banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 13:21

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 603 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 31  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 02 Avg 2010, 18:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 17:12
Euroth je napisao:
...a "dasa" očito jeste bahat/sirovina, ali mu je računica skroz realna, samo drugarica nije iz tog filma...
Ah, velkam tu dojčland...: )

:lol: :lol: :lol:
Vratio si mi boju u obraze :D

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2010, 18:48 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Mar 2010, 22:49
MonaLisa je napisao:
Hahaha, ovo mi je definitivno omiljena tema :lol:

Joj Monja Ljiso sto si stidna,cccccc.....sto si naivna i njezna kao jastuk iz propale konfekcije.Pojavi se baja sa bembarom i to baja od metar i sezdeset ,celav i otromboljen,a sa druge strane smeker u poluraspadnutom fici.Koga biras Ljiso,ko ti daje sigurnost ???

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2010, 18:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

veljko je napisao:
MonaLisa je napisao:
Hahaha, ovo mi je definitivno omiljena tema :lol:

Joj Monja Ljiso sto si stidna,cccccc.....sto si naivna i njezna kao jastuk iz propale konfekcije.Pojavi se baja sa bembarom i to baja od metar i sezdeset ,celav i otromboljen,a sa druge strane smeker u poluraspadnutom fici.Koga biras Ljiso,ko ti daje sigurnost ???

Nemoj tako, Veljo, ne bi ona... Aa-A :lol:

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2010, 18:53 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
Aaaaaaaaahahahhaha, vrištiiiiiiiim :lol:

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2010, 19:35 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 17 Mar 2004, 14:01
Ne mogu vjerovati čega se sve jadne djevojke naslušaju kad ih za jednu veče startuje gomila polu ili potpuno pripitih krkana.
Ko je ono pitao ima li išta sa ovog govornog područja? Odgovor je: ima sad. Dok sam galebario specijalitet su mi bile Engleskinje i Mađarice.

U ljubavi je sve dozvoljeno, u ratu se mora poštovati Ženevska konvencija

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2010, 19:46 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

MonaLisa je napisao:

Evo i ja,arghhhhhhhhhhh,a usput se udaram sa knjigom po glavi da pojacam dozivljaj.

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2010, 19:48 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

arhangel_mihail je napisao:
Ne mogu vjerovati čega se sve jadne djevojke naslušaju kad ih za jednu veče startuje gomila polu ili potpuno pripitih krkana.
Ko je ono pitao ima li išta sa ovog govornog područja? Odgovor je: ima sad. Dok sam galebario specijalitet su mi bile Engleskinje i Mađarice.

A Cehinje nista ? Pridjes Cehinji i kazes : Houhces ili nehces ?

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2010, 19:53 
Pripravnik
Pripravnik

Nisam imao čast. Sa Slovakinjama da ali sa Českinjama ili Čehinjama ili Češkinjama (koje li je ispravno?) ne.

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2010, 23:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 22:10
Talija je napisao:
Može bit' da su sad neka druga vremena al meni nikad niko nije prilazio sa nekakvim fazonima, upoznavanje je išlo drugačije, udvaranje nedugo zatim ali kroz neku klasičnu priču, pa te pozove na piće, ako odbiješ zna na čemu je.
Ovi današnji fazoni i fore su mi nekako... smiješni. :)

:thumbright: Dakle...

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2010, 01:54 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
veljko je napisao:
MonaLisa je napisao:

Evo i ja,arghhhhhhhhhhh,a usput se udaram sa knjigom po glavi da pojacam dozivljaj.

Good for you!

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2010, 06:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

le_papillon je napisao:
Talija je napisao:
Može bit' da su sad neka druga vremena al meni nikad niko nije prilazio sa nekakvim fazonima, upoznavanje je išlo drugačije, udvaranje nedugo zatim ali kroz neku klasičnu priču, pa te pozove na piće, ako odbiješ zna na čemu je.
Ovi današnji fazoni i fore su mi nekako... smiješni. :)

:thumbright: Dakle...

