banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Jul 2025, 07:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 277 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 14  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 27 Avg 2007, 12:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
playboy je napisao:
Ne brini, prava ljubav ce naci put......:)

P.S. Zna li neko dobar forum ciji useri imaju IQ veci od prosjecnih kamila?

Не знам, али препоручујем ти да га нађеш што прије, јер надпросјечне камиле чекају да неко њима раван (да, мислим на тебе смарачу) почне да разговара са њима...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Avg 2007, 14:01 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 27 Jul 2007, 20:12
Eto bas sam se pitao koliko ce trebati prvoj "kamili" da se pronadje u mojoj poruci....... 0X

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Avg 2007, 14:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2003, 15:42
Najbolje je da nam pridjete i kazete da zelite da imate snosaj sa nama, ali da nam prije toga pokazete uredno ovjerenu zdravstvenu knjizicu u zdravstveni karton.
Tu nema fulanja....

Ako ste za samo razgovor sa ili bez mazenja i mazukanja, ne morate da previse razbijate sta bi reklu... samo pridjite i stavite nam glavu na rame i safnite, meni je dosadno. Pri tome pazite da li muzjak ima prsten na ruci ili da li je vec u drustvu zenke.
Izvinjavam se ako ste vec ovo konstatovali, ne mogu citati sve ispocetka.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Avg 2007, 09:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2004, 22:02
AntiDope je napisao:
Pri tome pazite da li muzjak ima prsten na ruci ili da li je vec u drustvu zenke.
.

Problem je u tome sto vecina zauzetih muzijaka kad izadje napolje ne nosi prsten :lol: :lol: :lol:
Tako da ove mlade zenke, koje su jos uvijek neiskusne u takvim stvarima, cesto padaju :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Avg 2007, 10:55 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2004, 15:11
da nabacim i ja koju strasno pametnu,
elem lijepim curama je lako, par pogleda, u najgorem slucaju moze se i konobar poslati a koliko se ja sjecam i ne treba, obicno se poslije par lascivnih pogleda vec nesto realizuje,
e sad curama koje nisu lijepe je teze, ja se licno nikad ne bih usudila tek tako da nisam sigurna kako cu proci,
valjda je to najgori moguci tus da te momak otpili,
te bih tu preporucila osmjeh, tj. smjesiti se u pravcu interesenta pa ako ne reaguje zaboravi a ako reaguje pojacaj osmjehe,
kontam da ce momci onda bar kontati da si simpaticna pa nece ici na varijantu gledam je samo da vidim koliko se zagrijala a ako nesto pokusa dobio sam dokaz pa cu jastrasnije da je odjebem,
bar kontam da je tako
a i da nije, osmjeh je bar lijepo vidjeti pa ne mozes puno pogrjesiti s tim,
znaci kliberi se non stop dok te ne zaboli iza usiju, to je znak da malo popustis pa cim prodje to ponovi

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2007, 01:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
Gizzzmo je napisao:
AntiDope je napisao:
Pri tome pazite da li muzjak ima prsten na ruci ili da li je vec u drustvu zenke.
.

Problem je u tome sto vecina zauzetih muzijaka kad izadje napolje ne nosi prsten :lol: :lol: :lol:
Tako da ove mlade zenke, koje su jos uvijek neiskusne u takvim stvarima, cesto padaju :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: Izasao iz kuce, pogjegao od "mame"... a posto mamica nece saznati sta radi, time uzbudjenje jos vece.. a i onaj momenat sumnje da ce mama saznati, jos veca paljevina.

Kako god, kretenu "dobro" a ako me iko nervira kad mi se upucava to su ozenjeni i stari ( ili ti stariji) ..a ako su oba atributa u jedno, jao avaj!

Prije bih izasla sa cigishom sto prosi na trgu nego sa ozenjenim tipom. fuj, bljak

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2007, 22:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
lazes opet, vidis da sve fore i simptome ponasanja znas kod takvih zagondzija, znaci trose te mladi muzevi, pa vi to volite sto kakate, to je IN....

