banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Jul 2025, 05:02

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 46 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 08 Nov 2006, 12:33 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2003, 21:51
Lokacija: od sredine lijevog coska u lijevom dzepu desno, cetvrti sto u drugom redu
Iz ove price meni je jasno jedno - cura bi da se uda, definitivno. :)
Nemam sada vremena da obrazlazem na dugo i siroko, ali cim uhvatim koji minut vise napisem ti.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Nov 2006, 13:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2005, 16:00
mrvica je napisao:
Iz ove price meni je jasno jedno - cura bi da se uda, definitivno. :)
Nemam sada vremena da obrazlazem na dugo i siroko, ali cim uhvatim koji minut vise napisem ti.

Eh, pa sto je onda zayebala stvar na kraju *(pocetku)...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Nov 2006, 14:42 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Nov 2006, 22:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
ubij qrvu odrobijaj cenera i be cool....kad izajdes.... :lol: :lol:

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Nov 2006, 09:26 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2006, 09:49
o yoooooooooooouy!
teshka pricha.
ne volim tolike zavrzlame, citava prica mi lici na mexicku seriju.
mada je cener godina mnogo. a na kraju krajeva, shto kaze kum, jos odrobijaj cenera kad je dotle doshlo...
shta znam, simple kind of life, na to smo svi zaboravili samo nesto komplikujemo...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Nov 2006, 20:23 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Dec 2002, 19:29
hvala za navijanje :D

mrvko, bice, bice, avaj, avaj! :oops:

kingice, i tebi hvala za reci podrske. i ja tako nekako kapiram. Jako jak, jak mi je pritisak okoline. Uglavnom samo na mene, da ne odustajem. A kontra moje prirode je da tu nesto, napadam, namecem se, jurim, proganjam, ne daj Boze! :lol:

izvinte. posebno izvinte ako koga nerviram! :fadein:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Nov 2006, 21:03 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2006, 20:36
Situacija identicna mojoj...
Jedino sto mogu da ti kazem je da nastavis sa svojim zivotom i da zaboravis na doticnog. Znam da zvuci stereotipno ali vrijeme ipak lijeci sve.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Dec 2006, 11:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Cinilo mi se da ova prica nece imati vise sta da ponudi za razmisljanje. Malo sam se prevarila.
Ljudi iz okruzenja ponovo napadaju sa pricama o njemu i njegovom ponasanju.
Osim vremena, ne znam na koji drugi nacin da stavim tacku na sve. :roll:

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2006, 11:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
cvetic zuti je napisao:
Htela bih da podelim sa Vama jednu situaciju. Sad vec predugo traje, a rado bih cula sta ljudi, inace misle o takvom cemu. Zapravo pitanje je da li je takava postupak legitiman ili ne? :)

On je sa njom deset godina. Svakakao i nikakao, ali sve te godine su za njima. On radi mnogo, i dobar je u tom svom poslu. Ona trpi i trpi, uz to nije zadovoljna njegovim drustvom i ono sa njom. Uvek su sami kad su zajedno.
Njoj konacno pukne film i ostvai ga tako sto mu na oci dovede nekog *ebaca kojeg je upoznala na poslu. Sve se raspadne. On ogrezne u sospstvenom ponoru. Doduse "klinackom", ali takvom: zatvaranje u kucu, mnogo cigareta, alkohol i tuga i patnja. Nekakao on to prevazidje i krene dalje.
Posle godinu dana, ona odjebana od kolegem cvili i moli da se pomore. On padne na to i pomire se. Posle 3-4 meseca opet isti problemi. Dogovore da ipak budu u kombinaciji, ali svako ima pravo na svoje. I to je trajalo nekoliko meseci, dok on nije nasao devojku s akojom je poceo da planira zajednicki zivot. I u to sve, se umesa desetogodisnja devojka, koja preko prijatelja poruci da kad je sledeci put vidi na ulici predje na drugu stranu ulice!

I on raskine veyu, i vrati se desetogodisnjoj devojci sa kojom i nakon pola godine od pomirenja i dalje ne razmislja o zivotu u dvoje...

Sorry, ako je jako drugacko, ali je tako.

Kako si ti upoznata sa ovim detaljima? Je li ovo autobiografski tekst? Ako jeste, zašto je pisan u trećem licu?
Dešava se, pa šta.
Ako je vezan za neka druga lica, ma boooolllle te qrac za njih! :laughing6:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Dec 2006, 11:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2006, 10:13
Sta drugo reci...nego da su akteri ove price nestabilne i nezrele licnosti, koje se plase samoce, i radije ce biti sa bilo kim (mada ih to i nece cini srecnim) nego da budu sami.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Dec 2006, 18:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Avg 2001, 01:00
uh odavno nisma procitao duzi topic...ako nisi ti kako ti se dalo pisati..get a life :) a njih dvoje....ma ko ih jebe 0X

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Dec 2006, 13:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Ок све то, али може ли се икада човјек 100% вратити у нормалу након 10 година!???
Човјече, 10 година!?
Како, шта, у ком граду, гдје?
Та веза је класичан примјер ЛИНИЈЕ МАЊЕГ ОТПОРА!
Иначе, дозвољавам изузетке од правила, али овај пут, тешко...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Dec 2006, 03:30 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Apr 2002, 01:00
cvetic zuti je napisao:
Osim vremena, ne znam na koji drugi nacin da stavim tacku na sve. :roll:

Nema, i dosta ti je. Tu i tamo se pomogni nekom "anestezijom" i eto, ko te tjerao da upadaš u kombinaciju "ali svako ima pravo na svoje". Nekako bi i shvatio da nije mogao prestati da je deka ali da joj se još skroz vrati......, ma lik je fleka. Sretno.
Usput zašto ti kafana više ne radi, da nisu i tebi komunalci upali?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jan 2007, 19:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

moja je prica.
pogodila meee...bas me pogodila :-? zato znam detalje.

gazda, sorry gde si se "nacitao" :)

vrabac, otvoricemo je jopet! :lol:
sto bi rekli ovih dana...od nas zavisi, jer zivot ne moze da ceka.. :P

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2007, 22:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
cvetic zuti je napisao:
Htela bih da podelim sa Vama jednu situaciju. Sad vec predugo traje, a rado bih cula sta ljudi, inace misle o takvom cemu. Zapravo pitanje je da li je takava postupak legitiman ili ne? :)

On je sa njom deset godina. Svakakao i nikakao, ali sve te godine su za njima. On radi mnogo, i dobar je u tom svom poslu. Ona trpi i trpi, uz to nije zadovoljna njegovim drustvom i ono sa njom. Uvek su sami kad su zajedno.
Njoj konacno pukne film i ostvai ga tako sto mu na oci dovede nekog *ebaca kojeg je upoznala na poslu. Sve se raspadne. On ogrezne u sospstvenom ponoru. Doduse "klinackom", ali takvom: zatvaranje u kucu, mnogo cigareta, alkohol i tuga i patnja. Nekakao on to prevazidje i krene dalje.
Posle godinu dana, ona odjebana od kolegem cvili i moli da se pomore. On padne na to i pomire se. Posle 3-4 meseca opet isti problemi. Dogovore da ipak budu u kombinaciji, ali svako ima pravo na svoje. I to je trajalo nekoliko meseci, dok on nije nasao devojku s akojom je poceo da planira zajednicki zivot. I u to sve, se umesa desetogodisnja devojka, koja preko prijatelja poruci da kad je sledeci put vidi na ulici predje na drugu stranu ulice.

I on raskine veyu, i vrati se desetogodisnjoj devojci sa kojom i nakon pola godine od pomirenja i dalje ne razmislja o zivotu u dvoje...

Malo nekoherentno napisana prica, ali nekako sam povezala.

Kao prvo, veoma je tesko " dijagnosticirati" preko interneta, vjerovatno fali jos puno vaznih elemenata za preciznu procjenu.

To da joj se njegovo drustvo ne svidja, ili njegova rodbina su veoma ucestali problemi. Medjutim, zasto se ne svidja? Je li u pitanju nedolicno ponasanje drustva ili samo njen hir? Bilo kako bilo, ON treba da napravi prioritet u pravcu " da li mi je vaznije drustvo ili veza", ovo je kljucno. A kad ga napravi, ponasati se u skladu s tim.

Dalje, kakva nedozrela osoba se sveti preko ljubomornih scena i dovodjenja ljubavnika na oci svog partnera? To ce mi valjda zauvijek ostati misterija.

Meni ovo ipak lici na igru sudbine... ako su im se putevi opet ukrstili, to nije bas slucajno.
Imaj na umu da se neki ljudi vole ali nisu "prava osoba" jedno za drugo. Da to nije slucaj ovdje?
To sto ne planiraju zajednicki zivot mi ne moze potvrditi da se ne vole isto kao sto mi planiranje zajednickog zivota nije potvrda da se ljudi vole, vec samo da su zainteresovani za izgradnju zajednickog domacinstva( jedina meni sigurna potvrda).

Eto, toliko iz mog ugla posmatranja u ovom momentu. Sutra bi mozda vec sve drugacije napisala :lol: :lol:

[/quote]

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Feb 2007, 00:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Avg 2001, 01:00
zajednicko domacinstvo :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Mar 2007, 10:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

da, da zajednicko domacinstvo....cista sigurnost i razlog za "boli glava" kad ddodje do razlaza zainteresovanosti za zajednicko domacinstvo 8)
vidim da je sve poprimilo tonove osmeha, i smejuljenja...
pa neka bude tako...najvise volim kada stvari koje u trenutku shvatim toliko ozbiljno, a vreme me demantuje na najbolji nacin i natera me na smeh kad sve na svoje dodje....
svima hvala :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Mar 2007, 19:27 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2004, 13:21
Huh.. :roll: ja mislimda je to sve stvar navike...evo recimo ja sam sa djevojkom 10 mjeseci i sve mi je to nekako navika, nekazem da nema ljubavi, ima ali kad se covjek navikne na neke stvari, pogotovo da je neka osoba stalno pored tebe, te ti bude neki odlonac, da te tijesi ...da ne idem puno u krajnost...ali eto ako je meni tako sa 10 mjeseci mogu misliti kako je tek za10 godina... neznam mozda grijesim ali ljubav, mozda moze postojati 10 godina,mozda...a zaljubljenost nikako..sad jedino sto ostaje jeste navika. A svi znamo da se navike tesko rijesiti....toliko od mene!

P.S nedaj se :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Mar 2007, 20:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Onda nisi našao onu pravu. :D S 10 mjeseci je najljepše. Tj. prva godina veze...
A ako naiđeš na pravu, možda će ti i ostale godine biti super. :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Mar 2007, 23:00 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2004, 13:21
da heheheheh vjerovatno je to... :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 46 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]