banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 11:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 166 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 29 Okt 2003, 01:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
pa cura je upravo opisala te "pouzdane izvore".

ni u sta ne vjeruj dok ne vidis (osjetis) svojim ocima! a mozda ni tada...cesto znaju i da prevare.

p.s. samo vi nastavite sa diskusijom, ja sam samo neutralni citalac

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Okt 2003, 02:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2003, 09:14
hehe vultures

Citiraj:
vucala ko fuksa

postoji razlika kada kazes vucala ko fuksa i imala seksualne
odnose sa drugim muskarcima kao nesto prirodno

priroda tvog ogranicenja se ogleda u samim terminima koje koristis.

pa nije zena web site sa counterom kako je ti vidis a bogami nisi ni ti
nekakva referenca za takve stvari.

sto se mene tice pojam nevinosti bih izbacio kao samu stavku
kod zena jer je to totalno irelevantna stvar i samo ogranicava.

i koji je tebi da od zene trazis da izigrava sveticu. mislim kojim bogom
si dobio pravo da sebe stavljas u ulogu boga i osudjujes zene na osnovu
njihovog seksa a ne onoga sto jesu.

ako stvarno tako razmisljas onda si cist produkt onoga najzaostalijeg
u drustvu i kao takav - ako budes u braku nikada se neces
boriti za svoju zenu vec uvijek posmatrati sta ce drugi da kazu
o njoj.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Okt 2003, 10:05 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2002, 01:00
Sasvim je normalno da mlada osoba teži ostvarivanju emotivne veze, i seksualni nagon je sasvim prirodna i normalna pojava.
Takođe je normalna stvar da su neke početne veze promašaji i prestaju da postoje nakon nekog vremena. Svakome treba neki period da nauči o svojim emocijama, a i tuđim. Ja zapravo vjerujem da većina prvobitnih veza obavezno propada jer se neka početna strast pogrešno smatra za 'vječnu ljubav'.

Ukratko: normalna je pojava da mlade osobe imaju intimne veze od kojih neke propadaju, pa nastaju nove.

Osuđivanje djevojke jer je imala veze ranije i smatranje njene seksualnosti 'nečim prljavim' je u najmanju ruku bezobrazno.

U kvalitet i čvrstinu karaktera neke djevojke se ne uvjerava ginekološkim pregledom, sjednete, popričate, družite se... pa se vidi na čemu ste.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Okt 2003, 14:58 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 10 Jul 2001, 01:00
Jooo, sto su se zene uskurcile (jos jedan lijep izraz, zar ne :lol: )..
Da imam nerava i vremena kao Venti, mogao bih vam roman napisati o nekima, za koje znam, kakvi su bili i kakvi su sada..
Madonna, pardon Frozen, hvala ti na savjetima.. Poslusat cu te. Ja nemam nista protiv zena, dapace, zalazem se da imate ista prava kao i muskarci. Na primjer, da dobijate pozive za vojsku, da nemate prednost u napustanju broda kad tone :lol: , da radite u rudniku.. i tako neke sitnice. :wink:
ps. za mene je rospijica svaka cura koja je uskakala u krevet sa svakim ko joj se na prvi pogled svidio. No medjutim, postujem i druga misljenja..
CIAO

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Okt 2003, 17:59 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2002, 01:00
" Na primjer, da dobijate pozive za vojsku, da nemate prednost u napustanju broda kad tone , da radite u rudniku.. i tako neke sitnice."

Upravo tako, a muškarci da počnu rađati djecu i imati redovne menstruacije. Sjajno shvatanje ravnopravnosti polova, predlažem da se doda kao amandman na zakon protiv viceva o plavušama.
(kad je bal, nek' je na vodi)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Okt 2003, 18:03 
Pripravnik
Pripravnik

Hm, ja se ne bih usudjivao dirati u ono sto Bog stvori. Stvorio nas je ovakve kakvi jesmo i dao nam je zadatke. Zene zele, tj teze, imati ista prava kao muskarci, ne obratno. Ne zaboravi.
CIAO

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Okt 2003, 18:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2001, 01:00
Vulture 72 je napisao:
Zene zele, tj teze, imati ista prava kao muskarci, ne obratno. Ne zaboravi.

Da, zene teze tome da ih muskarci vrijedjaju, kaznjavaju, gaze, obiljezavaju, progone, odbacuju, tuku, prozivaju.
Obozavaju izraze kao sto su rospija, kurva, fuxa
Jednostavno su lude su za tim ...

