banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Maj 2025, 19:30

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 165 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Sledeća

Jeste li i kako varali?
One night stand 11%  11%  [ 16 ]
Ušao-la sam u drugu vezu 7%  7%  [ 10 ]
Kres kombinacija 8%  8%  [ 12 ]
One night stand (varao-la sam jednog partnera više puta) 8%  8%  [ 12 ]
Ušao-la sam u drugu vezu (varao-la sam jednog partnera više puta) 8%  8%  [ 11 ]
Kres kombinacija (varao-la sam jednog partnera više puta) 12%  12%  [ 17 ]
Nisam varao-la 47%  47%  [ 68 ]
Ukupno glasova : 146
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Prevare u vezi?
PostPoslato: 15 Dec 2009, 15:04 
Talija je napisao:
tensSa je napisao:
Meni to da riba prizna, nikad joj vise ne bih vjerovao, dzaba sve...isto tako ja nikad nju ne bih prevario, nisam taj tip... :fadein:

Imaš bambi za to! :D

:angel8: :angel13: :angel5: :angel1:

Vrh

PostPoslato: 16 Dec 2009, 12:55 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Samo od sebe, tako se desi
nekad se probudis na tudjoj adresi
nema tu price ko je u pravu
kad poslije lude noci izgubis glavu

Samo od sebe, tako se desi
zbog tudjih usana da nisi sto jesi
sutra po starom, logicnom slijedu
neka me tvoje usne opet zavedu
i sve je u redu

:lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Dec 2009, 13:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
"Али све на своје дође, па тако и ти
нећеш ми се више, драга, гузити
јер зато сачекујем у 8!"

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mbCXP-LI_QQ[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2010, 20:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Maj 2009, 14:31
Prvi put sad za novu, i to zestoko, ali opet moozda grijesim,ali prosudite sami eto :S

Znaci nova godina se slavi u jednom lokalu,oko 1 sat se ode na drugu lokaciju, pije se i dalje, znaci sve ok, popilo se dobro, ali odjednom me toliko jako udari da sam samo sjeo na stolicu i nisam vise mogao dignuti glave :S ko da mi je neko stavio sta u pice :S i u tome svemu nakon nekoliko cujem " ode ja " od cure naravno . .Kasnije dolazim sebi, nigdje mi novcanika, a oba mobitela stoje na stolu ( cudno jbt ) . . idem kuci, sutradan se budim . .Zovem je, kazem tako da sam ostao bez novcanika, ona me zajebava pjano ovo ono :S ok, ajmo se vidjeti, popit kafu ? Njoj se neda nista raditi. . Navecer opet pitam, ajd da dodjem do tebe pa cemo otici popiti sta, neda joj se :S da bi mi oko 11 poslala poruku da navratim u jednu kafanu, sto ja odbijam, vec legao uz tv, ni za sto nisam. Dan poslije prijavim policiji kradju i to, a njoj oba tel iskljucena, posaljem poruke, tek poslije stize izvjesce, ja nazovem, opet nedostupna. .Odem joj kuci, zovem da izadje, kaze spava, nece. . Ja opet ajde zovi je, jeedva je izvucem iz kuce, kaze izgubila mob i tek poslije ga nasla :S. Jbg vec lud i zbog novcanika i naravno sumnjam na nju :S trazim od nje da mi kaze gdje je ako je ona uzela, te da necu zvati policiju, kaze da nije a ne smije me pogledat u oci :S necu da zovem policiju, jbg cura mi opet i to . . odjednom kasnije javlja mati je izbacila iz kuce jer joj je rekla da tako sumnjam na nju ( mislim sto si joj govorila ?? ), ovo ono, a danas odjednom ode za Hrvatsku :S a sto je najgore u drustvu nacujem pricu da je cak spremna na to, znaci da ukrade :S kune se, place, nisam nisam, ovo ono, kazem joj zaboravi sve to, al nakon ovog sto sam napisao recite sami biste li isto posumnjali ???

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2010, 23:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2009, 21:36
Hmmmm...... Mislim da nema drugog rjesenja........ Zovi FBA.........

Bio jednom jedan djecak, koji je zivio u jednoj staroj kuci u sumi.On je svaki dan isao da sakuplja lisce za svoju ovcu Kicu. I tako je on sakupljao i sakupljao, kada je sakupio otisao je na Tahiti da se okupa, jer je smrdijo. Umro je on.

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2010, 12:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Bayrich je napisao:
Prvi put sad za novu, i to zestoko, ali opet moozda grijesim,ali prosudite sami eto :S

