banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 02:40

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 360 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Jun 2010, 09:43 
Ta "pravila" iz onih teen casopisa, draga Saveta kako da me primjeti i sl. sranja...sto Euroth kaze vise bi se ona digla u mojim ocima jer volim djevojke koje preuzimaju inicijativu...

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2010, 10:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Polako momci, polako :D Nije bas sve tako crno bijelo. Znam iz licnog iskustva kako taj prilazak moze biti neugodan. Mjerka me danima, nocima i ne prilazi. Meni dosadi to gledanje, pridjem mu a on nesto pun sebe pa me gleda sa visine. E pa neces rodjace :D Veliku ulogu igraju sujeta i samopouzdanje. Nista ja vrijednija nisam ako on pridje meni niti sam inferiornija ako mu ja pridjem.Gdje su ljudi zreli ta stavka je apsolutno nebitna.

Mada, meni uvijek bilo draze da pokupim tipa :D

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2010, 10:19 
Citiraj:
Gdje su ljudi zreli ta stavka je apsolutno nebitna.

Slazem se...glupost je procijeniti kompletnu licnost neke osobe samo na osnovu te jedne stavke...

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2010, 10:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Zenama je najbitnije da je muskarac samouvjeren i da zna sta hoce...ostalo je nebitno....

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2010, 10:33 
skeva je napisao:
Zenama je najbitnije da je muskarac samouvjeren i da zna sta hoce...ostalo je nebitno....

Interesantno da je i meni to bitno kod djevojke... :) :)

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2010, 10:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

tensSa je napisao:
skeva je napisao:

Interesantno da je i meni to bitno kod djevojke... :) :)

Nema sta, bas si zenstven... :D

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2010, 10:44 
Hahah. :D

Salu na stranu, vjerujem i da ostali to ocekuju od djevojke (osim ako nije u pitanju samo sex)...

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2010, 10:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

tensSa je napisao:
Hahah. :D

Salu na stranu, vjerujem i da ostali to ocekuju od djevojke (osim ako nije u pitanju samo sex)...

Ima i toga, al ne treba da bude pretjerano samouvjerena...kako ces joj onda objasniti neke stvari... :D

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2010, 10:51 
Pa sa nadom da nije tvrdoglava. :)

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2010, 11:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 17:12
Meni je draze da ja njoj pridjem. Cini mi se da osoba koja "prilazi" nekome mnogo vise dobija u procesu, namece svoj ritam, kontrolise atmosferu... prosto dominira "prilaskom" (prvim kontaktom). U krajnjoj liniji, "prilazak" uvijek prepricava osoba koja prilazi i taj dozivljaj je vise njen, nego od lica kojem je ta osoba prisla. Dozivljaj je prici nekome, a ne dozivjeti "prilazenje".
Meni to pase uz karakter i vise mi se svidja. Volim da osvajam i zelim da mislim da sam svojim nastupom zadobio necije simpatije.
Djevojke koje mi, nichim izazvane, jasno stave do znanja da sam im zapao za oko i da zele da me drze za ruku ili nesto drugo, smatram malim bezobraznicama koji mi uskracuju bogomdano pravo da budem kromanjonac, buzdovandzija i sl. :lol:
I danas pamtim jednu neprijatnu situaciju.
Naime, usao sam u KU sa drugarom i posao ka astalu. U prolazu me je jedno zemsko pogledalo kao da sam George Kluni :lol: Ona je sjedila sa drugarica ispred nas i bila nam je okrenuta ledjima. Nisam obracao paznju, navikao sam da mi se djevojke osmjehuju, da me kradom zagledaju i ne reagujem na to. Uvijek uzvratim osmijeh... Ali ovaj pogled me je izbio iz cipela... lagano sam porumenio. Sjeo sam za astal, izvadio rokovnik i dogovarao se sa drugarom oko nekog projekta, kada je ona krenula do toaleta... Ponovo je bacala duga svjetla, proizvodila kojekave zvukove i razotkrivala organe. Ja sam ignorisao njene agresivne impute i potpuno sam se posvetio onome zbog cega sam i dosao. Njeno drustvo je popilo kafe i sokove. Krenuli su dalje. Drug i ja smo jos uvijek uskladjivali obaveze. Ona je ostala za stolom jos 10-ak minuta... sama. Zatim je ustala i otsetala do izlaza, okrenula se u mom pravcu i pogneute glave, skrivajuci pogled, molecivo, piljila u vrhove svojih stiklica chekajuci ko zna sta (rece on satro naivno)... Naravno ja sam je odmjerio jos par puta i vratio se poslu. Stajala je tu jos bar 10 minuta. Onda se, potpuno iscrpljena i razocarana, okrenula ka izlazu i otisla. Vise se nismo sreli.
Naravouchenije:
Nisam reagovao na njen start jer nije bila moja tipa.
Da je bila ljepsa, zgodnija, manje napadna i da sam je znao iz vidjenja, ja bih joj pruzio priliku i pomogao bih joj da ostvari svoje namjere.
Lijepo je kada te startaju lijepe djevojke. To svakom muskarcu imponuje. Nema veceg komplimenta.
Al' polovnjace, koje se loze da su ribe...
Njima bih savjetovao da igraju na sigurno.
Nadam se da nisam odvec brutalan al' ne bih da vas navodim na pogresan trag.

