banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 16 Jul 2025, 13:22

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 261 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 14  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Dlake da ili ne
PostPoslato: 14 Avg 2009, 23:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Nicole je napisao:
Pa ne verujem da će te bilo koji kozmetički salon odbiti samo zato jer si muško, depilacija je depilacija a ima i devojaka koje depiliraju ledja i svašta još, zgrozio bi se :lol:
Dakle, gde god odeš, bićeš uslužen :D
Koliko često treba raditi sve zavisi od tvoje dlake, koliko brzo raste i kakva je.
Dlaka se vremenom proredjuje i slabi.
Od nus pojava mogu da ti se pojave urasle dlake ali ako se pravilno vodi računa o depiliranom delu tela, retko se dešava.
Depilacija prsa i leđa su oko 15 KM jedno, dakle 30-ak oboje, možda i manje zavisi kako gde.
Topli vosak se koristi obično za depilaciju osetljivih delova tela tj.manje površine, bikini, pazuh, nausnice, i bolje izvlači kraće dlačice, a hladni za manje osetljive delove, noge, ruke, leđa, ustalom to se sve lepo dogovoriš tamo sa devojkom koja radi.
Ako ti je bezveze, zamoliš sestru, devojku ili drugaricu da ode s' tobom prvi put a onda ćeš se već i sam snaći jer ima mnogo momaka koji depiliraju i noge i celo telo i nije to više tako strašno kao pre da i muškarac ide na depilaciju.

Никад нисам видио мушкарца са депилираним ногама. Вјероватно онда изгледа као жена. :roll:
Али интересује ме за депилирање леђа. Немам пуно можда пар длака на леђима, који салон препоручујеш гдје иду мушкарци пошто видим да су искључиво жене скоро свугдје посјетиоци?

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2009, 00:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2008, 17:34
Vim,imas u centru banjaluke Hemel Beauty Centar,narucis se i lagano.
Ako imas neku mail adresu mogu ti poslati njihov kompletan cenovnik u exelu,posto sam im ja radio fiskalnu kasu :lol:
Vidjao sam ja depilirane noge kod muskaraca,90% fudbalera i rukometassa se depiliraju jer je tu cupanje zivo :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2009, 09:12 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 06 Apr 2009, 15:19
Па зар је немогуће депилирати се код куће, видио сам нека срања типа врући восак, па неке кремице ако служе у ту сврху. Ја се депилирам по препонама папагајкама.

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2009, 13:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
Ooooooooooo dragi vim pa jesi bio na bazenu ikad u BL, pa i ovi klinci što se bave biciklizmom imaju depilirane noge :D samo možda nisi obraćao pažnju.
Evo dalmi je rekao za Hemel, to je na Trgu Krajine, dakle nema dalje :D , neću više da spominjem salon u koji ja idem, moraću im početi naplaćivati reklamu :lol: :lol: :lol:
A to da su žene samo posjetioci, nema šanse, pa znaš koliko sam puta videla muškarce na raznorazim tretmanima u kozmetičkom salonu.
Možda je vama bezveze ali rekoh već uhvati prijateljicu i neka ide s' tobom prvi put.

I da, može se depilirati kod kuće, postoji topilica za roll-on vosak koja košta negde oko 8o KM + 100 komada traka-10 KM i jedna patrona voska je oko 5 KM, dakle prva depilacija kući bi izašla oko 100-injak KM a svaka sledeća oko 5 KM :D samo se kupuje patrona voska s' tim da se mora biti upoznat sa pravilima depilacije, jer nestručnim depiliranjem se naprave krvni podlivi.
Kreme baš i nisu nešto bajne, barem meni, jer dlake rastu nakon 3-4 dana kao posle brijanja.

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2009, 13:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Nicole je napisao:
Ooooooooooo dragi vim pa jesi bio na bazenu ikad u BL, pa i ovi klinci što se bave biciklizmom imaju depilirane noge :D samo možda nisi obraćao pažnju.

