Malena_BL je napisao:
Veliki pozdrav za "Lisa_Simpson", "Japanese_rose"...
Prvo, zashto ja nisam dobio pozdrav ?

Drugo, koliko god mi to bilo teshko priznati, P-I-M-P je postavio najrealniji post, svi smo se tu nashli u nekoj zashtitnichkoj ulozi, svi smo protiv diskriminacije, etc...A on, izrod, kakav jeste (

) je malo sagledao stvari ozbiljno.Nisi dete, neces da je smuvas, pa dok traje-traje, kad ti se svidi neka druga, kad shvatish neke stvari, okrenuces se i otici.Razmisli odmah o svemu, i moje lichno mishljenje je da ti
ne treba da budes sa tom devojkom, jer niste jedno za drugo.
Naime, ti na jednom internet forumu trazhish savet u vezi jedne takve teme.Zasto se nisi konsultovao sa tom porodicom i prijteljima koji se pominju i rekao "Mama..sta bi ti rekla kad bih ja u kucu sutra doveo invalida ?" (Ti si je prvi nazvao invalidom, ja samo citiram tebe..) Mislim, pogledaj se..zamisli sad, vi budete skupa, i ona danas-sutra dodje na forum i vidi da si ti trazio savet od nekih ljudi koje cak i ne poznajes, i da su ti saveti presudili u tome da vi budete skupa.Sad ako ti meni kazes da ti saveti nece nikako uticati.. koji si onda qu.... trazhio mishljenje od svih nas ?
Jednostavno:
NE ZASLUZUJES DEVOJKU!potpuno se slazem sa tim.
Nismo ja i ona jedno za drugo bas zato sto je ne zasluzujem, a ne zbog njene "tjelesne mane"
a to sto ti kazes da niste jedno za drugo, zato sto je nezasluzujes to je cista glupost, kroz to vidim da se opet mislis izvuci jer ti nisi siguran bili ti mogao biti snjom, zbog njene mane.