banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 19:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2659 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 133  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Homoseksualci...
PostPoslato: 18 Sep 2014, 13:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Није лоше ни кад си педер док тиме не угрожаваш друге, тј. њихове животне навике и друштвено уређење.

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2014, 13:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jun 2010, 16:23
U Holandiji se nekad poisprebija koji peder na smrt i to se zataska.

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2014, 13:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

То што те неко истуче што си педер је исто што те неко истуче јер си Србин, Хрват, навијаш за други фудбалски тим, подржаваш другу странку итд. Све се то дешава редовно али се од тог не прави велика ствар као кад неки геј добије батине. Више медијског простора је добио овај педер него онај убијени полицајац скоро и то је оно што је тужно.

Дрзнеш ли даље?...

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2014, 16:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Пеле Мали je napisao:
Није лоше ни кад си педер док тиме не угрожаваш друге, тј. њихове животне навике и друштвено уређење.

Што тебе угрожава педер? Он има своје навике, ти своје. Он воли исти пол, ти различит. Ако мислиш на друштвено уређење, ако њему не смета што ти држиш за руку, или љубиш девојку на улици, зашто хомофобима смета ако се педери држе за руку или љубе на улици. Значи, већи је проблем у хомофобима него у педерима.
Да се разумемо, ја не волим педере исто, али то није разлог да их нападам на улици. Ја не волим ни националисте па их не нападам на улици. Јер кад би их нападао онда би морао нападати трећину популације. Исто као што неко не воли глобалисте, зар је то разлог да се ја као глобалиста тучем са антиглобалистима.
Зато постоји реч која се зове толеранција у цивилизованом свету. У нецивилизованом као Арабија видимо шта се дешава, стално се туку због вере, што један верује овако, а други онако. Е тако и са овим.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2014, 16:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Meni je degutantno ljubljenje na ulici, oprastam mladjariji, njih je i simpa vidjeti sve ostalo mimo toga
Degutantno mi je i slusati tudje i pricati vlastite intimnosti. Onda to nije intimnost.
Isto osjecam odbojnost bilo da vidim te parade ili da me neko "pocasti" pricom iz svog kreveta. Ne zanima me. Sve dok to rade medju svoja cetiri zida je ok.

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2014, 16:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Talija je napisao:
Meni je degutantno ljubljenje na ulici, oprastam mladjariji, njih je i simpa vidjeti sve ostalo mimo toga
Degutantno mi je i slusati tudje i pricati vlastite intimnosti. Onda to nije intimnost.
Isto osjecam odbojnost bilo da vidim te parade ili da me neko "pocasti" pricom iz svog kreveta. Ne zanima me. Sve dok to rade medju svoja cetiri zida je ok.

A sto ti ne bi ostala medju svoja 4 zida ako ti smeta sve to?
Ako ne izlazis iz kuce ne mozes vidjeti bolesnike kako se ljube po gradu.
Svi srecni.

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2014, 16:46 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
jellyfish je napisao:
Зато постоји реч која се зове толеранција

Kad sam ja išao u školu učili smo da je tolerancija nešto loše što moramo trpiti, falinka na proizvodu zbog kojeg eto nije škart ali nije ni ispravan. Nastoji se da se napravi savršeniji proizvod, a ovaj zbog mane treba da se uništi, pretopi i napravi nešto upotrebljivije. :)

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2014, 17:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kako prizovem Elvisa to je čudo jedno. :lol:
Najbolje da zbog pedera i tebi sličnih ne izlazim im kuće, mudro zboriš, kao i uvijek. :lol:

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2014, 17:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Najbolje da pederi zbog tebe i tebi slicnih ne izlaze iz kuce.

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2014, 17:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Sta ti je dasak pravog evropeizma u ovoj nasoj maloj kasabi. Ceda Jovanovic svrsava.

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2014, 17:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jun 2010, 16:23
A na sta bi licilo kad bi bajo uzeo ga bacati u sred parka Petra Kocica?

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2014, 17:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa ništa, svi kojima je to neprilično treba da se povuku kući međ' četiri zida... evo kad i ostanu međ' četiri zida treba da se povuku i sa interneta i isključe i kompjuter. :lol:

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2014, 17:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Jedan bajo se skinuo go na kupusistu i iskocio pred moju mamu.
Drugi bajo se skinuo go dok je bio sa mojom drugaricom u liftu.

Ali oni su normalni jer guraju kurac u picku a pederi su bolesni i sjebavaju drustveno uredjenje.

Kasaba i dalje dominira logikom i argumentima, kako vidim.

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2014, 17:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Talija je napisao:
Pa ništa, svi kojima je to neprilično treba da se povuku kući međ' četiri zida... evo kad i ostanu međ' četiri zida treba da se povuku i sa interneta i isključe i kompjuter. :lol:

Ti si pocela sa tom "neka to rade medju svoja 4 zida" retardiranom logikom, ne znam sta se smijes i kome se smijes.

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2014, 17:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

U prvom postu sam napisala da mi je neko xx ponašanje nedolično bilo da se radi o hetero ili homo parovima (ali ti selektivno čitaš pa nisi vidio).
Da počne da paradira ne znam ko i ponosi se svojom nakaradnošću, isto bih reagovala.
Bez obzira što je gej lobi izlobirao da se homoseksualnost skine sa liste psihijatrijskih poremećaja, recimo policijski kadeti će to i dalje na akademiji izučavati kao bolest, a sad pitaj zašto. :)

I ne znam zašto tebe to vrijeđa? Zašto te boli kad bilo ko napiše ijednu riječ protiv homoseksualizma, čak i kad se napiše vezano za ponašanje svojstveno i hetero i homo osobama? Šta si? Njihov zastupnik ili samo običan kontraš?

