banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Jul 2025, 00:51

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 161 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 08 Maj 2007, 07:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
moja mala je burzujka pa opet ja placam :(
navika, isto tako kao sto kaze Frenki i sa ortacima kad izadjem uvjek se hvatam za novcanik..
no, vreme je za promjene :)

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Maj 2007, 08:31 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Maj 2005, 12:23
Ma ne cini se meni da je jos toliko zastupljeno to da muskarac sve placa. Bar kod mene nije taj slucaj ,nije striktno da jednom placam ja, jednom on, al kad se sve sabere i oduzme svede se na jednako. Meni bi smetalo da mi neko stalno placa pice,al nismo svi isti....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Maj 2007, 10:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Ja sam išao u ekonomsku i da sam plaćao svaki put kad se bježalo sa časova, poslije škole, naveče kad se opet nađem sa ekipom iz razreda, danas bi bio beskućnik! Nije tu doslovno svako svoje plaćao, ali nikad se niko nije isticao vadeći pedesetice iz džepa, a bilo ih je i prebogatih u razredu! Svako priloži koliko ima pa se skupi nekako. Sad sam u vezi, već preko tri godine, tako da i kad nisam s curom, onda sam sa drugovima tako da nemam puno vremena da se viđam prijateljicama. Sjećam se početka veze, nikad ne znaš hoće li to potrajati, svaki put sam plaćao bar prvih mjesec-dva, iako se ona uvijek nudila, al ja kao glumim gospodina! Danas kad izađem sa djevojkom prvo vidimo koliko zajedno love imamo pa kontamo gdje ćemo ići. Ona nekad nema ništa, nekad ima nešto, ja uglavnom imam, mada nikad neku veliku cifru, al se nadopunjujemo. :)

Jedan prijatelj, više komšija nego prijatelj, je s curom 5 godina i i dan danas on plaća sve :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Maj 2007, 10:54 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Sondri je napisao:
Ja sam išao u ekonomsku i da sam plaćao svaki put kad se bježalo sa časova, poslije škole, naveče kad se opet nađem sa ekipom iz razreda, danas bi bio beskućnik! Nije tu doslovno svako svoje plaćao, ali nikad se niko nije isticao vadeći pedesetice iz džepa, a bilo ih je i prebogatih u razredu! Svako priloži koliko ima pa se skupi nekako. Sad sam u vezi, već preko tri godine, tako da i kad nisam s curom, onda sam sa drugovima tako da nemam puno vremena da se viđam prijateljicama. Sjećam se početka veze, nikad ne znaš hoće li to potrajati, svaki put sam plaćao bar prvih mjesec-dva, iako se ona uvijek nudila, al ja kao glumim gospodina! Danas kad izađem sa djevojkom prvo vidimo koliko zajedno love imamo pa kontamo gdje ćemo ići. Ona nekad nema ništa, nekad ima nešto, ja uglavnom imam, mada nikad neku veliku cifru, al se nadopunjujemo. :)

Jedan prijatelj, više komšija nego prijatelj, je s curom 5 godina i i dan danas on plaća sve :-?

A to je debilno, pa gdje ces 5 godina placati nekom.....Ko je lud tu!?

I ja u vezi preko 3 godine.... :drinking: P

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Maj 2007, 12:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Nov 2004, 19:33
Citiraj:
Jedan prijatelj, više komšija nego prijatelj, je s curom 5 godina i i dan danas on plaća sve

To sve zavisi i od cure koliko i od muškarca...ljudi su različiti! :P

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Maj 2007, 13:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2007, 12:36
Pa ocekujem da ce muskarac uvijek da plati kada izadjem sa njim,ne znam ali nisam bas za te equal odnose sto se toga tice...ne zbog novca vec zbog tog trenutka galantnosti...nemam pojma ali decko koji dozvoli da mu djevojka plati odmah mi padne u ocima.Opet ponavljam nije do novca,vec je u pitanju ta neke tradicije koja mi je romanticna i ne bih je mjenjala.
Ali isto tako ne mislim da izlazak sa momkom mora obavezno da bude na kafu,pice ili bioskop(tj.gdje se placa).

Preslatko mi je kad prizna da je svorc ali se trudi na svaki nacin da me zabavi...to vrijedi vise od vecere u Dubaiju.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Maj 2007, 13:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
LillyBg je napisao:
Pa ocekujem da ce muskarac uvijek da plati kada izadjem sa njim,ne znam ali nisam bas za te equal odnose sto se toga tice...ne zbog novca vec zbog tog trenutka galantnosti...nemam pojma ali decko koji dozvoli da mu djevojka plati odmah mi padne u ocima.Opet ponavljam nije do novca,vec je u pitanju ta neke tradicije koja mi je romanticna i ne bih je mjenjala.
Ali isto tako ne mislim da izlazak sa momkom mora obavezno da bude na kafu,pice ili bioskop(tj.gdje se placa).

Preslatko mi je kad prizna da je svorc ali se trudi na svaki nacin da me zabavi...to vrijedi vise od vecere u Dubaiju.

Sponzoruša.

Sama sebe demantuješ. Al nema veze.

Kažeš zbog galantnosti, a dalje kažeš da onaj koji dozvoli da djevojka plati je pao u tvojim očima.

Šta je tu loše ako djevojka hoće da plati???

