dobar i los sex... moze biti i sa istom osobom. Nije uvijek kvalitet sexa povezan sa partnerovim umijecem, vec i sa masom drugih stavri poput trenutnog raspolozenja, sitacije, zelje, zivotne problematike, zadovoljstava... ako se partner trudi extra, a vi sami niste opusteni, dobijate los sex. Zato sto je takav osjecaj u glavi. Dozivlja sexa potice iz mozga, a sve te tacke na genitalijama i okolo koje s enavode, jesu vazne

ali ne i presudne, jer kljucno dolazi iz glave.
Samosvjesna osoba sebe i svog partnera, moze da pruzi izvanredan sex, partneru, znaci nije samo radnja gore -dole vazna vec i zapravo nivo svijesti, misaoni tok, inteletualni stadij, dozivljaj vishe vrste...
Tu zapravo doalzi do te price da je za dobar sex potrebno nesto mnogo vishe od ciste radnje
A to d aje sex bitan, apsolutno

vrlo

mislim da se i prva osjecanja ljubavi, paznje, zaljubljenosti pocinju radjati iz samog dozivljaja poljupca, dodira, petinga, sexa....pocinju d akolaju hormoni koji cine cudo i uslovljavaju nash psiholoski status samim tim i osjecanja..to je moje vidjenje...posto ja dosta stavri tumacim na organskoj, opipljivoj osnovi
Naravno u sav taj dozivljaj sexa mora biti uklopljen sa slaganjem psiholoskih tipova 2 osobe. ZNaci teskod a neko moze aprica o nekim leptirima i osjecanjima a d apri tome ima losh sex sa tom osobom ...cisto sumnjam.

il' je lud/a

l' je sa iskustvom tabula rasa