blue je napisao:
Nećeš zvati ako misliš da će dalje upoznavanje s drugom osobom razotkriti loše mišljenje koje imaš o sebi kao objektivno. To jest, da će i ta druga osoba doći do istog negativnog mišljenja o tebi.
Povremeno dobiješ napad optimizma, započneš, dobiješ recimo taj broj, i onda se vratiš u svoje 'ravnotežno' stanje. Neka ta osoba počne loše da misli o tebi bez tvog prisustva.

Razlog može da bude i prostiji. Upoznaš simpatičniju osobu, iskrsnu važnije obaveze, izgubiš telefon i sve brojeve s njim, možda je telefon ukraden...
Površan flert je igra za odrasle, s tim što ne zna svako da se igra.
Eto, pun sam rješenja i objašnjenja.

Nisam nikad ni slutio da će neko da me stavi na istu stolicu s Damaskinom (???).
P.S. Ženska koja traži broj, ili samoinicijativno daje svoj, u našem podneblju može muskarcima da djeluje očajno. Možda imaš dosta samopouzdan i opušten nastup, ali opet smo mi - mi.

Ma samo zato što i od tebe i od Damaskina mogu ponešto naučiti, za razliku od većine drugih sa foruma. A možda nam se i energije podudaraju, ili ti senzibiliteti.
Kakogod, površan flert. Hm. Treba se znati igrati. Nad tim riječima sam se malo zamislila. Pa valjda ako neko hoće da se igra, igra treba da traje. Ne zvanje i ćutanje ne mogu dovesti ni do kakve komunikacije, pa ni igre. Pa dobro, i ćutanje je jedan vid komunikacije, ali nije plodotvoran.
Ma sve je to brdo klišea. Meni, iskreno, djeluje očajnik onaj ko ne traži broj a želi, a ne onaj ko ga želi i traži. Al to je opet, samo moje mišljenje.
Površan flert je igra za odrasle, ali ga onda trebaju igrati u stilu odraslih ljudi, a ne u stilu isfrustriranih tinejdžera.
"možda je telefon ukraden" je najjača
eto rješenja i obješnjenja