nepokoreni je napisao:
Evo pitanje za ženski dio foruma: kad se posvađaš sa curom jerbo te je napravila idiotom na vrlo podmukao način (nije korpa i udvaranje) poslije skoro godinu dana ona te gleda i hoće da priča sa tobom, iako si rekao da ti se ne obraća i ne prilazi s tim da si obećao da kad njen frajer mi pređe put jedan od nas dvojice ide u šok sobu poslije susreta (nebitno koji nije to tema)
PS: nisam je ni takao, žensko nisam nikad udario i nemam namjeru (mada trebao sam u nekim slučajevima...)
Moje viđenje. Žene uglavnom vole da ih se voli i pati za njima, da se nekom sviđaju i sl bez obzira na to koliko se njima taj muškarac sviđa ili ne sviđa. Kontaš? Ono imam momka, ali flertujem sa svakim živim, pa i sa bivšima, samo da skrenem pažnju na sebe. A ako se bivši stvarno i upeca (što ti i jesi, jer vidimo da misliš na nju i raspituješ se po forumu, jer da ti nimalo nije bitno rekao bi zaboli me neka stvar, a ne bi tumačio šta joj to znači) onda njenom rastu ega i samopouzdanja nigdje kraja. Cilj je imati i jare i pare, a zašto-nije bitno. Svako svoje komplekse liječi na svoj način. Činjenica je da se od žena očekuje da budu lijepe i privlačne, pa kad je privlačna svima pa i bivšem-super!
Mogla sam ovo i ljepše objasniti, ali mi se nije dalo, gladana sam.
Ovaj dio da ćeš ti nekoga tući je bezveze. Ako te je i prevarila sa tim likom, bože moj, doviđenja i sretno, najbolje što si mogao da uradiš je da ti nju prvi prevariš ili da na vrijeme skontaš koliko je sati. Ako si ispao donji jbg, nek ti bude škola za drugi put. Mlaćenjem nekoga nećeš izgledati puno pametniji.