banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 11:08

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 90 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 29 Apr 2002, 12:20 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2002, 01:00
Internet: držati dalje od žene, cure, ženskog roda uopšte. Bolje spriječiti nego liječiti.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Apr 2002, 12:45 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 10 Nov 2001, 01:00
Blue, u pravu si ti. Samo sad je sigurno za mnoge već kasno!!! :smile:
Koliko puta sam želela da bacim comp. kroz prozor! (To je bilo pre. Sada više ne. :grin: )

Slika

http://www.clicksmilie.de/sammlung/alle ... che034.gif

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Apr 2002, 14:49 
Veteran
Veteran

Čarolija je dakle skrenula s teme. Kad se zaželim mejlova pošaljem sam sebi jedan. Prijateljski, ohrabrujući, u fazonu: ne daj se generacijo. Šta ću, moram. To se ipak ne može računati kao prevara.
Možda je sve to malo prenaduvano. Mislim, to s prevarama putem mejla. Ne znam ni jednog momka koji bi živu djevojku zamijenio nekom za koju samo zna da lijepo kuca. I obrnuto. Mislim da je sve to više u fazonu igre, ukoliko se uopšte desi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Apr 2002, 15:03 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2002, 01:00
<!-- BBCode Quote Start --><TABLE BORDER=0 ALIGN=CENTER WIDTH=85%><TR><TD><font size=-1>Citat:</font><HR></TD></TR><TR><TD><FONT SIZE=-1><BLOCKQUOTE>
Dana 29.04.2002. 15:49, blue je napisao:
Mislim da je sve to više u fazonu igre, ukoliko se uopšte desi.
</BLOCKQUOTE></FONT></TD></TR></TABLE><!-- BBCode Quote End -->
Hehehe, ima u tome neke draži... misilm u tom maštanju iliti fantaziranju.
<!-- BBCode Quote Start --><TABLE BORDER=0 ALIGN=CENTER WIDTH=85%><TR><TD><font size=-1>Citat:</font><HR></TD></TR><TR><TD><FONT SIZE=-1><BLOCKQUOTE>
Ne znam ni jednog momka koji bi živu djevojku zamijenio nekom za koju samo zna da lijepo kuca. I obrnuto.
</BLOCKQUOTE></FONT></TD></TR></TABLE><!-- BBCode Quote End -->
Ja znam :grin:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Apr 2002, 08:02 
Veteran
Veteran

A to su, znači, ti što varaju putem neta.
Ne znam, ne bih nikoga varao preko neta, čim bih našao neku da mi se više sviđa to bi bio kraj. Zašto se zamajavati bez potrebe?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Maj 2002, 15:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2001, 01:00
Varanje preko neta... :smile:

Postoje ljudi koji se ne mogu snci u realnom svetu pa pokusavaju da sebe sto bolje prikazu ovde u cyber worldu. Problem je u tome sto se obicno precene, ili jednostavno ne zele da se prikazu onakvi kakvi su. Chat i ICQ ja nekako najpogodniji za to. Razumem nekad ljude kojima treba ventil, negde da se isprazne, ali ja sad to postavim ovako. Ako moja (buduca) zena (nisam ozenjen jos :lol: ) se tako postavi na internetu, jednog dana moze naici ljubazni vodoinstalater ili postar, za mene nema tu neke razlike. I obrnuto... ako musko vara, postavlja se da kao nema devojku (a kuci mu dvoje dece ceka da zagrsli tatu), ni to nije ok.
Nikad nisam mogao da razumem ljude koji beze od istine, iz krajnosti u krajnost. Necu da kazem da nema onih koji su se nasli preko neta, uzeli cak (ima ih i medju posetiocima chata #banjaluka...), ali opet tu treba biti tako oprezan...
Jer, nikad se ne zna ko je uopste sa druge strane kompjutera. Evo banalan primer: nas novopeceni tata Roberto prosle godine se pojavi na chatu kao angel_baby ... i jedan od @ (nije bitno ime) kao pocne sa njim da prica, ovo, ono, muvanje klasicno (:lol:) i... kad je doslo do slike, Robika posalje svoju. :smile: Strashno... znam.
Lepo je imati prijatelje preko neta, popricati, poslati mail, ali...ako krenete da (kao) varate, nemojte se razocarati ako vasa druga polovina uradi uzivo.
Kao sto ventilatorchica rece.... Zivela staromodnost!
(u prevodu hebo romantiku skidaj gace :smile: :smile: :smile: :smile: :wink: )

