banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 18:43

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 124 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 22 Feb 2003, 13:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2002, 01:00
celavi_gangster je napisao:
Ljubav nije matematika ali ti vidis samo ono sto zelis da vidis... u potpunosti si promasila poentu.
Po mom misljenju su kurve one sto se praskaju sa svakim tipom bez nekih osjecanja i cisto radi sexa. Ili mislis da je i to normalno...

Tacno je to... na neki nacin. Vidis i sex je ljudska potreba kao i sve druge zivotne potrebe.
Ja razmisljam na slijedeci nacin... Kako to da je muskarac koji ima veliko sexualno iskustvo u raznim pricama i pricicama *ebac i faca, dok su zene sa velikim iskustvom na tom polju pogrdno nazvane kurve? Kurvanje, tj. prostitucija je imati sexualni odnos sa nekim za novac i to se ne moze porediti sa sexom za zadovoljstvo. Osim toga postoje zene kojima je povecan sexualni nagon i takve zene ne moze zadovoljiti samo jedan muskarac... takve zene nisu kurve nego su ninfomanke. Mene sexualno iskustvo moje djevojke ne interesuje... pa i da se *ebala sa pola grada nije mi bitno... znam da je volim zbog onog sto jeste sada i da joj vjerujem.. glavno je da me ne vara u trenutku dok sam sa njom. osim toga uvijek ce postojati zli jezici koji ce imati sta da kazu o proslosti...
....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Feb 2003, 13:34 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 18 Feb 2003, 13:51
Pa dobro tripy to je tvoj izbor. Nisam bas dobro definisao ono sto mislim kad kazem kurve :-? Mozda koristim i pogresnu rijec... ali mislim da svi znaju na sta mislim.

A ti jebaci i face su uglavnom kreteni koji lazu i izmisljaju price kako su povalili svaku u okolini, da bi stekli neki status u svom drustvu.
A i uopste ne mislim da je broj partnera za muskarca nesto sto bi trebali s tim da se ponose. Kad bi bio zensko prvo sto bi ga pitao je da se testira prije pocinjanja bilo kakvog odnosa.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Feb 2003, 16:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2002, 01:00
Htjela sam samo naglasiti da je licemjerno odredjivati rok u vezi prije koga ne smijes s nekim spavati jer si onda kurva.
To je ruzna i teska rijec.

I zadovoljavanje nagona,znaci cista fizicka privlacnost bez osjecanja,je nesto sasvim normalno za muskarce,a zene su u tom slucaju kurve - takvo me razmisljanje nervira.
Vidim da si ti realan i jednako gledas i na musko i na zensko ponasanje.

Ja ne volim upotrebljavati taj naziv kurva,a vidim da cesto etiketira cure koje su daleko od toga da to i budu.

Cim cura otkaci tipa jer joj se ne svidja prvi njegov komentar o njoj je da je kurva.

Ne mislim da je cesto mjenjanje partnera dobro,ali ko sam ja da se petljam u tudji privatni zivot i da odredjujem drugima kako,kada i s kim.
Svoja mjerila vrijednosti primjenjujem na sebe i svoj zivot,a klonim se prica o tudjem seksualnom zivotu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Feb 2003, 16:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Avg 2001, 01:00
:lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Feb 2003, 16:40 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
celavi_gangster je napisao:

Po mom misljenju su kurve one sto se praskaju sa svakim tipom bez nekih osjecanja i cisto radi sexa. Ili mislis da je i to normalno...

Pa zar se ti u sexualna odnose upuštaš samo iz ljubavi?!? :lol: :lol: :lol:
Ili hoćeš reći da je sex bez osjećanja o.k. za muškarce ali za cure jok...... :roll: :roll: :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Feb 2003, 20:54 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 29 Sep 2002, 20:10
nijedan muskarac ne moze reci da mu nije bitno da li je osoba s kojom se zeni imala seksualne odnose pre .
nazalost to je tako .
napisao sam nazalost jer je to zaista zalosno . tu se pokazuje nas dupli moral, hteli bi da kresemo sve redom ali opet da ostane neka netaknuta samo za mene s kojom cu zivot da delim .
matematicki nemoguce .
nekad mi je to bilo vazno , danas mi je mnogo vaznije sta se desava od onog dana kad je srela mene . mislim da je bolje ozeniti "kurvu" od koje moze postati svetica nego sveticu koja moze postati kurva.
teska je ovo tema gazdarice , velika se ovdje filozofija trazi .
ja sam ozenio zenu koju niko od mojih prijatelja ne pozna ( danas je to za nas inostranstvo)otisao s njom tamo gde nas niko ne pozna i ne cujem nikakve price . to je cista slucajnost sa nama , ne namera ali onima koji se plase prica savetujem neka urade tako.
vraticu se ovoj temi kad budem imao vise vremena da razmisljam i lupam po kompjuteru

