banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Jul 2025, 03:29

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 166 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Swinger udruga
PostPoslato: 14 Jun 2010, 13:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2004, 22:02
ERROR je napisao:
Medjutim, sasvim mi je jasno povodom likova koji ovo upraznjavaju. Kao sto se na nasim prostorima moze naci masa "muskarcina" , pogotovo medju onim koji se bave istim poslom kao ja, koji se svaleraju lijevo i desno(zenu bi zaklali kad bi radila isto), a zena se s tim miri i skroz je rezignirana i ravnodusna, ja ovo posmatram na isti nacin. Jedina je razlika sto su zapadnjaci prevazisli nas sistem musko-zensko, te su ravnopravniji... Nemojte samo reci da ne poznajete bas nikog ko zivi skupa samo reda radi, djece, ekonomije ili prakticnosti?

Inace, mislim da su Francuzi na vrhu sto se ovog tice, imam rodju u Fr, koji tamo momkuje vec nekih 10-tak godina i obilazio je i ovakve skupove...

Mislim da ces se sloziti sa mnom da je jedno varanje (koje svakako ne podrzavam ni u kom obliku), a drugo je gledanje svog partnera dok penetrira u drugu...
Naravno da kod nas ljudi varaju, slazem se, ali ovo je dobrovoljno, slobodno i izabrano upraznajvanje sexualnih aktivnosti sa drugim ljudima, sa mogucnoscu gledanja svog partnera, i obratno...
Ne sumnjam da ce i ovo Zapad ubrzo donijeti kod nas... kao i sve ostalo sto nam serviraju. Osoba koja se javila sa prvim postom je vjerovatno iz CRO (sudim po pisanju), i znam da vec tamo postoji par ovih "udruga".
Ovo je jos jedan razlog zbog kojeg ne zelim u EU.

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2010, 13:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Ni puna 2 km od mene se nalazi "hotel" koji je preko sedmice i dan i noc prazan ali se vikendom ne moze proci od automobila i svi znamo da se tu okupljaju svinger druzina. Ne znam koliko ocajna bih morala biti da odem na takav skup, pogotovo sto svako malo prikazuju reportaze o njima i kad' vidim kakvi likove se tamo sjate..

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2010, 22:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Gizzzmo je napisao:
Ne sumnjam da ce i ovo Zapad ubrzo donijeti kod nas... kao i sve ostalo sto nam serviraju. Osoba koja se javila sa prvim postom je vjerovatno iz CRO (sudim po pisanju), i znam da vec tamo postoji par ovih "udruga".

Pa i ja sam protiv ovoga, ali ne vidim kakve veze ima povezivati cijelu eu sa tim. Pored toliko dobrih stvari u eu nalazis jednu koja ne valja. Pa kod nas imas 50 puta vise gorih stvari.
Na kraju odlazak u ove udruge je dobrovoljan i neka ide ko hoce i kom se to svidja, to je njihov slobodan izbor. Meni se ne svidja i necu ici. Bitno je da postoji izbor, sta mene briga ako neko hoce da ide tamo, to nije moj problem. A pogotovo povezivati eu, slobodu i prosperitet sa ovom jednom minornom, po tvom subjektivnom misljenju negativnom stvari je smijesno. Kamo srece da nam to bude najveci problem, a da rijesimo sve ove krupne stvari koje su kod nas gore nego na zapadu.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2010, 08:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
Potpisujem.

Ja sam u EU vec dugih 17 godina, zemlji koja je po pitanju sexa i sexanja jako liberalna, pa mi na pamet nisu nikad pali swingeraji i prostitutke, a ni vecini raje koju znam....

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2010, 21:07 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 20 Feb 2010, 16:57
jellyfish je napisao:
Gizzzmo je napisao:

Pa i ja sam protiv ovoga, ali ne vidim kakve veze ima povezivati cijelu eu sa tim. Pored toliko dobrih stvari u eu nalazis jednu koja ne valja. Pa kod nas imas 50 puta vise gorih stvari.
Na kraju odlazak u ove udruge je dobrovoljan i neka ide ko hoce i kom se to svidja, to je njihov slobodan izbor. Meni se ne svidja i necu ici. Bitno je da postoji izbor, sta mene briga ako neko hoce da ide tamo, to nije moj problem. A pogotovo povezivati eu, slobodu i prosperitet sa ovom jednom minornom, po tvom subjektivnom misljenju negativnom stvari je smijesno. Kamo srece da nam to bude najveci problem, a da rijesimo sve ove krupne stvari koje su kod nas gore nego na zapadu.

Mili bože zar je moguće da i na našem Balkanu ima pametnih ljudi.

Svaka ti čast prijatelju - svi se bune i svima se to kao gadi, a svi maštaju kako bi se bilo lepo pomešati sa dve , tri curice .Svi tamburaju o nećemu o ćemu ih malo ima pojma. Da vas neuke samo malo podućim.
Na takvim tulumima se nađe parova od dvadeset pa do šezdeset godina, nađu se ljudi koji u tome vide i treže zadovoljstvo i meni samo nije jasno zašto mi moramo uvijek biti stari zadrti-zajebani balkanci i svemu prigovarati. Pustimo ljude koji vole takav život neka uživaju u onome što vole, a mi koga zanima priključimo se i prijavimo , a koga ne - nemora odma pljuvati po tome.

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2010, 22:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2008, 11:23
ERROR je napisao:
Potpisujem.

Ja sam u EU vec dugih 17 godina, zemlji koja je po pitanju sexa i sexanja jako liberalna, pa mi na pamet nisu nikad pali swingeraji i prostitutke, a ni vecini raje koju znam....

jbg nije za svakog ........... :D

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2010, 08:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2004, 22:02
Ko hoce neka ide, naravno.
Siroko mu polje, samo dalje od mene.