M.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Maj 2002, 16:44 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Pih pa nije bas tako strasno prevariti preko neta pa uostalom nista se ne dogadja.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Maj 2002, 17:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2002, 01:00
Nista se ne dogadja,ali to je samo prvi korak prema - svasta se dogadja!!!

Ljudi ne odu na chat da bi prevarili momka/curu.
Ali tu postoji iskusenje koje odvede u "grijeh".
Jer,npr. ona chata (dok joj je muz/momak obuzet svakodnevnim problemima) sa momkom koji je veseo,pun komplimenata spremnih da joj ih udjeli u svakom trenutku(iako je ne zna).A ona prosto upija te rijeci hvale - kako je divna,najbolja,najpametnija,on nikada nije razgovarao sa tako posebnom osobom,da je pravi dragulj i slicna bla-bla-truc sranja,a koje muzic zaokupljen obavezama i svakodnevnim problemima ne izgovara(mada zaista misli da je posebna ne stigne joj to ponoviti 100 puta dnevno ili jednostavno misli da ona nakon toliko vremena vec zna koliko mu je stalo).

Dakle ne idu npr. zene sa namjerom da prevare na chat.Ali tamo 'upoznaju' nekoga.Na pocetku pricaju o nebitnim stvarima,razmijene e-mail adrese.Od price o nebitnim stvarima dodje do toga da je on (chater) tu da se ona jada kako je muz danas uradio ovo ili ono,a chat-er pun razumjevanja odgovara kako on to ne bi nikada na njegovom mjestu(kako je to lako reci kad nisi na tom mjestu,pa mozes lagati koliko hoces)...onda teme vremenom postaju malo iskricavije,pocnu mastanja kako li izgleda,kako bi bilo s njim raditi svasta nesto.....pa onda ona pocne da zamislja tajanstvenog skrivenog nedostiznog romanticnog chat-era dok vodi ljubav sa svojim stvarnim 'tako dosadnim suprugom' koji je uvijek zauzet i umoran i ne govori joj tako lijepe stvari(a koji u stvarnosti vjerovatno crkava radeci da bi "mala princeza" imala sta da jede,obuce i cime da uplati sate interneta)........idu slike,susret da se eto i vide konacno,prosto "drugarska" kafica,pa ako se svide jedno drugom i fizicki(sto je vrlo vjerovatno jer masta je vec ucinila ja je ona polu-zaljubljena),nastaju komplikacije kako sakriti to od 'dosadnjakovica koji placa racune'.Sex sa chat-erom je OK,ali on dodje,ubode i ode,a muz (to sve dosadnije stvorenje) je tu da rjesava probleme,suosjeca,razumije hirove,on je nesto sigurno,trajno.E sta izabrati : avanturu ili stabilnu vezu??? Oboje - podrazumjeva se.
Na kraju se obicno ostane praznih ruku,tj. bez muza(ili momka) i bez vatrenog ljubavnika sa chata,koji se u stvarnom zivotu od bajkovitog princa pretvorio vremenom u obicnog dosadnog momka koji ima svojih musica i problema i ni priblizno toliko razumjevanja i komplimenata kao u vrijeme chatanja...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Maj 2002, 17:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Da ne ispadne da su samo zene takve i muskarci su isti.
