cvox je napisao:
veverushka je napisao:
cvox je napisao:
daj veve ti neki primjer kako su tebe startovali............
uh...ima ih, a neke ne zelim ni da pamtim. ali najgluplje startovanje je definitivno bilo na fb-u. sto momci vole to online muvanje... pa zar se stvarno iko na to hvata?!
a tebe, hrnce?

slusaj veve,ovo ti i nije primjer sto si napisala....daj malo detalja
ja ti nemam problema sa tim....kad krenu da me startaju ja samo kazem da sam udat i sve pobjegnu od mene

pazi, kada posmatras neku osobu, pa makar i samo 5 min. mozes da skontas koji tip ima sanse da joj pridje. e, zahvaljujuci tome, meni skoro nikad nisu neki kreteni prilazili sa nekim seljackim i idiotskim pricama, ali jesam dozivela da mi je jedna osoba par puta poslala poklon na kucnu adresu, naravno, kao nacin "muvanja". i naravno, koja zena ne bi pala na takav gest?! doduse, ja bih svakako "pala", sa tim gestom ili ne.
evo setila sam se jednog "zanimljivog startanja". znaci, u klubu sam sa sestrom za sankom i pricamo nesto, zezamo se, i jedan tip zuri celo vreme u mene, prosto je poceo da smara. vec ja razmisljam da se okrenem i pitam u sta bulji, kad eto njega prilazi. vidim ja sta ce tu biti, i dok jos nije skroz prisao, skidam prsten sa leve ruke i okrenutog ga stavljam na desnu. i kad je on prisao, poceo sa nekom supljom pricom, ja mu, uz smesak, pokazem prsten, koji je, tako okrenut, izgledao kao burma. samo se nasmesio, izvinio i otisao. nekad prsten takvo oruzje zna da bude!