banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Jul 2025, 16:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 113 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 10 Apr 2007, 17:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jul 2001, 01:00
U pravi si, zaista je nerealno ali u takvoj situaciji to ti ne bi predstavljalo problem :) bar dok te "drzi"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Apr 2007, 18:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2007, 12:36
Helena je napisao:
Citiraj:
a ona da je pametna pustila bi ga da zavrsi fax...u startu greska

..gdje je ona pogrijesila?? Rekla mu "ne idi" "vrati se"?? Gdje je njena greska?? Zasto ona nije pametna?? :-? Ovde se prica o momku koji je batalio studiranje u AT rad' ljubavi.

Pa samo se nadam da se nece on pokajati.Ja da sam ta djevojka ne bih ga sigurno zadrzavala zbog,,ljubavi``ipak od nje se ne zivi shvatice kad ih prodje zaljubljenost,jJdnostavno bih bila uz njega,podsticala ga,naravno bila vjerna,..ne opravdavan nikakvo odricanje fine buducnosti i za njega i nju ako je vec moguc kompromis,...
W@lter, u r totally right

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Apr 2007, 18:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Može opstat veza na daljinu. Evo, ja sam već godinu dana u takvoj vezi i opstaje odlično. Često se viđamo iako smo prilično daleko. Niko se ne žrtvuje, njemu je tamo fax... Ubrzo ćemo se "spojiti" u istom gradu i to je to.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Apr 2007, 19:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
EiLeen je napisao:
Može opstat veza na daljinu. Evo, ja sam već godinu dana u takvoj vezi i opstaje odlično. Često se viđamo iako smo prilično daleko. Niko se ne žrtvuje, njemu je tamo fax... Ubrzo ćemo se "spojiti" u istom gradu i to je to.

Da li ste od ranije zajedno ili je ta veza od samog starta "na daljinu"?

На высокий берег на крутой.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Apr 2007, 22:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nažalost, od samog starta... :cry: :cry: :cry: Teško je, al jeb ga... Trpi se... Al super je to, bar sam se naputovala u zadnjih godinu dana bašššš.. :D :D :D :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Apr 2007, 22:49 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Maj 2006, 14:27
Hm.ima i tu raznih varijanti kada,recimo, na daljinu par bolje funkcionise nego kad su u blizini.Znam slucajeve da kad su ljudi konacno dosli u situaciju da provode mnogo vremena zajedno,pukla tikva i razisli se....Sto se tice onog mladica sto je rukno 20K eurica(sto dovodi do zakljucka da je loaded) u Austriji,pa sta ce mu fax kad bez pardona moze da si priusti da zijani tu lovu,a djevojcicu ne treba osudjivati sto se decko vrati nazaj,pa da je on bio musterija za taj fax ne bi ga sprijecila ni Angelina Jolie da ga zavrsi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Apr 2007, 22:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
EiLeen je napisao:
Teško je

To je upravo ono sto sam pomislila kad sam procitala ovu temu...Tesko da se veza na daljinu moze odrzati, od onoga da kada ti je ta osoba najpotrebnija - nije tu, do toga da ne dijelite svakodnevicu i blizinu, do toga da - muskarci mnogo lazu ( i na blizinu, a jos vise na daljinu :oops: :P ).

Naravno da postoje veze na daljinu koje opstanu usprkos svemu ( pogledaj pod Eileen i LillyBg ), ali mislim da su to izuzeci koji potvrdjuju pravilo.

Ma liberté

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Apr 2007, 23:01 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Citiraj:
muskarci mnogo lazu ( i na blizinu, a jos vise na daljinu :oops: :P ).

:lol: :lol: :lol: :lol: Eto zasto volim forum!
E Ruzo,Ruzo pa sa kim se ti druzis kad imas takvo misljenje o muskom rodu........?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Apr 2007, 23:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
YgapHuk je napisao:
E Ruzo,Ruzo pa sa kim se ti druzis kad imas takvo misljenje o muskom rodu........?

:oops:

Ovo je standardna recenica. :lol: :lol: :lol:

Posto zivimo u vremenu ubrzanog protoka informacija, neko se dosjetio izmjeriti kolicinu lazi koji ljudi izgovore dnevno. Rezultat je - svi lazu, ali muskarci malo vise od nas ostalih. :P

Ma liberté

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Apr 2007, 23:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2006, 23:41
ljudi su razliciti i znam da postoje oni kojima veza na daljinu nije i ne bi bila nikakav problem...
ja licno sam od takvih "egzibicija" odustala nakon sto sam pojela sve nokte i zivce kada sam jednom davno cekala momka 4 mjeseca koji je tada zivio u svajcarskoj - jednostavno sam poludila!
nije to za mene, i kakav god da je momak ne bih bila sa njim kada bi mi rekao da ne zivi ovde..... :fadein:
a ko moze tako - svaka cast!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Apr 2007, 23:28 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Hajdemo sad iskreno,muskarci i zene lazu u podjednakim kolicinama(sve statistike ukazuju na to,a kad su u pitanju nevjere,bracne i predbracne, zene tu cak prednjace).