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Sep 2007, 12:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

The Godfather je napisao:
lazes opet, vidis da sve fore i simptome ponasanja znas kod takvih zagondzija, znaci trose te mladi muzevi, pa vi to volite sto kakate, to je IN....

ne trose me, vec se upucavaju. i to uveliko. a ja im onda ponudim da dovedu mamu ( zenu) i djecu, pa da svi zajedno odemo u bioskop, ZOO ili u Tropik u nabavku namirnica.

:drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Sep 2007, 12:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2004, 22:02
XIX century je napisao:
The Godfather je napisao:

ne trose me, vec se upucavaju. i to uveliko. a ja im onda ponudim da dovedu mamu ( zenu) i djecu, pa da svi zajedno odemo u bioskop, ZOO ili u Tropik u nabavku namirnica.

:drinking:

hahahhaahhaa
carica si, majke mi. :lol: :lol: :lol:
i meni su jako ljugavi ozenjeni tipovi, a bila sam nekoliko puta 'nudjena'...
ma uzas

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Sep 2007, 12:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Imaju li gdje udate tete na "nuđenje", al one što još vode računa o svom izgledu??? :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Sep 2007, 13:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sondri je napisao:
Imaju li gdje udate tete na "nuđenje", al one što još vode računa o svom izgledu??? :D

Hoces da te ljubomorni muz pistoljem natjera da mu pojedes govno? 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Sep 2007, 15:01 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 05 Mar 2007, 23:41
Evo jos jedne perspektive moje malenkosti o temi.
Prvo ako cura pridje momku onako iznenada ima vise sanse nego kad momak pridje nekoj curi.
Prvenstveno sto momci su uvijek raspolozeniji za razgovor, upoznavanje i zezanciju, s tim da ima izuzetaka.

Ipak da li ce od tog prilaza nesto biti zavisi od dva faktora.
Prvo ona mora proci vizuelni test, tj da se njemu u odredjenoj mjeri svidja. Ako to ne prodje sve se zavrsava tu na prici.
Ako je pak prosla ona ide druga faza, upoznavanje, s tim da su oboje u toj fazi pa ako budu dva potvrdana odgovora onda razmjenjuju brojeve i nastavljaju dalje.
I cura ima prvu fazu al cim je ona prisla znaci da joj se svidja.

Isto bi trebalo da vazi i kad momak pridje curi s tim da su po mom one malo komplikovanije pa nikad nisi nacisto imas li prolaz ili ne dok ne dodjes do kraja.

E sad malo suptilniji prilaz je taj pogled.
Recimo ja onako stojim za stolom s prijateljima, zezamo se i blejim unaokolo. Cura koji sto od mene i kad se sretnemo pogledima zadrzi pogled na meni i nasmije se, i tako nekoliko puta.
Tad znam da imam prolaz.

Ako mi se svidja prilazim i kraj price.
S tim da ako vam ne pridje postoji neka manja sansa da se i vi njemu ipak svidjate al mozda je zauzet, il nije tad raspolozen ili se stidi i pored tih pogleda.

Tako cure ako hocete da budete nacisto imate li prolaz kod momka koji vam se svidja pridjite slobodno, u najgorem slucaju malo popricate, zezate se i pozdravite se a drugi slucaj znate.

Poenta je da nijedan momak cak i ako mu se ne svidjate nece vam reci "ne zelim pricati s tobom i okrenuti ledja" sto ribe znaju raditi.

Tek sad vidim koliko sam napisao da pa prekinem.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Sep 2007, 16:43 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2007, 01:29
borisdj je napisao:
Prvo ako cura pridje momku onako iznenada ima vise sanse nego kad momak pridje nekoj curi.
Prvenstveno sto momci su uvijek raspolozeniji za razgovor, upoznavanje i zezanciju, s tim da ima izuzetaka.

Prvo ona mora proci vizuelni test, tj da se njemu u odredjenoj mjeri svidja. Ako to ne prodje sve se zavrsava tu na prici.
Ako je pak prosla ona ide druga faza, upoznavanje, s tim da su oboje u toj fazi pa ako budu dva potvrdana odgovora onda razmjenjuju brojeve i nastavljaju dalje.

