[quote="crni_leptir" Nasmjesila se i pruzila mi ruku :"Ja sam Aneta". Hladno sam promrljao svoje ime.
Prisao sam joj i ona je sjela na spravu. Ruke sam nesigurno spustio na njen struk. Poceo sam da se znojim, vrtelo mi se u glavi. Ona je lagano podizala svoju nozicu.
Mirisla je na jagode i njena kosa koja je padala preko ramena spojila me je telepatski sa tim bicima iz stare grcke i postao sam upravo on , satir!
Krv satira strujala je mojim venama. Poceo sam lagano da je milujem i spustio joj nezan poljubac na rame. Samo je uzdahnula i jos vise podigla nogu. Krajickom oka provjerio sam da li je instruktor tu. Na srecu bio je u susednoj prostoriji i montirao nesto.
Okrenula se ka meni, sjela mi u krilo i pocela da mi ljubi uvo. Krv je kljucala u meni. Vise nisam obracao paznju da li ce uci neko - poceo sam da joj ljubim vrat i utonuo u ritam njenih uzdaha.
Vrelina naseg spoja i strast koja je plamtela opila je moj mozik i zeleo sam da vjecno ne prestane. Spustio sam ruku na njen sorc i osjetio ljepljivu tecnost. Glavu je zabacila i lagano stenjala.
Dodirnuo sam te slatke usnice i mrsio njen mali zbunic. Rukom je stiskala moja ramena i milovala moje grudi. Moj glavati prijatelj nije izdrzao morao je napolje.
Svojom malom njeznom rucicom dodirnula je vrh moje prirodne obdarenosti i kao da je u toj slatkoj glavici sevnulo pitanje: "jao sta cemo sa njim"
Podigao sam je u narucje, znali smo da nemamo mnogo vremena, i lagano je spustio na strunjacu.
Njena vlazna ribica olaksala je mom kopljaniku da lakse zaplovi u to more slatke sluzi. Nezno je sisala moj jezik.
Ljubio sam joj rame i lagano stenjao. Muzika koja je svirala nije nas omela da promenimo nas ritam, ritam satira.
Nisam mogao dugo da izdrzim sa takvim andjelom. Podigao sam je jos dva tri puta i ispustio vrelu tecnost. Nezno me je pogledala i poljubila u celo.
Otisao sam brzo da promenim majicu i kad sam izlazio video sam je kako se spremila i posla kuci. Samo je prisla i dala mi jednu ceduljicu..
Te noci nisam spavao. Shvatio sam da satiri postoje uvek su tu negde oko nas samo je bitan momenat kad ce nekog od nas posjetiti.[/quote]
I.....STA JE BILO KAD SI SE PROBUDIO