banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 03:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 543 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 28  Sledeća

Sta djevojka treba da ima, da bi bila glavna ribica u gradu?
Glasanje se završava 28 Sep 2005, 02:09
Mnogo para 4%  4%  [ 2 ]
Silikone 8%  8%  [ 4 ]
Unutrasnju ljepotu 8%  8%  [ 4 ]
Stil i nacin oblacenja 16%  16%  [ 8 ]
Pamet 10%  10%  [ 5 ]
Fizicki izgled 38%  38%  [ 19 ]
Nesto sasvim drugo 16%  16%  [ 8 ]
Ukupno glasova : 50
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 30 Avg 2005, 19:13 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2004, 19:52
Digresija je napisao:
Ja ne gledam Pink, pa takodje ne znam ko je ta riba, ali moram priznati da solidno izgleda. :)
Ima li jos kakvih slika?

@drigi: Kako ti drigi sve znas - kako ona izgleda uzivo, kako je bilo u Kajaku i td., kao da si uvijek u sredistu zbivanja u BL, a cijelo vrijeme boravis u Sloveniji... I kako druge mozes nazivati lazovima, kad si ti sam lazov? Bruka... :P

druze iz kotor varosi da si iz banjaluke i da imalo izlazis vani znao bi

tu curu poznajem jos iz Mustanga, za razliku od tebe ja sam dobar prema ljudima i normalno se ponasam i imam dovoljno prijatelja. Ona ti je udana za gazdu kafica Live ( pored Haniotija ) i sad se prilicno proljepsala ( prije 6-7 godina i nije bila nesto posebno ). Gazdu Livea moja raja zove "lazov, lazov " a sad ti razmisli zasto

Tijana ( YU misica ) je djevojka Krunica ( poznati biznismen u BL - klas pekare, sector sec. itd ) ciji roditelji i moji roditelju su dugogodisnji prijatelji pa ga i ja poznajem. Ako hoces nju vidjeti ( sorry ali ti nisi iz BL :P ) jutarnju kaficu obicno pijemo na istom mjestu ( Klub 22 na abaciji )

Za Natasu Stanisic ( Luburic ) mogu samo reci da koliko je lijepa toliko nije pametna :)
Poslije Danke uhvatila se Slovenca ( nemam nista protiv tih ljudi ali ni ne podrzavam to sto rade ), milion puta sam joj bio u kuci jer se poznajemo od rodjenja...

digresija neke stvari nikad neces razumjeti

inace ja sam uvjek govorio da tata moze djetetu auto, kucu ali pamet nikako i da se u skolu uvjek isplati investirati tako da ja u Sloveniji polazem ispite da postanem ovlasteni fin. revizor...

a koliko sam cesto u Slo to znaju moji prijatelji ( recimo u zadnja 3 mjeseca svega par dana tako da ne vidim razlog da to potenciras ) a i inace budem po par dana da pozavrsavam obaveze, a vikende sam obicno u banjaluci

ako te zanima jos sta slobodno pitaj

http://drigi.blogabet.com/

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Avg 2005, 21:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Sep 2004, 01:11
ljudi izgleda da ste vi malo pobrkali loncice...
sonja sa pinka nije udana, a zena gazde live-a je mirela i cini mi se da nikakve veze sa pinkom nema
jedino sto sonju i sasu (gazdu live-a povezuje je to sto studiraju arhitekturu)
inace je sonja ok cura, licno ju poznajem pa mogu reci...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2005, 10:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
pa ta Sonja bas i nije nesto posebno, reklo bi se srednja zalost

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2005, 11:04 
BSE je napisao:
pa ta Sonja bas i nije nesto posebno, reklo bi se srednja zalost