Ih, vas dvije...
U moje vrijeme se sve svodilo na smaranje. To je bila glavna tehnika. Poenta je bila u tome da toliko smoriš djevojku da ti na kraju večeri kaže: "Hoćeš li otići ako ti dam?". I svi sretni. :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2010, 08:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Ja nikad nisam imao problema sa startovanjem cura, jer ih nisam ni startovao. Kao mladji sam bio pravi ljepotan, pa su mi prilazile sa recenicama tipa "gdje si, lijepi". I sad sam prelijep, a uz to sam postao i faca, pa i danas prilaze sa "gdje si lijepi", ali i "gdje si, faco". Medjutim, s vremenom sam uvidio da je ljepota zaista prokletstvo, kao sto jednom rece Majkl Kelso. Iscili tokom godina, i sve sto nam ostane jesu uspomene, "ovoj sam prisao ovako, ovoj sam prodao onu zvaku". A ja, cak ni njih necu imati! Ah, prevareni svijete!

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2010, 08:55 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2010, 12:29
Popokatepetl je napisao:
Ja nikad nisam imao problema sa startovanjem cura, jer ih nisam ni startovao. Kao mladji sam bio pravi ljepotan, pa su mi prilazile sa recenicama tipa "gdje si, lijepi". I sad sam prelijep, a uz to sam postao i faca, pa i danas prilaze sa "gdje si lijepi", ali i "gdje si, faco". Medjutim, s vremenom sam uvidio da je ljepota zaista prokletstvo, kao sto jednom rece Majkl Kelso. Iscili tokom godina, i sve sto nam ostane jesu uspomene, "ovoj sam prisao ovako, ovoj sam prodao onu zvaku". A ja, cak ni njih necu imati! Ah, prevareni svijete!

Oh, jadničak baš je to nezgodno kad si toliko lijep :lol: :lol: :lol: , nemaš najbolje trenutke :lol: .

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2010, 09:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Popokatepetl je napisao:

DŽes' ba faco? :D

Od koga prvog počne "ona iskra"; sa muške ili ženske strane.
Žena je obično pasivnija strana, muško aktivnija, ali ni muško neće prići ako ne vidi bar neki signal u vidu nekog pogleda, osmijeha itd. Ženski rod je tome sklon, ona i nesvjesno odaje sitne signale koji oštrom oku dovoljno govore.
Zar nije beznadno prilaziti tek onako nekoj djevojci? Djeluje po principu "ako upali upali" što ne dovodi do bogzna kakvog rezultata.

Muška logika se često pokazala sasvim suprotna ženskoj logici i imala sam par puta doživljaj da neko nov dođe u naše (žensko) društvo, neko ko me npr. skoro očigledno ignoriše, pitajući moju prijateljicu xy pitanja, razgovarajući sa njom nakon čega ja "dignem ruke" i odustanem od bilo kakvog oblika konverzacije.
Poenta je da je ta osoba koristila metod "namjerno zanemarivanje" što je navodno trebalo u meni da probudi zanimanje i ljubomoru a samim tim i skretanje pažnje.
Šta reći osim da kod mene taj princip ne prolazi uopšte. :)
Ako na mene neko ne reaguje (ni u kom pogledu) ja slegnem ramenima i zaboravim.
Pogotovo u nekim mlađim godinama kad dečko ili izostane sa sastanka i pravi se faca ili se na neki drugi način prikazuje da mu nije stalo do mene, kod mene bi automatski prestao svaki interes za tom osobom. A više puta sam čula priču kao "nemoj joj pokazati da ti je stalo, nek ona malo za tobom trči bla bla". Ne mogu da shvatim taj rezon.