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Apr 2007, 01:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Japanese_rose je napisao:
EiLeen je napisao:
Teško je

To je upravo ono sto sam pomislila kad sam procitala ovu temu...Tesko da se veza na daljinu moze odrzati, od onoga da kada ti je ta osoba najpotrebnija - nije tu, do toga da ne dijelite svakodnevicu i blizinu, do toga da - muskarci mnogo lazu ( i na blizinu, a jos vise na daljinu :oops: :P ).

Naravno da postoje veze na daljinu koje opstanu usprkos svemu ( pogledaj pod Eileen i LillyBg ), ali mislim da su to izuzeci koji potvrdjuju pravilo.

Ne bih se složila za ovo boldano... Ta osoba je uvijek tu za tebe i nije bitno što u tom času ne možeš da je dodirneš, bitno je da je možeš nazvati u po dana i u po noći i ako ti je potrebna ona će se i pojaviti na tvojim vratima. Ne u isti čas, ne za sat vremena, al da za par sati. :D
Muškarci lažu, al sve je to individualno. Lažu i žene. Ako neko laže, lagaće svugdje i uvijek. Ako je neko navikao da bude iskren neće se preseravati i održavati vezu na daljinu. Veza na daljinu može opstati samo ako se oboje dovoljno trude. Čim se jedno manje trudi - piši propalo. Al mislim da vrijedi truda. :D Slika
Svakodnevnica ubija. Prednost veze na daljinu je što se poželite jedno drugog i budete presretni zajedno. Iskorištavate svaki trenutak. Eto, meni je prošlo ljeto bilo najljepše u životu. No, izbor je individualan.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Apr 2007, 07:50 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Maj 2005, 12:23
EiLeen je napisao:
Teško je

Da se i ja prikljucim ovim izuzecima , 3 godine i 8 mjeseci..... :love7: :love7: :love9:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Apr 2007, 08:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jul 2001, 01:00
EiLeen je napisao:
EiLeen je napisao:
Teško je

Ne bih se složila za ovo boldano... Ta osoba je uvijek tu za tebe i nije bitno što u tom času ne možeš da je dodirneš, bitno je da je možeš nazvati u po dana i u po noći i ako ti je potrebna ona će se i pojaviti na tvojim vratima. Ne u isti čas, ne za sat vremena, al da za par sati. :D
Muškarci lažu, al sve je to individualno. Lažu i žene. Ako neko laže, lagaće svugdje i uvijek. Ako je neko navikao da bude iskren neće se preseravati i održavati vezu na daljinu. Veza na daljinu može opstati samo ako se oboje dovoljno trude. Čim se jedno manje trudi - piši propalo. Al mislim da vrijedi truda. :D Slika
Svakodnevnica ubija. Prednost veze na daljinu je što se poželite jedno drugog i budete presretni zajedno. Iskorištavate svaki trenutak. Eto, meni je prošlo ljeto bilo najljepše u životu. No, izbor je individualan.

oh

uzmi me ovdje i sada <3

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Apr 2007, 09:47 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Mar 2005, 13:02
Veza na daljinu, probao, vidio aj zdravo!!! Znate sta ne kazem da je nemoguce, moguce je znam takve parove al ima tu mnogo dodatnih pitanja. Sta kad konacno budu u situaciji da se vidjaju svaki dan, e tad sam se nagledao i raskida masu, ljudi jednostavno nisu navikli da budu stalno zajedno a navodno sve funkcionise! I ne mogu da shvatim kako mozes nekoga voljeti a nemas potrebu da zagrlis tu osobu osjetis u potpunosti, u smislu da zadovoljis culnosti na redovnoj bazi!!! Ok svako ima svoj kont al zvanicno glasam protiv veza na daljinu. :fadein:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Apr 2007, 10:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Dec 2003, 09:00
Veza na daljinu nea od tog nishta..daleko od srca daleko od k**ca..pa se mora naci neshto.. :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Apr 2007, 10:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sjedi 1.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Apr 2007, 11:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
EiLeen je napisao:
Sjedi 1.

:lol: :lol: :lol:

На высокий берег на крутой.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Apr 2007, 11:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Dec 2003, 09:00
EiLeen je napisao:
Sjedi 1.

lepo ti dupe... :naka:

ee waltere a sha se ti smijesh..nemoj da te izbubam nogom u glavu 8)

a shta je...jel stvarno vjerujete u to da je veza na daleko..moguca.ako vjerujete u to onda ste stvarno maloo..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Apr 2007, 12:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2007, 12:36
Malo sta.....?Dobar sa sobom,nesto kontam:angel: ....a mislim da veza nije zavisnost od druge osobe...vec bezuslovno davanje ljubavi i primanje iste.Istina je da svakodnevnica ubija,ali mi je dnevni raspored uglavnom pretrpan pa i ne stignem da razmisljam o tome...A sto se tice fizicke razdvojenosti....jako,jako tesko ali malo strpljena pa poslije raj.

Ehehe a sad sto se tice muskaraca kao lazova,jest` da svi lazemo,ali njihove obmane koje oni stvarno utripuju u glavi,svaka iole trezvenija djevojka provali i okrene u svoju korist.No to sad nije tema.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 113 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]