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Feb 2003, 22:34 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2002, 01:00
Kalaba, nije to bitno... kao sto neko rece uopste zar 'kurve nisu sposobne da vole?'. Opet kazem da je moguce da proradi tu neka hemija i da ti vise ne bude vazno sta drugi o njoj misle i pricaju. Kod nas ti je jos uvijek sve tako jadno i malogradjanski, tako da gdje se god pojavis sa 'poznatom' djevojkom i ako malo se malo zagledas mozes da primjetis podsmjehe i gurkanja sa strane. Da to jako vrijedja ego muskarca i to rjesava tu misteriju "tu se pokazuje nas dupli moral, hteli bi da kresemo sve redom ali opet da ostane neka netaknuta samo za mene s kojom cu zivot da delim"... da itekako bi htjeli da je kresnemo ali pod uslovom da nas niko ne vidi sa njom u javnosti.. cini mi se da muski ego vise pogadja to ogovaranje iza ledja nego sama cinjenica da mu je djevojka takva. Osim toga pravu istinu o tome kakva je ona mozemo saznati samo od te djevojke sa kojom smo... mislim ako je voljna da prica o tome... mada ne vjerujem da bi i jedna pricala o svojoj proslosti.
Kazes jos Kalaba:"nijedan muskarac ne moze reci da mu nije bitno da li je osoba s kojom se zeni imala seksualne odnose pre .
nazalost to je tako
"
E pa meni se cini da ja spadam u kategoriju "nijednog muskarca" posto meni stvarno nije bitno sta je bilo prije mene... ko neki ludak sa kojim sam pricao neki dan... kaze frajer da ga isfurava sto nije prvi svojoj djevojci.. kaze da je procitao negdje da se prvi najvise pamte, tj., pamte se cijeli zivot... i sada se, jadan, grize zbog toga.. mislim zbog cega sve to, razbijati glavu oko neke stvari koja se ne moze ispraviti... drugi ima pozitivnije misljenje oko svega toga i kaze:"Nije p.... sapun pa da se istrosi!" :lol: :lol: Mislim da je cova u pravu... Jebi ga, ako nama muskarcima sex pricinjava zadovoljstvo i upraznjavamo ga, zasto je tabu da se zene ponasaju isto....
Ajd mozda ja imam malo liberalnije stavove od vasih al' se razumjemo..... ;)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Feb 2003, 23:51 
Administrator
Korisnikov avatar

Ni meni nije bitno koliko partnera je imala cura prije nego se skontala sa mnom.Ko zna moje bivše cure,zna da se sada ne foliram.

Nema pi.ka brojač!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Feb 2003, 08:03 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 28 Nov 2002, 12:58
To je svakom muskarcu bitno nekom manje nekom vise ali da je svejedno nije sigurno . To je jednostavno ugradjeno u muskarce razlika je samo sto to nekom manje a nekom vise smeta .Po meni to nespada u prioritet vaznije mi je karakter i odgoj neke osobe od komadica koze .

