banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Jul 2025, 04:39

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 240 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 14 Jan 2003, 12:35 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 02 Jul 2002, 21:11
Hehe, sjeca li se iko ove pjesme:

"Komsiluku kad postanes sumnjiv,
Sto se vazda druzis s klincima,
Kad iz mracne ulice jalija ti vikne,
"Ho's guze, hadzija?"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jan 2003, 14:27 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 09 Jan 2003, 11:53
zdravo svima, pitam se sto ste se ucutali ? Ja sam vec pomislio, kad otvorim forum, a ono KATASTROFA od poruka, tek nema ni jedne osim ULTRINE i Gazdaricine...pa vidi se ko je ovde redovan. Gazdarice danas sam bas nesto razmisljao o onom frajeru za koga sam ti pisao, ne izlazi mi iz glave, suvise je perfektan da bi bio stvaran ...Toliko sam se zanio da je malo falilo da putnici prospem caj medju noge...i to samo zbog njega, lutka je...dobar ko hljeb. Kako sam slab na crne i stamene zaljubim se ko kreten, a njega jos nisam ni vidio do na slici...UZDAH! UZDAH! UZDAH!
Sto se tice frajera iz Borca, pa ja ga nebih odao ni po koju cijenu.

:evil:

flightatt

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jan 2003, 16:21 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Jul 2001, 01:00
flightatt je napisao:
zdravo svima, pitam se sto ste se ucutali ? Ja sam vec pomislio, kad otvorim forum, a ono KATASTROFA od poruka, tek nema ni jedne osim ULTRINE i Gazdaricine...pa vidi se ko je ovde redovan.

U pravu si da je neko zatišje u toku. Ja sam se ućutao, jer ti i Gazdarica sa teme odošte na Hanku Paldum i Lepu Brenu. Još uvijek čekam odgovor na pitanje koje sam postavio ventilatoru, a koje važi i za ostale učesnike.
Šta mislite o seksu između istopolnih rođaka?
Dopustiti ili zabraniti? Moralno ili nemoralno?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jan 2003, 16:31 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Jul 2001, 01:00
istopolnih rodjaka ??
pa valjda isto kao i izmedju rodjaka razlicitog pola ... nema tu razlike..

mislim, stvarno ...

......

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jan 2003, 16:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
Ma ko dopustiti, sta dopustiti? Kakve su ovo bolestine? Izmedju rodjaka? Ne znam, po meni nije normalan i onaj ko predlozi nesto takvo, a pogotovo onaj ko usvoji taj prijedlog.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jan 2003, 16:38 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 11 Sep 2002, 10:32
Ama pustite covjeka ljudi nek vam objasni. Polako, polako... svi cete doci na red, samo polako, hahahahaha

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jan 2003, 16:43 
Početnik
Početnik

za namjernika/cu:
To sto on njoj prilazi jednom mjesecno, obavezno svaki put trazi analni sex i voli da ga ona dira po anusu je sasvim normalna pojava muskarca koji rekao bih poprilicno dobro poznaje svoje tijelo, a za razliku od toga on ne poznaje nikakav tabu. Analne praktike su sastavni dio kvalitetnog sexa. Anus je kod pojedinaca vrlo erogena zona, sto ne mora znaciti da je muskarac koji voli da mu se dira anus, homoseksualac, poznajem nekoliko heteroseksualaca koji vole isto sto i muz tvoje prijateljice.
Nebih se usudio tvrditi da je on homoseksualac, mada je sve moguce jer na nasim prostorima je po istrazivanjima i tzv. tajnoj registraciji najvise ozenjenih muskaraca koji imaju istopolne odnose.
Ostatak cu ti pisati na private!

flightatt

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jan 2003, 16:45 
Veteran
Veteran

Hvala, ULTRA.
Ljudi izgleda pročitaju samo nekoliko posljednjih odgovora na diskusiji.
UPUTSTVO: Pročitajte čitavu temu od početka, da vidite kojim tokom je išla diskusija. Ne možemo sada "vraćati točak unazad".

mIRCon, pročitaj moj prethodni odgovor, pa ćeš vidjeti razliku.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jan 2003, 16:55 
Majstor
Majstor

Not now: imao sam to u vidu, zato i nisam mnogo pisao, nego samo kratki komentar, iskreno govoreci ne mogu sve stici ni procitati jer se tolika prasina digla oko ove teme, tolike disertacije i analize da je to cudo .. Samo najvise mi smeta kad vidim temu koja je juce imala 2 stranice a danas 5 .. dodatne 3 stranice teskod a mogu biti normalni komentari - ili je svadja ili gluposti ..
No to nema veze s ovom temom ..

