banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Jul 2025, 14:43

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 82 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 24 Jul 2006, 14:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2002, 01:00
lakisat je napisao:
Ne mozes ti sad doci u skolu u sad u minicu i velikom dekolteu, mada iskreno volim da to vidim, ali se zna gdje se tako mozes obuci a ne u skolu ici takav....Nije ni cudo sto se cuje malo, malo nastavnik napao ucenicu itd...

Rjesenje tog problema 'nastavnik seksualno napao ucenicu' ne lezi u zabrani nosenja suknjica i sorceva za ucenice vec u kastraciji nastavnika i bilo kod starijeg muskarca koji nasrne na maloljetnicu.

U nasim skolama su se uvijek provlacili neki pedofili za koje su svi znali, a da niko nije reagovao.

I zalosno je sto drustvo prihvata kao normalno da je djevojcica maloljetna i nezrela kriva jer je pohotni cica od 50 nasrnuo na nju, jer eto - sto je ona bestija jedna nosila sorc.
Pa ako je i htjela k*rca naci s tim sorcem, sigurno je htjela nesto mladje i normalnije od olinjalog profesora. Nista nije opravdanje za nasrtanje na maloljetnicu, a pogotovo se takve stvari ne bi smjele oprastati profesorima - jer oni su tu da bi bili uzor toj djeci, da bi ih izveli na pravi put, oni su autoritet...
Ljudi takvih moralnih normi koji zloupotrebljavaju svoj polozaj u radu sa djecom i maloljetnicima bi se trebali najstrozije kaznjavati.

sportski magazin

Bestija NeOpravljiva!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jul 2006, 19:41 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Maj 2005, 19:34
tako i treba.....naj bolje od casnih sestara uniformu i u skolu...... 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jul 2006, 22:47 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2006, 17:02
sanda je napisao:

Daj nemojte zezati! Pa ja na poslu imam kodeks oblačenja. Nema dubokog dekoltea, majčica na bretele, kratkih suknjica, niti otvorene obuće tipa japanki. Momci ne smiju doći u bermudama, bez obzira koliko kulturno izgledale, trenerkama, niti u papučama.
I nema komentar, uzmi ili ostavi!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jul 2006, 23:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Apr 2006, 19:03
rola je napisao:
sanda je napisao:

Daj nemojte zezati! Pa ja na poslu imam kodeks oblačenja. Nema dubokog dekoltea, majčica na bretele, kratkih suknjica, niti otvorene obuće tipa japanki. Momci ne smiju doći u bermudama, bez obzira koliko kulturno izgledale, trenerkama, niti u papučama.
I nema komentar, uzmi ili ostavi!

Pa ak ti se ne svidja dress code daj otkaz. I zaposli se negdi drugo. Eto recimo poznati istorijski primjeri firmi bez dress coda su Microsoft i Google. Jos se smijem kad cujem za onaj poznati susret IBM-Microsof kad su IBMovci obukli farmerke a microsoftovci dosli u odjelima.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jul 2006, 23:29 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Time trek je napisao:
Pa ak ti se ne svidja dress code daj otkaz. I zaposli se negdi drugo. Eto recimo poznati istorijski primjeri firmi bez dress coda su Microsoft i Google. Jos se smijem kad cujem za onaj poznati susret IBM-Microsof kad su IBMovci obukli farmerke a microsoftovci dosli u odjelima.

Iskrena da ti budem, nije da mi se ne sviđa. Nisam ni za varijantu uniforme niti kravatiranja, ali mislim da doza ozbiljnosti mora postojati.
I ne pada mi na pamet da dajem otkaz zbog toga što ne mogu pokazati sisiće ili nogice na radnom mjestu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jul 2006, 23:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Apr 2006, 19:03
rola je napisao:
Time trek je napisao:

Iskrena da ti budem, nije da mi se ne sviđa. Nisam ni za varijantu uniforme niti kravatiranja, ali mislim da doza ozbiljnosti mora postojati.
I ne pada mi na pamet da dajem otkaz zbog toga što ne mogu pokazati sisiće ili nogice na radnom mjestu.

Pa onda se ne nemoj bunit. Uostalom sve zavisi sta i kako radis. Nije isto ak recimo radis na developmentu il sa klijentima.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jul 2006, 07:08 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Dok ne smije pokazati sisice, mislim da ne radi sa klijentima :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jul 2006, 22:22 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Time trek je napisao:
Pa onda se ne nemoj bunit. Uostalom sve zavisi sta i kako radis. Nije isto ak recimo radis na developmentu il sa klijentima.

Jebiga, pogrešno si me skontao! Ne bunim se ja. Samo sam htjela reći da mi je malo degutantno kad vidim kakve djevojčice izlaze iz srednje škole na velikom odmoru ili na kraju časova. Nisi siguran da li idu u provod ili na nastavu.
A,da, radim u jednoj od dvije monopolističke firme u ovoj državi kao šef tehničkog sektora i imam kontakta i sa klijentima.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jul 2006, 23:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2004, 13:53
Slika

Aaaaaa, dje će te mi to u tehnološku uvaliti.... aaaa imaću noćne more :P

BTW, ja se ne slazem sa uniformama, jednostavno mi se ne svidja ideja :(

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Avg 2006, 15:25 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:21
VeLiKi je napisao:
ma joj, ne dirajte joj religiju. ona je GIMNAZIJALAC. kako to gordo zvuci! u osnovi je visoko kvalifikovana cistacica dok ne zavrsi faks... moze cistiti stepenice u gim, i to ako napreduje u karijeri :lol:

:)

A ti si... masinbravar (ili neki drugi zanat?.. :) ), jer se nisi mogao upisati u gimnaziju, i ako zavrsis faks - bices masinbravar, s fakultetom? :)

PS: Ventilatorka, odoh malo mimo teme - ali nisam mogao da odolim, a i tako se cijela tema svela na pljuvanje po gimnaziji.. :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Avg 2006, 17:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
hhhrrrr pljuuuc...

