joooj cure! pa sta cu ja sa vama!?
opet cu da ponovim...i nemislim povlaciti...zenska guza je musko vlasnistvo!
a to da je ona samo vasa to okacite macku o rep
jednog dana cete se sve tri udati. bice noc i lezacete pored svog muza.
bicete gole, tople i mazne...opruzene na stomaku.a on, on ce se okrenuti i dodirnuti "vase" guze. cija ce tada to biti guza? sta cete tada pozeljeti? cija guza to da bude?...ha?
zena je otudjen dio muskarca i muskarac zene.zena je dopuna muskarca i muskarac zene...."dvoje ce postati jedno!"...(cek, cije ovo bijase rijeci?")
to nije izmislio rio...vec neko mnogo bolji i pametniji od njega.
pazlivo procitajte (nekoliko puta) pa cete vidjeti da rio nije rekao da je vasa cjenjan guza...svacija! i vasa guza, kao i guza gospodjice iz price, nije svacija i zato ju nemojte pokazivati...svakome!
pogledajte nekad na tv (kad nemozete uzivo) kako izgleda zenka neke zivotinje kad se "upali".recimo...lavica.
podigne rep i...pred lava! neprestano mu potura cjenjenu lavovsku guzu pod nos, lijeze ispred njega i mazi se...a lav koji je nekulturan (za razliku od ljudi), da izvinete...hop! i naskoci na lavicu!
eh, kakve to ima veze sa nama? kad gospodjica mahne guzicicom pred mojim nosom, ona kaze "ah, uzmi me,...zelim te"...(ili je to samo kod lavova i ostalih nekoliko miliona vrsta).
u ovom se slucaju igramo sa prirodom!
ja znam da gospodjica nije zeljela da ju tip opali (vec je zeljela nesto mnogo gore...a to cu objasniti) ali je zbunila jadnog "lava"!
pitaju li se gospodjice kako je "lavu"!? NE.
e recu vam...lav je frustriran! zbunjen takvim ponasanjem a ne nekulturan ili seljak ili neznam sta. nezna sta da uradi i jebiga!...pljas po guzi!
a zbog cega sve to? e, zbog toga da bi EGO gospodjice x mogao sam sebi reci "ja sma lijepa, zgodna, privlacna i muskarci me zele", jer ako mi vas nepogledamo onda to sigurno znaci da ste bljak! (tako razmislja EGO).
i EGO gospodjice x se dosjeti pa otkrije malo guzu, malo nogice, malo izbaci grudi i ajmo u disko!
nije moja zelja da kritikujem zene.ne! zene veoma volim i cijenim ali zenski ego!...e tome bih da zavrnem siju!
pa budite sad dame i pmozite zbunjenom lavu! pa nije on kriv sto je musko a vi imate tako socan batak!

(e ovo je dvosmisleno)
ma samo opusteno...sve vas voli vas rio!