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Feb 2003, 10:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 02 Jul 2002, 21:11
Nemam sad vremena da se osvrcem na komentare i postavljam pitanja pa vam samo na brzinu prenosim dijelove jednog teksta, sa jednog sajta.
--------------------------------
Slažem se sa činjenicom da nije lako naći osobu sa kojom kliknemo na svim nivoima i prema kojoj postepeno možemo razviti osjećaje. Ali šta je sa čistim seksom i zadovoljstvom koje nam on pruža? Postoji gomila stvari koje su okrenute naopačke. I sada vas pitam – šta je prihvatljivo, a šta ne, i ko povlači te moralne granice? Slažemo li se sa svim tim granicama?
Momentalno – biti u vezi je jedino što se računa. Moći izgovoriti: "moj momak i ja" ili: "moja cura i ja". A ako te taj momak ili ta cura varaju kada odu sami na more, kada se zalomi neki dernek do jutra na koji ti nisi mogao/la doći jer učiš za ispit, kada si van grada – to je prihvatljivo. Ako nas neko direktno pita – osudit ćemo to, zakolutati očima, ali zapravo nas to neće šokirati. Ono što će nas stvarno šokirati je da se odrasla muška, ili (a pogotovo) ženska osoba seksa sa osobama suprotnog spola (a da ne spominjem isti spol), jer to oboje žele, jer im je oboma nevjerovatno dobro, jer ih to ispuni pozitivnom energijom. I sve to neobavezno. Bez želje da se pred mahalom objelodane kao par. To su jednostavno dvije individue koje imaju nešto zajedničko i povremeno upražnjavaju sex. E to već ne može, to nas ljuti. Pa šta će narod reći?
Ne volim kada se izrazi tipa "savremeno", "zapad" i sl. isključivo povezuju sa pozitivnim pojavama, ali sa dozom rezervacije ipak tvrdim da smo smo nesavremeni Balkanci po ovom pitanju. Na svoju štetu. Ili ako se sa tim ne slažete - neiskreni smo, puni dvostrukih standarda. Zašto bi ovo nekome smetalo?
Hajde da proširimo temu – zašto muškarcima smeta ako je njihova partnerica spavala sa više od tri muškarca? Kako su zamislili da vode ljubav sa iskusnom tigricom (grrr) kada je njoj dozvoljeno maximalno dva muškarca kao trening? Pa to nije dovoljno ni za zagrijavanje. Voljela bih razumjeti šta je to što iskreno karakteriše jednu ženu kao lošu, ako je, recimo, spavala sa petnaest muškaraca? Postoji li strah kod mužjaka da neće moći zadovoljiti njene potrebe, ili se jednostavno radi o iskonskom zaštitničkom nagonu muškaraca – pa se varamo da su neiskusnije djevojke sklonije potrebi za macho Tarzanom kojem će se sklupčati u naručje u najmanjoj zastrašujucoj situaciji? Ili je opet sud strašne mahale presudan?
Lično volim iskusne muškarce. I ne samo zbog povećane vjerovatnoće da će već pri prvom pokušaju pronaći klitoris. To zaista nije najbitnije. Bitnije je sve pozitivno što životno iskustvo nosi. Iskusni muškarci znaju da je svaka žena različita i trude se da pronađu ono od čega ti, baš ti, putuješ u drugu sferu.
Zato hajde da zbacimo okove primitivizma, zaboravimo na skrupule nekog drugog vremena koje nam ne pripada, i da počnemo gledati na seks kao nešto prirodno i neophodno, da ga upražnjavamo više, da ne razmišljamo toliko o mišljenju drugih. Bitno je pridržavati se samo dva mala pravila: uvijek zaštita i nikada ništa što zaista ne želimo.
-----------------------------------
Slaze li se iko s misljenjem autorke ovog teksta...???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Feb 2003, 10:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 28 Nov 2002, 12:58
text dole navedeni nema puno veze sa srecom u zivotu .

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Feb 2003, 11:09 
Evo jedan primjer iz moga bivsega komsiluka:

Beograd, decembar 1996, noc 22.00.
Ulica Mirijevski venac .... , opstina Zvezdara

Komsiji preko puta kuca policija na vrata, naravno on otvara vrata, 3 djece iza njega osluskuju sta se desava.
Policija ga upita gdje mu je zena a on sav probljedeo kaze da je otisla kod brace i oca na selo.
Pitaju ga policajci da li zna cime mu se zena bavi??? on naravno zbunjeno odgovara da zna i upitkuje sta se dogodilo ????
Policajci ga obavjestavaju da mu je zena registrovana prostitutka i da su je uhvatili na djelu i naravno posto u kuci nemaju telefon oni su dosli da obavjeste gospodina sta je u pitanju.
Na kraju je ispalo da je i ona pre nego sto se udala bavila prostitucijom i to zato navodno da bi izdrzavala bracu i oca , jer im je majka rano umrla.
Kraj ove price znate i sami, raspad familije totalni

