenje pati od homofobije.

Moje straight opredjeljenje ne moze mijenjati grupa homosa koji se kresu pred mojim ocima, jednostavno me to ne zanima.

Dalje - stvar ukusa - mozda i jeste malo neobicno da vidimo kako se dva muskarca ljube, jer nismo navikli na to, ali zamislite 50-the godine, mini suknja je bila tabu i nosile su je samo najvece bludnice. A sada vecina ljudi prosto slini kad vidi djevojku u minicu. Sta reci na to ?? Stvari se mijenjaju, ljudi se mijenjaju, u toj jednacini samo je vrijeme konstanta.
Danas jeste - sutra nije, i tako stvari moraju funkcionisati.
Homoseksualaca je bilo mnogo kroz vijekove i sta sada mi hocemo ?

I jos nesto - kada se spomene homoseksualnost i homoseksualci odmah se misli na dva muskarca. Razmislite znacenje rijeci homo i seks, u tu definiciju spadaju i zene koje "bacaju oko" na druge zene.
Kladim se da 95% muskaraca koji su na ovoj temi pisali protiv homosa obozava da gleda lzebejke, ili uzivaju u "trojcu", mislim sve je to jadno, sami sebi skacu u usta. Lezbejke su ok, ali "pedercine" treba pobiti....
Suplja prica..

p.s. ne znam ni ja zasto sam sve ovo napisao, vjerovatno su krivi umor i trenutni visak vremena... ionako cu dobiti more odgovora koji ce dovesti u pitanje moje seksualno opredjeljenje, koji ce spominjati moju djecu u kontekstu buducih homosa itd itd.. a postavlja se pitanje: "cemu ova suplja prica??"

Toliko od mene ... :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jul 2004, 21:40 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2001, 01:00
Nevjerovatno je koliko se samo ljudi nesvjesno 'loze' na zapad, dobro bi bilo da se radi o lozenju koje bude pa prodje, izgori, sta li, pa je taj neko dijelom i svjestan da se radi samo o lozenju..Lozenje ili ne, imamo te multi znalce koji pricaju o svemu i svacemu, tvrde i ne diskutuju, prave se umni, napredni, odskakuju ko velim?? Lazni liberalizam je vjerovatno mnogo opasniji nego sto se cini..

Ne razumijem o cemu se radi kad neko veli: "Gay`s OK",
isto kao sto ne razumijem kad neko kaze: "mrzim ga jer je peder".

Razumijem: "ja to ne bih nikad, uf sto mi se to gadi"..
ne razumijem: "pa sta nek se ljudi vole, ljubav pobjedjuje" i slicne bisere bljutavo prevedene i prevodjene sa zapada na istok.

Razumijem: "homoseksualnost je bolest, animalnost ako ne bolest"
Ne razumijem: "treba ih natjerati da se lijece".. kome se lijeci nek se lijeci".

E sad taj lazni, sunce mu njegovo, dovesce ovo i svako drustvo do epidemije, tata ce voditi sina u skolu a ako on ne bude stigao tata ce, mama ce svoju porodicu upoznavati sa svojim momkom with huge knockers... a kako li ce tatama mali reci da je upoznao djevoku koja mu se svidja, i da ga ne zanima bogati stariji djecak od tatinog kolege usvojeni sin...

eto narode umalo i od mene neka pametna :wink:
ajd da nisam stalno na politici majku mu :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jul 2004, 00:17 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Jul 2004, 11:47
vuk je napisao:
Nevjerovatno je koliko se samo ljudi nesvjesno 'loze' na zapad, dobro bi bilo da se radi o lozenju koje bude pa prodje, izgori, sta li, pa je taj neko dijelom i svjestan da se radi samo o lozenju..Lozenje ili ne, imamo te multi znalce koji pricaju o svemu i svacemu, tvrde i ne diskutuju, prave se umni, napredni, odskakuju ko velim?? Lazni liberalizam je vjerovatno mnogo opasniji nego sto se cini..

