Rosy, zaboravih jos da ti odgovorim na pitanja koja si postavila:
Naime, ja djecka imam vec 4 godine i jako sam srecan sa njim. Ljubav i sex su za mene dva sasvim razlicita pojma, te tako ne smatram da sam obavezan cijeli zivot provesti samo s jednom osobom. Sto se braka tice, ipak vise volim svoju licnu slobodu. Osim toga, moj posao je takav da sam danas ovdje, a sutra ko zna gdje ... skoro svaki dan drugi zidovi, drugi smjestaj, drugi krevet ... pokatkad i drugi muskarac ... sve zavisi...
Sto se tice usluge i prijatnog leta u BritidhAirways - to je ipak moj posao, postoje regule ponasanja prema putniku bez obzira na klasu leta, rasu, nacionalnost ili religijsku opredijeljenost putnika. Mi kao pratioci leta (stjuardi) smo obavezni da ucinimo sve da bi putniku boravak i putovanje sa BA ucinili ugodnijim i ljepsim. Mnogo muskog osoblja svih avio kompanija su pederi, posao je takav da svako jutro moras izgledati kao iz izloga, uredan, obrijan, nalickan, zategnut, naspavan ... a to heteromuskarci rijetko vole (bez predrasuda, ali tako je).
Sto se tice potomaka, zastupam misljenje da dva muskarca ili dvije zene djetetu ne mogu pruziti ono sto mu mogu pruziti majka i otac. Nisam jedan od onih radikalnih pedera koji se bore za prava usvajanja djece. Imam poznanika/kolegu koji je Holandjanin, on i njegov muz su prije pola godine usvojili djevojcicu iz Somalije - mada iskreno receno znam da ce ta djevojcica imati najdivnije roditelje, ali ce joj isto tako nedostajati majcinska ljubav koju samo zena moze pruziti djetetu. Spreman sam da zivim bez potomstva, mada nikad se ne zna...
flightatt