A dalje slijede naravno poznate nam stvari:vazelin,dildo,krastavac...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Sep 2007, 17:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

orbit je napisao:
borisdj je napisao:

A dalje slijede naravno poznate nam stvari:vazelin,dildo,krastavac...

Imam i dildo i krastavac, a vazelin mi ne treba iz barem dva razloga:

a) dobro vlazim ( jos uvijek)
b) ne radim to u guzicu

:wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Sep 2007, 17:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

XIX: naletila sam na mnogo "izuzetaka". nema tu pravila. to je do osobe, ne do pola(musko, zensko).

I cura ima prvu fazu al cim je ona prisla znaci da joj se svidja.

XIX: ima istine u ovome,

Isto bi trebalo da vazi i kad momak pridje curi s tim da su po mom one malo komplikovanije pa nikad nisi nacisto imas li prolaz ili ne dok ne dodjes do kraja.

XIX: kakvog kraja? jel seks neki test za to?

E sad malo suptilniji prilaz je taj pogled.
Recimo ja onako stojim za stolom s prijateljima, zezamo se i blejim unaokolo. Cura koji sto od mene i kad se sretnemo pogledima zadrzi pogled na meni i nasmije se, i tako nekoliko puta.
Tad znam da imam prolaz.

XIX: dobar kont.

S tim da ako vam ne pridje postoji neka manja sansa da se i vi njemu ipak svidjate al mozda je zauzet, il nije tad raspolozen ili se stidi i pored tih pogleda.

XIX: desilo mi se vise puta da mislim da je stidljiv, a ustvari je bio nezainteresovan i emotivno indiferentan.

Tako cure ako hocete da budete nacisto imate li prolaz kod momka koji vam se svidja pridjite slobodno, u najgorem slucaju malo popricate, zezate se i pozdravite se a drugi slucaj znate.

XIX: I to nije lose. najvise volim kad se upoznam s momkom, super se nadjemo u prici, kroz pricu se provuce i pozamasna doza flerta, sve se ucini jako kompatibilno. i potraje do duboko u noc, negdje u klubu, recimo to upoznavanje: cuga, ples, prica, zajebancija. Onda on trazi broj telefona. Ja dam. On nikad ne nazove. Koji kurac trazis telefon da nikad ne bi nazvao?

Poenta je da nijedan momak cak i ako mu se ne svidjate nece vam reci "ne zelim pricati s tobom i okrenuti ledja" sto ribe znaju raditi.

XIX: meni se desilo i od momka. nemoj to "NIKAD" , oca ti.

Tek sad vidim koliko sam napisao da pa prekinem

XIX: dobro si se sjetio ;)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Sep 2007, 22:40 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 05 Mar 2007, 23:41

XIX: kakvog kraja? jel seks neki test za to?

Boris: Ma mislim kad se skontaju, znaci kraj muvanja.
A otkud tebi da je seks kraj, to je tek pocetak neceg. Moze nekad biti i kraj al mora biti neki razlog. U normalnim okolnostima ne bi trebalo biti kraj.

XIX: desilo mi se vise puta da mislim da je stidljiv, a ustvari je bio nezainteresovan i emotivno indiferentan.

Boris: Pa ja sam i rekao da postoji MANJA sansa, u vecini slucajeva ako ti nije prisao i nije zainteresovan ali ipak ne mora uvijek biti tako.
Recimo 20-30%, tj. 1 od 4 il 5 njih moze biti zainteresovan a da ne pridje.

XIX: I to nije lose. najvise volim kad se upoznam s momkom, super se nadjemo u prici, kroz pricu se provuce i pozamasna doza flerta, sve se ucini jako kompatibilno. i potraje do duboko u noc, negdje u klubu, recimo to upoznavanje: cuga, ples, prica, zajebancija. Onda on trazi broj telefona. Ja dam. On nikad ne nazove. Koji kurac trazis telefon da nikad ne bi nazvao?

Boris: Ovo mi malo neobicno,al ako ti tako kazes vjerujem.
Meni se dasavalo da mi da broj pa pslije nece da izadjemo.
Dodje na isto. Mislim da u oba slucaja ne zele reci NE u lice, lakse sutra preko fona.

