banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Jul 2025, 23:54

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 67 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Mar 2008, 23:45 
djeca apsolutno nisu problem....

treba gledati kakva joj je majka... (od dana vjencanja punica u kuci odlucuje)

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2008, 00:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Neko kaže da bi mogao, a onda se ne zna ophodit prema tom djetetu... Mnogi ni ne pruže ženi šansu ako vide da ima dijete. Meni je to takođe sebično. Pa nije dijete neka stvar koja ti se sviđa ili ne sviđa... Ovi koji su napisali da ne bi nikad, zanima me zašto?! Šta vam smeta dijete? Čovjek je isto koliko i vi, a vjerovatno i bolji jer bar nema neke glupe predrasude.

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2008, 00:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
Zato što ne želim da budem dio nečije tuđe priče. Želim svoju priču i smatram da je zaslužujem, po svim Božijim načelima. ( kao i svaki drugi čovjek). Nazovi to kako god hoćeš. Sebičnost je stvar interpretacije.

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2008, 00:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Nov 2004, 16:56
sve zavisi kako se slažu dotične osobe, ako dijete prihvata očuha i obrnuto ne vidim problem...
iskustva pokazuju suprotno, imamo milijardu primjera očuh silovao pokćerku, maćeha otjerala djecu i sl. ... zbilja je malo onih koji su približno ostvarili dobru komunikaciju u takvom odnosu (iskreno to sam samo vidjeo na američkim filmovima), nikad dijete neće prihvatiti maćehu kao majku ili očuha kao oca, to su strašne traume za sve, koje ostavljaju dubok trag na psihu pojedinca ...

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2008, 00:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

blejalo je napisao:
sve zavisi kako se slažu dotične osobe, ako dijete prihvata očuha i obrnuto ne vidim problem...
iskustva pokazuju suprotno, imamo milijardu primjera očuh silovao pokćerku, maćeha otjerala djecu i sl. ... zbilja je malo onih koji su približno ostvarili dobru komunikaciju u takvom odnosu (iskreno to sam samo vidjeo na američkim filmovima), nikad dijete neće prihvatiti maćehu kao majku ili očuha kao oca, to su strašne traume za sve, koje ostavljaju dubok trag na psihu pojedinca ...

apsolutno se slažem. evo ja imam komšinku koja je rodila mlada, brzo se razvela (posle godinu dana), i sad ima novog muža i sa njim još jedno dete. Sad taj njen novi muž izgleda ko stvarno dobar čovjek, evo već su jedno 5,6 godina u braku. sve izgleda super. Ali ovo njeno dijete prvo ( već je porasto dječaćić), kako li je njemu? ( čak i da je ovaj očuh super super prema njemu, što mislim da jeste.. ali ono, stvarno zajebana situacija) :-?

osim toga, to kako meni oni izgledaju nije prava slik stanja kako oni žive u svoja 4 zida. To samo oni znaju

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2008, 00:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

@19 pa pazi, prije ili kasnije se posvađaju (jebeš brak bez svađe :D) pa koplja slome na leđima djece... najbolja varijanta je (doduše malo idealistički izgleda) da se stvore uslovi da dijete može nesmetano odlaziti i boraviti i kod jednih i kod drugih, ali nažalost naš nivo svijesti dok dođe do te faze biće uništene desetine hiljada djece... jako sporo promijene kod nas se odvijaju...