Ne zaboravi :P

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Okt 2003, 18:16 
Pripravnik
Pripravnik

Ne daj Boze da sam rekao da su sve zene fuxe. Al sve fuxe su zene. Ne zaboravi.. :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Okt 2003, 18:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Vulture 72 je napisao:
Ne daj Boze da sam rekao da su sve zene fuxe. Al sve fuxe su zene. Ne zaboravi.. :lol:

Ne daj Boze da svi ljudi primitivnih shvatanja.... gdje bi onda zavrsili .. :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Okt 2003, 18:56 
Pripravnik
Pripravnik

Citiraj:
Ne daj Boze da svi ljudi primitivnih shvatanja.... gdje bi onda zavrsili

Zalite se Karli del Ponte.... :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Okt 2003, 19:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Vulture 72 je napisao:
Zalite se Karli del Ponte.... :lol:

Ma jok, to bolje lijeci obicna murija ... vaspitnim metodama.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Okt 2003, 23:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
Citiraj:
Upravo tako, a muškarci da počnu rađati djecu i imati redovne menstruacije.

naucnici kazu da muskarci ne bi imali snage izdrzati porodjajne bolove i sam cin porodjaj :o :wink: :D

da se vratim na ovu prevaru...svi ste se bazirali na nevinost i prijasnja iskustva i uticaj svega toga na brak....no to je tako malo vazno....
svi pricaju kako su zene fucare, kurve, fuxe.. no ni rijeci o muskim nevjerstvima i njihovim sajcanjima sa strane.....

Evo recimo, sta mislite na nevjerstvo muzeva koje se recimo povecava(kazu istrazivanja) dok je zena u drugom stanju....jer neki smatraju svoju zenu manje lijepom i sve je to nesto novo, dolazi i dijete...pa kontaju da sex i njihov medjusobni intimni odnos ... nece vishe biti kao prije... :o

Ajte sada macho balkanci...da cujem.. stav prema takvim desavanjima..??? 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Okt 2003, 14:50 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 15 Avg 2001, 01:00
gipsy_girl je napisao:
Citiraj:
Upravo tako, a muškarci da počnu rađati djecu i imati redovne menstruacije.

naucnici kazu da muskarci ne bi imali snage izdrzati porodjajne bolove i sam cin porodjaj :o :wink: :D

Btw, da, u vecini filmova i serija gdje se kao prikazuje scena radjanja to se dovodi do hororskih razmjera, zene jaucu, urlaju, grizu, krv na sve strane i sl. Zacudjen takvim prikazom date scene pitao sam mamu da li se ona tako mucila kada je radjala mene i sestru i rece mi da su to na tv-u gluposti i da nije bas tako strasno i bolno, mada sigurno nije ni jednostavno. Mislim da su te scene i prikazi na filmovima izmisljeni jednim dijelom sa namjerom da se ljudima radjanje djece predstavi kao nesto negativno i grozno na taj nacin sto se sama sustina tog cina baca u sjenku necijih kao strahova i sl.... ili su te zene na zapadu puno kenjkavije od domacih :)

Citiraj:
da se vratim na ovu prevaru...svi ste se bazirali na nevinost i prijasnja iskustva i uticaj svega toga na brak....no to je tako malo vazno....
svi pricaju kako su zene fucare, kurve, fuxe.. no ni rijeci o muskim nevjerstvima i njihovim sajcanjima sa strane.....

Ja sam primjetio da su to u okviru teme najvise pricale upravo zene?! A sto se tice nevjerstva musko nevjerstvo je nevaljalo isto kao i zensko, ali je u vezi sa tim zensko nevjerstvo dosta pogubnije... npr. zena je na neki nacin stub porodice, na njoj stoji ogromna odgovonost i sada kada (i) ona krene da se draufa onda sve odlazi u k*.

Citiraj:
Evo recimo, sta mislite na nevjerstvo muzeva koje se recimo povecava(kazu istrazivanja) dok je zena u drugom stanju....jer neki smatraju svoju zenu manje lijepom i sve je to nesto novo, dolazi i dijete...pa kontaju da sex i njihov medjusobni intimni odnos ... nece vishe biti kao prije... :o

Koja istrazivanja? Po tome ispada da je seks sustina musko-zenskih odnosa i da bez njega sve ostalo pada?
To je jos jedna bezvezarija izmisljena da bi zene manje radjale. Kada se dvoje vjencaju uzimaju se izmedju ostaloga i kako bi zajedno odgajali djecu..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Okt 2003, 15:17 
Pripravnik
Pripravnik

AMEN..
Draufa, heheh, lijepa rijec..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Okt 2003, 16:20 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 22 Okt 2001, 01:00
Ma mozemo mi svi pricati kako nam je svejedno koliko je cura promijenila momaka - sve dok nije trenutak da bude "MOJA" cura (vazi za veliku vecinu).
E onda pocinje problem ....
Polazim od sebe, nikada nisam niti bih posao sa curom za koju ZNAM da je promijenila X muskaraca (fuxu - sto bi Vulture rekao, a za takve su se uvijek znalo).
Za cure - pojma nemam neka one same kazu jesu li im aktuelni oni za koje znaju da su promijenili X cura ?