Znaci nova godina se slavi u jednom lokalu,oko 1 sat se ode na drugu lokaciju, pije se i dalje, znaci sve ok, popilo se dobro, ali odjednom me toliko jako udari da sam samo sjeo na stolicu i nisam vise mogao dignuti glave :S ko da mi je neko stavio sta u pice :S i u tome svemu nakon nekoliko cujem " ode ja " od cure naravno . .Kasnije dolazim sebi, nigdje mi novcanika, a oba mobitela stoje na stolu ( cudno jbt ) . . idem kuci, sutradan se budim . .Zovem je, kazem tako da sam ostao bez novcanika, ona me zajebava pjano ovo ono :S ok, ajmo se vidjeti, popit kafu ? Njoj se neda nista raditi. . Navecer opet pitam, ajd da dodjem do tebe pa cemo otici popiti sta, neda joj se :S da bi mi oko 11 poslala poruku da navratim u jednu kafanu, sto ja odbijam, vec legao uz tv, ni za sto nisam. Dan poslije prijavim policiji kradju i to, a njoj oba tel iskljucena, posaljem poruke, tek poslije stize izvjesce, ja nazovem, opet nedostupna. .Odem joj kuci, zovem da izadje, kaze spava, nece. . Ja opet ajde zovi je, jeedva je izvucem iz kuce, kaze izgubila mob i tek poslije ga nasla :S. Jbg vec lud i zbog novcanika i naravno sumnjam na nju :S trazim od nje da mi kaze gdje je ako je ona uzela, te da necu zvati policiju, kaze da nije a ne smije me pogledat u oci :S necu da zovem policiju, jbg cura mi opet i to . . odjednom kasnije javlja mati je izbacila iz kuce jer joj je rekla da tako sumnjam na nju ( mislim sto si joj govorila ?? ), ovo ono, a danas odjednom ode za Hrvatsku :S a sto je najgore u drustvu nacujem pricu da je cak spremna na to, znaci da ukrade :S kune se, place, nisam nisam, ovo ono, kazem joj zaboravi sve to, al nakon ovog sto sam napisao recite sami biste li isto posumnjali ???

Pa eto, svaka se škola plaća, sad znaš i preko vlastite kože.

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2010, 12:40 
Ni meni ne bi bilo svejedno bogami...

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2010, 14:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Bayrich je napisao:

omfg....... strašno O_o

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2010, 15:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
zLo_krme je napisao:
omfg....... strašno O_o

ma izes pare, i novcanik, stres koji sam ja progurao (posljedice jos uvijek guram) ne moze mi se mjeriti sa novcanikom u kojem bas i nema nesto para.
nemas ti sta raditi sa takvom osobom isto ko ni ja sa ovakvom...

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2010, 15:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Maj 2009, 14:31
cuo se danas s njom, i to ona se meni javila ( sad kontam da i grijesim mozda u p.materinu ) i uspjeli smo se dogovoriti da kad dodje nazad da idemo u policiju na ispitivanje. . nadam se da i poligraf posjeduju :roll: :-?

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2010, 17:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Feb 2008, 00:01
Talija je napisao:
tensSa je napisao:
Meni to da riba prizna, nikad joj vise ne bih vjerovao, dzaba sve...isto tako ja nikad nju ne bih prevario, nisam taj tip... :fadein:

Ma daj, Talija, ti njemu verujes?! :-?

Varalice, nisi fufa, osim ako ga nisi varala s vise njih... Ali, ako mislis da ce ti oprostiti ako mu priznas, hm...ne verujem. Samo mozes jos i batina da dobijes. Ako vec duze vreme ne stima, onda trebas da budes malo sama da razmislis sta ne stima, i zasto ne stima. Nemoj da sedrzis tipa sa kojim si dugo, a gde strast prestaje, ilije prestala, samo zato sto ti je on neka sigurnost. To je pogresno! Nemas ti 30 god,i vise, pa da ti je zadnji voz!

p.s. tensSa..... ma verujem ti! :D

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2010, 17:34 
Citiraj:

p.s. tensSa..... ma verujem ti! :D

Ishhh... :P :P

Ne lazem za ovo gore, mislim nisam spao na to da varam, ne treba mi drndanje ega... :D

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2010, 20:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
veverushka je napisao:
To je pogresno! Nemas ti 30 god,i vise, pa da ti je zadnji voz!

e, veve, sad si me razocarala!

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2010, 20:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2010, 21:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
Talija je napisao:
tensSa je napisao:

jah...sad ti se srce istopi na ovo...ono pravo...trepneš...u krevetu ste...sutra ustaje...izvini, moram kući...žena je na putu, morebit da su djeca gladna
:evil3:
cicak je napisao:
veverushka je napisao:

Mlada, njoj je 30 misaona imenica... :wink:
Bayrich je napisao:
cuo se danas s njom, i to ona se meni javila ( sad kontam da i grijesim mozda u p.materinu ) i uspjeli smo se dogovoriti da kad dodje nazad da idemo u policiju na ispitivanje. . nadam se da i poligraf posjeduju :roll: :-?
drug...ostavi se...prijateljski savjet...ko zajebe jednom...ovako ili onako...i drugi put će...a još ovako...ostavi se...

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2010, 00:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

cicak je napisao:
veverushka je napisao:

Nije se odnosilo na tebe!!! :roll:

Ti znas sta ja mislim o tebi! 8)

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2010, 00:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Euroth je napisao:
Mlada, njoj je 30 misaona imenica... :wink:

Pa, naravno! :D

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2010, 10:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
cicak je napisao:
veverushka je napisao:

ovo je bilo pod bradu...strasno milsim :lol:

a sad za ovu pricu oko novcanika i tako tog.......buraz kakva murija,pa ko jos stavlja nekog na poligraf radi novcanika,pa znas ti koliko bi oni onda morali radit.....
Nego ti to zaboravi sto prije i pamet u glavu drugi put,ovo ti je skola za u buduce :wink:

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2010, 15:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Euroth je napisao:
drug...ostavi se...prijateljski savjet...ko zajebe jednom...ovako ili onako...i drugi put će...a još ovako...ostavi se...

quote...

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2010, 12:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2006, 14:28
Citiraj:
Nisam varao-la 56% 56% [ 23 ]

Sve uzorni muskarci,cure.....ebemu misa :))))

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 165 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]