Kod zena ne pali toliko fizicki izgled. Sa zenama moras znati komunicirati. Uci im u djelic mozga i procitati sta zele i kada to zele.
Zene vole muskarce koji ce ih stititi , koji ima stav.Dzabe i fizicko tjelo dobro ako je mlakonja.
Dok kod muskarca predje krv iz gornje glave u donju, reaguju nagonski. Dok je pogleda vec je zamislja u krevetu.One to znaju i koriste. Ipak svakoj zeni je cilj da zavede muskarca. Nabacuje takozvane namamlije, grudi,utegnuta guza,stiklice i dr. Stanu i samo promatraju. Dok ti razmisljas kako da joj pridjes ona vec zna da ces joj prici i vec si otpisan. Ili ako je neka losa zenska, prvo ce se malo poigrati s tobom.
Zene su takodje pametnije od muskaraca samo se prave jakooo glupe. Zena kojoj se neki muskarac svidja, nace nacina kako da mu ona postane zanimljiva i ako ga upece, prvo krece testiranje. Naravno ima zena koje vole provod,sex, iskoristi ga za potrebu. I nista vise. Cisto alat.
Zene se samo djele na dobre i lose. I sve zene VOLE SEX! Samo se pretvaraju. Ili one koje nisu nikada probale, imaju kompleks utubljen u glavu od strane nekoga, pa izbjegavaju i samo koriste muskarce za igru i iskompleksiranu osvetoljubljivost. Ali dok i ona proba sa nekim KONACNO odgovarajucim.. To pada u vodu. I malo se promjeni svjest. Zene su djavoli. NE ZAMJERAJ SE ZENI!
Ja na prvi dojam od fizickog izgleda, lud sam za dobrim nogama, dugom plavom kosom i duzim noktima...I jos i ako ima cvrste osrednje grudi.. To je END.
Kod mene je fizicki izgled 1 dojam.Ako je osoba intelektualno dosta na nizoj ljestvici od mene.Onda me pocinje sve nervirati kod nje. Tako da fizicki izgled pada u vodu ubrzo. Kada bolje upoznam zensku osobu i kada se nadjemo u slicnosti. Onda se zaljubim u njezin karakter i svremenom sve mi se vise i vise fizicki pocne svidjati i ako nije toliko u pocetku .I sex postane vise strastveniji.
Ali naravno ja sam takav. Vecina muskaraca zanemaruju sve ako je neka sa dobrim sisama i dupetom. Odvuce je u krevet iako ce napraviti budalom od njega i uvuci ga u neke probleme za koje ce se kajati kasnije. Sto je najgore on zna da ce se kajati ali donja glava pocne komandovati gornjoj. To su muskarci niskog karaktera.