A što se cure *ebu za novac? Zar stvarno više nema normalnih djevojaka koje cijene romantiku i neku ozbiljnu vezu? Danas se sve svelo na crni bmw, jahtu i brdo para. *ebem ti takve djevojke.
Ja živim u inostranstvu (tu blizu) ali provedem puno vremena u jednom selu u RS pa tako izlazim često na piće i zajebanciju i tačno sam vidio kada idem kolima sa stranim tablama sve se smješkaju i čekaju da im priđem dok kada idem starom dvicom nema nekog zanimanja (smatram sebe za prosječnoj momka, ni lijep ni ružan).
Zar je dotle došlo da moram da se maskiram u kineske farmerke, poderanu majicu i vozim starog renoa sa bosanskim tablama da bih upoznao poštenu srpkinju za ozbiljnu vezu? Da moram da lažem kako sam seljak i nemam ništa da bih upoznao djevojku koja bi me voljela zbog karaktera a ne zbog debelog novčanika i vikendicu na jadranu. Ne smiješ se više ni lijepo obuć (mada ja gotovim trenerka stil

), sve teško čekaju da će ih neki gastarbajter pokupiti.
Ispade sad da sam ruski oligarh, nisam, i ovde na "zapadu" se sklapa kraj s krajem, ali eto ima se nešto više od ljudi u BeHa a to ove naše zmijuge jedva čekaju da iskoriste. Žalim sve žene koje nemaju ponosa a žalim i sve muškarce koje love takve žene, žao mi je samo momaka koji bi htjeli jednu OK djevojku a umjesto toga dobiju iz*ebanu ku*vetinu koju je guzilo pola Banjaluke.
Mada ne pričam samo o Banjaluci, tako je u svim gradovima RS a i šire. Žalos'.