E sad je ovo potvrda kurva jednom - kurva uvjek

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Feb 2003, 11:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 18 Feb 2003, 13:51
To mozda nije lose misljenje... ali je to njeno misljenje koje pokusava da propagira na druge ljude. Nisu svi ljudi isti. I ako neko ima drugo misljenje o tome ne mora znaciti da je primitivan i zaostao kao sto ona navodi. Neki ljudi jednostavno ne mogu da odvoje sex od ljubavi. Ona takve ljude optuzuje da su smotani i neiskusni.

Ko kaze da ti treba 15 partnera da bi nesto naucio/la. Sve sto mozes da naucis s 15 mozes i sa jednom osobom... bar ako ste zainteresovani u dobar sex. Vjeruj mi da uopste nemam problema da zadovoljim svoju djevojku i da joj nadjem G-spot iako sam prije nje imao samo 3 partnera. Iskustvo nije samo broj osoba s kojim spavas nego najvise interes za tu temu...

Nemoj opet pogresno da me shvatis... ja ne osudjujem ljude sa drugim misljenjem. Ali ne volim kad mene neko naziva primitivcom zato sto imam drugo misljenje o tome.

Mogucnost ljudi da suzdrzavaju svoje zivotinjske nagone je to sto ih odvaja od zivotinja. Sex nije nista drugo nego zivotinjski nagon, koji naravno jeste zadovoljavajuci i puni pozitivnom energijom. Mene najvise puni pozitivnom energijom ako radim to iz ljubavi.

Sto se mene tice... "ko voli nek izvoli" ali ja s takvim djevojkama necu da imam posla.

I'm out... :fadein:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Feb 2003, 11:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 02 Jul 2002, 21:11
Gangsteru, ja izuzetno cijenim tvoj stav, prvenstveno zato sto, sudeci bar po onom sto si do sada napisao na ovoj temi, isti arsin primjenjujes za oba pola...
Ono, pak, sto mi kod mnogih muskaraca smeta jeste to sto smatraju da oni imaju pravo da se provode koliko zele, dok s druge strane, zenama to pravo uskracuju, odnosno njene postupke mjere drugim arsinima...
Ako ti svaki cas mijenjas partnerke, zasto ja to ne bih mogla...???
Sto se prostitutki tice, svako da ima i takvih prica kakvu si ti Zudi naveo...
Ali, ja znam i za sasvim suprotne slucajeve... Konkretno, dva muskarca su ozenili nekadasnje prositutke, koje su sad ozbiljne, vrijedne zene, posvecene djeci, muzu, porodici i apsolutno ih ne zanima nista izvan toga... Takodje, znam i za par na oko "postenih" zena, koje upravo prostitucijom dopunjuju kucni budzet, a time se nisu ranije bavile...
Dakle, sve je relativno... Ni ja, kao ni drugi, ne mogu na osnovu jednog ili dva primjera, da sudim o svima...
Jednostavno, ljudi nisu brojke...
Smatram da vrijednost jednog ljudskog bica, odredjuju mnogo vaznije stvari, nego sto je broj sexualnih partnera koje je imalo... Postovanje, iskrenost u nasem odnosu, spremnost na kompromise, na podjednako (ne mora da bude matematicki tacno 50-50) davanje i primanje, na podrsku i njegovanje nase veze kao neceg posebnog, za mene su ono sto je bitno... A, s koliko je ta osoba partnera, prije mene bila, zaista nije vazno...
Jedna zena mnogo je vise od onog komadica koze, koji se nalazi, ili se nekad nalazio izmedju nogu... I definitivno je ego taj koji mnoge muskarce tjera da traze "neporocne" zene... Mozda bi takva bilo lakse kada bi shvatili da nije umijece biti prvi, vec zadnji...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Feb 2003, 23:02 
Administrator
Korisnikov avatar

Hajde da mi neko objasni šta znači "pošteno žensko"?!?

