banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 16:58

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 67 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 07 Mar 2008, 09:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 12:22
azdajica-ny je napisao:
nismo uspjeli kao supružnici (možda je i bolje što je tako se dogodilo) ali možemo kao roditelji... interes djece je uvijek ispred vlastitog!!!

potpisujem!!! ta mala bica su zasluzila da im se posveti paznja ,niko od nas nije trazio da se rodi,zar ne_
draga moja dolcevita NIKAD ali nikad se tako ne ponizuj ni pred kim,vjerovatno si bas bas povrijedjena ali se posveti djetetu,upisi neki kurs jezika ili tako nesto slicno,cisto da malo razbijes monotoniju,posveti se nekim lijepim stvarima a te ruzne malo potisni,vidjeces nakon nekog vremena kad se strasti smire da i nije sve tako crno,a polako,bice i muskaraca kojima ces odgovarati takva kakva jesi pa sve i da imas petoro djece,to sto te boli sto je tvoj ex-muz vec u vezi i sto mu je djevojka trudna,nemoj da tebe natjera u neku glupu vezu cisto da nahranis sujetu i napravis samo neku glupost
glavu gore i sretno!

zaoka,mislim da sam i to vec napisala,nije bitno je li rijec o zeni ili muskarcu s djetetom,ako su osobe normalne,ako vec dijele krevet,frizider,racun u banci... misha mu pa valjda bi i djeca trebala biti zajednicka...tj ako je vec neko prihvatio "paket" treba ga prihvatiti u kompletu...

To se kaze dok su mama i tata cejfili onda nisu razmisljali na buducnost jer im je bilo plaho dobro :D

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2008, 09:41 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Feb 2008, 08:56
zavisi od situacije, znam slucajeve gdje je zena imala djete i sve je bilo super. I obrnuto. Zavisi Kakvi se odnosi grade u vezi. U biti nemam nista protiv toga.

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2008, 10:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
da se samo malo pomjerim od teme ...
moja dobra prijateljica je bila u braku 3 godine. razvela se. nema djece. mlada je i stvarno sjajno izgleda.
sada ima prilican problem da ostvari neku ozbiljniju vezu sa muskarcem ...
uglavnom svi bjeze od nje kada cuju da je bila udata. nevjerovatno ...

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2008, 10:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Nov 2004, 16:56
pa to bolje po nju, kad tad doćiće stvari na svoje mjesto, pa tako i onaj ko je kome suđen :evil3:

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2008, 10:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
Ja niti sam imala brak, niti dijete, pa mi je opet teško naći odgovornog muškaraca na kojeg mogu računati. Klošara i ego tripaša ima, naravno, uvek. No, to mi ne treba. Radije ću sama.

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2008, 10:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ah bože moj, strpljen spašen...sve u svoje vrijeme...

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2008, 10:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
blejalo je napisao:

nemam predrasude vezano za godine, ali iskreno i realno mislim da postoji optimalne godine za brak. I meni se on nije desio "u svoje vreme " , ne.

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2008, 10:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
dolcevita je napisao:
a kao sto rekose ko ce kravu sa teletom

Kad pocnes cijeniti sebe, kada budes ponosna na svoju zdravu cerkicu onda ces naci osobu koja ce tebe voljeti a tvoje dijete prihvatiti kao dio tebe. Onaj, ko u startu bjezi nije zreo i samim tim te nije dostojan!!

Glavu gore! U basti Bozijoj toliko divnih muskaraca ima :wink:

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2008, 11:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

XIX century je napisao:
nemam predrasude vezano za godine, ali iskreno i realno mislim da postoji optimalne godine za brak. I meni se on nije desio "u svoje vreme " , ne.

što ne mora da znači da se neće desiti, možda budeš imala kvalitetniji brak sa 40 ili 50 nego ovi sa 25-30 (vidiš da svaki treći brak propada vjerovatno zbog nezrelosti)... ako je kriza zbog rađanja djece i za to ima rješenje od vještačke oplodnje pa dalje...

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2008, 11:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2006, 23:41
XIX century je napisao:
blejalo je napisao:

"svoje vrijeme" je fleksibilan pojam, za svakoga je drugaciji. ono sto ja znam je da za svakoga postoji neko!
kad tad, s ovim il s onim, ovako onako - to se desi! i vrlo je bitno vjerovati u to, jer covjek kad vjeruje siri takvu energiju koja vise i privlaci nekog ko mu odgovara...tj onog kome bi on mogao odgovarati. :wink: ne treba biti u grchu oko toga, ne znam da je to ikome pomoglo..

on topic -- stvarno ne znam sta da kazem na temu, jb vidim milion razloga i za i protiv i jednog i drugog, ali sigurno kad bih se nasla u takvoj situaciji tek tad bih znala pravi odgovor.. a pretpostavljam da je tako ipak i sa svima... jedno je prica a drugo stvarni zivot..

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2008, 11:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2006, 14:28
Iskreno nebi....zezancija,izlazenje,sex moze ali zenidba nikako...sta ja znam...ipak sam za licno stvaranje porodice!!!

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2008, 14:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:12
Ne bi mi uopste smetalo!

Pod uslovom da je dijete kcerka od 17 godina... :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2008, 14:47 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
mirdza je napisao:
Ne bi mi uopste smetalo!

Pod uslovom da je dijete kcerka od 17 godina... :lol:

Ju, sram te bilo!

