Citiraj:
ajoooj ode pritisak opet u kurac

fino gore pishe
Seksološka istraživanja pokazuju da bi osoba sa kojom bi rado išli u krevet, bila ona ista osoba sa kojom bi sa zadovoljstvom ćaskali, večerali gledali pozorišnu predstavu........ a vi to prevrcete kako vama odgovara... znachi sexualna istrazivanja su pokazala da ako vam se neko fizichki svidja znachi i da ce vam se mentalno svidjeti..... = shupljak. mada u drugu ruku mi mushkarci smo nekad i prisiljeni na to cekanje i vash Cosmo pravilnik najmanje 3 izlaska prije sexa
haha ili ovde sto je nepisano pravilo da kao ako ti riba da broj telefona po pravilu se nebi trebao javljati 4 dana .... jel to tako i kod nashih zena bas me interesuje
Ma kakavi su ovo zakljucci

...niko nije rekao da ako te neko seksualno privuce da te treba privuci i mentalno, kao sto si napisao...biti privlacan ne znaci biti zanimljiv...o tome pricam...
A ova pravila se mozda primjenjuju u srednjoj skoli...mozda treba da predjes na stariju populaciju
Ja samo pokusavam da kazem..ako vas neko privuce...kao sto i mene privuce..neki lik, koji opasno izgleda da bih se rado pomazila s njim, prvo sto mi pada na pamet kada ga ugledam...sve to pada u vodu kada pocne razgovor s njim a on ne zna da sastavi dvije..sa nekim naglaskom sa brda, sa lovackim pricama...i sa pricom znam ja gazdu ovog lokala, dobar sam s njim..itd..da li to utice da vase interesovanje (seksualno) padne ili je nagon jaci...pa vam stvarno nije bitno