Dok zena kuha,pegla,pere,sprema,brine o djeci i kuci,a od silnih obaveza se malo i zapustila(o uticaju godina koje prolaze da i ne govorim),on sjedne za racunar i pocne bezazleno chatanje sa klinkom koja mu je simpaticna sa svojim naivnim pitanjima i odgovorima.Klinka je impresionirana njegovim znanjem i iskustvom,sto njemu godi.Sve vise postaje okupiran chatanjem,a sve manje razgovara sa svojom zenom i brine o djeci.Dalje ide susret i prevara itd...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Maj 2002, 00:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 10 Nov 2001, 01:00
HA,HA,HA,Ventilator prava si,samo me zanima ima li tu imalo vlastitog iskustva,ma salim se ne interesuje me i nije moja stvar.Nego da i ja dam svoj komentar na ovu temu,neznam moze se svasta desiti jer i to je za ljude sto se kaze mada ja ne vjerujem u ta sranja.Malo sam bio zastao kada sam citao ono kako muz radi ko konj a zena na chatu,moja zena jako kasno lijeze dok ja mirno spavam jer sam i umoran ko konj od silnoga rada ali nikada ali bas nikada ni pomislio na tu mogucnost,ha,ha,ponekad ustanem u nedoba da odem u toalet a ona gleda tv,i ne mislim da je to lose.E sada da ne ispadne da ja kontrolisem svoju zenu,nije mi ni na kraj pameti jer sam svjestan toga da ako ona samo zeli da me prevari to moze uraditi preko dana kada ja nisam kod kuce,dakle mirno spavam sto se toga tice,a sto se mene tice,pa ja sam po prirodiveseo covijek i volim da se salim i da pricam pa tako i ovde na BL,pricam sa svima ili skoro sa svima,znaci i sa muskarcima i sa zenama,ponekad razmjenim pokoju privatnu poruku ali uvijek skoro vezano za temu na forumu ili cisto da upitam nesto drugo ali nevezano za bludne misli,ima tu i ozenjenih i udanih dama i onih u blazenom stanju/trudnoca/,i nikada ama bas nikada nisam ni pomislio na nesto lose,jednostavno smatram da smo se donekle upoznali i da mogu upitati ponesto sto nije bitno za zivot.Eto da nebude jednostrano popricam i sa Srpkinjama i sa Muslimankama i nikom nista.Mislim da tu nema nista lose a i jasno sam odavno rekao da sam ozenjen,otac dva divna djecaka i da imam divnu zenu,dakle cure i zene mene se nemorate bojati i mozete mirne duse samnom popricati.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Maj 2002, 11:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Venti i gori neznas ti kakvi su to fakini.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Maj 2002, 12:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Brzi,zaista nije iz licnog iskustva.
Na chat i ne idem vise(isla sam na bosanski chat).Isla sam jedno vrijeme cisto da ubijem visak vremena i onda ustanovila da neki ljudi to malo preozbiljno shvataju.'Upoznala' sam par divnih ljudi,koji su nekada zivjeli u B.L. i koji su se interesovali za svoj grad.Bilo je i par osoba iz Bosne.Vec pri prvom kontaktu sam naglasavala da sam vec dugo vise nego sretno zaljubljena i uglavnom sam za sledece razgovore birala osobe koje su u vezi ili braku(kada su u pitanju muskarci)da ne bi doslo do "zabune".Samo sa 2-3 muske slobodne osobe sam nastavila kontakt jer su se cinili OK.Nisu razgovor pokusavali da prebace na sex,na "da li bi prevarila momka" i sl.,sve dok me jedan od njih nije razocarao svojim nebulozama i na kraju vulgarnostima,pa sam prekinula da kontaktiram sa njim.Sada vise i ne idem na chat.Mada znam neke koji to ozbiljno shvataju i putuju u drugi grad samo da bi upoznali osobu sa chata.

