banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 24 Jul 2025, 05:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 192 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 06 Maj 2002, 11:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Sad se lijepo cure pripremite za veliko objasnjenje.Jedan moj radni kolega
saznao je da mu je zena bila u ljubavnoj vezi sa njegovim bratom kojim je prekinuo sve odnose jer ga je ta zenetina optuzila da ju je silovao.Taj covjek je odlezao 7 godina u zatvoru ni kriv ni duzan da bi njegov privatni detektiv dosao do saznanja o ljubavnoj vezi.Taj nesretnik je u petak dobio 3,5 miliona kruna odstete od drzave jer ju je tuzio,ali je za uzvrat izgubio familiju i povjerenje mnogih kako tako nesto mozete opravdati kao silovanje?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Maj 2002, 11:11 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 10 Nov 2001, 01:00
Polako.
Bio je sa tom "ženetinom" (ne znam zašto je ti tako nazivaš, nisi je ti silovao i nisi ti odležao 7 god. zbog nje),
dakle, bio je s njom u braku, pa ju je silovao U BRAKU i onda odležao 7 godina zbog toga!

Moj odgovor:
ne verujem da je dobio 7 GODINA jer je silovao svoju ženu.

Ako imaš iz novina kolumnu, postiraj.
Hvala.
Toliko.

Pozdrav

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Maj 2002, 11:43 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Jul 2001, 01:00
Heh ... sve bi to bilo krasno i lijepo da sam ja skontao sta ti zelis reci s tim postom ..
onaj bio sa bratom i prekinuo sve odnose jer ga je zenetina optuzila da je silovao mi nije jasan ... preforumulisi malo .. ovako nije jasno ko je nju silovao, muz ili brat, te koga je optuzila za silovanje ;)
Ili ja stvarno imam problema sa skontavanjem ... iako mi se to prije nije desavalo :)

....... ;) .......

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Maj 2002, 11:57 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Dobro ti se čini, ni meni nije jasno ko je koga ustvari silovao i zbog koga odležao 7 godina.
Pa, za ubistvo se dobije 7 godina?!??!?!?!(naravno i to je nepravda, ali samo kažem)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Maj 2002, 14:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Djever je odlezao 7 godina,a ta zenturaca ga je prijavila da ju je silovao jer joj je to bila jedina nada da sacuva brak koji je ona potkopala.
E sad kad svi govorite da se silovanje nemoze opravdati recite mi kako opravdati lazi koje dovode do fatalnih poslijedica.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Maj 2002, 14:48 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2002, 01:00
Moje mišljenje je....ovaj....ehm....??? Teško je dati mišljenje o navedenom događaju samim tim što mi je skroz maglovit. Razumio sam da je žena optužila čovjeka da ju je silovao, a onda je taj odgulio svojih 7 godina (al' su strogi ti skandinavski zakoni, kod nas se toliko dobija za višestruko ubistvo) Potom, zatvorska ptičica saznaje da je njen brat bio u vezi sa tom ženom, zbog čega prekida svaki odnos s tim svojim bratom. Dobro, to mi ima nekog smisla. Ali, kakav je to način, hoće ženska da zadrži muža pa ga strpa 7 godinica u bajbok da se malo dozove pameti? I nije neka pametna ženska. Silovanje u braku se može desiti, to nije ništa novo. Sad, kako li je taj nakon 7 godina dokazao da se nije radilo o silovanju?
Znam za jedan slučaj gdje je presuđeno da žensko laže o silovanju. Kažem presuđeno, ne znam šta je istina.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Maj 2002, 15:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Koliko mi je poznato djever je taj koji je zaglibio u zatvor,a ne muz i to sam vec napisao.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Maj 2002, 15:07 
Veteran
Veteran

Aha, kontam, kontam. Pa mogla je i da ga maršne i da ćuti. Tužba je ipak malo previše.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Maj 2002, 15:09 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Apr 2002, 01:00
Takve vrste silovanja ( sto Muamer navodi) mozda obuhvaca 0.009%
od ukupnog broja silovanih, i mislim silovanih zena.
Svaka treca zena u Americi ce biti silovana svakog dana. Najgore od
svega toga je sto gotovo pola od njih poznaju svoga napadaca.
Cesto je to radni kolega, komsija, profesor ili nastavnik u skoli,
momak a i muz. E sad kad sam navela ovo momak i muz, pojedinci ce se
zapitati kako je onda to silovanje, to je ona njemu podvalila da mu se osveti i sl. Zrvta koja je silovana cesto ne prijavljuje taj cin, prvo zbog prijetnje( ako poznaje napadaca) a drugo zbog srama ili jednostavno sto joj okolina ne bi vjerovala. Velike su procedure kroz koje zrtva prolazi( dokazivanje da je bas ON to uradio, sudski proces koji je vrlo ruzan i tezak za zrtvu). Mnogi se silovatelji i oslobode zbog " nedostatka dokaza" ali vrlo brzo kad napuste sudnicu urade to opet( valjda im u krvi) tako da drugi put naje.. I nemoguce je tvrditi da zene lazu kad kazu da su silovanje , jer cak i u braku ako muz zeli seks a zena ga ne zeli iz bilo kog razloga , i ako on "navali" toliko da se nemoguce odbraniti, TO JE SILOVANJE I TAKAV ZASLUZUJE KAZNU MA KOLIKO NAM DRAG BIO, KOLIKO GODINA S NJIM BILI, ON JE SAMO SILOVATELJ I NISTA VISE.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Maj 2002, 15:19 
Veteran
Veteran

