chils je napisao:
ja bi abortirao a ona nek radi sta hoce
kako sta pa zivjeli bi zajedno podizali to dijete ako ima finansijskih mogucnosti faks bi se zavrsavao ako nema zaledio bi se na neodredjeno dok se ne steknu uslovi
Da se krenem i ja zajebavati pa napisem: "odveo je tati ginekologu"?
Generalno se protivim dovodjenju djece na svijet kada za to ne postoje uslovi tako da bih, ma koliko zvucao kao djubre, navijao za prekid trudnoce pa danas-sutra kad se za to steknu uslovi, a ako jos uvijek budemo zajedno, sto se mene tice - mozemo ih stancati kao sa trake. Radije biti "djubre" u ovoj situaciji nego da danas sutra zbog eventualnih sranja koja bi mogla doci izmedju mene i te imaginarne zene/djevojke da upropastavam zivot svom djetetu i uskracujem mu pravo na normalnu porodicu. Neko ce reci da za srecan brak i srecnu porodicu nema garanta - to jeste istina, al' su sanse uveliko vece ako se za brak i zasnivanje porodice odluce dvoje koji za to imaju uslove i koji su proveli malo vise od 3-4mj za upoznavanje.
Ako bi opcija abortusa otpala u startu - ruku pod ruku, zajednicki zivot (uz pomoc moje i njene familije, ako za to budu raspolozeni) i podizanje djeteta. S tim da ja, iako pravila nema, za brakove tog tipa (nema se ni u lijevoj i desnoj, a ni uslova da se isto zaradi, poznaju se ovlas i skoce u brak samo zbog djeteta) sam poprilicno siguran da nemaju neku specijalnu buducnost.