Mmmda, sta kazala?
Citiraj:
Ne razumijem o cemu se radi kad neko veli: "Gay`s OK",
isto kao sto ne razumijem kad neko kaze: "mrzim ga jer je peder".
To su samo misljenja pojedinaca. U recenicama koje si naveo, nema nikakve dvosmislenosti. Nema tu sta razumijeti. Ili se slazes s njima ili ne.
Citiraj:
Razumijem: "ja to ne bih nikad, uf sto mi se to gadi"..
ne razumijem: "pa sta nek se ljudi vole, ljubav pobjedjuje" i slicne bisere bljutavo prevedene i prevodjene sa zapada na istok.
Kakve veze ima zapad sa istokom i pederima? Pederi iliti homoseksualci su iste spolne orjentacije bez obzira bili oni na sjevernom polu ili u BL :roll:
Citiraj:
Razumijem: "homoseksualnost je bolest, animalnost ako ne bolest"
Ne razumijem: "treba ih natjerati da se lijece".. kome se lijeci nek se lijeci".
Mmmda, sta kazala? Naporan dan danas bio? Vrucina ... eh da ...
Citiraj:
E sad taj lazni, sunce mu njegovo, dovesce ovo i svako drustvo do epidemije, tata ce voditi sina u skolu a ako on ne bude stigao tata ce, mama ce svoju porodicu upoznavati sa svojim momkom with huge knockers... a kako li ce tatama mali reci da je upoznao djevoku koja mu se svidja, i da ga ne zanima bogati stariji djecak od tatinog kolege usvojeni sin...
Mmmda, sta kazala? Da li si procitao svoje recenice prije nego sto si kliknuo na Pošalji ? Ovo mi djeluje na fazu "aj da napisem bilo sta, samo da napisem".
Citiraj:
eto narode umalo i od mene neka pametna :wink:
ajd da nisam stalno na politici majku mu :)

Nema sta, svaka ti dala :D Da nam je ovako pametnih kao ti, gdje bi nam bio kraj :wink: 8) :angel:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jun 2006, 13:07 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Jul 2001, 01:00
BBC

Prema najnovijim istraživanjima naučnici su uočili vezu između broja muške braće i seksualne orijentacije pojedinca. Naima verovatnoća pojave homoseksualnosti raste ukoliko dete ima više starije braće. U pitanju je biološki a ne socijalni faktor budući da ova veza postoji samo u slučaju da sva muška deca imaju istu majku. Dužina života provedena u porodici s puno muške dece naizgled nema nikakav uticaj na seksualnu orijentaciju.

Moguće objašnjenje za ovu pojavu je da organizam žene doživljava muški fetus kao strano telo. Imunološka reakcija kod nekih žena je izgleda pojačana. Ona raste i sa svakim novim muškim detetom. Antitela majke izgleda utiču presudno na razvoj mozga nerođenog deteta.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jun 2006, 15:38 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Apr 2006, 17:59
Moj moto je ZIVI I PUSTI DRUGE DA ZIVE!
Sto znaci da mi niko ne smeta, bez obzira kakve mu bile sklonosti, dokle god mene ne ugrozava.
E sada sto se tice brakova izmedju pripadnika istog pola...pa u sustini sam protiv toga iz samo jednog razloga, ukoliko se to dozvoli sledeci korak je mogucnost usvajanja dece, a ja ipak missim da bez obizira na sve, dete ne moze nomalno da se razvija sa dve mame ili dvojicom tata...
Ta situacija samo stvara konfuziju kod deteta, jer kako to da njegovi drugari imaju mamu i tatu a on ne...
:)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jun 2006, 18:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2003, 05:18
Brandzi je napisao:
ja ipak missim da bez obizira na sve, dete ne moze nomalno da se razvija sa dve mame ili dvojicom tata...
Ta situacija samo stvara konfuziju kod deteta, jer kako to da njegovi drugari imaju mamu i tatu a on ne...