XIX: meni se desilo i od momka. nemoj to "NIKAD" , oca ti.

Boris: Ajd necu vise

Tek sad vidim koliko sam napisao da pa prekinem

XIX: dobro si se sjetio ;

Boris: Ko i ti.[/b]

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Sep 2007, 23:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Citiraj:
Boris: Ovo mi malo neobicno,al ako ti tako kazes vjerujem.
Meni se dasavalo da mi da broj pa pslije nece da izadjemo.
Dodje na isto. Mislim da u oba slucaja ne zele reci NE u lice, lakse sutra preko fona.

Mozda razmisle i skontaju da im se ipak ne svidja lik... To veche im je mozda ok, pricha i to, al kad sve saberesh nedovoljno da bi mu pruzila priliku. Jednostavno ujutro skonta da to nije to i basta...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Sep 2007, 11:19 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2002, 01:00
Treba izbjegavati izazivanje napetosti, te odabrati dobar momenat. Taktika, je li.

1) Vrijeme i mjesto: upoznavanje u kasne sate, u nekom kafiću ili sličnom mjestu, znači male šanse za bilo šta ozbiljno.

2) Generalno, pozivanje na izlazak u dvoje treba da se desi nakon što se to dvoje ljudi bolje upoznaju.

3) Najbolje je da upoznavanje ne ide direktno već preko zajedničkih poznanika. Opuštenije je i samim tim više obećava. Takođe omogućava da se to dvoje sreću i bolje upoznaju (tačka 2 :D ) bez eksplicitnog pozivanja na izlazak.

Eto, svi problemi startovanja riješeni. :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Sep 2007, 15:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

[quote="blue"]Treba izbjegavati izazivanje napetosti, te odabrati dobar momenat. Taktika, je li.

Tačno.

1) Vrijeme i mjesto: upoznavanje u kasne sate, u nekom kafiću ili sličnom mjestu, znači male šanse za bilo šta ozbiljno.

Upoznavanje po danu, u čitaonici, parku, na poslu ili sličnom mjestu znači velike šanse za nešto ozbiljno. mmm da

2) Generalno, pozivanje na izlazak u dvoje treba da se desi nakon što se to dvoje ljudi bolje upoznaju.

Definiši "bolje."

3) Najbolje je da upoznavanje ne ide direktno već preko zajedničkih poznanika. Opuštenije je i samim tim više obećava. Takođe omogućava da se to dvoje sreću i bolje upoznaju (tačka 2 :D ) bez eksplicitnog pozivanja na izlazak.

Slažem se da je kontekst gdje je uključeno više poznanika daleko imaginativno bogatiji i podložan većem "emotivnom uspjehu." Ovo govorim iz ličnog iskustva.

Eto, svi problemi startovanja riješeni.

Kamo sreće.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Sep 2007, 16:24 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2002, 01:00
Vjekoslava (slobodan prevod, radi lakšeg obraćanja, nije neka provokacija), nemoj samo sve rečenicu po rečenicu da komentarišeš, molim te.

Moja tvrdnja o mjestu i vremenu upoznavanja je bila negativna (šta ne bi bilo dobro po upoznavanje glede duže veze). Nema potrebe da, braneći ono što si ti rekla pripisujući to meni, prisvajam zaslugu za nešto što je samo tvoje djelo. Pozitivnu tvrdnju si ti sama izmislila i napisala.

Bolje je predvidljivije. To jest, ako mogu da dovoljno pouzdano predvidim nečije ponašanje, onda tu osobu bolje poznajem. Jeste da je to samo stvar lične procjene, ali ostaje to da je potrebno neko vrijeme da bi čovjek pomislio kako nekog poznaje.

Znam da ima mnogo ljudi koji tvrde da na prvi pogled sve znaju o drugoj osobi. Neko to pripisuje šestom čulu, svojoj inteligenciji i šta ti ja znam čemu sve ne. Ja bih to nazvao običnom sklonošću predrasudama.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 277 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 14  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]