banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 04:01

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 180 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 29 Mar 2007, 22:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2005, 12:36
ja ovde ne vidim muškarca nigdje ... greška je u naslovu teme.

"Born to Lose, Out to Lunch" - Ian Fraiser Kilmister

Viva la Muerte!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Mar 2007, 22:27 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2006, 14:55
Ne kontam u čemu je problem da djevojka prva priđe muškarcu koji joj se sviđa. Iz iskustva znam da je to (makar dok sam ja bio momak bila) odllika samostalnih, hrabrih, pametnih i djevojaka koje znaju šta hoće, a to je tako moćno! Šta ima jače nego kad skontaš da je djevojka 'jača' ili možda čak pametnija od tebe. It’s a miracle, even bigger then the curves on her body. Zato djevojke u napad!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Mar 2007, 08:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2006, 17:32
prasica je napisao:
@Frieda nije samo da neće da plešu, nego ako imaš i prijateljicu u društvu koja mami muškarce, nemaš šanse nimalo :lol: :wink:

Al' bas! :lol: :lol:

Kad ce ta igranka??? :multi:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Mar 2007, 10:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2007, 19:06
clear_shaven je napisao:
Ne kontam u čemu je problem da djevojka prva priđe muškarcu koji joj se sviđa. Iz iskustva znam da je to (makar dok sam ja bio momak bila) odllika samostalnih, hrabrih, pametnih i djevojaka koje znaju šta hoće, a to je tako moćno! Šta ima jače nego kad skontaš da je djevojka 'jača' ili možda čak pametnija od tebe. It’s a miracle, even bigger then the curves on her body. Zato djevojke u napad!

Pazi nije problem da devojka pridje muskarcu vec je problem sto vecina muskaraca nece pomisliti da je ona hrabra, samostalna i pametnija od njih vec ce pomisliti ova mala ce do kraja veceri dati! Postoje i izuzetci kod muskaraca ali vecina ce ovo pomisliti! Licno ja bih pomislio kako cu je lako povaliti pa bi bilo na njoj da mi dokaze sve prethodno, pa ako bi dokazala da nije prisla samo da se kres... onda bi mogao razmisljati kako je pametna hrabra i td, a verujem da bi sam prilazak muskaracu svakoj zeni napravio toliko pritiska da bi se tesko u daljoj prici i snasla!

Da li sam zene u pravu?

Izmedju ostalog nema nista lepse od flerta i muvanja (nemoj da bi neko ovo pogresno shvatio)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Mar 2007, 11:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Dec 2003, 09:00
DA MI MUSHKARCI STVARNO MISLIMO!!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Mar 2007, 12:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2007, 11:08
Što implicira da postojimo....
Još samo kad bi djevojke obratile pažnju na nas.... :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Mar 2007, 12:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
još uvjek se razglaba o ovj temi????

Ja mislio da se o njoj može reći u dva tri posta, kad ono.
:agrue: :sith: postova

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Mar 2007, 21:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
marlonbrando je napisao:
Izmedju ostalog nema nista lepse od flerta i muvanja (nemoj da bi neko ovo pogresno shvatio)

Slika
Ajde ajde... Nećemo vas više grudvati i vi ste za nešto korisni... :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Mar 2007, 00:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Avg 2001, 01:00
aj ti mala ne prdi.. 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Mar 2007, 08:15 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2006, 14:55
marlonbrando je napisao:
Pazi nije problem da devojka pridje muskarcu vec je problem sto vecina muskaraca nece pomisliti da je ona hrabra, samostalna i pametnija od njih vec ce pomisliti ova mala ce do kraja veceri dati! Postoje i izuzetci kod muskaraca ali vecina ce ovo pomisliti! Licno ja bih pomislio kako cu je lako povaliti pa bi bilo na njoj da mi dokaze sve prethodno, pa ako bi dokazala da nije prisla samo da se kres... onda bi mogao razmisljati kako je pametna hrabra i td, a verujem da bi sam prilazak muskaracu svakoj zeni napravio toliko pritiska da bi se tesko u daljoj prici i snasla!

Da li sam zene u pravu?

Onda sam ja izuzetak kod muškaraca, ito iz jednog vrlo pragmatičnog razloga nikad mi do sad nije prišla nijedna djevojka lošeg morala. A ovo "priđe" je metafora za "učini prvi korak", na ovaj ili onaj način i može biti bilo šta. Nikad sex prvu večer! Prvo, to je prečica za kraj, što zbog lošeg seksa, a što zbog mnogih drugih stvari.
Proveo sam neko vrijeme na školovanju u Kanadi, zajedno sa izvjesnim brojem likova sa ovih naših prostora, od "Vardara pa do Triglava". I sad, Kanađanke su izuzetno druželjubive i za razliku od nekih naših cura nemaju problem prvog kontakta. Stvarno se nije radilo o glupim momcima, naprotiv; ali ovo je, sjećam se, proizvelo par smješnih situacija, kad lik "odvoji" neku djevojku, ili mu naprosto ona prva priđe, plati joj kasnije par pića u pabu, provedu večer zajedno, a na kraju balade se djevojka lijepo, kulturno zahvali na prijatnom ćaskanju i ode u nepovrat... :D :D :D Mi svi imamo predrasudu kako je odvesti djevojku na kafu zicer za seks ili vezu, bezveze...
"....Divno je, kad žena ima petlju da te uzme k sebi onda kad si slab. Divno je kad ćutim snagu njenu koja vadi me iz moga blata van..."

