Bayrich je napisao:
Prvi put sad za novu, i to zestoko, ali opet moozda grijesim,ali prosudite sami eto :S
Znaci nova godina se slavi u jednom lokalu,oko 1 sat se ode na drugu lokaciju, pije se i dalje, znaci sve ok, popilo se dobro, ali odjednom me toliko jako udari da sam samo sjeo na stolicu i nisam vise mogao dignuti glave :S ko da mi je neko stavio sta u pice :S i u tome svemu nakon nekoliko cujem " ode ja " od cure naravno . .Kasnije dolazim sebi, nigdje mi novcanika, a oba mobitela stoje na stolu ( cudno jbt ) . . idem kuci, sutradan se budim . .Zovem je, kazem tako da sam ostao bez novcanika, ona me zajebava pjano ovo ono :S ok, ajmo se vidjeti, popit kafu ? Njoj se neda nista raditi. . Navecer opet pitam, ajd da dodjem do tebe pa cemo otici popiti sta, neda joj se :S da bi mi oko 11 poslala poruku da navratim u jednu kafanu, sto ja odbijam, vec legao uz tv, ni za sto nisam. Dan poslije prijavim policiji kradju i to, a njoj oba tel iskljucena, posaljem poruke, tek poslije stize izvjesce, ja nazovem, opet nedostupna. .Odem joj kuci, zovem da izadje, kaze spava, nece. . Ja opet ajde zovi je, jeedva je izvucem iz kuce, kaze izgubila mob i tek poslije ga nasla :S. Jbg vec lud i zbog novcanika i naravno sumnjam na nju :S trazim od nje da mi kaze gdje je ako je ona uzela, te da necu zvati policiju, kaze da nije a ne smije me pogledat u oci :S necu da zovem policiju, jbg cura mi opet i to . . odjednom kasnije javlja mati je izbacila iz kuce jer joj je rekla da tako sumnjam na nju ( mislim sto si joj govorila ?? ), ovo ono, a danas odjednom ode za Hrvatsku :S a sto je najgore u drustvu nacujem pricu da je cak spremna na to, znaci da ukrade :S kune se, place, nisam nisam, ovo ono, kazem joj zaboravi sve to, al nakon ovog sto sam napisao recite sami biste li isto posumnjali ???
Pa eto, svaka se škola plaća, sad znaš i preko vlastite kože.