banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 21:32

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 240 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 15 Jan 2003, 15:17 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 09 Jan 2003, 11:53
ULTRA u pravu si, i meni se gade prilozi koji se doticu teme INCESTA, a stvarno nemaju veze s homosexualnoscu. Zato kao domacin foruma ZAMOLJAVAM sve one koji pplaniraju da salju dopise na temu INCEST da se suzdrze ili otvore novi forum na temu incest.
ULTRA bilo bi mi zao da te ne vidim ovde... nedostajalo bi humora,ali odluka je svakako samo tvoja. U svakom slucaju ovde si uvijek dobrodosao gost.

:evil:

flightatt

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jan 2003, 15:28 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 11 Sep 2002, 10:32
Hvala mnogo covjece... Zaista nemam nista protiv, ali sto je previse, previse je... I, na kraju krajeva, zar i ovdje ne odosmo podaleko na off-topic teritoriju? Potpuno podrzavam Guzin prijedlog i molim ucesnike da za INCEST i slicne teme otvore poseban topic, kako bismo mi OSTALI bili postedjeni takvih, za mene, bolestina i budalastina...

HVALA NA RAZUMIJEVANJU!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jan 2003, 15:33 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Jul 2001, 01:00
flightatt je napisao:
ULTRA u pravu si, i meni se gade prilozi koji se doticu teme INCESTA

Opet vi raspravljate o ukusima...
flightatt je napisao:
ZAMOLJAVAM sve one koji pplaniraju da salju dopise na temu INCEST da se suzdrze ili otvore novi forum na temu incest

Znači odustajete od rasprave i povlačite se pod silinom mojih argumenata?
Ja neću još odustati. Mislim da za vas još uvijek ima nade. 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jan 2003, 15:38 
Početnik
Početnik

DA Not now,john, DA DA DA !!! Odustajemo, predajemo se... pod silinom tvojih argumenata... poklekli smo pred tvojom velicanstvenom argumentacijom...samo molim te prestani vise da baljezgas o incestu.

flightatt

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jan 2003, 15:42 
Početnik
Početnik

mislim da bi bilo mnogo konstruktivnije da se svi muski clanovi koji su diskutovali ili diskutuju na ovom forumu opisu, da vidim ima li tu nesto za mene :angel: ... cisto informativno...interesuje me dali iko odgovara profilu muskarca kojeg vec odavno trazim, a mozda sam ga vec i nasao...
bez obzira na sexualno opredjeljenje, HOCU OPIS , po mogucnosti detaljan :Fade-color

flightatt

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jan 2003, 15:43 
Pripravnik
Pripravnik

...ili mozda vuces neka traumaticna iskustva iz djetinjstva (sto bi opet nasi forumski psihoanaliticari rekli), pa ti je jako stalo da saznas ima li jos slicnih ili si sam. Pa, iskreno se nadam da si sam. U suprotnom bih se jako zabrinuo...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jan 2003, 15:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 02 Jul 2002, 21:11
Ultra zlato nije mi ni na kraj pameti da te provociram...
Flightatt, je li to sinoc pao phonesex...?:) :lol: :roll: :wink: :P

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jan 2003, 15:47 
Pripravnik
Pripravnik

...da Gazdarice... Izgleda da je sve lakse reci nego jedno jebeno i jednostavno IZVINI... Na zalost...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jan 2003, 15:51 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

ULTRA< uopste ne vidim razlog za bilo kakvo izvinjavanje...
(mIRCon, brisi ovaj razgovor da ne kvarimo temu)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jan 2003, 15:56 
Pripravnik
Pripravnik

Mislio sam da je tema homoseksualnost... Ipak izgleda da je svima interesantniji INCEST i budalastine tog tipa. Jos nam fale teme Zoofilija, Pedofilija i onda smo kompletni. Dakle, mislim da sam bio jasan...

I da ne zaboravim...mIRCon, stvarno brisi ovo odavde da se ljudi ne smiju... :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jan 2003, 16:05 
Početnik
Početnik

mIRCon ne brisi nista, ovo je dio knjige... MOLIM TE! Ma Gazdarice da samo znas, popizdio sam... jebem ti ovaj zivot...tip mi se pravo svidja, a ja u prehladnoj Budimpesti u pratnji laptopa i dvije koleginice koje su MEGADOSADNE... totalno u beautytripu, eno ih napravile kupku s mlijekom i kamilicom, obe gole ko od majke rodjene, sjede u kadi i caskaju...UZAS ! Kapiram da bi se ULTRA dobro proveo da je sad na mom mjestu, pokazao bi on njima beautyeliksir obema. Osim toga sam maloprije izgubio opkladu sa njima, pa moram da peglam uniforme za sutra, a to mrzim.
Makar da je kapetan gay, UH pa kako bih i njemu ispeglao ...ali ne, nema ga, a Pesta puna javnih kuca, kapiram d aje otisao covjek da se malo olaksa sto cu i ja kasnije uciniti u sauni.
A sto se njega tice, pa neznam sta bih dao da se sad naizmjenicno grijemo ... slatkish moj, ima glascinu da popizdis, pravo balkansko musko !!! Ono sto mi treba !!!

flightatt

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jan 2003, 16:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Ko ce onda tu biti aktivan, a ko pasivan, Flightatt...??? :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jan 2003, 16:09 
Pripravnik
Pripravnik

