banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 24 Jul 2025, 18:27

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2659 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 133  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Homoseksualci...
PostPoslato: 23 Sep 2010, 09:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Delije & co :D kao i prošli put.

Beograd

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1B2N8KsN5-4[/youtube]

Zagreb

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nSv9VHMTS-k[/youtube]

A i homosi to rade tiho i dostojanstveno :)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fgDjFjRu0cY[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2010, 22:59 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 22 Dec 2010, 19:40
-- Ja razumijem mislim decke koji vole muske , ja ih kontam , Nema tu nista lose , oni se seksaju i to vise vole raditi sa muskima, mozes zamisliti kad se pederi sastanu pa kad nastane JEBACINA , to mi je uvijek bilo u glavi ,bio sam u pederskim barovima , i to je bio dakle HAOS tu je samo pitanje ko ce koga to vece pojebati a ne oce li. jer tu nema ono ocu necu , KAO kos zenskih da bi je povalio treba ti VIJEK ,

ja volim zene ali one bas nevole MENE jebiga ,

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2012, 06:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
http://www.rawstory.com/rs/2012/04/09/s ... ttraction/

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2012, 21:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
овако се то ради!!!! довинџења!

http://www.etrafika.net/index.php/vijes ... odina.html

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2012, 21:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Aleksejev, inače lider pokreta "GayRussia", dodao je da će se žaliti Prezidijumu moskovskog suda, kao i Evropskom sudu za ljudska prava u Strazburu.

Evo trese se Moskva od straha zbog Strazbura :lol:

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2012, 05:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Nov 2011, 13:29
Na Paradi Ponosa u Splitu bez incidenata

Slika

U Splitu su pobijedili otpor i borba LGBT zajednice, splitskih lezbi i pedera, bipsića/ki, trandži, naših obitelji i naše djece.

Pokazali su, ne samo da imaju pravo javno iskazivati svoj seksualni i rodni identitet, već i da je on važno i društveno i političko pitanje.

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2012, 05:50 
Imaju pravo, sa 1000 policajaca oko sebe koji ih moraju stiti od rulje...nema sta, u fulu su...

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2012, 07:43 
kakvi su ovo glupi komentari ne mogu da vjerujem,vi mislite da je to neka moda sa zapada ccc
mene su ganjali razni pedofili i lezbe sirom 3 kontinenta,cim me vide i skontaju moj recnik (lose izgovaram r i l) odmah se napale k'o neki tinejdzeri,sva sreca pa me niko nije sredio,ali znajte to je cisto zlo kao heroin,evo npr pedofil Poplasen radi na ulici kod usa ambasade cigare ima zenu i djecu,a pokusao da siluje nekog tinejdzera u neizgradjenom hotelj palas,mislim ono sta reci u stvarnosti takvi to rade godinama dok ih ne klepe i oni kao imaju neka prava,a normalni ljudi,jel' i oni imaju prava da ih takvi ne vrebaju.Mislim ono ako meni ne vjerujete u tu pricu,pitajte Saju,to je onaj sa 1 rukom sto radi cigare kod palasa,njemu su komunalni inspektori 7+ puta otimali cigare i pisali ga,a on izgubio ruku u ratu,i to je danasnji svijet budi posten i ispravan i nece te biti
to stvarno nije pravo to je teska bolest,i siri se kao rak Poplasen je i dalje na ulici i samo vreba zrtve na mjestu gde ce ih najlakse naci,ispred poliklinike,a vi samo i dalje to podrzavajte,iako taj lik to radi vec 10+ godina jednog dana presudice mu ulica...

edit:
i nisu samo pederi zlo,zlo su i incestne sestre M i O kao i njihov poligamni cale (2+ zena) zlo je i njihova mama 'gospodza' kucka Z
zlo je njihov komsija sto zivi blizu autoputa kao i one i dila heroin
ali najvece je zlo sto murijsko auto dodje do vile Z u 'sluzbene poslove' tako da to vise nije pitanje dobro ili zlo,vec k'o se prodaje za koju cijenu

Poslednji put menjao afgh_letal dana 11 Jun 2012, 07:51, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2012, 07:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Što bi tebe ganjale lezbe? Za koji će im ti (i pored frfljavog slova r)? :D