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2014, 17:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Philby je napisao:

Kad sam ja išao u školu učili smo da je tolerancija nešto loše što moramo trpiti, falinka na proizvodu zbog kojeg eto nije škart ali nije ni ispravan. Nastoji se da se napravi savršeniji proizvod, a ovaj zbog mane treba da se uništi, pretopi i napravi nešto upotrebljivije. :)

Posto vidim da nisi savladao dobro srpskohrvatski-hrvatskosrpski jezik, da objasnim. Rijec "tolerancija" moze imati vise znacenja, kao npr. "oko". Oko necega, npr. oko drveta, oko zgrade itd. , ili ista rijec "oko" kao organ.

Slicno je i sa rijecju "tolerancija". Koristi se u tome sto si opisao, ali se jos cesce koristi u ovom sto sam ja opisao. Dakle, ista rijec, ali moze imati vise znacenja kao i opisana rijec "oko".
Nadam se da si ozbiljno pitao. Ako si mislio da zajebavas, onda ignorisi ovaj post.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2014, 17:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Talija je napisao:
U prvom postu sam napisala da mi je neko xx ponašanje nedolično bilo da se radi o hetero ili homo parovima (ali ti selektivno čitaš pa nisi vidio).
Da počne da paradira ne znam ko i ponosi se svojom nakaradnošću, isto bih reagovala.
Bez obzira što je gej lobi izlobirao da se homoseksualnost skine sa liste psihijatrijskih poremećaja, recimo policijski kadeti će to i dalje na akademiji izučavati kao bolest, a sad pitaj zašto. :)

I ne znam zašto tebe to vrijeđa? Zašto te boli kad bilo ko napiše ijednu riječ protiv homoseksualizma, čak i kad se napiše vezano za ponašanje svojstveno i hetero i homo osobama? Šta si? Njihov zastupnik ili samo običan kontraš?

Prva stvar, to sto je TEBI nesto nedolicno ne znaci apsolutno nista. I meni je nedolicno kad lik nosi sandale na carape pa cutim, to sam samo ja.
Drugo, ako ti je sve to isto, zasto ima hiljadu tvojih postova na ovoj temi, svaki gluplji od prethodnog?
Ako ti je sve to isto, zasto ne pokrenes temu o nedolicnom ponasanju kod hetero ljudi? Zasto se ne boris protiv toga u svojim stavovima? Zasto ne pominjes to kao argument umjesto samo kao izgovor da se vidi kako si ti zapravo jedna divna tolerantna osoba a zapravo si upravo suprotno.
Trece, i Turetov sindrom se smatrao za opsjednutost djavolom ali sreca pa crkva ima sve manje udjela u stvarima kojima treba nauka da se bavi.

Mene ovo apsolutno ne vrijedja. Argumentujem protiv ljudske gluposti bez obzira na temu.

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2014, 18:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Talija je napisao:

Starost je grooooozna

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2014, 18:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Elvis Presley je napisao:
Prva stvar, to sto je TEBI nesto nedolicno ne znaci apsolutno nista. I meni je nedolicno kad lik nosi sandale na carape pa cutim, to sam samo ja.
Drugo, ako ti je sve to isto, zasto ima hiljadu tvojih postova na ovoj temi, svaki gluplji od prethodnog?
Ako ti je sve to isto, zasto ne pokrenes temu o nedolicnom ponasanju kod hetero ljudi? Zasto se ne boris protiv toga u svojim stavovima? Zasto ne pominjes to kao argument umjesto samo kao izgovor da se vidi kako si ti zapravo jedna divna tolerantna osoba a zapravo si upravo suprotno.
Trece, i Turetov sindrom se smatrao za opsjednutost djavolom ali sreca pa crkva ima sve manje udjela u stvarima kojima treba nauka da se bavi.

Mene ovo apsolutno ne vrijedja. Argumentujem protiv ljudske gluposti bez obzira na temu.

Reklo bi se da si autoritet po pitanju gluposti i pametnih izjava pa daješ objektivan sud šta je glupo a šta je pametno? :) Ti možeš dati samo subjektivan sud, a to i nema neku težinu.
Mojih postova ima svuda, u njima kritike na sve i svašta ali tebi se ne pali lampica na takve postove nego samo na ovoj temi?
Cijelo vrijeme insinuiraš da svi koji ne misle kao ti ili gej populacija su seljaci, konzervativci, homofobi, zaostali, a zaključak koji guraš je da je homoseksualnost kontra zaostalosti, drugim riječima evolucija čovječanstva? :)
U svojoj agilnosti poprimaš ponašanje pomenutih osoba jer u bilo kakvoj konverzaciji na ovu temu tvoj stav je drzak, nagao i agresivan niti uvažavaš sagovornike šta god oni imali reći i bilo kakav komentar etiketiraš kao zaostalost, homofobiju, glupost.

Šakota, i ti si prerastao ljubakanje po ulici. :P :lol:

Poslednji put menjao Talija dana 18 Sep 2014, 18:17, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2014, 18:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ја искрено вјерујем да праве гејеве та геј парада не тангира нимало колико ове набјеђене модерне типове. Радио сам са гејевима вани, проводио сам некад с њима по 4-5 сати дневно, излазио, дружио.. све најнормалније. Често смо долазили до теме прајдова и сличних глупости и сви, али баш сви кажу да је то будалаштина. Наравно, код нас ни гејеви нису гејеви но педерчине па ето, дај да ријешимо њихово питање а то што људи живе без струје, воде, асфалта, то може да чека. О педерима и неким правима свих осталих "другачијих" треба да се води рачуна кад држава достигне неки социјални ниво и кад се ријеше неке основне ствари које су потребне да би сви боље живјели.

Дрзнеш ли даље?...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2659 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 133  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]