Ne ocekujem niti sam ocekivao (sad je vec moje proslo, hehe) da cura bude nevina, mislim da je to pomalo glupo ali kao sto vec rekoh - nikada ne bih imao nista sa provjerenim, taman da su "zlatne".
Znam da ima i onih koji ne misle kao ja (naravno) i zato i jeste super - svako sebi bira (jednako i cure i momci).
Sto bi rekli nasla krpa zakrpu

Sad mi pade na um - ona stara .... seoska
MOMAK KOJI NIJE ODSLUZIO VOJSKU NIJE SPOSOBAN NI ZA ZENIDBU ..... :wink: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Okt 2003, 16:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ova tema je otisla u raznim pravcima ..
Na kraju kad skontas veca je sansa da nastrada onaj tip koji se toliko kaci za zeninu nevinost
i njenu proslost nego onaj koga to ne zanima.
Zasto ?
Pa kad zena/ djevojka skonta da ga to interesuje a ona zeli da on bude njen moze ga toliko izmanipusaliti
da doticni pomisli da je ozenio samu Djevu Mariju.
Jer gipsy je vec navela da postoje i ginekolozi koji to tako dobro sreda da ni sama ne povjeruje.
Takodje postoje ribe koje se ne "draufaju" u svojim gradovima, nego svako toliko otputuju negdje,
kod nekoga, isprazne se, a u svom je mjestu cistunica koja stavlja ruke na ochi kad je erotska scena na TVu.
Mislim da se takvi brakovi i veze zasnivaju na velikoj kolicini "moralnih" ogranicenja u koje
najvecim djelom uticu priche sredine, tj 'seoski trachevi'...
Zivot ima svojih poteskoca i komplikacija a ja svoju glavu ne zelim zamarati slicnim stvarima

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Okt 2003, 16:58 
Majstor
Majstor

Citiraj:
Pa kad zena/ djevojka skonta da ga to interesuje a ona zeli da on bude njen moze ga toliko izmanipusaliti
da doticni pomisli da je ozenio samu Djevu Mariju.
Jer gipsy je vec navela da postoje i ginekolozi koji to tako dobro sreda da ni sama ne povjeruje.
Takodje postoje ribe koje se ne "draufaju" u svojim gradovima, nego svako toliko otputuju negdje,
kod nekoga, isprazne se, a u svom je mjestu cistunica koja stavlja ruke na ochi kad je erotska scena na TVu.

Niko ne kaze da ne postoje koje-kakve "ribe" ....
Ali samim tim sto ih spominjes - znaci da se zna i ko su a i gdje se "draufaju" ..... :wink:
Prije ili kasnije - sve se dozna

"ovo je mali grad u njemu sve se znaaaaa"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Okt 2003, 17:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

EZAN je napisao:
Ali samim tim sto ih spominjes - znaci da se zna i ko su a i gdje se "draufaju" ..... :wink:
Prije ili kasnije - sve se dozna
"ovo je mali grad u njemu sve se znaaaaa"

Vidi, ako ces ti prije nego sto prihvatis neku djevojku kao svoju ili se odlucis da je ozenis kao pandur
raspitivati po selu o njoj e ......

Ima jedan vic ..
Ozenio se Haso i nakon mjesec dana u kafani pricha kako ne valja zena ovo oono....
Kad ce neko : 'Citavom selu je valjala, tebi ne valja'..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Okt 2003, 17:08 
Majstor
Majstor

Misk0, nije nikakav problem doznati pojedinosti iz bilo cijeg zivota.
A po selima - ma ne moras se ni raspitivati, ljudi ti sami dodju.
A ni Banja Luka nije bas velika :lol:
Pa imas valjda prijatelje, familiju .... uvijek se neko nadje da dobijes iformaciju (prilicno pouzdanu) - ako te bas to interesuje.

Nije valjda da za tebe vazi
"zaljubim se pet-sest puta u roku ..."
Valjda te interesuje ko je i kakva je cura (ili je dobar gooz ili sta ti je vec "bitno" - NAAAAPAAAAD)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Okt 2003, 19:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

EZAN je napisao:
A po selima - ma ne moras se ni raspitivati, ljudi ti sami dodju.
A ni Banja Luka nije bas velika :lol:
Pa imas valjda prijatelje, familiju .... uvijek se neko nadje da dobijes iformaciju (prilicno pouzdanu) - ako te bas to interesuje.

Obozavam te "pouzdane" informacije.
Ja ne zivim od seoskih prica i prica po komsiluku i vjeruj da se bolje osjecam. Ako tvoj zivot
zavisi od toga, svaka cast, dosta se trudis.
Kad bi brinuo sta selo pricha o meni, eh pa gdje bih zavrsio. I u sustini se trudim da se druzim
sa osobama koji zive neoptereceni tim stvarima, a ko treba da hrani svoju dushu i ego sa tim
prichama nek izvoli. Svako se usudjuje zabadati nos u tudje stvar i komentarisati tudji zivot....

mah mah svima .

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 166 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]