banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Jul 2025, 23:21

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 277 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 14  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 02 Sep 2007, 16:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
A šta je s curma koje su zauzete??? Njima je najbolje da ne izlaze, pogotovo vikendom kad je 90% muške populacije u alkoholisanom stanju. Prošlu subotu stojim s društvom u "kafani" i skužim ja 3-4 stola dalje od nas od jednog od nas cura s prijateljicama. Nju znam cijeli život, čak sam ju i upoznao s njim i znam da ju ne zanima apsolutno niko osim njega. Prilazi neki "žvaljo", 30-ak godina (ona ima 22), kose ni u priči, stil oblačenja da ne spominjem i počinje nju "smarati". Možda je on pričao neke zanimljive pričice, ali nju poznajem dobro, izlazili smo milion puta zajedno i znam kako odjebe svakog i znam da mu je odmah rekla da ima momka i da od nje "nema ništa". Niko nije primjetio nju i njenu ekipu, samo ja "snimam". Ona se okrenula prema prijateljicama jasno mu dajući do znanja da ju ne zanima, a taj retard se nadvio iznad nje (povisok je bio)i nešto joj priča na uvo bar 10min!!! Taj drug, naravno, pijan i ja kontam, ako mu kažem eto tuče i eto zabrane ulaska u još jednu "uglednu" kafanu :D Predložim ja da odemo na drugo mjesto i svi prihvate i ja im kažem čekajte me ispred idem samo pozdraviti jednog prijatelja. Oni odu, a ja odem do nje i stanem 5-10min pričam s njom, a taj lik staji i dalje gleda u mene i kao on isfuran što ona priča sa mnom, a njega... Nakon dobrih 10min je odustao, okrenuo se i izgubio u gužvi. Sad mene zanima kako da se snađu cure koje nemaju "pomoć" i koje žele mirno da izađu s prijateljicama bez natpisa "zauzeta" na čelu, a da može s mirom da se provede bez tih nasrtanja i smaranja???

Poslednji put menjao Sondri dana 02 Sep 2007, 16:46, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Sep 2007, 16:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
XIX century je napisao:
blue je napisao:
Treba izbjegavati izazivanje napetosti, te odabrati dobar momenat. Taktika, je li.

Tačno.

1) Vrijeme i mjesto: upoznavanje u kasne sate, u nekom kafiću ili sličnom mjestu, znači male šanse za bilo šta ozbiljno.

Upoznavanje po danu, u čitaonici, parku, na poslu ili sličnom mjestu znači velike šanse za nešto ozbiljno. mmm da

2) Generalno, pozivanje na izlazak u dvoje treba da se desi nakon što se to dvoje ljudi bolje upoznaju.

Definiši "bolje."

3) Najbolje je da upoznavanje ne ide direktno već preko zajedničkih poznanika. Opuštenije je i samim tim više obećava. Takođe omogućava da se to dvoje sreću i bolje upoznaju (tačka 2 :D ) bez eksplicitnog pozivanja na izlazak.

Slažem se da je kontekst gdje je uključeno više poznanika daleko imaginativno bogatiji i podložan većem "emotivnom uspjehu." Ovo govorim iz ličnog iskustva.

Eto, svi problemi startovanja riješeni.

Kamo sreće.

Da mu pokaze krastavac... :roll:

На высокий берег на крутой.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Sep 2007, 18:09 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2007, 01:29
Sondri je napisao:
A šta je s curma koje su zauzete??? Njima je najbolje da ne izlaze, pogotovo vikendom kad je 90% muške populacije u alkoholisanom stanju. Prošlu subotu stojim s društvom u "kafani" i skužim ja 3-4 stola dalje od nas od jednog od nas cura s prijateljicama. Nju znam cijeli život, čak sam ju i upoznao s njim i znam da ju ne zanima apsolutno niko osim njega. Prilazi neki "žvaljo", 30-ak godina (ona ima 22), kose ni u priči, stil oblačenja da ne spominjem i počinje nju "smarati". Možda je on pričao neke zanimljive pričice, ali nju poznajem dobro, izlazili smo milion puta zajedno i znam kako odjebe svakog i znam da mu je odmah rekla da ima momka i da od nje "nema ništa". Niko nije primjetio nju i njenu ekipu, samo ja "snimam". Ona se okrenula prema prijateljicama jasno mu dajući do znanja da ju ne zanima, a taj retard se nadvio iznad nje (povisok je bio)i nešto joj priča na uvo bar 10min!!! Taj drug, naravno, pijan i ja kontam, ako mu kažem eto tuče i eto zabrane ulaska u još jednu "uglednu" kafanu :D Predložim ja da odemo na drugo mjesto i svi prihvate i ja im kažem čekajte me ispred idem samo pozdraviti jednog prijatelja. Oni odu, a ja odem do nje i stanem 5-10min pričam s njom, a taj lik staji i dalje gleda u mene i kao on isfuran što ona priča sa mnom, a njega... Nakon dobrih 10min je odustao, okrenuo se i izgubio u gužvi. Sad mene zanima kako da se snađu cure koje nemaju "pomoć" i koje žele mirno da izađu s prijateljicama bez natpisa "zauzeta" na čelu, a da može s mirom da se provede bez tih nasrtanja i smaranja???

