Megan je napisao:
Da li smatrate da broj seksualnih partnera govori nesto o osobi? Da li smatrate da postoji neki broj preko kojeg bi se reklo da je osoba promiskuitetna? Da li smatrate da ako je razlika u broju partnera koju su imali dvoje u vezi moguce da narusi tu njihovu sadasnju vezu? Razgovarate li o tome sa svojim sadasnjim partnerom?
PS Ne morate nicega da se stidite jer opciju za koju ste glasali samo vi vidite. Modovi i admini to ne mogu

Zavisi o kakvim se partnerima radi i o kojem broju. Imam drugaricu koja se vrlo lako upušta u ons. Meni to nikad nije smetalo niti sam o njoj bilo šta loše pomislila. Mislim da je normalno da kad si single duže vremena malo eksperimentišeš. U Banjaluci je malo jadna situacija što se toga tiče jer se jako puno priča i ispada nešto ružno što ljudi opšte jedni s drugima. Ne shvatam zašto. Kao da žive u 18. vijeku, modernija je moja baba od pola ljudi.
Džontra je napisao:
siki2086 je napisao:
]
Znaci tebi nije vazno da ozenis neku koja poznaje pola Banjaluke??
Bas te briga sto bi ti se smijali iza ledja??
Ili sa druge strane sto je ne mozes zadovoljiti u krevetu??
1.Pa šta. nek ju je imala čitava Banja Luka i pola Laktaša, meni ne bi smetalo sve dok sam ja jedini u periodu dok sam s njom.
2. Opet "šta će selo reći" kompleks
3. Kakve veze ima broj partnera sa zadovoljavanjem žene u krevetu. Nek je (da izvinete) pola Banja Luke jebava na jedan način koji dotičnoj ne odgovara, a ti na neki na način koji njoj odgovara, ti nju onda moš zadovoljit bez obzira što je čitava Stračevica imala speleološke časove s njom.
Evo npr. siki lupeta gluposti.
Sa Džontrom se slažem. Ne treba imati veze s kim i s koliko je njih cura bila ako se ti s njom super slažeš na intelektualnoj razini i ako ste kompatibilni na svim poljima. Ne razumijem zašto bi to IKAD trebalo predstavljati problem. Ako ti se neko sviđa, zaljubiš se u njega i nije te briga s kim je bio prije, sad je s tobom i to je to.