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2008, 01:00 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 21 Feb 2008, 11:27
ovo pitanje sam postavila cisto da vidim kako muskarci razmisljaju,he znate nije lako jer ja imam djevojcicu od 5 god i ponekad razmisljam da ce to mozda biti problem ako upoznam nekog tipa,posto je njen tata vec napunpao svoju zensku a nismo cestito ni razvedeni :(

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2008, 01:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

dolcevita je napisao:
ovo pitanje sam postavila cisto da vidim kako muskarci razmisljaju,he znate nije lako jer ja imam djevojcicu od 5 god i ponekad razmisljam da ce to mozda biti problem ako upoznam nekog tipa,posto je njen tata vec napunpao svoju zensku a nismo cestito ni razvedeni :(

aj, sorry draga. Ko jebe idiota :fist: . Samo ti idi svojom stazom i fokusiraj se na svoj razvoj. Ako te zajebo, neće mu to na dobro izaći. Ima Boga . A i ubuduće, kad budeš imala muškarca, ne vjeruj nijednom previše. :evil:

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2008, 01:12 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 21 Feb 2008, 11:27
hehe ko jebe njega paket je ostao meni, a kao sto rekose ko ce kravu sa teletom

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2008, 01:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

dolcevita je napisao:

nekako imam osjećaj da iz tebe progovara sujeta, kakav je takav to je njen otac i glupo bi bilo sa tvoje strane da se "potkusuruješ" sa dotičnim gospodinom preko vaše djevojčice...bogu hvala pa ste oboje živi i zdravi, sad trebate ostaviti vaše nesuglasice i zajedno dogovoriti koji je najbolji način da pomognete curici oko krize, tj. da sebi kažete ok, nismo uspjeli kao supružnici (možda je i bolje što je tako se dogodilo) ali možemo kao roditelji... interes djece je uvijek ispred vlastitog!!!

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2008, 01:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

dolcevita je napisao:

većina su rekli da im ne smeta. eto moja komšinica je našla već drugog muža, još sa djetetom, a meni to nije pošlo za rukom, iako nemam dijete :lol: . tako da to stvarno nije pravilo. Ugl, ne daj se da te on slomi, dabogda mu se osušio i jaja pretvorila u suve šljive, pa nek onda bećar pumpa :) :D

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2008, 01:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

19 ti si unikatan slučaj :evil3:

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2008, 01:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

blejalo je napisao:
19 ti si unikatan slučaj :evil3:

Pa svi smo mi unikatni. U tome je ljepota Božije kreacije. :cat: :evil3:

glede onoga "sad se fokusirajte na dijete". Muškarac najbolje pazi na svoje dijete tako što pazi na njegovu majku, a ne tako što joj pravi od života pakao. :evil3: :cat:

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2008, 02:04 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 02 Jan 2008, 16:14
pored toliko finih neudatih cura bez djece u ovom gradu...i ti sad klepis koja je bila udata i jos sa djetetom...e to se zove pravi maler...hahahah

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2008, 02:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

@19 za sve u životu potrebno je najmanje dvoje, nikad ne znaš šta je bilo to što je njega ili nju irtiralo kod drugog... kad prestane dijalog počnu problemi, ja razumijem tebe da se solidarišeš sa gospođom (valjda iz razloga što ste imale sličan problem), ali ne razumijem to konstantno omalovažavanje muškaraca, ima nas svakavih (nikakvih) ali vjeruj mi da ima i vas žena još gorih, mi muškarci što prije priznamo sebi da je žena ta koja drži porodicu na okupu -biće nam lakše, dakle kao što ti imaš svoj stav da je muškarac kriv moj stav je da žena je ta koja drži porodicu na okupu...
šta ti misliš kako ce djevojčica reagovati u buduće ako sluša priče (psihopatologiju) svoje majke da je njen otac qrvar, svinja, da ne treba da se vidja sa njegovom djecom iz drugog braka i sl.??? to dijete je žrtva sujete, po tebi, najbolje je da nauči svi muškarci su svinje, majmuni, kreteni i da to trajno upije i ne treba omogućiti da dijete dobije prostor za nesmetan psihofizički razvoj...

