banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 07:59

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 243 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Sep 2011, 23:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
Zasto je tesko shvatiti da neki ljudi prije pocinjanja veze izbace sve karte na sto da suprotna strana zna sta je i kako je pa ako se svidja..??
Jel' muskarci zive u ubjedjenju da se sve zasniva na lazi i muljanju i da se sve svodi na "ti si meni, ja cu tebi"?

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2011, 23:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Malo je takvih Nikola, vrlo malo al' ima nas :D

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2011, 23:28 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2010, 11:30
kraljica Nicole =D> apsolutno si u pravu

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2011, 23:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ajkula je napisao:
Malo je takvih Nikola, vrlo malo al' ima nas :D
Vidim da nas je malo ali ocigledno smo teske budale, na obe strane mislim, posto je izgleda normalno da se lazemo pa kad pukne kriv je ceo svet..

spavac ja sam postavila pitanje :D
Dovoljno se kockam sa zivotom da bih jos i kartu vukla ;)

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2011, 23:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Booože, Peetra...

Ja nešto ne mislim da je u pravu. Nije da ni nije u pravu, nego više što ne volim te "sve ili ništa" pristupe.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2011, 23:44 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
ne mogu u ime svih muskaraca da ti odgovorim...moja teorija jedne uspjesne veze je povjerenje i komunikacija...sto se tice lazi one pocinju kad nemas povjerenje u partnera..nakon lazi ide igra ko ce koga zivcirati, muljanje i odgovor "pa i ti si meni to napravio, sto da ja se ne igram sa tobom"...

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2011, 23:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
moja teorija jedne uspjesne veze je povjerenje i komunikacija

Nema to sta da bude teorija kad je praksa itekako pokazala to je jedan od temelja uspjesne veze.
Veza koja je pocela muljazama, lazima i prevarama sanse za opstanak nema ama bas nikakve ;)

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2011, 23:51 
staromodan
Korisnikov avatar

u razgovoru sa mladima dok sam radio kao pripravnik pa i praksu vecina mi je govorila da je temelj veze ljubav...zbog toga kazem za sebe da ja imam drugaciju teoriju..

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2011, 06:53 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2009, 18:27
V@nja je napisao:
Citiraj:

Nema to sta da bude teorija kad je praksa itekako pokazala to je jedan od temelja uspjesne veze.
Veza koja je pocela muljazama, lazima i prevarama sanse za opstanak nema ama bas nikakve ;)

Dodajem "gdje siromastvo ulazi na vrata, ljubav bjezi kroz prozor".

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2011, 08:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2011, 06:54
Emanuela je napisao:
V@nja je napisao:
Citiraj:

Dodajem "gdje siromastvo ulazi na vrata, ljubav bjezi kroz prozor".

e sad, ne kažema da nema takvih slučajeva, ali ima i poneki drugačiji... govorim iz ličnog iskustva... sigurno nije baš "komotno" kad naiđe promaja kroz novčanik, i koliko god da smo jakih karaktera ponekad izleti poneka ružna riječ, ali ne znači da odmah dižemo ruke od svega... mislim da samo oni koji su slabijeg karaktera (ne znam kako bi ih definisao) biraju liniju manjeg otpora i traže izlaz kroz taj "prozor"... za mene a i moju dragu je to bio jako dobar test, i eto obadvoje smo položili... 8)

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2011, 08:09 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2009, 18:27
despot777 je napisao:

e sad, ne kažema da nema takvih slučajeva, ali ima i poneki drugačiji... govorim iz ličnog iskustva... sigurno nije baš "komotno" kad naiđe promaja kroz novčanik, i koliko god da smo jakih karaktera ponekad izleti poneka ružna riječ, ali ne znači da odmah dižemo ruke od svega... mislim da samo oni koji su slabijeg karaktera (ne znam kako bi ih definisao) biraju liniju manjeg otpora i traže izlaz kroz taj "prozor"... za mene a i moju dragu je to bio jako dobar test, i eto obadvoje smo položili... 8)

Čestitam :)

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2011, 08:12 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Okt 2010, 15:23
spavac je napisao:
u razgovoru sa mladima dok sam radio kao pripravnik pa i praksu vecina mi je govorila da je temelj veze ljubav...zbog toga kazem za sebe da ja imam drugaciju teoriju..

Postovanje i razumjevanje ... mislim da je to ono sto odrzava vezu ..

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2011, 08:21 
Iskrenost na prvom mjestu...

To sa muljazom istina ziva, znam par likova koji samo cekaju da zajebu/prevare/iznerviraju djevojku jer ih je ista nesto iznervirala i umjesto da sjednu i malo popricaju samo padaju dublje jos...

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2011, 08:42 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Okt 2010, 15:23
Menii su najjaci likovi/cure koji od prvog dana pocnu da glumataju nesto ... kad tad ce se to morati saznati ... onda cemu sve to ...
izostavimo naravno one male nevine sitne lazi ...

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2011, 09:05 
staromodan
Korisnikov avatar

tensSa je napisao:
Iskrenost na prvom mjestu...

To sa muljazom istina ziva, znam par likova koji samo cekaju da zajebu/prevare/iznerviraju djevojku jer ih je ista nesto iznervirala i umjesto da sjednu i malo popricaju samo padaju dublje jos...

problem je da li se uvijek zna pouzdano za prevaru...tacno je da oko svake djevojke ima bar 5 momaka pored tebe..mozda neko od mojih prijatelja oce da mi zabije noz u ledja pa ono prica vidio sam ti dragu sa drugim sjedi ispred kafica..

nije problem udvarati se nekoj djevojci kako bi zadobio njenu paznju..nije problem ni ako je uspijes smuvati...sve je to lako..najveci problem je oces li uspjeti da je sacuvas..

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2011, 09:12 
Da Spavac, to je vec nesto drugo ali opet...

Ja znam situaciju kada sam izasao sa prijateljima i jednog djevojka nazove i razgovor se zavrsio tako da ga je ona iznervirala (da li je namjerno ili ne, ne znam) i lik isto vece izrevoltiran "opalio" drugu djevojku, cisto da se osveti...

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2011, 13:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
A jest joj se i osvetio :lol: :roll: Nicija cuna nije nezamjenljiva :wink:

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2011, 13:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
tensSa je napisao:
Da Spavac, to je vec nesto drugo ali opet...

Ja znam situaciju kada sam izasao sa prijateljima i jednog djevojka nazove i razgovor se zavrsio tako da ga je ona iznervirala (da li je namjerno ili ne, ne znam) i lik isto vece izrevoltiran "opalio" drugu djevojku, cisto da se osveti...

Dje rastu ti alfa muskarci, koji pristavljaju kad god pozele, a da to nije kod zakonite, eventualno ljubavnice?

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2011, 13:51 
ajkula je napisao:
A jest joj se i osvetio :lol: :roll: Nicija cuna nije nezamjenljiva :wink:

Uzeli su se nedavno... :D :D

No nije ni to poenta teme...

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2011, 14:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

spavac je napisao:
tacno je da oko svake djevojke ima bar 5 momaka pored tebe..

Nije tacno! Ne pricaj gluposti..

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 243 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]