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Apr 2007, 00:14 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Maj 2002, 01:00
...ili ukratko...
Tanjice, kako da ti povratimo vjeru, tebi i tvojim kolegicama? Nije sve bas tako...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Apr 2007, 09:50 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Apr 2007, 09:41
tanjica je napisao:
Koje su i lijepe i zgodne, i nisu ocajnice, vec se jednostavno ne zele maltretirati sa kretenima i budalama, a normalnih nigdje
ni od korjena.

Normalni? To ono; Ferrari, žuto, krzno, šampanjac...? :oops:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Apr 2007, 10:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
elem klasican zenski problem kompleksa nize vrijednosti zena sa Balkana - cim je neko ne pogleda kad ona to hoce, odmah umislja da je ruzna, neprivlacna,....
testirano x puta
ne znam zasto je potrebno to odobravanje, otkud tako nisko samopouzdanje ?
usput komentar "wow" mogu da uputim rijetkim curama u BL, jer vecina lici jedna drugoj kao da su sa serijske trake sisle, rijetke da imaju neki stil

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Apr 2007, 13:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
marlonbrando je napisao:
Pazi nije problem da devojka pridje muskarcu vec je problem sto vecina muskaraca nece pomisliti da je ona hrabra, samostalna i pametnija od njih vec ce pomisliti ova mala ce do kraja veceri dati!

А шта би са оним, "јес` ја добро изгледам, чим ми мала прилази..." :wink:
Излазим релативно интензивно већ 6-7 година, и никад се није десило (ни мени, а ни мојим пријатељима), да кад дјевојка приђе "конкретно", да жели нешто озбиљно, или вриједно веће пажње, дужег разговора, а често и упознавања уопште...
Иначе, немам предрасуде према приласцима дјевојака, и њиховим знаковима (без којих се не може, реално), али ме често "сурова" истина, обложена лошим искуством тјера да се не надам превише у таквим ситуацијама.
Ипак, трудим се. :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Apr 2007, 16:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
glavni problem kod zena je sto nikad ne znaju tacno sta hoce
dok muskarci ne znaju kakvu zenu hoce :)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2007, 16:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
tanjica je napisao:
Da li vi Gospodo MUSKARCI stvarno zivite u uvjerenju da je nemoguce naci,
nije bitno za sta (kafa, izlazak, seks, veza, vatanje, pijancenje, pa i drogiranje), djevojku koja nije sponzorusa, kurva, radodajka, radio Mileva,
ovisnica o ..., jadnica, ruznjovina, ufurana?

:angel: :D :drinking:

Od kud ti ideja da postavis ovakvo pitanje uopste ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Apr 2007, 15:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
Gazda je napisao:
DA

:lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Apr 2007, 15:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
Evo ne znam hocu li promasiti temu, ali jedan komentar:

Muskarac moze da zeli seks sa curom, a da mu se ona uopste ne svidja, a ta cinjenica zenama nikako da udje u mozak ( mozda previse bolna i ponizavajuca, sta li?) . Znaci ovo nije pravilo, niti imperativ, ali se desava.. a zene se nikad ne zapitaju " ma da li je to moguce?" Jeste, moguce je.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Apr 2007, 16:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
tanjica je napisao:
I molila bih djevojke da suzdrze svoje reakcije barem 24 sata.
Molim to iz najbolje namjere. Jer nisam postavila topic da bi se preseravali i prepucavali,
nego da napokon saznam odgovor na pitanje koje ne silazi sa usana mnogih djevojaka.
Koje su i lijepe i zgodne, i nisu ocajnice, vec se jednostavno ne zele maltretirati sa kretenima i budalama, a normalnih nigdje
ni od korjena.

A sta je normalan?
Mislim, ako nigdje nema normalnih, kako kazes.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Apr 2007, 00:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
Helena je napisao:
Ma ljudi se razliku (ne samo djevojke) po razmisljanju, po "soli u glavi".
Da, prvo ti upadne vizuelno u oci...moze ona polugola biti extra cica, koja voli taj nacin oblacenja, ali "konzervativna", da te otkanta u sekundi, a ona zakopcana (ispod mire sto djavola vire) moze da bude riba zeljna "one - night - standa".

Ovo sam dakle vidjela svojim ocima. Izasla sam s curom koja je ono : farmerke, ravne cipelice, majica, kratka kosica ( ni u glavi, ni u dzepu btw, al hajd' nebitno ). Prvi tip koji joj je prisao iz drustva koje komplet manje-vise poznajem - bilo je to. Jos joj je naredni dan trebalo "vidati rane", jer zaboga "Rekao je da ce se javiti", a nije. Ona je tip djevojke za koju se ne mozes sjetiti je li bila negdje ili nije nakon pola sata, dakle sto ti kazes, nemosh vjerovat'... :D

Svega u Bozijoj basti.

Tanja -tebi bih preporucila da gledas svoj posao, ne cekaj nikoga "da te napokon primijeti". Odredi sebi ciljeve u zivotu i idi ka tome, ne osvrci se na besmislice.

Ma liberté

Poslednji put menjao Japanese_rose dana 15 Apr 2007, 07:05, izmenjena samo jedanput

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 180 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9

Sva vremena su u UTC [ DST ]