Ne kažem da žene nisu poštene,neko po čemu se to utvrđuje?
Ko je postavio te aršine?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Feb 2003, 09:01 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jun 2002, 05:59
Caos!!!
E ja razumijem musku a i zensku stranu!
Znam kako je muskarcu, ako je cura imala vec prije njega sex sa drugim-a!
Jer znam da nevole, ako im cura moze reci- e onaj to ovako ili onako radio!Skoro svaki muskarac zeli da bude "prvi"! Jer je onda on taj tip, koja cura ga nikad nece zaboraviti- sta bude bude!
Jer on je bio taj PRVIIIIIIIIII ! ! !
Mada znam da i zensko nevoli kad je musko imao prije nje njih 20 cura! Pa kad je sretne neka i kaze, ej pa ja sam bila sa tvojim malim :oops: ! Isto je sranje kod zenskih i kod muskih! Kako se kaze:Isto sranje, samo drugo pakovanje!
Kao sto musko nevoli, kad mu neko dobaci- ej kresno sam ti malu, prije tebe- e tako i zensko nevoli kad njoj neka kaze- ejjjj mali ti je dobar !Ja bi joj bogami glavu odvrnula!!!!
E ljudi moji, to je to!
Ali pored svega bitna vam je LJUBAV, nju nikad nemojte zaboraviti!
Veliki pozdrav Sekana.......
:fadein:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Feb 2003, 11:43 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 29 Sep 2002, 20:10
drago mi je rrypi da ti ne pripadas onoj vecini muskaraca. raskrstio si sa nekim stvarima i zivis zivot .
ni meni to vise stvarno nije vazno i zivim mnogo bolje .
ipak moram priznati da nije uvek bilo tako ,ali to je bilo vise kao sto neko rece zbog okoline-drustva.
jos uvek svetom dominiraju muskarci i muska shvatanja i tesko ce to biti izmeniti . jos uvek se zena koja je imala vise nego jednog partnera smatra kurvom , dok smo mi muskarcine ako menjamo .
mislim da zene mogu da podvrde da one ne lezu sa nekim ako nemaju neke dublje osecaje za tu osobu ( izuzev onih koje to rade za pare).
ja mogu da legnem s njom da ne osecam nista
-ko ga sisa sve su rupe iste . bolje mu je i tamo nego na suvo i jos je jedan zarez vise.
zbog naseg takvog misljenja i ponasanja mi bivamo nagradeni .
mogu samo reci da su zene cesto mnogo puta postenije od nas ali sta im to pomaze .
zivot je takav.nazalost

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Feb 2003, 11:50 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 11 Sep 2002, 10:32
Drage moje sekice.... Evo, nudim se u promet da vam budem 2., 3., 15. ili 35. decko po redu. Uopste me ne zanima koliko ste ih promjenile do sada...

Gazdarice, u potpunosti se slazem sa tvojim tekstom. Treba samo da shvatimo okolnosti i prilike u kojima zivimo. Ipak, za nase prilike to je, u najmanju ruku, neuobicajeno da je zeni dopusteno da se sexualno izdiferencira, da se pronadje. Na drugu stranu, muskarci divljaju i pojebase sve na sta naidju... Ti znas Gazdarice o cemu ja sada pisem i znas dobro da ovako i mislim..
Veliki pozdrav!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Feb 2003, 13:41 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 22 Okt 2001, 01:00
Meni NIKADA nije bilo svejedno koliko je cura imala momaka prije mene (sad o tome ni ne razmisljam :lol: ).
Ovdje govorim o curama s kojima sam bio u vezi - one morske, i planinske sa odmora su ovdje zanemarene.
Isto kao sto nikada nisam mogao zamisliti da hodam s nekom s kojom se ne moze dvije pametne sastaviti bez obzira na izgled, ili sa nekom "snasicom", ne daj boze .....
Bivsa cura mog kolege ..... NIKADA.

ZASTO .....
POJMA NEMAM, ALI JE TAKO ....
PRINCIP valjda.

Isto kao sto nikad nisam htio da krenem "drugi put" sa istom curom. Prekinuo jednom - prekinuo zauvijek.

