banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Maj 2025, 13:35

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 73 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 27 Maj 2005, 14:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jan 2005, 14:44
bravo!!!!!!!!!!!!!!
steta sto ti ne vjerujem..... :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Maj 2005, 20:02 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 23 Maj 2005, 21:13
I_am je napisao:
bravo!!!!!!!!!!!!!!

a zasto mislis da trazim da mi vjerujes???????????
postujem tvoju monogamnost, i tvoj izbor.
ak mislis da se pravdam ne, ja i dalje mislim da svako ima pravo svog izbora i da smo primitivna sredina koja ne prica dovoljno o svojim potrebama, niti ih ostvaruje. moj izbor je moj izbor i mislim da smo promitivni i sujetni, nepotrebno,sujetni

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Maj 2005, 05:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Avg 2001, 01:00
sex iz ljubavi me asocira na sex bez kondoma , a sex bez kondoma je vec (kompromis i'd say) tricky one nowadays 8) ...zasto mjeshati sex i ljubav, ljubav bi trebala i tako kazu traje a sex se desi i prodje...sex... je sex jednostavno, oplodnja zenke, sirenje rase, zigovanje, trpanje, u name it...(kako danas zene vole da kazu "vidi onog zagorio ko tava" da li je zagorio zbog nedostaka sexa iz ljubavi ili samo sexa....U cemu je fazon??!! ili se decko samo "TJERA" hahahhaaha like they do it on discovery chanell :)))))) da li ima vishak testosterona ili manjak ljubavi... :lol: ...sad neko vjeruje u evoluciju neko u boga...wht da foook is this all bout....leeeet me foookin out

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Maj 2005, 15:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

suncanica je napisao:
I_am je napisao:
bravo!!!!!!!!!!!!!!

ak mislis da se pravdam ne, ja i dalje mislim da svako ima pravo svog izbora i da smo primitivna sredina koja ne prica dovoljno o svojim potrebama, niti ih ostvaruje. moj izbor je moj izbor i mislim da smo promitivni i sujetni, nepotrebno,sujetni

nisam rekla da ne vjerujem tebi, vec monstrumu....
a zasto??? pa zato sto se slazem s njim, ali ne vjerujem da tako misli samo iz jednog razloga, jer je musko :-)
ti si malo promasila temu , rekla bih... :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Maj 2005, 17:06 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2004, 11:24
no hard feeling...........ali mislim da se previse opterecujes tudjim misljenjem......smaras s tim sumnjama.............otkucaj svoje misljenje i ne skreci s teme..........svako ima pravo na svoje misljenje..........so........mnogo si ti meni konzervativna :) why? :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Maj 2005, 20:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Burn the witch! :) :)
Shalim se naravno, slatka mi je ova I_am, ona se za sve neshta buni, sve procenjuje, sve kritikuje...blesava je :P

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Maj 2005, 21:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
I_am je napisao:
suncanica je napisao:
I_am je napisao:
bravo!!!!!!!!!!!!!!

a zasto??? pa zato sto se slazem s njim, ali ne vjerujem da tako misli samo iz jednog razloga, jer je musko :-)

steta sto mi ne vjerujes, samo zbog toga sto je vecina muskaraca "takva". Ja znam sta sam radio i sta cu raditi, pred drugima mi je mirna savjest sto se toga tice,a jos vaznije - miran sam pred sobom. Kod mene seks bez ljubavi ne postoji, nikada ne bih imao seks sa djevojkom koju ne volim/koja mene ne voli. Vi kako hocete, moj zivot, moj izbor, smatram da je najispravniji moguci. Barem za mene jeste...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Maj 2005, 21:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sladak je :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Maj 2005, 00:41 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 06 Apr 2005, 20:40
Meni je to bas bezze! Prob`o pa nist`.Bas bezze! :angel:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Maj 2005, 02:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

monstrum je napisao:
I_am je napisao:
suncanica je napisao:
I_am je napisao:
bravo!!!!!!!!!!!!!!

steta sto mi ne vjerujes, samo zbog toga sto je vecina muskaraca "takva". Ja znam sta sam radio i sta cu raditi, pred drugima mi je mirna savjest sto se toga tice,a jos vaznije - miran sam pred sobom. Kod mene seks bez ljubavi ne postoji, nikada ne bih imao seks sa djevojkom koju ne volim/koja mene ne voli. Vi kako hocete, moj zivot, moj izbor, smatram da je najispravniji moguci. Barem za mene jeste...

ej covjece, pa to je pohvalno...
rekla sam da ti ne vjerujem jer jos nisam srela decka koji je rekao nekoj djevojci " necu da se sexamo, ne volim te "... uglavnom je ono " a sto je ne bi kad je glupa/kurva "..... kontas na sta mislim???
nisam jos vidjela tako koji bi se branio, kada je sex u pitanju....
...ili sam ja samo bila okruzena pogresnim ljudima??? ......

najzalosnije od svega je sto to rade i momci koji su u vezi...

da se razumijemo, naravno da ne mislim da su svi isti, ali vecina jeste....
sorry, ali neka mi neko kaze da nisam u pravu???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Maj 2005, 02:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

lujkacha_NS je napisao:
no hard feeling...........ali mislim da se previse opterecujes tudjim misljenjem......smaras s tim sumnjama.............otkucaj svoje misljenje i ne skreci s teme..........svako ima pravo na svoje misljenje..........so........mnogo si ti meni konzervativna :) why? :D

zar forum nije da diskutujemo???
ako ti je smaranje, ne moras da citas moje postove.....

a zasto sam konzervativna??? zato sto je svijet otisao U k..... ( oprosti sto psujem )... svi smo mi tako otvoreni, pa 21 vijek je pobogu, al zato imamo i bolescuge i bice ih jos sigurno....

u vecini slucajeva, sve mi je ok dok u tome svemu ucestvuju samo dvoje , naravno dok su isti suprotnog pola...... sve ostalo??? da, konzervativna sam, i volim sto je tako. samo iz tog razloga volim sto sam rodjena na balkanu....

