sastanci?! nisam toliko poduzetna....
nemam neki posebni razlog, a isto tako sam napisala da vidim da to baš i nije tako... da se puno veza izrodilo iz jedne večeri.
mislim da mu se nebi javila kao prvo- ako se on meni javi neću ja njega ignorirati, ali da ču misliti s njim nešto ozbiljno e to neznam! ali ja mu se neću javiti iz razloga šta nikad ne uliječem u ništa, pa tako ako mi se sexa, i hoću za jednu noć i dođe lik koji nakon upoznavanja praktički to isto želi, šta onda nismo htijeli na jednu noć...
ja sam napisala da je to moje mišljenje iz razloga šta nemam iskustva s tim, tako da nisam napisala da je to sigurno ono šta ja radim! druga je stvar ako se to dogodi s nekim koga poznaješ od prije, ali ako je tek upoznavanje onda iskreno mislim da mu se nebi javila! neznam točan razlog... očito griješim koliko čekate to moje objašnjenje, ali sad da ne budem svetica i neka velika moralna tupača, jer to nisam ni blizu, ali vjerovatno se bojim nekakvih komplikacija ( posljedica ) nakon sexa, a i volim ići polako u vezi, da sve ima svoj red... ne da s jednog sastanka već prijeđemo na upoznavanje roditelja... pa valjda i to, ako se i dogodi dogodilo se ali nisam za takav nastavak veze... ako sam u krivu slobodno me ispravite, vidite i sami da sam se sva spetljala i da neznam točan razlog tog mog mišljena ali još uvijek je tu