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Maj 2007, 13:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Sep 2004, 11:42
blah, glupost.
nikada ne bih dozvolila da decko stalno placa, bio mi to momak ili friend. jednostavno se ne osecam prijatno ako neko drugi stalno placa. kada imam love, uvek volim da ja platim. a nikada mi nije bed reci da sam svorc.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Maj 2007, 13:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

jojojoj...zasto me napadas...iz mog texta se prije moze zakljuciti da sam ne zrela i da ocekujem da je svaki momak princ na bijelom konju...pricamo valjda o izlascima tipa date...znas romantika ovo,ono a ne blejanje sa dugarima....
pada mi u ocima jer sam rekla da je trenutak romantican a lik koji slegne ramenima kad ponudim da ja platim mi AL BAS PADNE jer sam jednostavno ocekivala nesto drugo...da ce mi uhvatiti ruku i ivratiti je na sto....

A to sponzorusa....hahaha...pa sta znaci sponzorusa,uopste...hehe presmjesan komentar sa tvoje strane.

Hvala bogu imam solidan izvor prihoda od strane porodice...studiram da bih jednog dana svojom sljakom mogla da budem samostalana....i ocekujem da mi decko plati pice....ubijte me,ubijte me

spomenuh galantnost ali sam mislila na njegovu

Poslednji put menjao Sassy dana 08 Maj 2007, 13:49, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Maj 2007, 13:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
stigmata je napisao:
blah, glupost.
nikada ne bih dozvolila da decko stalno placa, bio mi to momak ili friend. jednostavno se ne osecam prijatno ako neko drugi stalno placa. kada imam love, uvek volim da ja platim. a nikada mi nije bed reci da sam svorc.

Svaka čast!!!! =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Maj 2007, 15:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
I ja sam u vezi 4 godine,na pocetku nisam dozvoljavao da ona bilo sta plati a posle sve ide nekako spontano,tj nije vazno ko ce da plati.

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Maj 2007, 16:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Sondri je napisao:
Danas kad izađem sa djevojkom prvo vidimo koliko zajedno love imamo pa kontamo gdje ćemo ići. Ona nekad nema ništa, nekad ima nešto, ja uglavnom imam, mada nikad neku veliku cifru, al se nadopunjujemo. :)

Ovako stoje i stvari kod mene. A pošto nismo iz istog grada, kad dođe kod mene, bar jednom ga odvedem negdje na ručak ili večeru da ga počastim. Tako bude i kad ja odem kod njega. A inače sve pare izvadimo (obično smo oboje švorc), pa vidimo koje su nam mogućnosti. Sreća što imamo i karticu jer smo više puta praznog džepa.. :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Maj 2007, 16:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
Drago mi je sto sam u dosao u Slovacku jer sam upoznao neki novi nacin razmisljanja (ne znaci da ga prihvatam) a odnosi se i na cascavanje ...
Ovdje sam vec 4 godine i mislim da na prste obe ruke mogu nabrojati koliko su me puta slovaci castili ... na pocetku mi je to bilo jako cudno (danas malo manje) ali kod njih to tako funkcionise , svako sebi i super svima .. i onda ne razmisljas o tim stvarima... a kada placas i castis oni (slovaci) ti iza ledja pricaju skontaj kakva budala !!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Maj 2007, 16:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

hahahha sad sam se sjetila smo u srednjoj koristili izraz Slovacka kafa...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Maj 2007, 17:28 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

SIJUKS je napisao:
I ja sam u vezi 4 godine,na pocetku nisam dozvoljavao da ona bilo sta plati a posle sve ide nekako spontano,tj nije vazno ko ce da plati.

E,to kad spomenu spontanost i dugu vezu....moj momak ne nosi neke torbice i te fazone, obicno je novcanik u dzepu, pa ja ubacim u torbui ,da ne bi ispao....i kad dodje do placanja koji novcanik izvucem tim parama platim...tako da ide tu i na srecu..... :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Maj 2007, 17:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
A njegov staviš na vrh da ga odmah dohvatiš.. U bitch..Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Maj 2007, 17:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Nov 2004, 19:33
Citiraj:
E,to kad spomenu spontanost i dugu vezu....moj momak ne nosi neke torbice i te fazone, obicno je novcanik u dzepu, pa ja ubacim u torbui ,da ne bi ispao....i kad dodje do placanja koji novcanik izvucem tim parama platim...tako da ide tu i na srecu.....

Ti sigurno s vremena na vrijeme svoj novčanik slučajno zaboraviš :lol: cCc :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Maj 2007, 21:17 
ebesh kafu...2 KM...to je nishhta, ali ako zelis da cugash to je vetj problem....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Maj 2007, 21:24 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jun 2003, 10:36
ne znam, ja ne izlazim sa curom nijednom ako nisam pri parama...nema mi nista gore nego kad cura casti...aj kad je prijateljica neka pa ono revansiracu se, ali sa curom ne izlazim ako nemam bas dosta para, ili ako izadjem a da sam bash tanak, predlozim da idemo prosetati pored basavr ili nesto :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Maj 2007, 22:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2006, 23:41
Shekara je napisao:
ne znam, ja ne izlazim sa curom nijednom ako nisam pri parama...nema mi nista gore nego kad cura casti...aj kad je prijateljica neka pa ono revansiracu se, ali sa curom ne izlazim ako nemam bas dosta para, ili ako izadjem a da sam bash tanak, predlozim da idemo prosetati pored basavr ili nesto :D

uzas! upravo je ovo taj bezvezni stav koji me nervira! :x

"ako imam=sve je super - ako nemam=kao da sam mrtav" :roll:

imala sam prije takvog momka i stvarno sam pizdila na takvo razmisljanje! :evil: gluuuupoooo

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 161 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]