banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 18:15

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 30 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 04 Apr 2005, 10:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 15 Feb 2005, 14:49
crni_leptir je napisao:
Mr.X je napisao:
Crni leptir ja mislim da ti imas ekstravagantan talent za poeziju koji bi trebao da usmjerih u malo bolji pravac nego sto je blic.net forum.
Ja licno nebih kupio tvoju knjigu ovakve vrste ne zato sto mislim da bi bila losa vec zato sto nevolim ljubavne price poeziju, ali sasvim sam siguran u to da bi mnogi drugi ljudi bili zainteresovani u to citanje, i naravno bi kupovali tvoju knigu, zbog toga savjetujem da zapocnesh svoju kolekciju prica prihvatish ih ozbiljnije i objavish ih.
\Srecno.\

Hvala Mr.x na konstruktivnom prijedlogu i normalnom razgovoru. To je koliko ja vidim tesko naci na ovom forumu. Izgleda da je moja greska sto sam uopste dosao ovdje. Moje pisanje inace nema veze sa erotskim pricama. To su aforizmi, humoristicke price i zivotni romani a takve su i knjige.
Ovdje sam napisao samo djelic mog licnog iskustva, doduse malo zacinjen lijepom rijecju i nista vise. Ocito da se to nekima nije svidjelo. Nas covjek razumije samo vulgarnosti... do mene, odustajem od pisanja, jer vidim da je gubitak vremena!

Tvoje pisanje sadrzi kvalitet, detalj, osjecaj"kao da posmatram sve to", slikovitost , mastu i dublje zainteresovanje u to sta se desilo poslije svega,ovo su obicno atributi koji su trazeni u jednom romanu ili knjizi, zato mislim da ne trebash obazirati paznju na ljude koji se pokusavaju inteferisati sa tvojim zivotom vec nastavish pisati stagod ti osjecas da teba biti napisano, nemoj dozvoliti da te takvi ljudi intimidiraju(nadam se da je rjec) i da te ucine da prestanesh pisati, jer ne pises sve ovo da imresionirash nikoga vec aktivirash nesto sto vec postoji.
Ne pravish nikome nikakve probleme sa tim sto pises ovo ne znam zasto se bilo ko buni, mozda im stvarash probleme zavisnosti i probleme mrznje zbog nedostatka sposobnosti da razumeju sve ovo, ali to je vrsta mrznje koju ja volim a trebas i ti, jer takva vrsta mrznje znaci da si mnogo bolji i daleko iznad tih .

ps.kakve god vrste da su price, ne dozvoli cak da ih neko naziva za tebe,i mjenja im nazive samo zato sto oni misle da su takve, (kao recimo sto neki kazu da su erotske sta ima lose u erotskim pricama poslje svega) one su price i to treba da se vrjednjuje.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Feb 2007, 23:58 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jan 2007, 20:59
Od kad ja dodjoh ovde.. najvise od mirisa sexa oseti na analu jer tema radi ko luda... Cek da i ovu tvoju taknem, mozda nanovo nesto zamirise na ovom forumu :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Feb 2007, 00:55 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 18 Jan 2006, 15:25
Blue Pearl je napisao:
Od kad ja dodjoh ovde.. najvise od mirisa sexa oseti na analu jer tema radi ko luda... Cek da i ovu tvoju taknem, mozda nanovo nesto zamirise na ovom forumu :D

hehe samo ti kopaj po temama... :D :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Feb 2007, 10:16 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

HuntEr je napisao:
[]

hehe samo ti kopaj po temama... :D :lol: :lol:

Po mozgovima cu kasnije.. kad utvrdim cinjenicno stanje :lol:
A do rudnika zlata se uvek dolazi kopanjem :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Feb 2007, 12:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2005, 00:10
crni_leptir je napisao:
prodjem ispunjeno

:oops: :roll: :lol: :lol: :lol:

sala sala :lol:

PIK Radnja

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Feb 2007, 13:33 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

miki321oc je napisao:
crni_leptir je napisao:
prodjem ispunjeno

:oops: :roll: :lol: :lol: :lol:

sala sala :lol:

