Gizzzmo je napisao:
O moj Boze!
Jos jedan promasen slucaj!
Naime, radi se o situaciji od prije 2-3 vikenda.
Prisao mi momak u gradu- ne mos` vjerovat`! hahah
I sve superiska. On visok, zgodan, crn, nepusac, sportista... ma sve naj. Kontam ja:"Jel ja ovo sanjam?? Otarasicu se inostranih shemica- prisao mi NORMALAN momak u gradu..."
I sve ok, prica, stav, humor.... i posto sam potrosila, uslovno receno, na njega 2-3 sata svog dragocjenog vremena, i posto mi je uzeo broj telefona - insistirao je- i REKAO da ce nazvati dan poslije.. NISTA.
U cemu je problem ja ne znam. Ne kapiram uopste.
Onda zenska utjeha br.1.:"Ujutro se probudio i shvatio da sam predobra za njega" hahah.
Utjeha br. 2.: "Nije ukucao broj kako treba"
Istina br.1. :"Uzalud potrosena 3 sata dragocjenog vremena koja ne mogu nadoknaditi jer su otisla u nepovrat"
Istina br 2.:"Nece nikad nazvati jer ima neki problem u glavi"
Cinjenica br.1.:" Ni sam ne zna zasto mi je uzao br. telefona jer se vjerovatno oporavlja od neke uzaludne veze"
Cinjenica br. 2.:"Ne dajem vise br svog mob..."
Veliki pozdrav

djevojko, mislim da ti je uzeo mnogo vise vremena kad si spremna o tome dalje da raspravljas ovde nakon ta 2-3 vikenda
...to je vrijeme ludih noci oko NG (ako ne i za samu NG, reci nam?), sarenih laza i fatamorgana.
djelujes da se nisi jos "otrijeznila".
opet ces da izgubis to svoje dragocjeno vrijeme..
Iskreno da ti kazem, problem je sigurno mnogo veci kod njega,
ali ja licno ne trpim djevojke kojima na licu pise "mnogo mi se zuri!" i izgledaju kao da su mnogo toga propustile iza sebe i tu se vec podvlaci jedna tanana nit egoizma.
i nemoj da pomislis da sam ovim direktno ciljao na tebe jer ima nas svakakvih..
moj savjet, opusti se i srecna ti NG!