Hahahaha, toooooo brateeeeeeee! Imal kakav let Sarajevo-Budimpesta iza pola sest? Hahahaha. Ma dodao bi Ultra u tu njihovu kupku malo Avonove kupke od Jabuke i malo Cunicilin kapi, za ten. Onda bih ih rado izmasirao onom poznatom Kitomicin kremom za relaksaciju. Ma pravo bi se zabavili... Svaka cast majstore!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jan 2003, 16:16 
Početnik
Početnik

ma ti detalji su nebitni, ja sam ionako univerzalan...sasvi mi je svejedno...nego da je meni njega samo dozivjeti u prirodi, ovako telefonom je jebeno...znas kako je to kad je nesto sto odavno trazis tu, ali zbog razdaljine je jos nemoguce dodirnuti ga... pa to ti je da popizdis. Stvarno !!! Poceo sam vec da odlijepljujem, ne mislim na ono sta radim, vec samo na njega...levitiram...blejim...ne slusam sta mi ljudi govore, sta traze od mene...danas me jedan tip- 100% peder nakon sto je 4 puta ponovio da hoce kafu, a ja ko mrtva krava, zagledao se u njega, pitao, dali mi je dobro ?!? Zamisli, a to se ne smije desiti na poslu !!! NARAVNO, rekoh mu, mislim sam u sebi ... mamicu ti ugarsku...da ti znas koja zmija je mene ujela, nebi me nikad pitao jel mi dobro! Ma pederi su mi najgori putnici, jos kad primijete da je neko od osoblja peder, onda se na glavu okrecu da te isprovociraju ili da ti spuste ko da sam ja necji sluga...Nisam, osim u first class gdje moram da butlerisem i ugadjam! A ovo danas se desi u j... economy klasi.

flightatt

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jan 2003, 16:21 
Početnik
Početnik

ULTRICE, obe plavuse, jedna Svedjanka, a druga Svabica...visoke.tanane.ja to zovem tankokoske, blago preplanule, zategnute, pseudo dame ... a uniforma je supersexy... Svabica kaze da voli da ga primi u svako doba ( samo joj dirndl fali, sva je prava Svabica, hraljava, ima usta a od Hankinih, ali je slatkica), a Svedjanka se nesto snebiva, kaze boji se Balkanaca, ali bi probala... eno ih vriste ko lude u kupatilu, nesto se kikocu. Kako bi njima sad trebalo dati ono sto ih cini srecnim !!! ... a i meni isto :cry:

flightatt

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jan 2003, 16:44 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Jul 2001, 01:00
flightatt je napisao:
DA Not now,john, DA DA DA !!! Odustajemo, predajemo se... pod silinom tvojih argumenata... poklekli smo pred tvojom velicanstvenom argumentacijom...samo molim te prestani vise da baljezgas o incestu.

:bday: Drugo se nije moglo ni očekivati. Kad ponestane argumentacije, najlakše je probati ućutkati sagovornika.

Što se tiče tvojih kolegica... mmmm... Šveđanke, Švabice jedre...
Šta bih dao da sam na tvom mjestu... :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jan 2003, 16:47 
Pripravnik
Pripravnik

Prijatelju... Zao mi je sto ne mogu da ti pruzim niti da od tebe uzmem nesto sto tebe ili mene zanima. Medjutim, siguran sam da ces vec naci mogucnosti da sa ovim gorepomenutim tipom vec stupis i u "prisniji" kontakt. To ti je moja zelja za Novu Godinu, sa malim zakasnjenjem, ako prihvatas. Sto se tice tih kolegica, poruci im da se ne sekiraju mnogo... Nije Ultra sad bas neki pacenik da bi im naudio. Toj Svedjanki reci da bih joj rado jezikom lizao sike pokrivene pjenom od kupke, dok mi Svabica lagano udara navoje oko glavica. Dakle, sve njezno i bezbolno, tek toliko da se zabavimo. A poslije... eh, poslije njima na volju... Nase je uvijek da ispostujemo partnera, zar ne? Pravila lijepog ponasanja, nista vise, hahahaha. Ostaj mi veselo i zdravo i cuvaj se buraz da one ne odu predaleko sa tim dirkanjima.... Pamet u glavu... :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jan 2003, 17:19 
Početnik
Početnik

ULTRA hvala na lijepim zeljama, takve uvijek prihvatam. JA djecka koga mnogo mnogo volim imam vec 4 godine, ovaj tip koji me je zaintrigirao mi je interesantan iz razloga sto je nas, a meni je uvijek bila zelja da se skrasim s nasim frajerom. No sta je tu je, vidjecemo !!! Nego, evo ja ispeglah uniforme po opkladi pa polako u saunu na licnu relaxaciju, mada mi se Madjari iskreno receno GADE, ali bude uvijek interesantnih tipova. Sutra neznam dali cu biti na forumu... imam dug let Budimpesta-Johannesburg s medjuslijetnajem u Kairu. Prekosutra se javljam sigurno, cim se uklopim u vremensku zonu i odspavam ko covjek. Njih dvije su izasle iz kade, ali se evo oko mene setaju gole, fol ne treba peskir, moraju da se suse da bi vitamini iz kupke boje upili...ma treba njima Kitomicin...al`sto Svedjanka ima sisu, pa cak i ja iako sam ubijedjeni homos nemogu sebi da dodjem, pravo dobru sisu ima, obrijana dole, a Svabica istrimovala malu, pa ko jezic onako strci u obliku srca. Kako su slobodne predamnom, a da im je ovde neki baki pa da ih postroji i predvostruci, al jebi ga, thats live !!!
Dakle budite mi dobrice pa se vidimo uskoro !

flightatt

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jan 2003, 17:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Hehehe, Flightatt, pa kud tako detaljan opis... Poludjece nam ovi momci na forumu... :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jan 2003, 17:34 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Pih pa nemojte kasti cccccccc

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 240 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]