Vitesko dijelo od tebe Sondri,stvar je u tome sto ima ljakara koji su drski da ne prihvataju curino odbijanje jasno izrazeno vec smaraju dok cura ne ode iz kafane smorena.
Ako nema nikog poznatog da priskoci u pomoc,cura ga nakon kulturnog odbijanja ili moze grubo otjerati ili napustiti kafanu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Sep 2007, 19:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
To sam i ja znao, ali me zanima jel postoji neki "lijek" protiv takvih idiota!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Sep 2007, 19:29 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2007, 01:29
Dok ne izume idiot-test na ulazu u kafanu,ne. :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Sep 2007, 19:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Sondri je napisao:
"lijek" protiv takvih idiota!!!

Ima,jednom kad dobije po glavi smirice se 100%

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Sep 2007, 23:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
blue je napisao:
Vjekoslava (slobodan prevod, radi lakšeg obraćanja, nije neka provokacija), nemoj samo sve rečenicu po rečenicu da komentarišeš, molim te.

Moja tvrdnja o mjestu i vremenu upoznavanja je bila negativna (šta ne bi bilo dobro po upoznavanje glede duže veze). Nema potrebe da, braneći ono što si ti rekla pripisujući to meni, prisvajam zaslugu za nešto što je samo tvoje djelo. Pozitivnu tvrdnju si ti sama izmislila i napisala.

Bolje je predvidljivije. To jest, ako mogu da dovoljno pouzdano predvidim nečije ponašanje, onda tu osobu bolje poznajem. Jeste da je to samo stvar lične procjene, ali ostaje to da je potrebno neko vrijeme da bi čovjek pomislio kako nekog poznaje.

Znam da ima mnogo ljudi koji tvrde da na prvi pogled sve znaju o drugoj osobi. Neko to pripisuje šestom čulu, svojoj inteligenciji i šta ti ja znam čemu sve ne. Ja bih to nazvao običnom sklonošću predrasudama.

Plavi, sve to stoji.

Nego nije baš uvijek slučaj da se u okolnostima društveno uvriježenim kao " pravim i zdravim" možemo uveliko nadati nečemu čvrstom, postojanom i na duže staze.
Ja bih voljela da jeste, ali nije. Možda je unekoliko veća tendencija u takvim okolnostima, ali osobi koja je imala negativno iskustvo, usprkos što se joj se činilo da je sve dobro i predvidivo, ne možes pričati baš u stilu takvih "formula."

Ne zavisi ljubav od mjesta upoznavanja i dužine poznavanja osobe, kao i uopšte od poznavanja osobe. koliko ja koga ili samu sebe znam je nešto veoma relativno.

p.s. Vjekoslava mi se baš sviđa. :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Sep 2007, 23:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

orbit je napisao:
Dok ne izume idiot-test na ulazu u kafanu,ne. :lol:

:lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Sep 2007, 13:21 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2002, 01:00
Citiraj:
osobi koja je imala negativno iskustvo, usprkos što se joj se činilo da je sve dobro i predvidivo, ne možes pričati baš u stilu takvih "formula."

Ma mogu. :D Mi ne razmišljamo u činjenicama, sve što imamo je naša procjena vjerovatnoće nekog događaja. Sve je moguće, ali su neka dešavanja vjerovatnija od drugih.