Naravno da nisam obracao paznju, ja samo gledam u zenske noge :P
Ipak, hvala na savjetima. Mozda se odlucim jednog dana, sad vec sezona prolazi. :wink:

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2009, 13:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
Khm, khm, pa da, samo ženske :D
Ma nije to ništa strašno, traje cirka 10 min. i to je sve i posle toga se diviš sam sebi :D
Tako sam i ja odgađala depilaciju pojedinih delova tela :oops: i onda se navučeš i ne možeš više ni zamisliti dlake :D
U svakom slučaju, za bilo kakvu pomoć oko toga slobodno se obrati, pa i da odem s' tobom :D

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2009, 14:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
vim je napisao:
Nicole je napisao:

Naravno da nisam obracao paznju, ja samo gledam u zenske noge :P
Ipak, hvala na savjetima. Mozda se odlucim jednog dana, sad vec sezona prolazi. :wink:

Baš htjedoh reći. Svi koji se bave biciklizmom imaju depilirane noge...

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2009, 16:09 
Ja ne depiliram noge...ustvari jednom sam se samo izbrijo "dole" i to je to..sudbina natjerala... :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2009, 16:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
Али интересује ме за депилирање леђа. Немам пуно можда пар длака на леђима, који салон препоручујеш гдје иду мушкарци пошто видим да су искључиво жене скоро свугдје посјетиоци?

Kozmeticki salon Harmony, one nove zgrade preko puta Borcevog stadiona.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2009, 19:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
harmony,usput se bas fino istracas :) a takodje ispod tamaris zgrade ka paprikovcu kad ides cura se zove slavica i znam nekoliko momaka koji idu kod nje ,a i neki forumasi su imali vatreno krstenje gore pa ce vam se javiti s detaljnim komentarima

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2009, 06:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
Mene bi samo mogli tamo odvest kad bi bio onako mortus pjan.......ali bi vam poslije ebo sve po spisku :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dragi vime zilet u ruku i udri dok kozu ne skines...neidi tamo ni za zivu glavu :lol: Meni jedan kolega sa posla prico kad je djale radio......krv ti ebem doslo mi da placem na suho a kamoli kad ti rade :D Ma uzmi let lampu i spali sve al ne idi njima u ruke :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2009, 08:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2009, 21:20
let lampa...najbolje sredstvo za uklanjanje dlaka...definitivno :)

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2009, 08:54 
Ma na plin skinuti, ko krmka. :D

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2009, 10:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
hvala Nicole na informacijama! sada samo jos hrabrost da skupim!

tensSa je napisao:
Ma na plin skinuti, ko krmka. :D

Slika
:headbang:

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2009, 11:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
cvox je napisao:
Mene bi samo mogli tamo odvest kad bi bio onako mortus pjan.......ali bi vam poslije ebo sve po spisku :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dragi vime zilet u ruku i udri dok kozu ne skines...neidi tamo ni za zivu glavu :lol: Meni jedan kolega sa posla prico kad je djale radio......krv ti ebem doslo mi da placem na suho a kamoli kad ti rade :D Ma uzmi let lampu i spali sve al ne idi njima u ruke :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Drug .. tebe je taj tvoj sa posla opasno slagao (ili je on poprilicna pi*ka :lol: ) .. uopste nije toliko strasno ..

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2009, 11:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
V@nja je napisao:
cvox je napisao:

Drug .. tebe je taj tvoj sa posla opasno slagao (ili je on poprilicna pi*ka :lol: ) .. uopste nije toliko strasno ..

Sad jel on pi*ka ili nije to je drugi par opanaka al kad sam mu vidio djale kako su crvena i kad mu vidis izraz lica dok prica sve ti se samo kaze.......drug moj :D
Mozda ne boli,mozda je samo stvar kolika muda imas al ja nebi vala nikad.....da se razumijemo :D

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2009, 13:29 
A sta vi ono predlazete za "donje" dlake??

Mislim ipak je bezze da glumim Ron Dzeremija...

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2009, 13:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Ma "štucujte" dlake na određenu dužinu i Bog neka vas vidi. 8)

Inače, fudbaleri takođe depiliraju none.

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2009, 13:49 
Znachi trimer u ruke i sisaj. :)

Mogu i srce neko napraviti iznad... :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2009, 14:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
Uzmi ba kosach'cu...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 261 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 14  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]