banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 17:56

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2659 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97 ... 133  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Homoseksualci...
PostPoslato: 28 Sep 2014, 17:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jun 2013, 19:03
Talija je napisao:
Shadow je napisao:
Сломити кичму и готова ствар...

Slika

Кад су се у једном тренутку чула црквена звона, учесници параде су се смијали и звиждали тим истим звонима.

Ovo ima veze sa trazenjem svojih prava? :)
Cilj nisu prava (ko jos trazi legalizaciju seksa??) cilj je izazivanje, a kad dobiju po razvaljenom buljonu onda se pozivaju da su napadnuti jer su pederi. Cilj je razbijanje braka i porodice, osnovne jedinice ljudskog drustva. Pljuje se na crkvene licnosti jer su olicenje crkve, a crkva i Sveto Pismo kategoricno negiraju istopolnost. Pljuje se u lice vjenicima kojima je hula sprdanje sa Isusom.
Ovaj cin, majica i transparenti vriste poruku - kamenuj me.

Apsolutno točno. Njima je cilj izazivanje sablazni. Ja osobno, a i većina ljudi koje poznajem, apsolutno ne zanimaju pederi i to što oni rade. Eto ih tamo. Ali njima to nije dovoljno, pa onda izvrću i izruguju se svemu onome što je tim ljudima sveto samo da bi izazvali bijes kod tih ljudi. I onda mogu reći: Evo vidite da smo žrtve.

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2014, 17:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

jellyfish je napisao:
Shadow je napisao:
Кад су се у једном тренутку чула црквена звона, учесници параде су се смијали и звиждали тим истим звонима.

Па морају им се смејати кад су велики број попова педери, а овамо њима нешто звоцају и провоцирају звонима. То би сваком било смешно, такво лицемерство :lol:

Talija je napisao:
Ovo ima veze sa trazenjem svojih prava? :)
Cilj nisu prava (ko jos trazi legalizaciju seksa??) cilj je izazivanje, a kad dobiju po razvaljenom buljonu onda se pozivaju da su napadnuti jer su pederi. Cilj je razbijanje braka i porodice, osnovne jedinice ljudskog drustva. Pljuje se na crkvene licnosti jer su olicenje crkve, a crkva i Sveto Pismo kategoricno negiraju istopolnost. Pljuje se u lice vjenicima kojima je hula sprdanje sa Isusom.
Ovaj cin, majica i transparenti vriste poruku - kamenuj me.

Sto smo opaki! Nisam to ocekivao od tebe Tali :)
Pa i ja bi da sam bio tamo isto ovako im se rugao, iako sam vjernik i nisam peder.
Zato sto ne osudjuju svoje popove i crkvenjake, a ovamo njima zvocaju. Pa to je licemjerje cisto. I zasluzuju jos da im se vise ruga zato sto su i sami popovi pederi, a ne vide svoje, a vide tudje. Sto kaze Isus "vide trun u tudjem oku, a u svom ne vide balvane"

Kada si brojao popove pedere i nepedere pa znaš?

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2014, 17:20 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
Milan je napisao:

i nepokoreni oce u prag.. :D

prosto volim pojam "neogranicena sloboda".. :lol:

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2014, 17:21 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Milan je napisao:

Juce negde vna vijestima mi se provuce kao kroz maglu da se u Njemackoj trazi legalizacija incesta. Neznam ko trazi od koga itd,
Sve je otislo u pm

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2014, 17:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2011, 00:53
Lolly mangup je napisao:
crkvu gledam kroz vjeru i u tom smislu me vredja ova provokacija pedera i izaziva ljutnju, jer vrijedja moju vjeru.

Ја човјека гледам кроз разум и у том смислу ме вјеровање у неког чикицу на небесима и провоцирање са звоњавама, езанима и зидањем палата које се зову вјерски објекти, вријеђа као разумно биће.
Треба забранити религију, а вјернике млатити по улицама док не скопчају да не треба да се јавно показују.

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2014, 17:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2009, 18:07
Milan je napisao:

Trenutno se u Milanu održava izložba LGBT umetnika.

Sve pise u tom clanku, nisam nista izmislio :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2014, 17:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Evil_Dead je napisao:
Иако нисам педер - пљујем на цркву и црквене личности, јер је и најгора мафија у поређењу с црквом поштена и безгрешна. Реално, све вјерске објекте треба минирати и сравнити са земљом, а вјерницима забранити да своју религију показују ван своја 4 зида.

Да, ако би ишли по црквењачком принципу онда би исто атеисти то требали радити црквењацима.

Lolly mangup je napisao:
Evo ja ih ne bih kamenovala vec mlatila govnjivom motkom. .

To je isto kao da ateisti kazu da treba vjernike govnjivom motkom zato sto idu u crkvu. Ako se ne slazes sa nekim, to ti ne daje pravo da ga fizicki ili psihicki napadas.
Citiraj:

Kada si brojao popove pedere i nepedere pa znaš?

Ja nisam napisao broj, nego samo da ih ima puno. A ima ih puno prema vijestima iz pravoslavne, a pogotovo katolickih i protestantski crkava, skoro nema dana da ne objave vijest da je neki pop zlostavljao djecu ili da je peder.

Filozofija...

Poslednji put menjao jellyfish dana 28 Sep 2014, 17:26, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2014, 17:24 
staromodan
Korisnikov avatar

veteran 1987 je napisao:
Juce negde vna vijestima mi se provuce kao kroz maglu da se u Njemackoj trazi legalizacija incesta. Neznam ko trazi od koga itd,
Sve je otislo u pm

koliko sam ja skontao nije legalizacije al na indirektan nacin moze da vodi ka tome..trazi se oslobodjenje od krivicnog gonjenja tipa ako brat i sestra bez prisiljavanja odluce na seks jer je to njihov izbor "neogranicena sloboda"..