"U moje vrijeme" naci nesto sto ti odgovara nije bio problem (bar meni). Neko je pjevao "Ovo je mali grad u njemu sve se zna"(vecina). Ako nesto sam ne znas - ima ko zna, uvijek ima neki kolega/ica, neciji brat ili sestra itd ...
Nisam tezio da budem prvi, ali definitivno nisam HTIO da budem dvadesetprvi.
Smijesni su mi komentari tipa ULTRE (znam da se on sali) i vjerujem da nikome "normalnom" nije bas svejedno, ukoliko covjek zeli jednu finu i zdravu vezu.
Banjaluka je uvijek bila puna CURA, i ovakvih i onakvih. Za svaciji ukus poneka, a o ukusima se ne raspravlja to vec svi znamo.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Feb 2003, 14:59 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 11 Sep 2002, 10:32
Prvo i prvo: Pjesma se zove AZRA a pjeva je Seid Memic Vajta... :)

Drugo: Ultra se nije salio! Zasto bi Ultra trebao da bude ponosan jer je karao 20 djevojaka a djevojka treba da se stidi jer je to isto radila sa duplo manje muskaraca. Ma to su budalastine. Ako nekoga volis, onda volis kompletnu licnost i to je to. Njena picka nece postati znatno veca ni nakon njih 20, vjeruj mi. Dakle, te smo tehnicke detalje skontali. U cemu je zapravo problem? Problem kod muskaraca je ISKLJUCIVO njihov EGO. Njihov "ponos" koji im ne dozvoljava da se dovedu u situaciju da im neko kaze bilo sta o izabranici srca njihovoga. Kompleks? Naravno! Svi znamo kako je sex zaista divna stvar, uzivamo u njemu, pa cak sto vise, uzivamo i u pogledu na dvoje koje uzivaju. Zasto bi to trebalo biti neprikosnoveno pravo muskarca? Zar zaista mislite da su zene sacinjene od neceg drugog a ne od krvi i mesa, i da one takodjer ne osjecaju potrebu za tim? Zar mislite da je sreca u vezi ili braku zagarantovana zenskom nevinoscu? Nadam se da ne mislite, jer tada bih vas morao razocarati. Zena je od krvi i mesa i ima svoje potrebe, snove i zelje. Ona ih zeli ispuniti jednako kao i svaki muskarac. Dakle, tu se zalazem za potpunu ravnopravnost.

Trece: Zenska nevinost je mozda u nekim sredinama bila mjerilo zenske vrijednosti prije vise desetina godina. Od tada su padale vlade, mijenjao se svijetski poredak... Ne mogu da shvatim da smo MI jos ostali u tome vremenu. Ne mogu da se pomirim da jos zivim u sredini gdje muskarci vrijednuju zenu po tome. Djevojka koja se upusta u svoj prvi sexualni odnos je isprepadana, ma koliko se trudila da to mozda i ne pokaze. Ona ne zna raditi mnoge stvari (reci cete da to dodje samo po sebi, prirodno). Medjutim, da bi ona naucila sve to sto vas pali, svidja vam se, ona mora da prodje kroz neki kratki kursic :) . Dakle, dokazano je da je u stvari najbolja skola vlastito iskustvo. A kako da djevojka stekne iskustvo kada joj je to zabranjeno? Dakle, sticem utisak da vecina ovih muskaraca koji se ovdje javljaju, vise vole da se preznojavaju satima sa djevojkom koja je nevina, koja ne zna jos ni sta joj se dopada a sta ne, akamoli da zna kako da zadovolji muskarca, nego da provede noc sa iskusnom djevojkom, koja, kada ga pogleda, zna sta joj je ciniti. Ne mogu da vjerujem...

Cetvrto: Nije li to licemjerno kada muskarac pokusava da pojebe sve sto mu padne saka a u isto vrijeme trazi samo za sebe jednu malu junfericu, nebi li joj bio prvi, i tako joj "ostao u pamcenju", kako neko gore spomenu? Mislim da je to vrhunac licemjerja. Drago mi je sto zaista nisam opterecen tim stvarima, ne vodim statistiku o karanju mojih partnerica, ne ugradjujem im obrtomjer niti ODOmetar. Uzmem sto mi se svidja a ono sto mi se ne svidja jednostavno ostavim. To je mnogo ljepse i bezbolnije. Naravno, nebih trebao spominjati koliko je to SLASNIJE!

Ko ne zna ---> NAUCIT CE!!! SIGURNO!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 124 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]