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2008, 02:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ti sad ode Bog te pito gdje. Kao prvo, nije mi bila namjera da zvučim seksistički, niti sam rekla da su svi muškarci svinje. Samo sam rekla da ljudima ne treba previše vjerovati ( muškarcima ili ženama). I nisam uopšte spominjala kako ona treba svojo kćerci da priča o njenom ocu, otkud ti to? Skroz si krivo protumačio. Mislim, jedna logika i zdrav razum: žena se brine za dijete/potomstvo, muškarac treba da brine o ženi ( pri tom ne mislim samo na nabavku zimnice i ogreva, već i na poštovanje žene kao ličnosti i sve drugo). Dakle to je jedan krug. On, ako ju je prevario, jednostavno je presjekao taj krug ljubavi, poštovanja, i porodične odgovornosti. U ovom slučaju je bio on, u nekom drugom žena.. to ti nema veze. I ne optužuj me za seksizam, moje izjave nisu u tom smjeru.

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2008, 02:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

XIX century je napisao:
većina su rekli da im ne smeta. eto moja komšinica je našla već drugog muža, još sa djetetom, a meni to nije pošlo za rukom, iako nemam dijete :lol: . tako da to stvarno nije pravilo. Ugl, ne daj se da te on slomi, dabogda mu se osušio i jaja pretvorila u suve šljive, pa nek onda bećar pumpa :) :D

aj se sad usaglasi prvo, mene je ovo bez teksta ostavilo...
kako da tumačim drugačije tvoje izjave kad na svakoj drugoj temi proklinješ nesrećnika koji te povrijedio (prevario, ostavio šta li već) i pljuješ po muškom rodu???
ok, nije to uredu nikako ali gledaj sa vedrije strane šta da si sa takvim moronom rodila dijete??? pa majku mu valjda bi ti prioritet (spašavaj što se spasiti može) bio da zbrineš dijete, da odrasta što kvalitetnije, da mu omogućiš da se ne osjeća napušteno, a ne da svoja nezadovoljstva prjektuješ na njega... ti nikad ne znaš tuđe motive, možda je ova gospođa namjerno ostala trudna da bi "klepila" paćenika... i postoji velika vjerovatnoća da će projektovati sva svoja nezadovoljstva na tu djevojčicu, pa čak do stepena mržnje...

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2008, 02:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Ja kda bi čuo da ima dijete, odma bi me ohladila, u sekundi!!!

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2008, 07:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 12:22
dolcevita je napisao:

Nemoj nikad sebe ponizavati a pogotovo svoje djete zvati glupim imenima.Glavu gore i u lov na novog frajera,samo pripazi se drugi put i pazi sta radis ali glavu gore 8)

Sretno u lovu :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2008, 08:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
nismo uspjeli kao supružnici (možda je i bolje što je tako se dogodilo) ali možemo kao roditelji... interes djece je uvijek ispred vlastitog!!!

potpisujem!!! ta mala bica su zasluzila da im se posveti paznja ,niko od nas nije trazio da se rodi,zar ne_
draga moja dolcevita NIKAD ali nikad se tako ne ponizuj ni pred kim,vjerovatno si bas bas povrijedjena ali se posveti djetetu,upisi neki kurs jezika ili tako nesto slicno,cisto da malo razbijes monotoniju,posveti se nekim lijepim stvarima a te ruzne malo potisni,vidjeces nakon nekog vremena kad se strasti smire da i nije sve tako crno,a polako,bice i muskaraca kojima ces odgovarati takva kakva jesi pa sve i da imas petoro djece,to sto te boli sto je tvoj ex-muz vec u vezi i sto mu je djevojka trudna,nemoj da tebe natjera u neku glupu vezu cisto da nahranis sujetu i napravis samo neku glupost
glavu gore i sretno!

zaoka,mislim da sam i to vec napisala,nije bitno je li rijec o zeni ili muskarcu s djetetom,ako su osobe normalne,ako vec dijele krevet,frizider,racun u banci... misha mu pa valjda bi i djeca trebala biti zajednicka...tj ako je vec neko prihvatio "paket" treba ga prihvatiti u kompletu...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 67 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]