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2010, 16:23 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 26 Jul 2010, 23:06
ja bih se priključio takvoj organizaciji bez razmišljanja..

interesuje me da li takvo nešto postoji u BL

inače veliki sam ljubitelj seksa i žena i nisam nešto izbirljiv po tom pitalju, samo mi je bitna diskrecija,zdravlje,higijena,dogovor...itd.

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2011, 10:27 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 24 Jan 2010, 20:11
i.. osnova li se ova udruga? :)

- silovatelju
ne donosi isto zadovoljstvo ici u swingerbar ili prostitutki, koje dozivi kada zenu siluje. on se labi za tim strahom u njenim ocima, zadovoljstvo mu je poniziti je. akt spajanja tijela je samo popratni dio. njemu je potrebna moc koju u tome momentu nad zenom dozivljava - tako da mu nije isto platiti. bar u njemackoj ima mnogo prostitutki, po statistici 400 000. nista manji nije broj silovanja, od djeteta do odrasle osobe, pa cak i sama prostitutka nadje smrt u rukama svog poslednjeg frajera. "da nema prostitutki bilo bi vise silovanja" .. koliko ima silovanja u bracnoj zajednici?

- swinger-love
ako se ova udruga bude vodila kao u njemackoj.. slabo da se i ovdje nece naci prostitutke. pojedinacne zene koje animiraju pojedinacne single-muskarce. koje takorekoc otpocnu vecer.
koje su tu, da i one muskarce "podmire" koji sjede cijelu vecer za sankom. cilj je da dodju iduci vikend opet. cilj je zadrzati svoje musterije.

kao i svugdje drugo u zivotu i ovdje je usla modernizacija :lol: male single-bars gdje je duh swingovanja bio prisutan, mjenjaju veliki klubovi, sa 10 - 20 prostorija, ulaznicama do 100 eura. parovi manje, single-zene besplatno. lova love mijenja.. no iz ovih klubova se najmanje sire neke bolesti. na cistocu se gleda isto kao na cinjenicu da svugdje ima kondoma. glavno pravilo je - sve mozes nista ne moras "alles kann, nichts muss" sto znaci da ne mora se trpiti nabacivanje.

nije istina da u swingerbarovima dolaze samo odvratne, ruzne, debele, ljigave osobe. jedna emisija na tv-u ne predstavlja sve i ne moze se uzeti kao mjerilo. danas sve vise mladjih dolazi na swingovanje. da li da budu in, da li da vide nesto "zabranjeno" da li.. i dont know.. no nije nerijetka pojava. u swingerbaru mnogi upoznaju i neke stvari, koje nikada i nikako kod kuce ne bi oprobali = Dark Room, svijet BDSM-a..

swingovanje nije moj svijet, jednostavno sto kao vecina ovdje ne mogu i ne zelim da dozivim mog partnera u rukama druge zene, isto tako ne mogu sebe zamisliti uzivajuci u narucju drugog muskarca ili pak zene. jos manje mogu da zamislim da ovaka udruga, u drzavi u kojoj smo moze opstati, tj. zazivjeti.

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2011, 22:36 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 24 Jan 2011, 22:20
Ja volim seks sto vise to bolje i slazem se sa svingerima ,zasto ne, jednom se zivi a ako cu se dobro provesti u krevetu sa brdo zena odlicno,jos jedno iskustvo vise,ako ima takva organizacija neka mi se jave da upadnemo ja i moja djevojka.Pozzzzz....

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2012, 17:43 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 17 Nov 2012, 17:32
Ako neprobas svasta u zivotu kako ces znati sta je dobro a sta lose....Bitna stvar je neugroziti druge i radiiiti ono sto vas cini srecnim. Ja sa nestrpljenjem ocekujem da se takvo nesto pojavi i kod nas..

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2012, 17:46 
A daprobas ici uskolu?

Meni ne treba da probam kokain da bih znao da je dobar...

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2012, 17:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
tenssa, jes siguran dat netreba?
:lol:

edit.
da ne bude zabune...odnosilo se na kokain, ne na swinganje :evil3:

Poslednji put menjao Blackrose dana 17 Nov 2012, 18:06, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2012, 18:02 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 17 Nov 2012, 17:32
mnogo nas bi htelo pristupiti udruzenju :P :P :P :P

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2012, 18:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
E jbga, tenssa, porediti svingeraj i kokain i nije na mjestu, svingeri se bodu, a kokain se šmrče :D

Ne znam, meni to nije nezanimljiva ideja, ponekad valja razbiti šablon, osloboditi zvijer u sebi, pustiti đavla da sjedi na ramenu malo duže.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2012, 20:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Taman napucikaš tu zvijer i oslobodiš je lanaca i spremiš se na tigrovski zaskok na nešto što ti je zapalo za oko kad te zaskoči neki debeloguzi morž kog ne možeš otresti sa sebe i ...? Šta onda? "Moram odneti lek bolesnoj tetki", žuri mi se? :)

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2012, 20:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ma, to su predrasude, tamo su svi zgodni :D

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2012, 21:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Hajd da je običaj držati nekakav povez pa u neko doba se ne zna ko šta kome radi (kao Mujo, "hajde ljudi da se organizujemo, već treći put pušim") ali zaista kolika je mogućnost da te u toj prostoriji bar nekoliko osoba erotski privuče a da ne osjetiš odbojnost prema nekim drugim?

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2012, 21:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Alo, bolan, tek se planiram aktivirati po tom pitanju, a ti me ispituješ ko da sam profesionalac :D

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2012, 21:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma ovo ja naglas razmišljam :) al sjeti se Muje u odsudnom času. :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 166 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]