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2008, 15:04 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 22 Feb 2008, 13:05
bORGqUEEN je napisao:
Sinny je napisao:
Poslije ovakve price zgadi mi se zivot.

Ozenio sam zenu s djetetom. Imamo jos jedno dijete, i gdje je tu problem????????????

Respect, stvarno......

Meni dijete uopste ne bi smetalo....cak bih se potrudila da tom malom bicu pruzim najbolje od sebe.

meni je smijesno sto ti uopste razmisljas o tome

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2008, 15:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
blejalo je napisao:
XIX century je napisao:

što ne mora da znači da se neće desiti, možda budeš imala kvalitetniji brak sa 40 ili 50 nego ovi sa 25-30 (vidiš da svaki treći brak propada vjerovatno zbog nezrelosti)... ako je kriza zbog rađanja djece i za to ima rješenje od vještačke oplodnje pa dalje...

Ма жалосно је то да је баш због тих "алтернатива" све теже натјерати људе да праве компромисе, да се прилагођавају, попуштају, разговарају, имају стрпљења. Сад када су ти све алтернатива на дохват руке, нико нема стрпљења. У ствари, колико су помгли, ти "избори" су и одмогли.

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2008, 17:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Avg 2007, 21:47
Bah, ako ima dijete to je siguran znak da više nije nevina. Šteta. :lol:

Možda je bolje oženiti ženu sa 2 djeteta, ne moraš se patiti. :lol:

Šalu na stranu, žena ako je majka, dijete stavlja na 1. mjesto i to je normalno, a mi muškarci i rođenu djecu zavolimo tek nakon što se rode i šarmiraju nas, while majka počinje voljeti dok je još u stomaku.

Mame mogu biti itekako sexy čak i više nego kćerke, ali postoji život i poslije seksa.
Lično, divim se samohranim majkama koje su majke u pravom smislu riječi, i sam sam bio dijete razvedenih roditelja, ali sam 50-50 za brak sa ženom koja ima dijete.
Mora se dobro ocijeniti šta su želje, a šta mogućnosti.

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2008, 00:46 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 21 Feb 2008, 11:27
vidis u pravu si mama je jedna a tata moze biti ko hoce

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2008, 12:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2006, 11:47
blago nekim zenama koje zive na zapadu a ne medju nasim balkancima sa ogranicenim pogledima na brak/ljubav i osjecanja..
Zasto je zena manje pozeljna ili vrijedna samo ako ima dijete? Svasta, ja znam x zena koje su majke a puno atraktivnije i zenstvenije i pametnije od nekih "nerazradjenih" balavica kojima su samo gluposti u glavi.
Ali sto se kaze, svaki lonac nadje svoj poklopac i tako da je bezveze ovo pitanje postaviti nekome bez imalo zivotnog iskustva i mladima koji zele da sve bude idealno u zivotu, ali nazalost nekad stvari idu drugacijim tokom nego planirano.
I trebamo biti svjesni da svi mi mozemo biti u toj situaciji..Iako je naravno idealno da zivimo srecno u braku 70 godina , sa puno djecice, unucadi..ko to ne zeli.. ali eto nije uvijek tako

XIX ne znam koliko imas godina, ali je li po tebi bolje da ostanes sama do starosti ili da nadjes muskarca sa kojim mozes dijeliti zivot pa cak i ako taj ima vec dijete ili brak iza sebe? Jer sve ima svoje razloge, moras prvo nekoga dobro upoznati da vidis kakav je i sta se desilo da dodje do te situacije..Za mene je bolje i razvesti se nego zivjeti u nesrecnom braku sa pogresnom osobom.
Ne mogu to shvatiti nikako, pogotovo ako to kaze zrela osoba a ne neka djevojcica od 19,20 godina..

Majka je naš početak i kraj

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2008, 12:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 12:22
E hajd sad fino da mi zakljucimo sta smo mi na ovoj temi sve naucili i saznali:

1. Da su mame sa djecom veoma atraktivne cak sto vise i pozeljne ( o razlozima necemo )

2. Da svaki lonac nadje poklopac ( ovo se izrazavam narodnim jezikom )

3. Da djete iz proslog braka nemora da bude prepreka u daljnjem zivotu ( bar za neke )

4. Da nikad sebe i svoje djete nezovemo glupim imenima ( ovo je veoma bitno za zapamtit )

5. Da je bolje da svako na svoju stranu ode, nego tjerat nesto sto neide

Ako ima jos neki tacaka pa vi napisite,ovo sam ja zakljucio iz svi ovi postova

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2008, 12:53 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
Hrna je napisao:
E hajd sad fino da mi zakljucimo sta smo mi na ovoj temi sve naucili i saznali:

1. Da su mame sa djecom veoma atraktivne cak sto vise i pozeljne ( o razlozima necemo )

2. Da svaki lonac nadje poklopac ( ovo se izrazavam narodnim jezikom )

3. Da djete iz proslog braka nemora da bude prepreka u daljnjem zivotu ( bar za neke )

4. Da nikad sebe i svoje djete nezovemo glupim imenima ( ovo je veoma bitno za zapamtit )

5. Da je bolje da svako na svoju stranu ode, nego tjerat nesto sto neide

Ako ima jos neki tacaka pa vi napisite,ovo sam ja zakljucio iz svi ovi postova

6. Da se dijete pise sa ij
7.Da se ne zovemo pise odvojeno
8.Da se ne ide pise odvojeno :lol:

Izvini, moram malo! :lol: :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 67 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]