banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 00:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 586 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 30  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Avg 2011, 18:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
MonaLisa je napisao:
Pa jedno je kad priđeš kulturno i upoznaš se, a drugo kad je odmjeravaš napasno i izgledaš kao da ćeš je istog momenta oblizati od nožnog prsta do nosa.
:D

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2011, 18:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
MonaLisa je napisao:
nepokoreni je napisao:
Šta mu to dođe kulturno a šta napasno? Priđem curi trijezan normalan opušteno, ja bih da te upoznam itd a ona me gleda ko da sam joj pobio familiju...zad je tek konfuzija :oops:

Možda ima fobiju od crnih momaka :D

Pa šta i da ima? Ja sam smeđ sa zelenim očima :wink:

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2011, 19:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Znači više prolazi ovo:
Spoiler:
Slika

Nego ovo:
Spoiler:
Slika

A taaako....

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2011, 19:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
nepokoreni je napisao:
Šta mu to dođe kulturno a šta napasno? Priđem curi trijezan normalan opušteno, ja bih da te upoznam itd a ona me gleda ko da sam joj pobio familiju...zad je tek konfuzija :oops:

Dize sama sebi cijenu :wink:

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2011, 20:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Diže nos, samo da ne očeše rigips :roll: e sad ono što je rekla Lisa za proždiranje pogledom kako se slatko i kratko obuku dižu one nama....hm pritisak :D

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2011, 20:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Ja necu mnogo da pricam o toj temi jer cu navuci zenski gnjev na sebe ali bih mogla mnogo da kazem :) Obuku se kao jeftine Ruske kurve a onda valjda ocekuju da im citiras Goete.a... Kako da ne :D

Samo ti nastavi da prilazis kulturno i naci ce se vec neka koja ce to cijeniti. One koje dizu nos na takav prilaz i nisu zasluzile normalnog momka.

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2011, 21:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2010, 22:34
nepokoreni je napisao:
Nego ovo:
Spoiler:
Slika

A taaako....

E moj Nepokoreni, ako je Džoni Bravo stil, nemoj da te čudi što ne uspijeva! :lol: :lol: :lol:

Spoiler:
Pogledaj crtani! :wink:

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2011, 21:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Stvarno nepokoreni jes ti ikad gledao taj crtani? Lik je sve samo ne pristojan...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2011, 06:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
ajkula je napisao:
Ja necu mnogo da pricam o toj temi jer cu navuci zenski gnjev na sebe ali bih mogla mnogo da kazem :) Obuku se kao jeftine Ruske kurve a onda valjda ocekuju da im citiras Goete.a... Kako da ne :D

Ne da očekuju da ga citira nego upravo demonstriraju "Jade mladog Vertera" :D

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2011, 09:15 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
Nisam ni rekla da je nepokoreni taj koji prilazi na takav način, ono je više šala bila. Šta se odmah pravite čangrizave babe :)

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2011, 09:17 
Citiraj:
obuku se kao jeftine Ruske kurve a onda valjda ocekuju da im citiras Goete.a

Ziva istina...

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2011, 09:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Džontra je napisao:
Stvarno nepokoreni jes ti ikad gledao taj crtani? Lik je sve samo ne pristojan...

Ma jesam, samo mi ta slika prva došla pod ruku sve sa bombonjerom :wink:

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2011, 10:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Avg 2007, 21:47
Talija je napisao:
ajkula je napisao:

Misliš Šarlotu? :)

Nikad nisam razumio zašto je "ne" u stvari "da", a "da" nikad nije "da" nego prije "stalno možda koje vuče ka ne"

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2011, 10:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Hajde bogati, sve dok si ljubimac ovih nolajf forumskih žena šta te briga za tamo neke nekulturne curet'ne. :D

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2011, 10:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Unbeliever je napisao:
Talija je napisao:
ajkula je napisao:

Misliš Šarlotu? :)

Nikad nisam razumio zašto je "ne" u stvari "da", a "da" nikad nije "da" nego prije "stalno možda koje vuče ka ne"

Da, sve Šarlota do Šarlote. :D

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2011, 11:11 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2011, 14:14
BMary je napisao:
ajkula je napisao:
Prosto mi nevjerovatno da jos ima zena sa ovako zatucanim stavom :o Zena ako rodi sa 35 je baba? :roll: Sta uraditi sa zenama koje radjaju u 40.im? Spaliti ih na lomaci kao vjestice?

Primitivizmu nikada kraja :)

Spamuješ...znači možemo i mi :D
To što si se ti našla prozvanom - tvoj problem, nek' si ti emancipovana baba. Niko tebe nije pitao za zdravlje, uostalom to je moje mišljenje a ko hoće neka rađa i u 50-im ako može.