Naravno da iskustvo ima veze s načinom na koji procjenjujemo situaciju. Nakon lošeg iskustva imaćemo drugačije buduće procjene, postajemo oprezniji (vjerovatno :D ).

Problem je generalizacija. Ako neko na osnovu lošeg iskustva izvrši generalizaciju onda je to problem dotične osobe. Zašto start mora da upali? Zašto da bude 100% siguran? Meni je logičnije da većina startova ne upali, da većina kontakata ne preraste u jaku intimnu vezu. Stvaranje takve veze jeste proces diskriminacije svih potencijalnih kandidata u korist samo jednog.
Ono što sam pomenuo povećava šanse, to jest vjerovatnoću pozitivnog ishoda.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Sep 2007, 14:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

blue je napisao:
Citiraj:
osobi koja je imala negativno iskustvo, usprkos što se joj se činilo da je sve dobro i predvidivo, ne možes pričati baš u stilu takvih "formula."

Ma mogu. :D Mi ne razmišljamo u činjenicama, sve što imamo je naša procjena vjerovatnoće nekog događaja. Sve je moguće, ali su neka dešavanja vjerovatnija od drugih.

Naravno da iskustvo ima veze s načinom na koji procjenjujemo situaciju. Nakon lošeg iskustva imaćemo drugačije buduće procjene, postajemo oprezniji (vjerovatno :D ).

Problem je generalizacija. Ako neko na osnovu lošeg iskustva izvrši generalizaciju onda je to problem dotične osobe. Zašto start mora da upali? Zašto da bude 100% siguran? Meni je logičnije da većina startova ne upali, da većina kontakata ne preraste u jaku intimnu vezu. Stvaranje takve veze jeste proces diskriminacije svih potencijalnih kandidata u korist samo jednog.
Ono što sam pomenuo povećava šanse, to jest vjerovatnoću pozitivnog ishoda.

Evo plavenog, mog omiljenog diskutanta(pored Damskina :D , dijelite tron)

jeste, tačno je sve što kažeš. dobro zboriš, kao i obično.

Ma ne mora, el evo konkretno, iz one gore-spomenute priče.

zašto neko mora tražiti br. telefona kao je sklon promjenama afiniteta nakon prospavane noći? Niko ga ne tjera da traži telefon ili da potencira šanse između nas dvoje. tako se igraju nedozreli tinejdžeri, ne zreli muškarci (ne bi trebalo).

Moja kolegica je jednom tipu rekla " koje će ti đavo moj br. telefona kad me nikad nećeš nazvati" :lol: :lol: :lol:

Mislim... bezze... meni je to malo haotično, stalno se držati nekog potencijalnog novog u budučnosti. više mi odgovara da se fokusiram na jednu osobu pa da onda "puštamo korijenje". šta ima od povšnog flertovanja i letenja s cvijeta na cvijet.

p.s. od sad muškarac od mene dobija br. telefona sam na moju inicijativu, ili ja tražim njegov. jer većina što su ga tražili na svoju inicijativu, nikad nisu nazvali.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Sep 2007, 17:50 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2002, 01:00
Nećeš zvati ako misliš da će dalje upoznavanje s drugom osobom razotkriti loše mišljenje koje imaš o sebi kao objektivno. To jest, da će i ta druga osoba doći do istog negativnog mišljenja o tebi.

Povremeno dobiješ napad optimizma, započneš, dobiješ recimo taj broj, i onda se vratiš u svoje 'ravnotežno' stanje. Neka ta osoba počne loše da misli o tebi bez tvog prisustva. :D

Razlog može da bude i prostiji. Upoznaš simpatičniju osobu, iskrsnu važnije obaveze, izgubiš telefon i sve brojeve s njim, možda je telefon ukraden...

Površan flert je igra za odrasle, s tim što ne zna svako da se igra.

Eto, pun sam rješenja i objašnjenja. :D Nisam nikad ni slutio da će neko da me stavi na istu stolicu s Damaskinom (???).

P.S. Ženska koja traži broj, ili samoinicijativno daje svoj, u našem podneblju može muskarcima da djeluje očajno. Možda imaš dosta samopouzdan i opušten nastup, ali opet smo mi - mi. :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Sep 2007, 18:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

blue je napisao:
Nećeš zvati ako misliš da će dalje upoznavanje s drugom osobom razotkriti loše mišljenje koje imaš o sebi kao objektivno. To jest, da će i ta druga osoba doći do istog negativnog mišljenja o tebi.