Svoje misljenje sam rekao, valjda je dosta od mene .. :)

. . . .

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jan 2003, 16:58 
Pripravnik
Pripravnik

..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jan 2003, 17:01 
Početnik
Početnik

Pa dobro Not now, John ko god da je postavio pitanje o sexualnom odnosu izmedju istopolnih rodjaka je pomalo luckast. Mislim, nije mi jasno koliko bih morao da budem perverzna stoka da se kresnem s rodjakom ili daleko bilo bratom, FUJ! Stvarno degutantno. Pa kao da su homoseksualci toliko devijantni da se im ni incest ne predstavlja nikakvu prepreku u njihovom sexualnom izivljavanju. I MI HOMOSI SMO LJUDI; I MI IMAMO NORME PONASANJA; I MI POSTUJEMO I VOLIMO SVOJE BLIZNJE I RODJAKE, te je samim tim tema SEX S PORODICOM - nesto sto se zove INCEST i nema veze s homo ili heterosexualno orjentisanim ljudima, to je vec sexualna devijacija iliti BOLEST !!!

flightatt

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jan 2003, 17:22 
Početnik
Početnik

Nedaj se ULTRA !!! Sto se mene tice, ja cu jos malo pa u penziju...he he he salim se, ali ne vjerujem da cu se jos dugo baviti ovim poslom. Poceo sam iz razloga privlacnih finansijskih kondicija tj. plata je fenomenalna, ali s obzirom da sam po struci iz sasvim druge branse, red je da se malo bavim i strukom.
Inace mi je letenja preko glave, vidio sam mnogo toga, obisao sve sto mi je bilo interesantno i dozivio par nezaboravnih trenutaka, bio na granici izmedju zivota i smrti, prezivio jedno katastrofalno slijetanje, boljereci crash u kome je bilo mrtvih ...
Danas razmisljam drugacije, cijenim SVE STO SE RADJA ZIVI I UMIRE bez obzira na rasu, religiju ili bilokakvu opredijeljenost. NE mrzim nikoga, samo ne dozvoljavam da me neko ubjedjue u ono sto ja ne smatram svojom istinom.

flightatt

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jan 2003, 17:42 
Pripravnik
Pripravnik

Samo tako... Ne daj se sjebati dok god mislis da si u pravu i dok ti je lijepo. Svako novo vrijeme nosi i svoj pecat i neka nova interesovanja. Tako sam i ja "zalutao" u UN a po struci sam elektrotehnicar. Ovdje radim logistiku. Iz istih razloga kao i ti. Medjutim, ja bih sutra potpisao ugovor sa UN-om do penzije, jer mi je posao bas ono sto sam oduvijek zelio da radim. Puno putovanja, racunara, zadovoljstva... Kao da su mene pitali... :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jan 2003, 17:42 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Auh, Flightatt, pa ti pravo pukao na onog tipa... :lol:
Kako to tako brzo i to jos samo preko slike...??? :o
Jeste li se bar culi telefonom ili chatali, mozda...?
Nego, nesto sam razmisljala da ti posaljem slike svoja dva prijatelja...
Ne, nisu homici, nego cisto me zanima da li bi se i tebi svidjeli, jer djevojke naprotsto otkidaju za njima... :wink:
Uh, da ovo sad vide po-piz-di-li bi... :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jan 2003, 18:01 
Pripravnik
Pripravnik

Gazdarice.... Ne navlaci sebi belaj na vrat! BTW, imas li ti moju sliku????!!!!! Ubicu te, majke mi.....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jan 2003, 18:07 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Sorry, Ultra, nisi Flightattov tip... :lol: :lol: :lol:
:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jan 2003, 19:34 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
fight..pogresno si shvatio...a ti sto ti se javljaju na privat...no coment....

sto se tice homoseksualnosti i dalje mislim....bolest....dusevne prirode...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jan 2003, 21:41 
Veteran
Veteran

Nadam se, flightatt, da sada uviđaš koliko smo ti i ja slični.

