afgh_letal je napisao:
kakvi su ovo glupi komentari ne mogu da vjerujem,vi mislite da je to neka moda sa zapada ccc
mene su ganjali razni pedofili i lezbe sirom 3 kontinenta,cim me vide i skontaju moj recnik (lose izgovaram r i l) odmah se napale k'o neki tinejdzeri,sva sreca pa me niko nije sredio,ali znajte to je cisto zlo kao heroin,evo npr pedofil Poplasen radi na ulici kod usa ambasade cigare ima zenu i djecu,a pokusao da siluje nekog tinejdzera u neizgradjenom hotelj palas,mislim ono sta reci u stvarnosti takvi to rade godinama dok ih ne klepe i oni kao imaju neka prava,a normalni ljudi,jel' i oni imaju prava da ih takvi ne vrebaju.Mislim ono ako meni ne vjerujete u tu pricu,pitajte Saju,to je onaj sa 1 rukom sto radi cigare kod palasa,njemu su komunalni inspektori 7+ puta otimali cigare i pisali ga,a on izgubio ruku u ratu,i to je danasnji svijet budi posten i ispravan i nece te biti
to stvarno nije pravo to je teska bolest,i siri se kao rak Poplasen je i dalje na ulici i samo vreba zrtve na mjestu gde ce ih najlakse naci,ispred poliklinike,a vi samo i dalje to podrzavajte,iako taj lik to radi vec 10+ godina jednog dana presudice mu ulica...
edit:
i nisu samo pederi zlo,zlo su i incestne sestre M i O kao i njihov poligamni cale (2+ zena) zlo je i njihova mama 'gospodza' kucka Z
zlo je njihov komsija sto zivi blizu autoputa kao i one i dila heroin
ali najvece je zlo sto murijsko auto dodje do vile Z u 'sluzbene poslove' tako da to vise nije pitanje dobro ili zlo,vec k'o se prodaje za koju cijenu
генерално и ја сам за најстрожије кажњавање педофила и сличних болесника, али морам само да те исправим у вези неки ствари које нису баш тачне, мада и нису толико релевантне за причу. Шаја није изгубио руку у рату него му је машина одсјекла на послу, а тачно је да м ује полиција све одузимала неколико пута. и овај Поплашен којег спомињеш, не знам да ли мислимо на исту особу, али ја знам једног који није био добар са главом и продавао је тамо цигаре и одговара твом опису само што се он презива Кременовић уколико се не варам и мислимо да је он умро. провјерићу са старцима. искрено се надам да мислимо на исту особу и да си ти побркао име, није ваљда да има још једна будалетина...