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2010, 15:58 
Pripravnik
Pripravnik

Žene baš često koriste taj metod namjernog zanemarivanja. Ima i in-direktog davanja do znanja kao npr: kad ti već xyz puta u toku dana ili noći "kao slučajno" stane na cipelu ili gura laktom isto. Ili kad djevojka na plaži stavi peškir odmah do tvoga i okrene ti leđa kao da može pričati sa nekom kolegicom i kad pogledaš u njihovom pravcu, čisto da vidiš gdje se dede dečko od tacne sa tvojom limunadom; kolegica potvrdno mrda glavom (gledaš li) a djevojka se vrpolji da imaš što bolji pregled njenih oblina. Niko nije toliko naivan k'o jadno muško. Počneš jesti m..a ispod sebe što te dotična ignoriše. Pa nešto pokušavaš ali te dotična ne hebe ni 0,001%. Odeš onako isfuran u more da rashladiš uzavrelu krv i ludu glavu. A kad izlaziš iz vode djevojka gleda u tvom pravcu i taman da se smjesiš na svoje peškirče ona ti opet okreće leđa i čeka znakove od kolegice. Ok je to ponekad ali piogravati se sa nekim nekolio dana nije u redu.
A i ne kontam što žene gotovo svugdje idu u paru pa čak i toalet ???

Stvarno, dosta toga zavisi od prvog utiska.

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2010, 16:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
arhangel_mihail je napisao:
A i ne kontam što žene gotovo svugdje idu u paru pa čak i toalet ???

E sad si donji. Bilo je lijepo poznavati te, pa makar samo preko foruma :lol:

"Startovanje" mi je malo trulo... Te neke glupe fore i fraze. Najlakse, a i uglavnom najucinkovitije je da pridjes djevojci i kazes: "Dobar dan/vece/Ola!/Cao...", ("Sve osim Djes" :lol: ), "...moje ime je to i to. Pridjoh, jer mi se jako svidjas". Primjetio sam da se djevojke "pale" na aorist! :lol: Da l' sto ga pola ovih ljanera po gradu ne zna ni razlikovati, a kamo li upotrebljivati ili je to nesto genetski, ne znam. Ali, AORIST sljaka :D Onda malo trabunjas, da upotrebim ovu ruznu rijec, kako je lijepa/lijepo pjeva, ako je neka pjevaljka u pitanju/plese... Bilo sta.

8)

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2010, 16:18 
Sve je dobro dok vam djevojka ne mora pricati kako ste je zaveli jer se ne sjecate zbog enormno velike kolicine alkohola u krvi...

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2010, 16:22 
Pripravnik
Pripravnik

Sa aoristom si kulturan, uglađen, načitan.... itd. Držim da je nedostatak aorista u govoru nekih ljudi genetska deformacija izazvana NEobrazovanošću.

Taško hvala na informaciji.

http://sr.wikipedia.org/sr-el/%D0%90%D0 ... 1%81%D1%82

Kad startujem ili se zblanem ili odvalim neku neviđenu glupost i često sam pravio onu kobnu grešku pa sam razgovor započinjao sa IZVINI,djevojko ......... .......... ........... ................ ................ Poslije me rođak naučio galebarenju pa je to nestalo. Jako bitan je i osmijeh. Mnogo više nego što neko može i pretpostaviti. Stvarno ne znam otkud to rođi ali je živa istina.

Nemojte me kriviti jer pitam da mi se objasne stvari koje ne razumijem.

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2010, 07:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
:lol: :lol: :lol: :lol:
Aorist šljaka! :lol: Baš se pošteno nasmijah jutros! :D
Pade mi na pamet kako bi to zvučalo u imperfektu "kad te viđah, mlidijah/mišljah ti odmah prići" :D (zvuči mi nekako procrnogorski) :D

@arhangel_mihail
Moguće da muškarci koriste taj "metod zanemarivanja" baš zato što svaki put padaju na isti kad ga ženska strana primjeni. :D
A opet to je karakteristično za klinke, kad se jedna klinka pravi hladna k'o špricer, a 100x pita kolegicu "jel me gleda, jel me gleda?" :D

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2010, 08:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Talija je napisao:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Aorist šljaka! :lol: Baš se pošteno nasmijah jutros! :D

Pa kad sljaka :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 603 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 31  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]