Sto se tice tvoje zene,bitno je povjerenje koje imas u nju i ona u tebe.Svaka ti cast!
I sto se tice drugih parova (bracnih ili onih u vezi) vazno je da ako se neko osjeca zapostavljenim ili usamljenim u nekom trenutku (ili mu bilo sta ne odgovara),ima dovoljno povjerenja,postovanja i ljubavi prema svom partneru pa da o tome razgovara sa njim i da zajednicki pokusaju rijesiti to,a ne da se odmah problem rjesava na drugoj strani,van veze.Razumjevanje je veoma bitno.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Maj 2002, 12:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Apr 2002, 01:00
ma ja mislim da je sve moguce. ima slucajeva da se upoznaju preko neta i rodi se stvarno ljubav, citala sam dosta o takvim slucajevima e sad da li je to stvarno bilo ne znam, jer nisam svojim ocima vidjela, jer sto ono kazu, sto nevidim i nevjerujem bas, al nema tu nista lose ako se i upoznaju, jer sve je moguce. A sto se tice da li je prevara ako vec udate zene i ozenjeni muskarci ili uopste zauzete osobe, s nekim se dopisuju pa cak i do upoznavanja dodje nije to nikakva prevara svako je dovoljno star i zreo da zna sta hoce,sta smije a sta nesmije. Pa zivot je prekratak da mislis na druge ,ovim mislim da trebas u prvom uglu na sebe misliti, jer nepostoji muskarac, a ni zena na ovom svijetu, da nisu nikad partnera prevarili pa bar jednom, jer ko tvrdi da ipak postoji takva osoba vara se jer mi zene polazimo od sebe i mislimo: kad ja njega nevaram nece ni on mene jer ruka ruku mije. al vjerujte zenske, muskarcima je to po prirodi da moraju zenu s drugom prevariti pa bar jednom u zivotu jer nema braka ni veze koji su savrseni jer ako je neko savrsen onda su to roboti a to nisu vise ljudi .prema tome,narode, zivite zivot i uzivajte u njemu jer je stvarno kratak i ne znas hoces li se sutra probuditi kad legnes u krevet.Nemojte da umrete zeljni neceg sto ste si mogli priustiti jer tu nije novac potreban vec samo volja.A ako neko zna da bi ga partner ostavio ako bi doslo do prevare, i da bi bio povrijedjen, onda jednostavno rjesenjeje je :nemorate reci partneru ako ste ga prevarili jer --od toga sto ne zna glava neboli !

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Maj 2002, 12:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

U pravu si ali sta kad jedan od partnera uopste i nemari za svojom dijevojkom/momkom ili muzom/zenom.Cinjenicno je da su zene najvise zapostavljene u vezi i braku,da se izdvajaju iz drustva,da im se u prvih pet godina navale i djeca i kuca i jos ako radi i taj posao.Mnogi ce se ljutiti na mene od momaka koji ovde tipkaju ali istina je da mi svoje zene
ili dijevojke gledamo na dva nacina kao privatnu svojinu i potrosni materijal.I sama kazes kako su ti se zgadili neki na chatu a ni ti sigurno nisi 100% sigurna dali su slobodnjaci ili ne.Ovo pisem ovako jer ja sam dozivio nesto slicno.Jedna zenska osoba koja je bila u braku i imala troje dijece bila je potpuno zapostavljena od svog muza realno receno kao bezvrijedno bice je bila za njega.On je svrljao okolo imao tajnu ljubavnu vezu sa ni manje ni vise sa svojom svastikom.Ta osoba upocetku u meni je vidjela nekog ko joj moze pomoci dovoljno da je saslusa kad govori,kod mene je nasla neku sigurnost i neku potporu,a na kraju se sve to promijenilo,ona se zaljubljivala iz dana u dan i 15.12.95 desilo se to sto se mozda nije smijelo desiti,da zavrsili smo u krevetu.sada je ta osoba sretna sa svojim muzom jer ga bas takvo nesto otrijeznilo i sada ne samo da je voli vec je i pita za savjet.Znaci da nekad i prevara moze biti efikasnija nego ista.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Maj 2002, 15:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Muamer:"...ali sta kad jedan od partnera uopste i nemari za svojom dijevojkom/momkom ili muzom/zenom..."