:D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Apr 2007, 07:06 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Citiraj:
KAKO đaci, tako i nastavnici, školu više ne poštuјu i ne doživljavaјu kao vaspitno-obrazovnu ustanovu u koјoј se stiče znanje, a ne status televiziјske zviјezde, zaključili su maturanti iz demokratske sekciјe Elektrotehničke škole u programu "Јa, građanin".

Naime, njihov cilj јe da se u škole uvede kodeks o oblačenju, prema koјem bi svi morali da poštuјu određena pravila, kao što su da se ne nosi mini suknja, uske pantalone, providne maјice i slično.

Profesorka Vedrana Јanković obјasnila јe da јe ovaј problem uzeo maha i da dovodi u pitanje moral, estetiku, kulturu i odnos prema obrazovanju.

- Razgovarali smo sa direktorima, pedagozima i psiholozima u većini srednjih škola. Oni se takođe slažu da јe oskudno odiјevanje posljednjih godina veliki problem i da mu treba stati u kraј. Međutim, Ministarstvo prosvјete i kulture niјe doniјelo zakon prema koјem bi takvo ponašanje bilo kažnjivo - obјasnila јe Јankovićeva.

Ministarstvo јe dalo školama u nadležnost da riјeše sve probleme pod svoјim krovom, obјasnila јe ona, ali ipak direktor ili pedagog ne može da kazni takve đake ili profesore.

Učenik Siniša Vuković јe kazao da јe, prema rezultatima sprovedenih anketa u školama, samo 15 odsto onih koјi su protiv uvođenja reda u oblačenje.

- Razmatrali smo i mogućnost uvođenja uniformi, sa čim su se složili mnogi roditelji, ali da trošak nabavke odјeće snosi škola, zbog čega smo i odustali od toga - naglasio јe Siniša.

Njegov drugar Ђorđe Kondić napomenuo јe da su kroz rad shvatili da јe za škole naјbolje uvesti kodeks ponašanja u oblačenju, koјi će možda s vremenom podržati i Ministarstvo prosvјete i kulture.

- Јedna maјka јe kazala da njen sin ne može da se koncentriše na času kada nastavnice dolaze u kratkim suknjama i јoš sјede na stolu. Zbog takvih slučaјeva, kodeks koјi ćemo pokušati da sprovedemo odnosi se јednako i na đake i na profesore - rekao јe Ђorđe.

Učenica Tamara Mitrović ističe da su ispitivali i koliko se nevladine organizaciјe bave pomenutim problemom i, na njihovo iznenađenje, niko se nikada niјe zapitao šta јe pristoјno, šta niјe i koliko јe vulgarno hodati ulicama u, na primјer, maјicama od providnih tkanina.

Kako su kazali Milana Radinović i Boris Tomić, razmatrali su i problem vјerskih simbola koјe mnogi ističu, kao i šta to, u stvari, utiče da su se mladi počeli oblačiti veoma oskudno i nepristoјno.

Kao rezultat ispitivanja dobili su činjenicu da јe stil oblačenja isključivo stav učenika i da na njih veoma malo utiču roditelji ili nastavnici. Međutim, utvrdili su da јe došlo do pomјeranja granica shvatanja šta јe zaista liјepa odјeća pod uticaјem broјnih televiziјskih "zviјezda" i manekenki, koјe nose odјeću samo za modne piste, ali ne i za obrazovne ustanove kao što јe škola.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Apr 2007, 07:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
To je neki političar razvio fetiš prema uniformama, a živi preko puta škole pa bi malo da gleda s prozora kad dođe kući :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Apr 2007, 11:40 
Urednik
Urednik

Pridružio se: 26 Jun 2003, 21:50
Moje mišljenje je da su direktorice Ekonomske i Gimnazije jedne velike debele ***** i da su jednostavno ljubomorne na ove, sve privlačnije, mlade Banjalučanke :)

Nek prvo svaka od njih skine sa sebe po dvadeset kila zlata što nose pa nek onda uvode uniforme.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Apr 2007, 11:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Ma, daj, šta seru?! Jedino ako su uniforme neke bludne, e onda dobro... :D 8) :lol:
Jadni učenik se ne može koncentrisat?! Nek od izdrkat u WC, pa će se smirit. Sorry na izrazu... :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Apr 2007, 11:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
Cekaj pobogu..kako neko moze uopste razmisljati o tome da dodje u skolu sa dekolteom do pupka i minicem koji vise lici na kais nego suknju?? Pa ne ides na plazu...ili u kafanu...skole su to...Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Apr 2007, 11:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Eileen promjeni avatar pod hitno :(, ubi me!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Apr 2007, 12:15 
Profesori postali k'o Rodney Trotter... :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Apr 2007, 12:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Ма то је глупост. Било је дана кад попијеш 2-3 комада за пар часова, а у сјећању на тај дан ти остане само Маја са својим моћним деколтеом.
:wink:
Ех....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Apr 2007, 13:03 
Urednik
Urednik

Pridružio se: 26 Jun 2003, 21:50
Ljudi moji ovaj život je težak i bez takvih sankcija ... :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 82 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]