Iznosim svoje mišljenje, valjda imaš toliko kulture da izneseš i ti svoje bez nazivanja nekog zatucanim zbog određenog stava :roll:

Sto se mene tice neka radjaju sa 50 sto kaze BMary, ali tesko da ce roditi i sa 35 a kamoli sa 40 i kusur, ali dobro svako ima pravo na svoje misljenje. Dovoljno je samo cetvrtkom otici u cekaonici medico's-a i vidjeti ta prazna lica zena koje su emancipovane i karijeristkinje, taj strah u ocima i zavist kada vide mladu zdravu trudnicu, bilo mi ih jako zao.

Globalno gledano, a i kod nas je tako, zene poslije 30 jako tesko mogu iznjeti trudnocu, a o posljedicama za bebe, ako se ta trudnoca izenese, da ne pricam.
Sve u svemu, da skratim danas se u bolnicama sve zene preko 25 godine zivota racunaju kao STARIJE prvorotkinje, mislim nisu ni doktori budale. Zivi bili.

P.S. "Djevojke" preko 32 godine, za mene su babadjevojke, sad ako to nekome smeta, boli me cosak, to je samo cinjenica. 8)

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2011, 11:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
Gospode Boze!
Zena koje ne mogu zatrudniti ima raznih starosnih dobi i to nema veze sa karijerom :roll:
Moja kuma je pokusavala zatrudniti od 20te godine i uspjela je tek sa 30 pomocu vjestacke oplodnje, a razlog je bio, narodski receno, to sto je bila sklona alergijama, tj alergija je znak jakog imuniteta i njeno tijelo se borilo protiv trudnoce, tako, da bi oplodnja uspjela, dr su joj morali suzbijati imunitet.
Sa druge strane, komsinica je prije par dana na svijet donijela zdravog djecaka, teskog 4.5kg, u svojoj 40toj godini, bez ikakvih problema i komplikacija. Nije bila karijeristkinja ili sl, jednostavno nije htjela da se uda po svaku cijenu, sada kada je nasla osobu koja joj odgovara, to je uradila.

P.S. "Momci" kao sto si ti, za mene su soviniste, sad ako to nekome smeta, boli me cosak, to je samo cinjenica. 8)

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2011, 11:34 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2011, 14:14
Ja pricam iz iskustva ne iz glave i napamet.
Nebi nikome pozelio ono sto sam moja zena i ja prezivjeli, ja vam kazem iz isustva. Ako zelite rizikovati, samo naprijed vas zivot nije moj, dobronamjerno pircam.

Znate kako kazu, ne znas sta imas dok to ne izgubis.

Sto se tice "djevojaka" preko 32 i vise, ajmo ovako, kakve su sanse da djevojka preko 32 nadje normalnog muskarca njenih godina? A da nije vec ozenjen, da nije u nekoj semi, jer svi su danas u nekoj semi to je valjda IN, mislim da je i taj veliki pacenik cak i veci od te same babadjevojke.

Pogledajte statistike, zena koje probavaju roditi i zatrudniti preko 30te, kako to sve ide.

P.S. Neka sam sovinista, ako je to prava rijec, da sam bio pametan pa ranije postao otac, moj zivot bi bio drugaci bolji, bogati. Kad dobijes dijete onda saznas da je sve ostalo, fakultet, posao, zezanje, (a sve to imam, i imao sam) narodski receno go qurac....

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2011, 11:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2010, 12:02
srdjanBL je napisao:
Sto se mene tice neka radjaju sa 50 sto kaze BMary, ali tesko da ce roditi i sa 35 a kamoli sa 40 i kusur, ali dobro svako ima pravo na svoje misljenje. Dovoljno je samo cetvrtkom otici u cekaonici medico's-a i vidjeti ta prazna lica zena koje su emancipovane i karijeristkinje, taj strah u ocima i zavist kada vide mladu zdravu trudnicu, bilo mi ih jako zao.

Globalno gledano, a i kod nas je tako, zene poslije 30 jako tesko mogu iznjeti trudnocu, a o posljedicama za bebe, ako se ta trudnoca izenese, da ne pricam.
Sve u svemu, da skratim danas se u bolnicama sve zene preko 25 godine zivota racunaju kao STARIJE prvorotkinje, mislim nisu ni doktori budale. Zivi bili.

P.S. "Djevojke" preko 32 godine, za mene su babadjevojke, sad ako to nekome smeta, boli me cosak, to je samo cinjenica. 8)

Gospode!
Moja ujna je rodila sa 40 i kusur. Bez problema. Njena ćerka sada ima 11 godina, piše pjesme od svoje 5-e godine, izdaće uskoro svoju zbirku, razlika između nje u brata je 13 godina, pa nikom ništa. I to što reče da sa zavišću gledaju mlade trudnice, nigdje veze sa životom.

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2011, 11:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Feb 2010, 23:08
srdjanBL je napisao:
da sam bio pametan pa ranije postao otac, moj zivot bi bio drugaci bolji, bogati. Kad dobijes dijete onda saznas da je sve ostalo, fakultet, posao, zezanje, (a sve to imam, i imao sam) narodski receno go qurac....

+1

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 586 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 30  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]