Ma i ja bi se posalila sa njim... al izgleda da ste ga ubili na mrtvo :(

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Feb 2007, 22:41 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Apr 2002, 01:00
Mr.X je napisao:
Crni leptir ja mislim da ti imas ekstravagantan talent za poeziju koji bi trebao da usmjerih u malo bolji pravac nego sto je blic.net forum.
Ja licno nebih kupio tvoju knjigu ovakve vrste ne zato sto mislim da bi bila losa vec zato sto nevolim ljubavne price poeziju, ali sasvim sam siguran u to da bi mnogi drugi ljudi bili zainteresovani u to citanje, i naravno bi kupovali tvoju knigu, zbog toga savjetujem da zapocnesh svoju kolekciju prica prihvatish ih ozbiljnije i objavish ih.
\Srecno.\

DA

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Feb 2007, 23:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Nov 2005, 01:35
crni_leptir je napisao:
odustajem od pisanja, jer vidim da je gubitak vremena!

Hvala, puno hvala

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Feb 2007, 23:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
RESPECT за начин на који човјек преноси доживљај, био он реалан или не...

Vrh

Tema posta: Re: Miris sexa...
PostPoslato: 15 Feb 2007, 15:23 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Okt 2005, 13:58
[quote="crni_leptir" Nasmjesila se i pruzila mi ruku :"Ja sam Aneta". Hladno sam promrljao svoje ime.
Prisao sam joj i ona je sjela na spravu. Ruke sam nesigurno spustio na njen struk. Poceo sam da se znojim, vrtelo mi se u glavi. Ona je lagano podizala svoju nozicu.
Mirisla je na jagode i njena kosa koja je padala preko ramena spojila me je telepatski sa tim bicima iz stare grcke i postao sam upravo on , satir!
Krv satira strujala je mojim venama. Poceo sam lagano da je milujem i spustio joj nezan poljubac na rame. Samo je uzdahnula i jos vise podigla nogu. Krajickom oka provjerio sam da li je instruktor tu. Na srecu bio je u susednoj prostoriji i montirao nesto.
Okrenula se ka meni, sjela mi u krilo i pocela da mi ljubi uvo. Krv je kljucala u meni. Vise nisam obracao paznju da li ce uci neko - poceo sam da joj ljubim vrat i utonuo u ritam njenih uzdaha.
Vrelina naseg spoja i strast koja je plamtela opila je moj mozik i zeleo sam da vjecno ne prestane. Spustio sam ruku na njen sorc i osjetio ljepljivu tecnost. Glavu je zabacila i lagano stenjala.
Dodirnuo sam te slatke usnice i mrsio njen mali zbunic. Rukom je stiskala moja ramena i milovala moje grudi. Moj glavati prijatelj nije izdrzao morao je napolje.
Svojom malom njeznom rucicom dodirnula je vrh moje prirodne obdarenosti i kao da je u toj slatkoj glavici sevnulo pitanje: "jao sta cemo sa njim"
Podigao sam je u narucje, znali smo da nemamo mnogo vremena, i lagano je spustio na strunjacu.
Njena vlazna ribica olaksala je mom kopljaniku da lakse zaplovi u to more slatke sluzi. Nezno je sisala moj jezik.
Ljubio sam joj rame i lagano stenjao. Muzika koja je svirala nije nas omela da promenimo nas ritam, ritam satira.
Nisam mogao dugo da izdrzim sa takvim andjelom. Podigao sam je jos dva tri puta i ispustio vrelu tecnost. Nezno me je pogledala i poljubila u celo.
Otisao sam brzo da promenim majicu i kad sam izlazio video sam je kako se spremila i posla kuci. Samo je prisla i dala mi jednu ceduljicu..
Te noci nisam spavao. Shvatio sam da satiri postoje uvek su tu negde oko nas samo je bitan momenat kad ce nekog od nas posjetiti.[/quote]

I.....STA JE BILO KAD SI SE PROBUDIO :P :P

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 30 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]