banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 03:08

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 139 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 10 Avg 2007, 01:23 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
sto rece Viktorija "ljubav je samo rijec i nista vise"...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Avg 2007, 08:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
cijeli grad upravo ovo i radi....seva samo niko nece za rukicu....i onda izadje domacica u grad napunjena glavicima...i pravi se pametna niko joj nije po mjeri od momaka ko god pridje........

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Avg 2007, 08:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2006, 10:13
Zivimo u neobavezujecem gradu :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Avg 2007, 11:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Tajnica je napisao:

yes, zato nas masa po 30 i kusur godina muzijaka i zenki neudano i nezenjeno hoda .... :) ..samo se jebuckamo bez obaveza....

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Avg 2007, 12:53 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Mar 2007, 18:54
The Godfather je napisao:
Tajnica je napisao:

yes, zato nas masa po 30 i kusur godina muzijaka i zenki neudano i nezenjeno hoda .... :) ..samo se jebuckamo bez obaveza....

:fadein:
potpis

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Avg 2007, 13:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
jannet je napisao:
Tajnica je napisao:

potpis

Joj ne znam,. ovo je bas skakljiva tema.. tu vazi ono pravilo ' ni previse opusteno ni previse zategnuto

jer kad je preopusteno, preslobodno, stices osjecaj da se ne fermate ni 5 % a vodite ljubav ( apsurd) dobijas dozivljaj da radis nesto pogresno i glupo, slab je i seks u principu, nema smjer itd

a opet kad neko insistira i odmah pocne graditi snove o vjencanju u startu, to moze biti veliki teret za onog drugog i odbijajuci faktor itd.. jednostavno stvara tenziju

nisam pametna

opet je bolje opusteno, jer ono ako ce se desiti pravi kontakt, desice se.. sta god vi radili ... dokaz tome je da se i u jednom i drugom slucaju ostvaruju dobre veze, ponekad

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Avg 2007, 13:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2006, 10:13
Pa problem je izgleda sto je jednostavnije ostvariti fizicki kontakt neko psihicki...izgleda da ljudi za nesto ozbiljnije imaju vise kriterijume, iz razlicitih razloga...zajebano je u svakom slucaju.

Meni licno u odredjenim periodima prijaju neobavezne vezice, a nekada zelim nesto stabilnije....mislim sve spontano, kako ko naidje, kako te sta privuce...bitno je da prija

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Avg 2007, 13:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2006, 23:41
Frenki je napisao:
Prijateljstvo sa povlasticama...

za ovu konstrukciju na srpskom jeziku jos nisam cula, samo je bukvalan prevod sa engleskog..... :roll:
porijeklo ove "institucije" je dakle vise nego jasno.... :fadein:
koliko mi je poznato, moze da funkcionise kratko jer kad tad makar jedna strana se bas sj';;be zbog takvog "odnosa" - po meni logicno, jer ipak nijedan covjek nije kamen....
ali koliko shvatam, to nije tema, tema je imati vezu cisto da kao imas nekoga.... ----gubljenje vremena u svakom smislu!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Avg 2007, 18:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
pamella_morrison je napisao:
Frenki je napisao:
Prijateljstvo sa povlasticama...

za ovu konstrukciju na srpskom jeziku jos nisam cula, samo je bukvalan prevod sa engleskog..... :roll:
porijeklo ove "institucije" je dakle vise nego jasno.... :fadein:
koliko mi je poznato, moze da funkcionise kratko jer kad tad makar jedna strana se bas sj';;be zbog takvog "odnosa" - po meni logicno, jer ipak nijedan covjek nije kamen....
ali koliko shvatam, to nije tema, tema je imati vezu cisto da kao imas nekoga.... ----gubljenje vremena u svakom smislu!

a cecove sto mzoes srati, tbei bas tebra jaedn baja, da se bas ono iesstres na nmjeu ili on na tebi i pustis nas obicne ljude da peismo kako `omceo i sta `ocemo.... a jebote bas mozes pametovati.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Avg 2007, 07:47 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Avg 2006, 19:49
Bas mi se jedna kolegica zali da je niko ne shvata ozbiljno tako da i da nema momka jer svi hoce da budu sa njom zbog fizickog izgleda sl, cura izgleda odlicno pa je vjerovatno i to sada da kazem prob. iskreno dok meni nije ispricala o sebi nesto , nisam mislio da onako lijepa dijevojka tako misli, ali smatram da ima i nesto do njenog ponasanja kojim ona privuce takvu paznju.

Zalosno ali umjesto da se ljudi zadrzavaju u vezi vrijeme prolazi a sve je kao autobuska stanica samo prolaz....