Povremeno dobiješ napad optimizma, započneš, dobiješ recimo taj broj, i onda se vratiš u svoje 'ravnotežno' stanje. Neka ta osoba počne loše da misli o tebi bez tvog prisustva. :D

Razlog može da bude i prostiji. Upoznaš simpatičniju osobu, iskrsnu važnije obaveze, izgubiš telefon i sve brojeve s njim, možda je telefon ukraden...

Površan flert je igra za odrasle, s tim što ne zna svako da se igra.

Eto, pun sam rješenja i objašnjenja. :D Nisam nikad ni slutio da će neko da me stavi na istu stolicu s Damaskinom (???).

P.S. Ženska koja traži broj, ili samoinicijativno daje svoj, u našem podneblju može muskarcima da djeluje očajno. Možda imaš dosta samopouzdan i opušten nastup, ali opet smo mi - mi. :D

Ma samo zato što i od tebe i od Damaskina mogu ponešto naučiti, za razliku od većine drugih sa foruma. A možda nam se i energije podudaraju, ili ti senzibiliteti.

Kakogod, površan flert. Hm. Treba se znati igrati. Nad tim riječima sam se malo zamislila. Pa valjda ako neko hoće da se igra, igra treba da traje. Ne zvanje i ćutanje ne mogu dovesti ni do kakve komunikacije, pa ni igre. Pa dobro, i ćutanje je jedan vid komunikacije, ali nije plodotvoran.

Ma sve je to brdo klišea. Meni, iskreno, djeluje očajnik onaj ko ne traži broj a želi, a ne onaj ko ga želi i traži. Al to je opet, samo moje mišljenje.

Površan flert je igra za odrasle, ali ga onda trebaju igrati u stilu odraslih ljudi, a ne u stilu isfrustriranih tinejdžera.
:roll:

"možda je telefon ukraden" je najjača 8)

eto rješenja i obješnjenja :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2007, 09:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2006, 10:13
Sta fali povrsnom flertu, malo se poigras prije spavanja, :) ..izadjes u grad, sta fali malo caskati sa nekim, s kim uopste nemas nista u planu, ni danas ni sutra..niti te privlaci nesto pretjerano, jednostavno ti prija da malo flertujes tih sat vremena koliko si tu....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2007, 11:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2004, 22:02
Tajnica je napisao:
Sta fali povrsnom flertu, malo se poigras prije spavanja, :) ..izadjes u grad, sta fali malo caskati sa nekim, s kim uopste nemas nista u planu, ni danas ni sutra..niti te privlaci nesto pretjerano, jednostavno ti prija da malo flertujes tih sat vremena koliko si tu....

...pa ne fali nista...
problem je samo sto taj 'drugi' uvijek nesto ocjeca vise... u tome je problem...

svakako, ubjedjena sam da ni ti ne bi voljela da se neko igra tvojim osjecajima?? ili bar interesima, ako ne osjecajima?

hmmm.. ja ne bih

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2007, 12:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pa nije to flert da sutra neko ne moze da spava zbog tebe...ako osjetis da se neko opasno prima, povuces se lagano, tako da mu bude jasno...ako osjetis da se neko zagrijao a ti i dalje udaras...vec nije fer igra. Mada zna biti slucajeva kada neko ne moze da procijeni da li se neko opusteno zeza ili zeli nesto vise...pa se uvrijede, a nisi nista lose uradio...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2007, 12:21 
Zato ja nikad ne trazim broj od ribe...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2007, 12:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pa ako zatrazis broj, i dobijes ...to je vec korak :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2007, 13:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2004, 22:02
psyborg je napisao:

... pa kako onda neku smuvas??? nije mi jasno
trazis msn umjesto br tel?? :lol: :lol: :lol: :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2007, 13:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Gizzzmo je napisao:
psyborg je napisao:

pa i ne smuva je. ponos je važniji od muvanja.

:drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2007, 13:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
XIX century je napisao:
Gizzzmo je napisao:
psyborg je napisao:

pa i ne smuva je. ponos je važniji od muvanja.

:drinking:

Zar nije krastavac vazniji od ponosa?

На высокий берег на крутой.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 277 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 14  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]