Amila, čemu galama? Da, silovanje u bilo kom obliku je zločin. Opet, to se često shvata kao nestašluk. Mala je bila obučena izazovno i šta ja znam. Ili, povrede koje su nanesene odgovaraju blažem fizičkom obračunu. Dakle, mala kafanska tuča, noć u zatvoru i eto.
Zašto preovladava takav rezon? Ne znam, to važi svuda, nije samo kod nas.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Maj 2002, 15:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Slazem se sa tobom cinjenicno je da zena moze biti silovana i u braku,a bogami i u nekoj od veza.Meni je poznat ovaj podatak vezan za SAD:
Svaki sekund dogodi se TRI ubistva,DVA silovanja i DESET kradja auta.
Zato duso draga handzar u torbicu pa kad mu ga sjecnes ima da se koprca ostatak zivota.Bas mi je naum palo i ono sto se desilo u Americi i to je u pitanju bio serijski ubica,a nase dvije djevojke su njegove zrtve cinimi se jedna je bila 19,a druga 21 godinu stara,pa me interesuje dali ti znas sta o tome.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Maj 2002, 15:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Blue, ne galamim nego eto , doslo mi tako, jednostavno
nemam zivaca ponekad da citam ili slusam gluposti.

Muamere, nisam cula za taj slucaj, bas mi je zao ako je istina.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Maj 2002, 15:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pa u novembru je prosle godine ukeban i Dani su opsirno pisali o tome,bas cu ti jednom napisati njihova imena i gdje su zivjele.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Maj 2002, 16:03 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 25 Jul 2001, 01:00
<!-- BBCode Quote Start --><TABLE BORDER=0 ALIGN=CENTER WIDTH=85%><TR><TD><font size=-1>Citat:</font><HR></TD></TR><TR><TD><FONT SIZE=-1><BLOCKQUOTE>
Dana 06.05.2002. 12:06, MUAMER je napisao:
Sad se lijepo cure pripremite za veliko objasnjenje.Jedan moj radni kolega
saznao je da mu je zena bila u ljubavnoj vezi sa njegovim bratom kojim je prekinuo sve odnose jer ga je ta zenetina optuzila da ju je silovao.Taj covjek je odlezao 7 godina u zatvoru ni kriv ni duzan da bi njegov privatni detektiv dosao do saznanja o ljubavnoj vezi.Taj nesretnik je u petak dobio 3,5 miliona kruna odstete od drzave jer ju je tuzio,ali je za uzvrat izgubio familiju i povjerenje mnogih kako tako nesto mozete opravdati kao silovanje?
paz sad ovo tu mu je radni kolega :wink:
</BLOCKQUOTE></FONT></TD></TR></TABLE><!-- BBCode Quote End -->

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Maj 2002, 16:04 
Pripravnik
Pripravnik

<!-- BBCode Quote Start --><TABLE BORDER=0 ALIGN=CENTER WIDTH=85%><TR><TD><font size=-1>Citat:</font><HR></TD></TR><TR><TD><FONT SIZE=-1><BLOCKQUOTE>
Dana 06.05.2002. 16:04, MUAMER je napisao:
Koliko mi je poznato djever je taj koji je zaglibio u zatvor,a ne muz i to sam vec napisao.
</BLOCKQUOTE></FONT></TD></TR></TABLE><!-- BBCode Quote End -->
a paz sad ovo : koliko mu je poznato :grin: :grin:

muamere ne maslaj ziv bio :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Maj 2002, 16:08 
Pripravnik
Pripravnik

o jopet ja :razz:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Maj 2002, 16:11 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

banjalucanka, on je mislio na odstetu u Norveskoj, a slucaj
ubistva se desio u " Ameriki". Moras procitati iz pocetka.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Maj 2002, 18:04 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Amila, veoma je lepo što si na strani Muamera (na čijoj je on strani nije nam sasvim jasno, a to je i manje važno).

Na temu silovanje ne bih ništa više dodala niti bih ovaj pomenuti slučaj rasvetljavala.
Moje mišljenje o silovanju je prilično lično i glasi: drugačije je kad ženu siluje vlastiti muža drugačije ako odvratni stari muškarac siluje nevinu devojčicu od 11 godina. Oboje je nasilje i oboje treba strogo kazniti, ali pošto moje mišljenje nije sasvim ispravno a niko mene i ne pita kojom vrstom kazne treba kazniti te čudovišne perverzne muške životinje, onda neću više ništa reći.
A, na žalost, nema više ni vladavine Obrenovića.
Toliko!

Htela bih još samo reći da niko od nas verovatno ne očekuje istinite priče i ispovesti na ovakvim forumima. To na kraju krajeva nije ni bitno. Bitno je ipak jedno, a to je:
Da priča bar donekle ima smisao i da bude donekle "dobro izmišljena".
Diskusija se često razvije i na temu koja nema ili ima veoma malo logike, ali je ipak lakše ako priča nije baš 'toliko izmišljena'.

Što bi rekao naš 'dominantni' i sve miliji moderator: Toliko od mene. :grin:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Maj 2002, 18:10 
Veteran
Veteran

Čarolijo, veliš da tvoje mišljenje nije sasvim ispravno. To mi je nekako protivrječno. :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Maj 2002, 19:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

:wink:
Ma znam i ja da sam uvek u pravu (hohoho) jer ko će ako ne ja, ali moram i ja nekad nešto skromno (pa i ako je lažno) ubaciti. (sad opet smeh, onako malo bezobrazni)
Slika
http://www.clicksmilies.com/sammlung/gr ... ser030.gif

<font size=-1>[ Poruku promijenio/la: carolija dana 06.05.2002. 21:01 ]</font>

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 192 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]