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2014, 17:26 
Stara kuka
Stara kuka

jellyfish je napisao:
Evil_Dead je napisao:
Иако нисам педер - пљујем на цркву и црквене личности, јер је и најгора мафија у поређењу с црквом поштена и безгрешна. Реално, све вјерске објекте треба минирати и сравнити са земљом, а вјерницима забранити да своју религију показују ван своја 4 зида.

Да, ако би ишли по црквењачком принципу онда би исто атеисти то требали радити црквењацима.

Lolly mangup je napisao:
Evo ja ih ne bih kamenovala vec mlatila govnjivom motkom. .

To je isto kao da ateisti kazu da treba vjernike govnjivom motkom zato sto idu u crkvu. Ako se ne slazes sa nekim, to ti ne daje pravo da ga fizicki ili psihicki napadas.

E jest ti poredjenje. Onda bi plavuse trebale napadati crnke po toj logici. Druge su stvari ovde u pitanju. Ateisti ne paradiraju ulicama.

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2014, 17:28 
Stara kuka
Stara kuka

spavac je napisao:
veteran 1987 je napisao:
Sve je otislo u pm

koliko sam ja skontao nije legalizacije al na indirektan nacin moze da vodi ka tome..trazi se oslobodjenje od krivicnog gonjenja tipa ako brat i sestra bez prisiljavanja odluce na seks jer je to njihov izbor "neogranicena sloboda"..

Sve sto nije zabranjeno je legalno. Ipak je onda legalizacija

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2014, 17:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
davorr3 je napisao:
lakse je skloniti policiju, pa nek' paradiraju koliko hoce...
koliko je samo danas para potroseno, na sta??
da bi par pedercina i lezbejki moglo da seta po bg i nosi transparente?

Pare nisu potrosene na setnju "pedercina i lezbejki", nego na idiote koji su dosli da ruse. Da nema raznih "navijaca" da brane "porodicne vrijednosti" trosak parade bi bio priblizno 0 dinara.

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2014, 17:30 
staromodan
Korisnikov avatar

veteran 1987 je napisao:
jellyfish je napisao:

E jest ti poredjenje. Onda bi plavuse trebale napadati crnke po toj logici. Druge su stvari ovde u pitanju. Ateisti ne paradiraju ulicama.

stao bi na stranu plavusa u tom slucaju..

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2014, 17:32 
Stara kuka
Stara kuka

spavac je napisao:
veteran 1987 je napisao:
jellyfish je napisao:

stao bi na stranu plavusa u tom slucaju..

I ja. jbg stvar ukusa .

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2014, 17:33 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Evil_Dead je napisao:
Иначе, залажем се за разбијање свега што је превазиђено, глупо и повезано с религијом.

Kako određuješ što je prevaziđeno i glupo??

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2014, 17:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Blackrose je napisao:
Ja nisam ni rekla da je Talija pozvala na kamenovanje samo kažem da ako njihovo ponašanje poziva na kamenovanje, kamenovanje bi bilo opravdano, tj u duhu hrišćanstva?
zar hrišćanstvo ne propovijeda: ko tebe kamenom, ti njega hljebom?
Ja se ovim postom nisam direktno Taliji obraćala niti ju prozivam, Talija to vrlo dobro zna.

Nema ni k od kršćanstva u onimakoji bi im lomili kičme. Mogu se nazivati kršćanima ali oni to nisu. Ali da ovi pederi izazivaju nerede to je istina. A ovi drugi to jedva dočekaju. Bolesni duhovi i jedni i drugi.

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2014, 17:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Timotic je napisao:
Pare nisu potrosene na setnju "pedercina i lezbejki", nego na idiote koji su dosli da ruse. Da nema raznih "navijaca" da brane "porodicne vrijednosti" trosak parade bi bio priblizno 0 dinara.

Upravo to, za trosak milicije, kao i za rusenje i paljenje su krivi homofobi.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2014, 17:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

jellyfish je napisao:
Ja nisam napisao broj, nego samo da ih ima puno. A ima ih puno prema vijestima iz pravoslavne, a pogotovo katolickih i protestantski crkava, skoro nema dana da ne objave vijest da je neki pop zlostavljao djecu ili da je peder.

Pa hajde pretoči to u %. Pa da vidimo da li je puno. Jer ako ne izneseš brojke i postotke onda si samo netočno insinuirao i tako oblatio nekoga.

I nemoj mi samo počet pridiku o tome da ja branim nekoga. Bolesnu glavu koja zlostavlja ne može braniti ni opravdati majka. Kamo li da ja nekoga branim.

Poslednji put menjao Čiko dana 28 Sep 2014, 17:46, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2014, 17:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=A4GYxgsnyO0[/youtube]

Vrh

Stara kuka
Stara kuka

jellyfish je napisao:
Timotic je napisao:

Upravo to, za trosak milicije, kao i za rusenje i paljenje su krivi homofobi.

Da ovi nemaju potrebu za setnjom nebi ni ovi drugi dosli.
Sta je starije kokos ili jaje.

Vrh

Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2011, 00:53
Čiko je napisao:
Evil_Dead je napisao:
Иначе, залажем се за разбијање свега што је превазиђено, глупо и повезано с религијом.

Kako određuješ što je prevaziđeno i glupo??

По томе што сам ја најпаметнији и што су моје вриједности оне који сви треба да слиједе. Ко не мисли као ја треба да буде премлаћен, убијен и преваспитан, јер не мислити као ја није природно, то је болест коју јудео-масони у сарадњи са Америком шире под видом слободе.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2659 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97 ... 133  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]