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2012, 08:04 
to je cisto zlo,njima nije mjesto na ulici,to je pretnja,to su najokorjeliji zlocinci,cak iako je smaknuce neprihvatljivo takvi moraju biti izolovani
jednostavno to je kao virus,sire se napadaju,razaraju i idu dalje,nek sebi kupe neko ostrvo od propale grckei nek to sami sebi rade,njima nije mjesto na ulici,ako tako nesto prolazi,zasto i ja ne mi mogao da krsim sve zakone samo zato da meni cula uzivaju,
ma ono mislim,karantin za viruse (hepatitis c ne prasta) a ako to ne pomaze sterilizacija

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2012, 08:07 
Druze ti o pedofilima ili homicima, ne razumijem pola ovoga sto si pisao...i ako imas dokaze da je lik pedofil sto nisi uradio svoju gradjansku duznost i prijavio ga policiji?

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2012, 08:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

afgh_letal je napisao:
to je cisto zlo,njima nije mjesto na ulici,to je pretnja,to su najokorjeliji zlocinci

Znaci ako se ucenik pali na uciteljicu i navodi je na seks, a ono ne zeli sa njim da ima sexualne odnose iako joj je neodoljivo sladak, profesorica je prema tebi i dalje najokorjeliji zlocinac samo zato sto je pedofil?

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2012, 08:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ajd procitaj sta si napisao, pa reci ima li smisla.

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2012, 08:56 
tensSa je napisao:
Druze ti o pedofilima ili homicima, ne razumijem pola ovoga sto si pisao...i ako imas dokaze da je lik pedofil sto nisi uradio svoju gradjansku duznost i prijavio ga policiji?

Evo uzmimo za primjer Caju (zestoki krimos sa vrelog asvalta)
Pre obracuna na auto-putu (Culum vs Josilo) imao je 28+ krivicnih prijava,a nije imao ni godina toliko,bio je vrlo malo u zatvoru,cak su mu jednom tokom racije u zatvoru nasli vibrator
A system k'o system suruje sa takvim homoxima (i zenskim homosima) pa kad pocnu pustat bogate pustaju sve takve homose
I eto sredio ga diler heroina Josilo
System nije protov takvih,ulica se ne buni i to je to
Ionako je zlo pobjedilo (system podrzava i heroin zbog ekonomije)

edit:I tako to ide prica obicno,svi kontaju nisam ja placen za to,a homosi agresivni po prirodi,jos kad su bogati i mocni,ko ce im se nenaoruzan suprostaviti

Poslednji put menjao afgh_letal dana 11 Jun 2012, 09:04, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2012, 09:01 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ташко je napisao:
Ajd procitaj sta si napisao, pa reci ima li smisla.

Zasto po tebi nebi imalo?
Mislis da su samo stariji aktivni?

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2012, 09:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Na drugo citanje i ima smisla.
Skontao sam kao uciteljica se lozi na ucenika, ali ga odbija, a ti je nazivas zlocincem. Kontam, kakvo je zlodjelo sad pocinila, a odbila ga je :lol:

Pedofili su tek posebna kategorija umobolnih osoba.

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2012, 10:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Rasplinu se tema, pedofile ostavite za neku drugu priču.
Inače tema o homosima je prežvakana xy puta.

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2012, 17:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
afgh_letal je napisao:
kakvi su ovo glupi komentari ne mogu da vjerujem,vi mislite da je to neka moda sa zapada ccc
mene su ganjali razni pedofili i lezbe sirom 3 kontinenta,cim me vide i skontaju moj recnik (lose izgovaram r i l) odmah se napale k'o neki tinejdzeri,sva sreca pa me niko nije sredio,ali znajte to je cisto zlo kao heroin,evo npr pedofil Poplasen radi na ulici kod usa ambasade cigare ima zenu i djecu,a pokusao da siluje nekog tinejdzera u neizgradjenom hotelj palas,mislim ono sta reci u stvarnosti takvi to rade godinama dok ih ne klepe i oni kao imaju neka prava,a normalni ljudi,jel' i oni imaju prava da ih takvi ne vrebaju.Mislim ono ako meni ne vjerujete u tu pricu,pitajte Saju,to je onaj sa 1 rukom sto radi cigare kod palasa,njemu su komunalni inspektori 7+ puta otimali cigare i pisali ga,a on izgubio ruku u ratu,i to je danasnji svijet budi posten i ispravan i nece te biti
to stvarno nije pravo to je teska bolest,i siri se kao rak Poplasen je i dalje na ulici i samo vreba zrtve na mjestu gde ce ih najlakse naci,ispred poliklinike,a vi samo i dalje to podrzavajte,iako taj lik to radi vec 10+ godina jednog dana presudice mu ulica...