Ja sam za tebe neliberalan, primitivac, jer homoseksualizam smatram devijacijom, poremećajem. S druge strane, sebe zoveš liberalnim, ali ti je seks između istopolnih rođaka "devijacija", nešto "degutantno" i takve ljude nazivaš "perverznom stokom". A to su zapravo ljudi koji "imaju nešto drugačije poglede na sex" (flightatt). Takav seks nema "nikakve veze sa zloupotrebljavanjem nejakih, mentalno insuficijentnih osoba ili sl. Ovde se radi o sexu dvije sasvim normalne osobe ístog pola." (flightatt). Sam si rekao: "Svaki čin koji bilo ko izvodi, ukoliko ne čini nasilje nad savješću druge osobe, i još, ukoliko se izvodi u atmosferi uzajamnog pristajanja, jeste prirodno otjelotvorenje autentičnih želja te osobe i kao takvo treba da bude njihovo pravo. Možda nije po tvom ukusu, ali ako su ljudi kojih se to tiče srećni, njihova sreća treba da bude i tvoja" (flightatt). Još uvijek ostaješ pri ovome?

Rosi kaže: "Ko ce skim da spava i da ima sex, to moze samo taj doticni da odredi".

Gazdarica nam savjetuje: "Pustite ljude da zive, kako oni zele... To je njihov izbor...".

Ventilator će se složiti da se i ovdje radi o seksu "dvije punoljetne osobe koje svojevoljno pristaju na sexualne odnose" (ventilator).
"Po meni svi imaju pravo na slobodu izbora (bilo cega,bilo koga...) i da je dozvoljeno sve sto ne ugrozava druge ljude i njihova prava." (ventilator)

Pa, zašto sam ja sad primitivac, a ti, flightatt, nisi? Ja barem ljude koji upražnjavaju seks koji se meni ne sviđa, a koji ni na koji način ne ugrožavaju moju slobodu ne nazivam "perverznom stokom".

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jan 2003, 22:22 
Majstor
Majstor

Not Now : u tom slucaju slazem se s tobom .. ako je to obostrana zelja, bez prisile onda OK ... Niko im to ne moze zabraniti niti osporiti .. A mi mozemo samo reci da li se to nama svidja ili ne, ili to podrzavamo, ignorisemo itd ..
U svakom slucaju stoji i to .. ali samo kao konstatacija a ne kao argument protiv homoseksualizma

Pozdrav...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jan 2003, 00:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2002, 01:00
Ultra:
Citiraj:
Haloooooo, Ventilator, cujemo li se? Eh, ako se cujemo, de bona (bolan) skrati malo izlaganja, majke ti. Pa pises citavu knjigu ovdje bez potrebe. Ili ti je bas toliko stalo da nekoga u nesto ubijedis? Eh, svasta...

Pa vidis,Ultra,tebe niko ne tjera da citas sve sto ja pisem,pa slobodno preskoci,ako ti je tako tesko citati... :wink:

Citiraj:
Hajde da se za trenutak udaljimo od ovih gadnijih perverzija...
Kakav je tvoj stav što se tiče seksa između istopolnih rođaka, npr. oca i punoljetnog sina ili dva rođena brata? Želim tvoj objektivan odgovor. Da napomenem: postoji objektivan razlog za zabranu seksa između rođaka različitog pola, ali ne postoji objektivan razlog za zabranu seksa između istopolnih rođaka. Osim ako ti ne znaš neki?

Pa to dvoje je apsolutno isto - tj. sex krvnih srodnika!!!
E sad,sex krvnih srodnika se dijeli (kao i sex onih koji nisu krvni srodnici) na homo i heteroseksualni...
A tvoj objektivan razlog pretpostavljam da je radjanje degenericne,mentalno i psihicki poremecene djece (jesam li u pravu?)!
Taj razlog ne postoji kao realan razlog u doba kondoma,antibebi pilula,podvezivanja jajnika,vasektomije,raznih gelova,dijafragmi...cega sve ne...
Dakle homo ili hetero sex sa krvnim srodnicima za mene nije neprihvatljiv samo zbog reprodukcije,tj. djece koja se radjaju sa poremecajima...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 240 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]