Moje misljenje je da ako je ona (ili on) zapostavljena,ako partner ne mari za nju ili je vara ili...prvo treba da preispita sebe(ako je situacija bas kriticna):
1)-da li zeli da se ta situacija promjeni(ako je moguce i ako je ona sposobna da mu oprosti to sto nije mario za nju ili varao je)
2)-da li zeli da se rastanu (ako je njegovo zapostavljanje ubilo ljubav u njoj,a ostala samo jos navika,ili ako mu ne moze oprostiti prevaru)

1)Nakon sto raskrsti sama sa sobom,treba sjesti i razgovarati sa partnerom o tome kako se osjeca(zapostavljeno ili prevareno ili nesto trece) i da bi zeljela da se to promjeni.
-U zajednickoj diskusiji oni mogu otkriti uzroke problema i naci rjesenje,npr. bolje organizovati svoje slobodno vrijeme i naci vremena da se posvete vise jedno drugom ili ako je prevara u pitanju utvrditi zasto je on nju uopste poceo varati,kako ozivjeti bracni seksualni zivot i rascistiti sa ljubavnicama.
-Naravno,partner moze na ovo reagovati i hladno i bez imalo volje i zelje za suradnju,promjene i poboljsanje bracnog zivota.U tom slucaju bolje se razvesti nego zivjeti sa osobom koja ni malo ne mari za njene zelje,potrebe i osjecanja.
2)U slucaju da ne moze da mu oprosti prevaru ili bilo sta drugo treba mu otvoreno reci sve,rascistiti sa njim,iskreno reci da zeli razvod zbog toga i toga pa tek onda (ako to zeli) uskakati u tudje krevete.

Traziti rjesenje bracne krize u tudjem krevetu (krevetu ljubavnika/ljubavnice) je,po meni,isto sto i traziti rjesenje matematickog zadatka pohadjajuci dodatne casove biologije ili fizickog.

Naravno,u jednoj stabilnoj vezi,partneri ce razgovarati o problemu prije nego on dostigne kriticnu tacku i pretvori zajednicki zivot u pakao (barem za jedno,ako ne za oboje) i naci rjesenje prihvatljivo i za nju i za njega,a samim tim nece biti potrebe za trazenjem utjehe u zagrljaju osobe sa chata...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Maj 2002, 15:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Maki:"Pa zivot je prekratak da mislis na druge ,ovim mislim da trebas u prvom uglu na sebe misliti, jer nepostoji muskarac, a ni zena na ovom svijetu, da nisu nikad partnera prevarili pa bar jednom, jer ko tvrdi da ipak postoji takva osoba vara se..."

Maki ja mislim da se ti varas,sto se tice toga da svi varaju!

Elem,da pocnem od pocetka.Pogresno je misliti samo na sebe.U svakom slucaju ja misleci na druge mislim i na sebe jer svoj zivot ne mogu da zamislim bez tih 'drugih'.
Kada su tvoji bliznji (voljeni) tuzni i tebe to boli,zar ne?Kada je tvoja najbolja prijateljica nesretna,to utice (tacnije kvari) i tvoje raspolozenje.Kada su tebi dragi ljudi u opasnosti i ti strepis.Pogotovo te 'jede' nesreca tebi dragih ljudi,ako si joj ti uzrok.Savjest te grize.
Covjek je drustveno bice,ucili su nas u sociologiji :grin: .Covjek ne moze da zivi kao 'vuk samotnjak'(tj. moze,ali nije sretan ako je izolovan).Zatvor je kazna za prestupnike,a samica je najgora kazna u njemu!
Razmisli,sebicni ljudi nisu sretni jer im je uvijek svega malo i uvijek od zivota hoce vise,a nesrecnim ih cini i sama tudja sreca i blagostanje.

