E sad cu vam ispricati pricu iz komsliuka...
Dakle komso je po struci autolimar (spor do bola nikad ga docekati da zavrsi nesto, a skontacete i zasto), a komsinica klasicna domacica i radi neki posao mislim cuva neku stariju osobu. E sad taj komso voli pricati ko navijen i stalno bi pricao ne bitno jel tebe to zanima ili ne, bitno je samo da te vidi i onda se nastavlja. Dok je komsinka vrijedna ko pcela, sve radi i nista joj nije tesko. Sad njihov sin gradio kucu i oboje su bili na radovima, njega su stavili na mjesalicu, a ona je dodavala blokove i radila na strujnoj dizalici. Znaci fizikalija teska. Inace majstor je bio isto komsija, taj je lud sto se tice rada, moze raditi bez prestanka 24h i tako puta 7

...E sad pri kraju radova, jutro, ustaje komso na pokrivanje je kuce i zali se kako ga je majstor unistio sa poslom kako ga bole koljena da se ne moze pomjeriti itd., komsinka je tu i dalje da dodaje crijep

...
Zavrsilo se to sve i sad je festa navece, a komso plese li plese kao da je navijen, nema bolu noge, bolu ledja, ne pokriva sin svaki dan kuci...Govori meni majstor mozes li ti skontati ovo
I nije to sve, da bi sve bilo crno do bola i da komsinka ne bi morala pilati onu gradju za potpalu rucnom testerom kupi on njoj onu na struju da se ona ne muci...
Ja kadar nevera, a i inace imam komsiluk da bi se svaki dan mogla jedna epizoda pristojno humoristicne serije snimiti.