banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Jul 2025, 19:41

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 68 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

pa....
celicni 59%  59%  [ 20 ]
mamina maza 41%  41%  [ 14 ]
Ukupno glasova : 34
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2007, 18:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2007, 12:36
Pero_Bombas je napisao:

pamella_morrison je napisao:
ma nemoj, glupe mazohisticne zene! to sranje treba prerarasti u pubertetu i tacka!

:notworthy:
Ili, kad već ne možeš promijeniti ženski rod, zašto malo ne biti đubre... :lol: Ne daju mi se sad nabrajati slučajevi kada tip namjerno glumi tako nešto... Šta se dešava... 100% uspjeh... I onda kontam, pa da li stvarno ispadam debil svaki put kad kažem nešto tipa, "ok, nema frke, opušteno, biće vremena, nemoj da se nerviraš, nemoj da se izvinjavaš" i slične gluposti... Da, definitivno ispadam...

Ne,ne cista zabluda....to je predivno i svaka djevojka koja ne zna to da cijeni je nezrela.A sto se tice mazohizma...pa u ovom slucaju smatram da su veci sadisti ovi drugiii...mislim halo...ne daj boze da ti je los dn a decko ne uspije ono sto je zamislio..kuku lele...a prvi ce u takvoj situaciji ionako iskomleksiran sa moalom na -99 smatrati da vise nije ni zasluzio...Kapish?

Poslednji put menjao Sassy dana 14 Okt 2007, 18:28, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2007, 18:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Nov 2004, 19:33
pamella_morrison je napisao:
pun mi k ovih tzv "chelicnih" ma to niko ne moze biti bez pretvaranja.... ili jako rijetko... i ne mozes biti celican a da pritom ne gazis nekog ispod sebe i milion puta sam cula pricu "joj ne znam sta cu, opet sam se nalozila na kretena, pljuje, pije, izivljava se, zajebava sve i svakoga ali ne mogu pomoci sebi, a onaj divni momak koji me zove, koji je tu za mene, ma joj previse mi je sav je neki divan-to mi ne odgovara" ---- --- ma nemoj, glupe mazohisticne zene! to sranje treba prerarasti u pubertetu i tacka! odrasle zhene trebaju biti sa odraslim muskarcima, koji su svjesni i svoje soft strane i prihvataju to kao nesto normalno-sto i jeste tako!

Svaka čast....nemam šta drugo dodati. (slično sam htio napisati ali sam vidio da je ova tema postala pravi trač party "forum-djevojaka" pa nisam htio da se petljam :) )

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2007, 18:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
matador je napisao:
EiLeen je napisao:
Definitivno ovaj prvi!! Mamine maze su čitav život ispod mamine suknje, neće ništa da rade, većinom misle da će sve mama da uradi, a poslije mame žena.... Znači, definitivno ovi prvi :thumbup: Kao što i sama rekla, kad se otvore, onda su tvoji za cijeli život :D :iconbiggrin:

o tamara a ti si bash nasla jednog celicnog hahahahahahahaha ( mislim na marina :) ) skoro padoh sa stolice ili kako bi neko rekao odvezao mi se pupak od smijeha

Da li ti poznaješ Marina? Da li sam ja navela sebe za primjer, Marin je normalan i zlatna sredina. Ali od maminih maza treba bježati. Zna se dobro šta je mamina maza. Nije mamina maza onaj ko ističe osječaje. Mamina maza je u svakom pogledu to i na kraju ti nije momak nego tvoj plišani medo za kojeg se moraš brinuti....
Citiraj:
Prvi je dakle iskomleksiran i uvucen u ljusturu,linija samoodbrane i lazna maska.Ako se ona skine divna je osoba,koja svojim ostalim osobinama,,celicnosti``tznaci kao fora nekim rangom u drustvu,,,karijeri``obecava emotivnu sigurnos.