Poslednji put menjao I_am dana 31 Maj 2005, 02:48, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Maj 2005, 02:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

BlackHand je napisao:
Burn the witch! :) :)
Shalim se naravno, slatka mi je ova I_am, ona se za sve neshta buni, sve procenjuje, sve kritikuje...blesava je :P

ti ne zakuhavaj... :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Maj 2005, 06:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
a joj srce moje I am....pa ti sama protiv svih.... napadaju te kerovi a ?? :lol: ..Ja ti lutko nikad na bih trazio da te svalim negdje u djetelinu dok ti ne bih rek'o...''maco volim te jako''.........!!
:lol: :lol: :lol:

daj malenac ne fantaziraj....to o chemu ti pricas je izumrla vrsta homosapiensa...
:D

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Maj 2005, 10:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2004, 19:50
Da, da kumasine, aha!
Sta se ofirate?
Poznajem masu muskaraca kojima su ribe dolazile sa natpisom na celu"uzmi me" i oni nisu htjeli jer su volili svoje djevojke.

Nego kumasine da ti sjednem na muku i kazem da se ovo desavalo u spaniji :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Maj 2005, 10:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
spanija je *ebena......klima ..more...sangria...tesko se tu iskoprcati da ti kazem.........

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Maj 2005, 13:33 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

ebiga I_am, ocigledno je da se dosta razlikujemo, :) al ko zna zasto je to dobro, i naravno da svako treba da izlozi svoje misljenje.........al nije bas zanimljivo kada te napadaju za svaku rec koju kazes :) .............ja sam i dalje pobornik novih i jos ne isprobanih stvari :D
...
BlackHand : 'nije da zakuvavam, al upravo te je uvredila, ja bih na tvom mestu.......'
dobro mi je poznata ta vrsta saveta :) so, no thanx

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Maj 2005, 14:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2002, 07:34
I_am je napisao:
lujkacha_NS je napisao:

zar forum nije da diskutujemo???
ako ti je smaranje, ne moras da citas moje postove.....

a zasto sam konzervativna??? zato sto je svijet otisao U k..... ( oprosti sto psujem )... svi smo mi tako otvoreni, pa 21 vijek je pobogu, al zato imamo i bolescuge i bice ih jos sigurno....

u vecini slucajeva, sve mi je ok dok u tome svemu ucestvuju samo dvoje , naravno dok su isti suprotnog pola...... sve ostalo??? da, konzervativna sam, i volim sto je tako. samo iz tog razloga volim sto sam rodjena na balkanu....

I_am,
ma k'o da si citala moje mislim,uhhhhh sto volim sto sam rodjen na Balkanu kad je homoseksualnost u pitanju.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Maj 2005, 17:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

boa je napisao:
Da, da kumasine, aha!
Sta se ofirate?
Poznajem masu muskaraca kojima su ribe dolazile sa natpisom na celu"uzmi me" i oni nisu htjeli jer su volili svoje djevojke.

Nego kumasine da ti sjednem na muku i kazem da se ovo desavalo u spaniji :wink:

Neki od tih mushkaraca su prisutni danas sa vama :P
Ja stvarno nikada nebih prevario svoju devojku bez obzira o kome se radi, a cisto sumnjam da bih mogao biti sa jednom, ako volim neku drugu, chak i ako nismo skupa.

lujkacha_NS je napisao:
BlackHand : 'nije da zakuvavam, al upravo te je uvredila, ja bih na tvom mestu.......'
dobro mi je poznata ta vrsta saveta Smile so, no thanx

Drugachije nebi ni valjalo...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jun 2005, 15:18 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

cini mi se da sam i ja jedno vreme bila normalna, tj str8 ..........imala decka voleli se i te fore, bilo nam lepo.............divno.............ma super............i onda je to puklo, pa moguce da je to bio taj trenutak kad sam prsla totalno, i probala sve ostalo, zbog cega se ne kajem, jer mi se svidelo..........al moram priznati da ponekad prosto ceznem za ponovnom prvom i ne prezaljenom ljubavlju, ili necim bar nalik na to...........

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jun 2005, 15:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Apr 2005, 09:34
lujkacha_NS je napisao:
cini mi se da sam i ja jedno vreme bila normalna, tj str8 ..........imala decka voleli se i te fore, bilo nam lepo.............divno.............ma super............i onda je to puklo, pa moguce da je to bio taj trenutak kad sam prsla totalno, i probala sve ostalo, zbog cega se ne kajem, jer mi se svidelo..........al moram priznati da ponekad prosto ceznem za ponovnom prvom i ne prezaljenom ljubavlju, ili necim bar nalik na to...........

Mala, ti stvarno nisi bila dobra u zadje vrijeme.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 73 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]