To ti se gadno kosi sa "zivi i pusti druge da zive." ;)

To moze da se vidi kao problem samo zato sto ista ta logika sprjecava sve njegove drugare da imaju dva roditelja istog pola. Kad nikom ne bi branili, eventualno bi to bila najnormalnija pojava na svijetu i odmas nemas taj izgovor. ;)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jun 2006, 18:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
Onda bi mogli reci (za razvedene) "zasto ja uopste nemam tatu" (ako se tata ne javlja) isto kao "zasto ja imam 2 oca ili 2 majke"...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jun 2006, 21:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2005, 01:04
solomonsko rešenje: zabraniti im da usvajaju decu! ako hoće sopstveno dete neka ga sami naprave :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jun 2006, 22:55 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jun 2006, 22:58 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 08 Jun 2006, 00:10
*Sisiban* je napisao:
Pustimo pedere, ima važnijih stvari u životu...

Napokon nesto pametno!!!! =D> =D> =D>

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jun 2006, 12:39 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Maj 2006, 12:07
Zasto ne reći svoj stav!?!

Hipotetički:
da mi "sutra" (posto je mala) moje dijete kaže:"Otkrila sam svoje pravo JA, ja sam lezba!", moram priznati da nebi bila nimalo oduševljena.

Naravno da je se ne bih odrekla, ali ne bih ni išla linijom manjeg otpora i pravdala to "normalnom pojavom u svijetu".
Pokušala bih sebi da objasnim kako je uopšte do toga došlo, gdje je učinjena greška, odakle ta potreba da se pronalazi u nekom drugom identitetu (identitetu lezbe), koji po meni nije prirodan.
Svjesna da se prije ili kasnije moram pomiriti sa realnošću, džaba "tada" svo moje prihvatanje i podrška kada su posljedice učinjenog tu.

Možda ovo zvuči konfuzno, ali vjerujem da svi oni koji imaju djecu shvataju zašto pristup temi iz ovog ugla.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jul 2006, 21:14 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2006, 18:58
Tu gamad treba samo pod cizmu baciti....!!!

- WHITE POWER -

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jul 2006, 15:18 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2002, 18:07
Kad prelistah ovih 5 stranica mogu samo reći - Balkan. :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jul 2006, 16:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

aj_sad je napisao:
Kad prelistah ovih 5 stranica mogu samo reæi - Balkan. :drinking:

Trebale su ti sve stranice da to skontas?! :P

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jul 2006, 01:57 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 13 Apr 2004, 06:20
Zanimljivo je koliko medju nama ima ovih "tolerantnih"
sto se ugledaju na zapadne komsije.

Stvarno je jadno da su vam zapadne komsije uzor...

Homoseksualnost nije nikako normalna, vecina pedera su
perverznjaci, depresivni, narkomani.

Dokaz je onaj ludak stjuardesa koji je posjetio nas forum da bi nasao srpskih jebaca, jer su mu oni najljepsi.

Sponinjao je kako je osjecajan i kako ima momka i voli ga,
ali, kasnije je pricao kako pored njega ima sex sa desetinama
homopedera i kako je ucestvovao u "vozicima".

Toliko o pederima, a i lezbejke su posebna prica,
to su zene koje su toliko teske, glupe, histericne, dosadne da ih nijedan muskarac ne podnosi, i onda zamrze muskarce i nadju utjehu kod zena.

Pouka je: budite tolerantni prema suprotnom polu, a ne
prema pedercinama i ostalim ludacima...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jul 2006, 05:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Hahaha, tebe treba na Humor prebaciti. :D

Dobar ti username, baj d vej. ;)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jul 2006, 10:07 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2002, 18:07
altoid je napisao:
aj_sad je napisao:
Kad prelistah ovih 5 stranica mogu samo reći - Balkan. :drinking:

Trebale su ti sve stranice da to skontas?! :P

manje vise :) s ova teorija kako se postaje lezbejka mi je totalno nova :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 146 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]