Ko je po tebi poseban? Ok, postujem da su ukusi razliciti, ali ne mozes za takvu djevojku reci da nije nesto posebno. Od boljeg uvijek ima bolje, ali ona je lijepa djevojka, i tu se nema sta pametovati.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2005, 11:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

pa imas mali milion ljepsih po BL
ako vec postujes da su ukusi razliciti onda kako se mozes cuditi kad kazem da djevojka bas i nije nesto
tebi je mozda lijepa, meni je sasvim prosjecna
jednostavno nije moj tip

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2005, 11:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2004, 19:52
za mene Dragana Garic :D

ima sve i izgled i ponasanje a nije neka "prozivana riba "

inace Blanka je van konkurencije, ali se "slabo udala " :)

http://drigi.blogabet.com/

Poslednji put menjao drigi dana 31 Avg 2005, 11:54, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2005, 11:26 
u bl kriterijumi ljepote su se malo iskrivili....ljepotice su sad silikonske barbike sa kilom sminke,milion razlicitih detaljana na sebi(njima je svaki dan nova godina) aaaaa iskvarcana jao jao i kad to sve skines ona je ispod prosijecna djevojka...ja licno volim prirodnost,sarm,nacin na koji se djevojka ophodi prema ljudima,razgovara,zatim obrazovanost itd. itd...a kad mad mi dodje debilusa kojoj je tata prodao dva konja i tri krave pa poslao ceru u bl.....a ona jos digla nos...uzas to su danasnje ljepotice bl............

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2005, 11:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

sanja999 je napisao:
u bl kriterijumi ljepote su se malo iskrivili....ljepotice su sad silikonske barbike sa kilom sminke,milion razlicitih detaljana na sebi(njima je svaki dan nova godina) aaaaa iskvarcana jao jao i kad to sve skines ona je ispod prosijecna djevojka...ja licno volim prirodnost,sarm,nacin na koji se djevojka ophodi prema ljudima,razgovara,zatim obrazovanost itd. itd...a kad mad mi dodje debilusa kojoj je tata prodao dva konja i tri krave pa poslao ceru u bl.....a ona jos digla nos...uzas to su danasnje ljepotice bl............

svaka cast!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2005, 11:31 
BSE je napisao:
sanja999 je napisao:

svaka cast!!!

I od mene takodje.....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2005, 11:37 
hvala ljudi al to je stvarno ziva istina...ne znam koga vise da krivim te takve djevojke ili momke koji ih mozda jos vise podrzavaju..i kad mi dodju pa kazu..joj ne mogu da nadjem normalnu djevojku u bl ...sve sponzoruse itd......ne znam one su takve prihvacene sto je najgore od svega a NORMALNE DJEVOJKE(nenapucane) nestaju u tome svemu i ostaju neprimijecene

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2005, 11:45 
sanja333 je napisao:
hvala ljudi al to je stvarno ziva istina...ne znam koga vise da krivim te takve djevojke ili momke koji ih mozda jos vise podrzavaju..i kad mi dodju pa kazu..joj ne mogu da nadjem normalnu djevojku u bl ...sve sponzoruse itd......ne znam one su takve prihvacene sto je najgore od svega a NORMALNE DJEVOJKE(nenapucane) nestaju u tome svemu i ostaju neprimijecene

Shto je najgore to svi znamo.... :(
Ma meni ne treba napucana :( ...samo da nije ispucana. :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2005, 11:47 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Mar 2002, 01:00
sanja333 je napisao:

Nisi mi jasna.. pa uvijek je bilo i bice mnogo razlicitih djevojaka, ukusa i sl. Ja takodje poznajem djevojke koje je drigi spomenuo, i meni su one ok cure. Nikako necu pokazivati neku netrepeljivost prema njima zato sto imaju ili nemaju para, sto se oblace tako kako se oblace.. sve u svemu one su lijepe cure (meni je iskreno natasa medju top10 djevojaka u bl, po fizickom izgledu, ne ulazim u nikakvu osobenost i njenu filozofiju zivota). Naravno, moja idealna djevojka mora da ima mnogo vise od fizickog izgleda..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2005, 11:55 
Cemu takva netrepeljivost?
Neka se svako iskaze svojim kvalitetima. Pa kome sta odgovara to ce i izabrati. A pricati kako normalne djevojke ne dolaze do izrazaja zbog ovih 'napucanih' je bez veze. Cak prepoznajem i ljubomoru u tome.
Sad ce neko pomisliti kako branim ove koje kritikujete, ali ne. Nisam ni ja ljubitelj takvih kojima je jedini adut izgled i koje se loze na status ili pare... samo mislim da ima dovoljno prostora za sve bez pljuvanja po bilo kome.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2005, 12:03 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Mar 2002, 01:00
Fedor je napisao:
Cemu takva netrepeljivost?
Neka se svako iskaze svojim kvalitetima. Pa kome sta odgovara to ce i izabrati. A pricati kako normalne djevojke ne dolaze do izrazaja zbog ovih 'napucanih' je bez veze. Cak prepoznajem i ljubomoru u tome.
Sad ce neko pomisliti kako branim ove koje kritikujete, ali ne. Nisam ni ja ljubitelj takvih kojima je jedini adut izgled i koje se loze na status ili pare... samo mislim da ima dovoljno prostora za sve bez pljuvanja po bilo kome.

saglasan sam sa tvojim misljenjem :)

kroz gimnaziju, kasnije fax, konstantne izlaske i sl. upoznao sam razlicite vrste djevojaka.. tako da imam prijateljica koje u gradu kotiraju kao extra napucane ribe (obicno vlada ljubomora pa ih zovu raznoraznim pogrdnim imenima) a imam i super prijateljica koje spadaju u manje izrazajne, da ne kazem normalne djevojke.. nemam nista protiv ni jedne od njih..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2005, 12:11 
ok ali moje misljenje je da su danas te neke najbolje ribe u gradu o kojima se prica itd. te koje sam ja opisala..ne bi da ih imenujem ima ih puno...a one su izvjestacene kokosi....sorry to je moj stav neki generalni...i to je jadno.....ok lijepa djevojka je lijepa djevojka i to stoji bez obzira sta ona ima na sebi ali imam osjecaj kao da normalne ostaju same jer nisu upadljive ,nametljive itd. i jos ako imaju nesto u glavi nikako nije dobro jer bolje imati neku koja manje prica...pa joj kazes "SRCE POKUSAJ STO MANJE DA PRICAS TI SE SAMO SMIJESKAJ"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2005, 12:20 
SRRCE NEMA TU LJUBOMORE NIKAD NIJE NI BILO JA SAMO PRICAM ONAKO KAKO JE A JA NISAM IMALA PROBLEMA S TIM DA BUDEM PRIMIJECENA i NIJE VAM FAZON PITATE ZA MISLJENJE I ONDA PROZIVATE NEKOG LJUBOMORNIM ITD.NA TAJ KIC I GRAND PARADU (NIKAD) TOLIKO PUSA I POZDRAV

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2005, 13:24 
:( kakva riba jebote...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2005, 14:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:00
Dobro je dok se shamarate sa epitetima, ali epitet "lijepog" kod djevojke je shirokog pojma, shta znachi da lijepo na djevojci nisu njene grudi ili dupe ili ... Lijepo mozhe biti lice, pogled, glas ... a sve ostalo je fizichke prirode ... Iako se sa mnogima necu slozhiti, jer ipak odijelo chini chovjeka ... ne moraju to da budu kojekakvi Djani Bulevari i shta ja znam, ali ipak, malo ukusa nije na odmet ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2005, 14:28 
psyborg je napisao:
:( kakva riba jebote...
HMMMMMMMMMMMM

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2005, 14:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:00
sanja dusho, nemoj da si mi kratkog fitilja, samo lagano i opushteno ... ja razumijem da ti stojish chvrsto sa obe noge na zemlji, ali opet, kao i vi zhene, i mi mushkarci gledamo na neke stvari iz razlichitih uglova ... :wink:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 543 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 28  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]