edit:
i nisu samo pederi zlo,zlo su i incestne sestre M i O kao i njihov poligamni cale (2+ zena) zlo je i njihova mama 'gospodza' kucka Z
zlo je njihov komsija sto zivi blizu autoputa kao i one i dila heroin
ali najvece je zlo sto murijsko auto dodje do vile Z u 'sluzbene poslove' tako da to vise nije pitanje dobro ili zlo,vec k'o se prodaje za koju cijenu
генерално и ја сам за најстрожије кажњавање педофила и сличних болесника, али морам само да те исправим у вези неки ствари које нису баш тачне, мада и нису толико релевантне за причу. Шаја није изгубио руку у рату него му је машина одсјекла на послу, а тачно је да м ује полиција све одузимала неколико пута. и овај Поплашен којег спомињеш, не знам да ли мислимо на исту особу, али ја знам једног који није био добар са главом и продавао је тамо цигаре и одговара твом опису само што се он презива Кременовић уколико се не варам и мислимо да је он умро. провјерићу са старцима. искрено се надам да мислимо на исту особу и да си ти побркао име, није ваљда да има још једна будалетина...

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2012, 21:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2011, 18:54
@fijesta, jedino što generalno mogu shvatiti je da ti svojim bjesomučnim spamovanjem pokušavaš da izazoveš još više homofobije i mržnje.
Lično, nemam ništa protiv gay populacije, štaviše podržavam ih u ostvarivanji svih elementarnih ljudskih prava za koja se bore. Ali kad ti uhvatiš spamovati o tome bez ikakve mjere automatski dobijam agresivne naci nagone..

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2012, 13:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
doslo doba godine da se miljenko prizove
samo nece biti to hejt be ofm-a
ocekujem bar hristova blasfemiju.
Citiraj:
Неко је решио да изазове нереде у Београду!
У оквиру тзв. „Недеље поноса“ планирана изложба „Ecce Homo“ у којој је Исус Христoс представљен као геј и транвестит у женским ципелама, а Богородица као лезбијка!?

У оквиру тзв. „Недеље поноса“, која почиње у недељу, 30. септембра 2012. године, у просторијама Центра за културну деконтаминацију 3.октобра планирана је изложба фотографија извесне Елизабете Олсон Валин (Elisabeth Ohlson Wallin) под називом „Ecce Homo“. У питању је 12 фотографија, цитирамо саме организаторе „које показују Исуса са транссексуалцима, ХИВ позитивним особама и геј мушкарцима. Фотографије су модерна верзија прича из Новог завета. На 12 фотографија уметница преиспитује однос хришћанства према хомосексуалности кроз централни лик – Исуса.“, како пише у програму ове срамне манифестације.

Међутим, када се изложба погледа (види линк на дну текста) открије се да је Господ Исус Христос представљен као хомосексуалац или транвестит у женским ципелама, а Богородица као лезбејка. Да ли је ово преипитивање или безобразно богохуљење!?

Сматрамо да ЛГБТ-активисти овим , више него било којим другим агресивним и дрским гестом, показују своје право лице и намере које су у свом крајњем исходишту – богоборне.

Чак иако узмемо да је у питању само бахатост и базично незнање да све традиционалне религије хомосексуалност сматрају за грех, као и да Господ Исус Христос никада али никада није одбацивао грешнике али је мрзео на грех, овај њихов поступак је скандалозан. То су људи који су користили сваку прилику да нагласе да се Црква не сме мешати у друштвено-политички и јавни живот, а сада отворено и агресивно желе да се управо друштвено, политички и јавно умешају у Цркву, извргну руглу њено учење, Христову Науку.

Двери су предузеле одговарајуће кораке: послали смо писмо Његовој Светости Патријарху Српском Господину Иринеју, у коме тражимо да употреби свој ауторитет како оваква изложба не би била приказана у Београду, а захтевамо и од државних органа да се она забрани јер, благо речено, вређа најдубља осећања 90% грађана у Србији и подстиче на насиље.

http://ohlson.se/?page_id=359

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2659 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 133  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]