Breath breath breath a little faster
Can you catch yourself

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Avg 2007, 14:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2003, 15:05
apocalypto je napisao:
Bas mi se jedna kolegica zali da je niko ne shvata ozbiljno tako da i da nema momka jer svi hoce da budu sa njom zbog fizickog izgleda sl, cura izgleda odlicno pa je vjerovatno i to sada da kazem prob. iskreno dok meni nije ispricala o sebi nesto , nisam mislio da onako lijepa dijevojka tako misli, ali smatram da ima i nesto do njenog ponasanja kojim ona privuce takvu paznju.

Zalosno ali umjesto da se ljudi zadrzavaju u vezi vrijeme prolazi a sve je kao autobuska stanica samo prolaz....

A ti sve slušaš i govoriš:"ma ja, ma ja, potpuno te razumijem...Uf,kakvih kretena ima..." a skener samo radi gore-dolje :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Avg 2007, 14:56 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Avg 2006, 19:49
COCO je napisao:
apocalypto je napisao:

A ti sve slušaš i govoriš:"ma ja, ma ja, potpuno te razumijem...Uf,kakvih kretena ima..." a skener samo radi gore-dolje :wink:

He he he...

Samo sam rekao da se ne nervira nego da ce jednom da se iznenadi kada sve bude OK i da svoj pristup malo sredi jer ipak kazem njenim ponasanjem ih ona malo privuce. Tu je tesko pomoci mora sama da sebi pomogne

Breath breath breath a little faster
Can you catch yourself

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Avg 2007, 15:08 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:21
jannet je napisao:
Tajnica je napisao:

potpis

Jel' ovo dobro ili lose.. sto se jebuckamo bez obaveza?.. :lol: Na kraju krajeva.. svi to radimo svojim izborom.. kad ujadi jebuckanje - uvijek ima opcija 'vatanja zrtve "na bebu". :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Nov 2007, 23:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Nov 2007, 23:30
Veza bez obaveza? Ima toga jos, samo ako se ja pitam, nesto mi takve veze ne sjedaju...Ono,ako imam tipa, onda ga imam, a da imam tipa onako radi reda, to me nikada nije posebno privlacilo :angel:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Nov 2007, 23:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Veza bez obaveza? Ima toga jos, samo ako se ja pitam, nesto mi takve veze ne sjedaju...Ono,ako imam tipa, onda ga imam, a da imam tipa onako radi reda, to me nikada nije posebno privlacilo :angel:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Nov 2007, 23:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Nov 2007, 22:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

apocalypto je napisao:

daj tu 'dobru' ovamo....dovedi..vidis da sve produhovljeni intelektualci...na forumu, da je udomimo...kad je vec full, tdi, tiptronik....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Nov 2007, 22:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2004, 19:50
ajsmen je napisao:
pristalica takvih veza jer je sam zivot laksi

ili si lijen i sam sebi dovoljan da se trudis

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Nov 2007, 10:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2004, 22:02
Imala sam par puta priliku da "zaglavim" u takvu vezu...
Ipak sam se iskobeljala, mada me je privlacilo... :evil:

Sad, kad sam nesto zrelija :angel: , shvatam da je u ovom gradu prilicno nemoguce/tesko/*ebeno tesko naci pravu vezu. Nesto sto bi vodilo necemu.
Zasto da zapocinjem nesto sto znam da je kratkog daha? Nesto, kad mu u ocima vidim da samo hoce da me kresne?

... Bas sam sinoc bila na koncertu, gledala sam mladi par kako plese, zezaju se, smiju se... Cisto sam se zapitala, onako, malo u sebi, a malo na glas:"Kako se uopste dvoje ljudi smuvaju u ovom gradu?" Nije mi jasno. Nisam dobila odgovor.

To je bio jedini par koji sam vidjela.
Niko nikome ne prilazi. Ili su zatvoreni ili nesto glume.
Ne razumijem, majke mi...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Nov 2007, 14:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Nov 2004, 19:33
Citiraj:
jer kad je preopusteno, preslobodno, stices osjecaj da se ne fermate ni 5 % a vodite ljubav ( apsurd) dobijas dozivljaj da radis nesto pogresno i glupo, slab je i seks u principu, nema smjer itd

a opet kad neko insistira i odmah pocne graditi snove o vjencanju u startu, to moze biti veliki teret za onog drugog i odbijajuci faktor itd.. jednostavno stvara tenziju

Slažem se....

Citiraj:
nisam pametna

Opet se slažem.... šala naravno

Citiraj:
Niko nikome ne prilazi. Ili su zatvoreni ili nesto glume.
Ne razumijem, majke mi...

Ne znam u kakvim se "krugovima ljudi" ti krećeš,ali na ovakav komentar mogu samo reći....NIJE TAČNO.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 139 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]