blabla je napisao:
ZALJUBLJENI?
Ja: preko usiju....u vezi sam sa svojim slatkim momkom vec cetvrtu godinu, ali bukvalno kao da sam se juce zaljubila u njega....
Vidim svi ste nesto pokrenuli neke seksi teme, a ja bas hocu ovakvu: emotivnu....
Dakle, dragi moji, koga to vi volite?
Priznajem,kriva sam po svim tackama optuznice.
Ludo volim moju Zalosnu Sovicu vec skoro 5 godina.
Nedavno se navrsila prva godina naseg zajednickog zivota.
Mada smo i prije toga skoro cijeli dan provodili zajedno.
Naravno,kad su dvije osobe tako dugo zajedno i kada zive skupa,normalno je da ponekad dodje i do razmirica.
Ja sam zivco,planem (uglavnom bez nekog veceg razloga),a onda se smirim i prodje me sve za 5 minuta.Poslije kontam kako sam se nerazumno ponijela.
Ljubav,tolerancija i razumijevanje - to je ono bitno.
On ponekad zna reci da uz mene nikad nije dosadno - ako nista drugo,ja cu vec naci neki razlog da se prepirem.
No,kako vrijeme odmice i ja se mijenjam,vise ne planem tako cesto na prvu loptu,postala sam razumnija (ko bi rekao

).
Voljeti se moze i sa 15 i sa 35 i sa 55 ...
Zivot nam otkriva neke tajne i postajemo mudriji,ali imuni na ljubav nikad.
Svima nama je potreban neko da nas voli,neko koga cemo mi voljeti.
Ponekad,kad si povrijedjen tesko je to priznati,tesko je cak i vjerovati da bi to moglo biti tacno.
Mozda jeste otrcano - ali zaista,ljubav nas 'pogodi' onda kad joj se najmanje nadamo.
------------------- * * * ------------------- * * * ------------------- * * * ------------------- * * * ------------------- * * * ------------------- * * * -------------------
Ova tema me podsjetila na Caroliju.
I ona je otvarala teme o ljubavi (uz slican komentar ovom podebljanom,ako me sjecanje dobro sluzi - jer vec su prosle godine

).
Nadam se da ce nam opet svratiti.
Sigurno je ludo zaljubljena pa nas se i ne sjeti.