Evo jos jedne perspektive moje malenkosti o temi.
Prvo ako cura pridje momku onako iznenada ima vise sanse nego kad momak pridje nekoj curi.
Prvenstveno sto momci su uvijek raspolozeniji za razgovor, upoznavanje i zezanciju, s tim da ima izuzetaka.
XIX: naletila sam na mnogo "izuzetaka". nema tu pravila. to je do osobe, ne do pola(musko, zensko).
Ipak da li ce od tog prilaza nesto biti zavisi od dva faktora.
Prvo ona mora proci vizuelni test, tj da se njemu u odredjenoj mjeri svidja. Ako to ne prodje sve se zavrsava tu na prici.
Ako je pak prosla ona ide druga faza, upoznavanje, s tim da su oboje u toj fazi pa ako budu dva potvrdana odgovora onda razmjenjuju brojeve i nastavljaju dalje.
I cura ima prvu fazu al cim je ona prisla znaci da joj se svidja.
XIX: ima istine u ovome,
Isto bi trebalo da vazi i kad momak pridje curi s tim da su po mom one malo komplikovanije pa nikad nisi nacisto imas li prolaz ili ne dok ne dodjes do kraja.
XIX: kakvog kraja? jel seks neki test za to?
E sad malo suptilniji prilaz je taj pogled.
Recimo ja onako stojim za stolom s prijateljima, zezamo se i blejim unaokolo. Cura koji sto od mene i kad se sretnemo pogledima zadrzi pogled na meni i nasmije se, i tako nekoliko puta.
Tad znam da imam prolaz.
XIX: dobar kont.
Ako mi se svidja prilazim i kraj price.
S tim da ako vam ne pridje postoji neka manja sansa da se i vi njemu ipak svidjate al mozda je zauzet, il nije tad raspolozen ili se stidi i pored tih pogleda.
XIX: desilo mi se vise puta da mislim da je stidljiv, a ustvari je bio nezainteresovan i emotivno indiferentan.
Tako cure ako hocete da budete nacisto imate li prolaz kod momka koji vam se svidja pridjite slobodno, u najgorem slucaju malo popricate, zezate se i pozdravite se a drugi slucaj znate.
XIX: I to nije lose. najvise volim kad se upoznam s momkom, super se nadjemo u prici, kroz pricu se provuce i pozamasna doza flerta, sve se ucini jako kompatibilno. i potraje do duboko u noc, negdje u klubu, recimo to upoznavanje: cuga, ples, prica, zajebancija. Onda on trazi broj telefona. Ja dam. On nikad ne nazove. Koji kurac trazis telefon da nikad ne bi nazvao?
Poenta je da nijedan momak cak i ako mu se ne svidjate nece vam reci "ne zelim pricati s tobom i okrenuti ledja" sto ribe znaju raditi.
XIX: meni se desilo i od momka. nemoj to "NIKAD" , oca ti.
Tek sad vidim koliko sam napisao da pa prekinem
XIX: dobro si se sjetio