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2010, 11:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

E vidis, bas o takvim dziberima ja pricam :D Koji su ufurani da su Bogom dani i da su polovnjace samo i iskljucivo za samilosti :lol: :roll:

Ja sam uvijek ZA da ljudi imaju samopouzdanje ali kad krenu hvalospjeve... Ovjde cu biti fina i necu nastaviti dalje pisati :D

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2010, 12:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

:lol: :lol: :lol:
Pretpostavio sam da si mislila na menilike tipove. :lol:
Zato se Stipe i oglasia... :lol:
Ajkulichice, sta da ti kazem...
Jednom prilikom, u Rum Bum Bumu, me startovala jedna dugonoga, vitka, crnka. 8)
Ne sjecam se sta mi je rekla.
Sjecam se, odnosno, pamtim jos njene prelijepe, krupne, crne oci, lijepo lice, zanosnu figuru, kosu... Osvojila me - cim mi je prisla. :D
Malo smo djuskali, satro razgovarali - upoznavali se.
Odmah sam poceo da je mazim, dodirujem... Otisli smo do mene.
Proveli smo zajedno godinu dana. :D
Nemam ja nista protiv zena koje prilaze.
Kako bi ti reagovala da te startuje osoba koja te ne privlachi?

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2010, 12:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 22:10
ajkula je napisao:
E vidis, bas o takvim dziberima ja pricam :D Koji su ufurani da su Bogom dani i da su polovnjace samo i iskljucivo za samilosti :lol: :roll:

Ja sam uvijek ZA da ljudi imaju samopouzdanje ali kad krenu hvalospjeve... Ovjde cu biti fina i necu nastaviti dalje pisati :D

:notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:
:salute: :salute: :salute:

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2010, 12:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
Mada, meni uvijek bilo draze da pokupim tipa

Kratko, ali jebitacno - 'mali, ajmo se mi kurvat'
:lol:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2010, 12:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

I mali je pao i pada godinu za godinom :D

@Vjeve, ne radi se o odbijanju.. nego ako ti se neko ne svidi onda mu se ne ismijavas i ne prepricavas i ne hvalis se time.. i ne dizes sam sebi cijenu. Ako si vrijedan drugi ce te uzdizati.

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2010, 14:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
bio je interesantan dokumentarac davno na hrtu...o ljudskoj percepciji kako nekad ne primjete ocigledno(ako je neko gledao test sa kosarkasima i gorilama)....elem pokacili su momcima i curama nekakve instrumente i pratili ih u vecernjim izlascima....i koliko se sjecam muskarci su gledali(valjda nesvjesno) grudi prvo,pa lice pa ako mogu i dupe...a zene ruke ramena i lice....sad koliko je eksperiment bio vjerodostojan...

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2010, 14:32 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
Stara rauberka ;)

ajkula je napisao:
Mada, meni uvijek bilo draze da pokupim tipa :D

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2010, 14:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ajkula je napisao:
I mali je pao i pada godinu za godinom :D

@Vjeve, ne radi se o odbijanju.. nego ako ti se neko ne svidi onda mu se ne ismijavas i ne prepricavas i ne hvalis se time.. i ne dizes sam sebi cijenu. Ako si vrijedan drugi ce te uzdizati.

Ma ne pricam ja to sa zlom namjerom, htjedoh da pozovem dame na oprez. Nema potrebe da se izlazu mogucim neprijatnostima. Mozda bi neke dame trebale igrati na sigurno. Btw ja se njoj nisam nabacivao, nisam je ohrabrivao niti sam bilo cime podstakao njenu reakciju, pored toga, tada sam je prvi put vidio... zato mi je njen nastup bio toliko odbojan, usiljen, neprirodan i na kraju neprihvatljiv. Inace bih bio pazljiviji, i ne bih bio tako hladan. Malo bismo popricali i razisli se kao drugari. Ali taj, nicim izazvani, start na prvu... Nisam se osjecao duznim da joj bilo sta objasnjavam.

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2010, 14:53 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
blago se tebi ricinuse ja mogu u kafanu uci na zirafi i pleh orkestrom pozada ma ni konobar me nebi pogledao

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2010, 14:55 
chils je napisao:
blago se tebi ricinuse ja mogu u kafanu uci na zirafi i pleh orkestrom pozada ma ni konobar me nebi pogledao

:lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 360 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]