Ni iskompleksiran nikom ne treba... Ti s nekom pričom, uvučeni u ljušturu... Ma bezze....
Zlatna sredina, al def bolje da ima vrijeme za tebe i za društvo - isto važi i za tebe nego da ima samo tebe, drži te na dlanu, al nema nikog drugog i stalno ste zajedno...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2007, 20:09 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2002, 01:00
Citiraj:
onda kontam, pa da li stvarno ispadam debil svaki put kad kažem nešto tipa...

Ne, to su pristojne riječi, tu nema greške.

Ako to nekoj djevojci ne znači ništa, ili joj je odbojno - to je njena stvar. Ona nije dužna da na to odgovori sa odobravanjem, divljenjem, ili ne znam čim.

Zašto bi tvoja ideja odnosa između dvoje ljudi morala da bude i njena? (retorički, nije lično tebi upućeno, nije da kontriram)
Meni je uvijek lakše da stvari posmatram tako. To što ja smatram prikladnim je samo moja ideja, s kojom ne mora niko da slaže. Ako ona traži baš-čelika, ko sam ja da joj solim pamet? Nije uopšte dužna da mi pokloni svoju pažnju, ni da odobrava moje ponašanje. Niti ja imam prava da to zahtijevam. Neka joj bude.

P.S. Sassy je već implicitno iznijela svoj izbor, čelični je pozitivan epitet, a mamina maza negativan. Pa šta? :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2007, 20:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
blue je napisao:
Citiraj:
onda kontam, pa da li stvarno ispadam debil svaki put kad kažem nešto tipa...

Ne, to su pristojne riječi, tu nema greške.

Ako to nekoj djevojci ne znači ništa, ili joj je odbojno - to je njena stvar. Ona nije dužna da na to odgovori sa odobravanjem, divljenjem, ili ne znam čim.

Zašto bi tvoja ideja odnosa između dvoje ljudi morala da bude i njena? (retorički, nije lično tebi upućeno, nije da kontriram)
Meni je uvijek lakše da stvari posmatram tako. To što ja smatram prikladnim je samo moja ideja, s kojom ne mora niko da slaže. Ako ona traži baš-čelika, ko sam ja da joj solim pamet? Nije uopšte dužna da mi pokloni svoju pažnju, ni da odobrava moje ponašanje. Niti ja imam prava da to zahtijevam. Neka joj bude.

P.S. Sassy je već implicitno iznijela svoj izbor, čelični je pozitivan epitet, a mamina maza negativan. Pa šta? :D

Kad je u Mr čeličnog zaljubljena, a u maminu mazu nije. Moglo se desiti i obrnuto. Feromoni su ti crazy party- čudo jedno. :D :lol:

ali ima tu nečeg, fino je ona to opisala.. i moje iskustvo govori da, iz nekog razloga, momci kojima dugo treba da se otvore mogu se pokazati kao veoma lojalni i pouzdani partneri- sa njima samo treba imati dovoljno strpljenja. I obrnuto- oni što sve pokazuju i odmah daju, mogli bi biti površni i egocentrični. I prvo i drugo je tačno ako se stvari posmatraju na "duge staze". Na kratke staze ove stvari se mogu činiti i drugačijim. :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Okt 2007, 09:19 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:21
EiLeen je napisao:
.... Znači, definitivno ovi prvi :thumbup: Kao što i sama rekla, kad se otvore, onda su tvoji za cijeli život :D :iconbiggrin:

A metod za "otvaranje" je?.. :D Zivo me interesuje kako vi zene gledate na problematiku "omeksavanja zeljeza"?.. 8)

Vrh

Tema posta: :O)
PostPoslato: 15 Okt 2007, 09:39 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Feb 2007, 11:47
"Celicna pesnica,svilena rukavica...Da me drzi cvrsto al' da ne nazulja..."
Tijana D.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Okt 2007, 10:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Duh_Koji_Hoda je napisao:
EiLeen je napisao:
.... Znači, definitivno ovi prvi :thumbup: Kao što i sama rekla, kad se otvore, onda su tvoji za cijeli život :D :iconbiggrin:

A metod za "otvaranje" je?.. :D Zivo me interesuje kako vi zene gledate na problematiku "omeksavanja zeljeza"?.. 8)

Mislim da ne postoji metod.... Ako te voli, pokazaće ti to... Imam dosta prijatelja "bludnika" koji su stalno mijenjali cure dok nisu naišli na onu pravu... I onda sam se naslušala o otvaranju.... :lol: :lol: :lol: Duše, naravno.... :iconbiggrin:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Okt 2007, 10:58 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

A "bludnik" = "zeljezni"?.. :scratch:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Okt 2007, 11:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ne baš... Bludnik koji stalno bludniči... Tih željeznih sam slabo upoznala.... Al sam ih povezala samo u jednom - kad ih zainteresuješ, onda se otvore :D Dotle im je društvo na prvom mjestu....

Vrh

Tema posta: Re: :O)
PostPoslato: 15 Okt 2007, 12:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Mrvenzi je napisao:
"Celicna pesnica,svilena rukavica...Da me drzi cvrsto al' da ne nazulja..."
Tijana D.

Sestro nema toga :cry: Zayebala nas Tijana debelo :D

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Okt 2007, 12:43 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

EiLeen je napisao:
Ne baš... Bludnik koji stalno bludniči... Tih željeznih sam slabo upoznala.... Al sam ih povezala samo u jednom - kad ih zainteresuješ, onda se otvore :D Dotle im je društvo na prvom mjestu....

A znaci "pravi", da bi bio "pravi"- mora biti asocijalan, nemati drustvo?.. :-k

ajkula je napisao:
Sestro nema toga :cry: Zayebala nas Tijana debelo :D

..ili imas previsoke standarde.. 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Okt 2007, 13:06 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 31 Jul 2004, 02:38
Sto ja bolji prema Zeni, devojci.. , to ona GORA PREMA MENI.
ZAO BRATEEEEEEEEE GAZIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Okt 2007, 15:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2007, 12:36
XIX century je napisao:
blue je napisao:
Citiraj:

Kad je u Mr čeličnog zaljubljena, a u maminu mazu nije. Moglo se desiti i obrnuto. Feromoni su ti crazy party- čudo jedno. :D :lol:

:wink:

E...al sam providna..tctctc :wink: ...nego jbga...na neke stavri se ne moze toliko uticati..a do tad... :drinking: u potrazi za spiritualnim....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Okt 2007, 22:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

EiLeen je napisao:

A znaci "pravi", da bi bio "pravi"- mora biti asocijalan, nemati drustvo?.. :-k

EiLeen je napisao:
Zlatna sredina, al def bolje da ima vrijeme za tebe i za društvo - isto važi i za tebe nego da ima samo tebe, drži te na dlanu, al nema nikog drugog i stalno ste zajedno...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Okt 2007, 23:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
EiLeen je napisao:

strpljenje i puno ljubavi, vrijeme. jest da je malo kockarska igra uložiti dosta vremena i strpljenja u nekoga ko ti se ne otvara nadajući se da će ga to promijeniti lol ali ako si zaljubljena, nemaš drugog izbora :P pa onda samo Bog i sreća :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Okt 2007, 00:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Ja sam mehak ko dusa,ali i koznerva iz '45.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Okt 2007, 00:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2004, 11:43
hocu da je celican kad treba, ali da je uvijek maza koja u sustini svako jeste...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Okt 2007, 11:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Је л` то оно:
"Љубићу је нежно, ал` снажно....Уводим Ирис у царство чула... распомамљена Ирис срља из оргазма у оргазам, а комшије се окупиле на терасе и вичу: УДРИ БРАЦО!!! КИДАЈ БРАЦО!!!"... Кенгур :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Okt 2007, 20:09 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 31 Jul 2004, 02:38
Moj glas je mek
Ali je
toljaga tvrda!
(moze li tako)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 68 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]