Dark Man je napisao:
...najbolje da se umetnu na ove sa zapada, da se trpaju sa 13-14 godina... Ja zensko tijelo smatram bozanskim i ne treba ga "svakome" prodavati, kao neka "kurva", treba da cijeni svoje tijelo (al ga filozofiram

)... Dok nadje odgovarajucu osobu i dok ona odluci da je vrijeme za to, je njena stvar, ne naleze svi prave ljubavi sa 16-17-18 godina...
U potpunosti se slazem s tobom

Kontajte cure da ste se kao sto covijek kaze krenule "trpati" sa 13, 14 godina sta bi bilo sad...jedan abortus minimum ili cak trudnoca, beba i sl...Mislim koliko ste vi u tim godinama znali o kontracepciji, da ne pricam o zastiti od sexualno prenosivih bolesti?!Ja sam znala vrlo malo...
Takodje sto cova kaze treba sebe znati cjeniti dovoljno, svi mi dobro znamo "slucajeve" gdje je djevojka izgubila nevinost u 15, 16...itd ne zato jer je to uistinu zeljela, vec jer ju je momak, ili sta vec, ucjenio

u fazonu ili to ili...
Dakle, sve je to individualno ako se djevojka osjeca dovoljno zrelom i ukoliko to stvarno zeli moze i sa 13 sto se mene tice (mada koliko ih je stvarno zrelo u tim godinama ali...), ali isto tako ako se djevojka sa 20 i kusur ne osjeca, u ovom slucaju bih rekla dovoljno spremnom i to jos uvijek ne zeli, stvarno ne vidim razlog zasto bi se to mene ili vas ticalo...
Sve ovo bi zesta off topic al' je po mom misljenju znatno bitnije od toga koliko puta neko dnevo masturbira