Ako govorimo striktno o voljenoj osobi,ako bih ga povrijedila i ja bih patila(ako ga volim,a volim ga :grin: ).
I tvrdim da postoje osobe koje nisu nikada prevarile svog partnera (ili partnerku).Zasto varati,ako si srecan i ako je sve sto zelis kraj tebe. :smile:

Maki:"...zivite zivot i uzivajte u njemu jer je stvarno kratak i ne znas hoces li se sutra probuditi kad legnes u krevet.Nemojte da umrete zeljni neceg sto ste si mogli priustiti jer tu nije novac potreban vec samo volja..."
Zivot je prekratak da bih ga trosila na pogresne ljude cisto zabave radi.
I necu da umrem zeljna ljubavi (njegove :smile: ) samo zato sto sam si priustila jedan "promjene radi" izlet u tudji krevet,jer mi ni novac ni jednonocna avantura ne mogu zamjeniti ljubav.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Maj 2002, 16:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pazi samo da te neopece pa ces da pricas poslije druge price.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Maj 2002, 17:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Opeklo je mene u zivotu mnogo puta svasta nesto,jer sam vjerovala ljudima previse,kako muskarcima tako i zenama.Onda sam postala pretjerano nepovjerljiva prema svima,ali nisam bila bas mnogo sretna ziveci tako i vazuci svaku tudju rijec i postupak i trazeci potencijalnu opasnost,prijetnju koja me moze uciniti nesretnom.
Onda sam odlucila da se malo opustim i vjerujem ljudima mnogo vise,tj. shvatila sam da manje-vise mogu sama procijeniti kome mogu da vjerujem,a kome ne treba da vjerujem.Ipak niko nije nepogrjesiv.Taj rizik od pogresne procjene je prihvatljiv u odnosu na zivot ispunjen nepovjerenjem u sve i svakoga.

U svakom slucaju polazim od same sebe.Ako ja npr. ne bih prevarila partnera,zasto ne bi mogla postojati muska osoba poput mene?I zasto je ja, ako isto razmislja i ponasa se poput mene,ima ista shvatanja i stavove,ne bih mogla prepoznati?
Nije moguce da jedina ja na ovom svijetu mislim tako,da sam jedinstvena,da niko ne razmislja poput mene. :grin: (ili mozda jeste? :lol: )
Posto mi se cini da si aludirao bas na prevaru,recimo moje misljenje o tome je da ako nekoga volim i zelim nema potrebe da ga varam sa nekim bezveze tipom,cisto iz dosade ili sta ja znam cega.
Ako ja volim i zelim nekoga drugog,onda nema razloga da ostajem sa osobom koju vise ne volim.Dakle treba da se prijateljski rastanemo.Ako nakon toga budem sa tom drugom osobom - super,ali tada nikoga ne varam.Ako mi ta osoba ne bude dostupna,sta se moze,nije sve u zivotu idealno.
Ako nekoga volis i postujes,bices fer prema njemu i kada ljubav nestane i iskreno mu reci da je kraj.
Ako imate bilo kakvih problema,a volite se,razgovaracete o njima i naci nacin da ih rijesite,imacete razumjevanja za partnera.U tom slucaju nema potrebe za prevarom.Kad ljubav nestane onda svaka sitnica pocne da smeta,onda cesto nema razumjevanja,nicega.Treba biti dovoljno hrabar i priznati sta se desava.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Maj 2002, 19:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Maki i ostali...

za one koji kazu da nije real evo link da se uvere...
http://www.acoidaca.cjb.net

Drustvo sa #banjaluka chata zna o kome se i radi.
ipak moze, ali... uz ogromno strpljenje.. I sto je najvaznije, kad se sretnu, upoznaju... da tek tad bude TO TO.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Maj 2002, 19:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Maki i ostali...

za one koji kazu da nije real evo link da se uvere...
http://www.acoidaca.cjb.net

Drustvo sa #banjaluka chata zna o kome se i radi.
ipak moze, ali... uz ogromno strpljenje.. I sto je najvaznije, kad se sretnu, upoznaju... da tek tad bude TO TO.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 90 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]