Dragi moji sudiskutanti, pa ja se ovde nacitah gadosti i prijetnji, pa se osjetih kao da sam otvorio diskusiju na afganistan.com, a ne (kako sam se ponadao) na sajtu civiliziovanog glavnog grada Republike Shumske. Bilo kako bilo, svako od vas i nas ima pravo na sopstveno misljenje i sopstveno sexualno opredijeljenje. Ja vase sexualnost nisam osudio ni u jednom jedinom trenutku. Vase uvrede me ne pogadjaju, samo pokazuju stepen civiliziovanosti i ociglednost da osobe poput zudija ili SiCkNeSSa imaju prvenstveno problem sa sopstvenim profilom, dok su mi Gazdarica i mIRCon sasvim liberalni, opusteni i simpa sudiskutanti.
ULTRA ja na pocetku bio pomalo grub u opisu misli, ali ga na osnovu poslednjeg priloga prihvatam kao ravnopravnog sudiskutanta kome cu vrlo rado odgovoriti na svako pitanje vezano za prirodu homoseksualnosti, ukoliko ga interesuju detalji. By the way iskljucivo se furam na solarnu, tako da mi ni katalizator niti kakvi drugi filteri nisu neophodni. A ti super sipaj masinama na vaginalni pogon, njima je to vise potrebno nego nama na analni. Mi se sasvim dobro snalazimo i bez katalizatora.
Citatom iz Knjige Samuilove, nisam htio da dokazem da je Isus imao homoseksualne sklonosti (Boze sacuvaj) vec prvenstveno da dokazem da homoseksualni momenat nije izostavljen ni u svetim knjigama- dakle cinjenica da nas je bilo od kad je svijeta i vijeka…Svoje pretpostavke i insinuacije zadrzite za sebe, ja ako ne cijenim kretene na ovoj diskusiiju, ne znaci da se ne bojim Boga i sile njegove- samo njega i nikog drugog ! Jer psi laju a karavani prolaze !!!
Rosy, citiram: Onaj ko jeste homic, ko to praktikuje, neka to radi dalje od mene, ali neka ne ugrozava moje misljenje.
A ti sebi presvijetla mudrice Rosy uzimas za pravo da ugrozavas moje misljenje. Dakle ti si u pravu, a ja nisam… Ma je li ?
Citat2: Ali samim tim smatram da homosexualci namaju pravo da kritikuju heterosexualne osobe da nisu na pravom kursu, i da je biti homo samo ispravno a straight potpuno pogresno.
Samim cim ? Ko je ovde kritikovao heterosexualce i demonstrirao da su NENORMALNI ? Dali sam ja u jednom jedinom svom izlaganju rekao da ste vi bolesni ?
Ono sto je povod ove diskusije jeste upravo zelja za upoznavanjem isto-orjentisanih osoba u Banjaluci, nikako spustanje na nivo uvreda ili virtualnih analiza necije psihe.
Citat3: Homosexualnizam je nemoguce niti iskorijeniti niti promijeniti! Nesto poput prostitucije, nemoguce je to sprijeciti!
Samo nemojte ugrozavati nicije slobode i vrijedjati ispravne stavove.
Zasto bi homosexualizam trebalo iskorijeniti kad ga medju ljudima i zivotinjama ima od kad postoji zivot na ovoj planeti. To je opredjeljenje koje covjek ne moze donijeti sam, ne moze to iskorijeniti ni vasa kritika, ni prijetnja ni batina – TO JE JEDNOSTAVNO TO !!! Kao sto heterosexualci vole djevojke tako ja volim frajere i nemam nikakav problem sa tim. Vas estetski dozivljaj dva muskarca ili dvije djevojke je u ovom slucaju irelevantan jer ste uvijek u poziciji da okrenete glavu na drugu stranu ukoliko vam dva muskarca ili dvije djevojke koji se vode za ruke presijeku put. Jedno je sigurno, a to je da je vecina homosexualaca vrlo miroljubiva, ali kada je u pitanju ugrozavanje licne slobode ili pak zivota – u tim situacijama se branimo na isti nacin kao i vi – tu razlike ne postoje.
siCkNeSS, citiram: Nek mi niko ne prica o tome, nek me ne podsjeca na to, i bice ok. A da mi neki pridje i toboze krene da me bari...uh, samo cekam takvu situaciju.
Ja ove o tome ne pricam eksplicitno tebi, vec uoposteno svima koje ova tema interesuje. Od tebe sam cuo da sam bolestan, da nisam dostojan da zivim ... Zbog toga ja tebe pitam, ako ti se toliko gadi i sama pomisao na homosex i sl. Zasto se onda prijatelju pojavljujes na ovoj diskusiji ?
Meni se politika gadi, zbog toga nikad iz principa necu napisati prilog vezan za politiku i poslati ga na istu diskusiju ! Ne interesuje me i tu se zavrsava svaka seansa razmisljanja o tematici koja mi se gadi. Ja cu mozd aprocitat misljenja, ali se u kritiku ne upetljavam.
Da ce neki prici da te bari, cisto sumnjam. Kao sto vec rekoh u jednom od svojih priloga, pederi imaju znakove interne komunikacije, trenutno je to glavni medium komunikacije na nasim prostorima, tako se ne boj – nece tebe niko... i kao sto rekoh znam tipa koji igra u Borcu, a obozava sex s frajerom, vrlo dobro ga znam i odlican je fudbaler. Mozes misliti da je projekcija koliko hoces, ali to je fakat- pedera je svugdje !
Zudi, ne bih bas da se spustam na nivo tvog plemenskog projekta. Pozdravi ti meni brata od tetka koji radi u Britishu, pa ko zna, mozda se i upoznamo jednog dana. Svijet je tako mali. Slobodno ga mozes pitati ko s nasih prostora radi kao stjuard, ali je gospodin obavezan da ne smije da ti kaze nista osim broja ljudi i njihovo drzavljanstvo, ali ime-prezime i sve sto se tice osobe licno – nema pravo da iznosi u javnost jer taman da je cijela kompanija njegova- takvi podaci podlijezu strogoj diskreciji. Osim toga 51% muskog osoblja u BAirways su homici...a sa nasih prostora su 2 tipa i 3 djevojke.
Sto se tice fetisha busilice, nije moj trip nikako. Osim toga savjetujem ti da malo smiris tenzije, od silnog uzbudjenja dolazi do zakrcenja krvnih sudova, ne bih da te nosim na dusi zbog par redova u kojima tvrdim da volim kurac. Muskarac nije epitet vec imenica i to zajednicka pa tako smatram da ima pravo da je nosi svako ko se tako osjeca.
Svim ostalim sudiskutantima zelim ugodan boravak na ovoj temi. mIRCon- ne brisi nista, ovo ce biti dio knjige koju cu nekad u zivotu napisati. PEDERLOOK u Republici Shumskoj
Sve vas voli
flightatt