banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Jul 2025, 08:16

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 113 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 14 Apr 2007, 00:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2007, 02:35
Joj ljudi, eno moj buraz ima curu u BG. I to se meni nikako ne sviđa. On je jedan atipični muškarac koji se zaljubi toliko da ne vidi ništa oko sebe,
tako da uglavnom on ide kod nje (ima se, može se). Ona je jednom bila u BL. U posljednih osam mjeseci ako su sastavili mjesec dana (ma ni toliko) :snipersmile: me! Bezveze mi je to. Stvarno, ako ne možeš podijeliti sitnice sa nekim do koga ti je stalo, čemu to? A po meni su sitnice te koje igraju najveću ulogu u bilo kakvom odnosu. Imaju telefon, al nije to TO. Mene strah samo da ga ona ne povrijedi, jer kažem zaluđen je.

Znam za jedan glup slučaj veze na daljinu. Sestra moje prijateljice živi ovdje u BL, a njen momak živio u NS. I tako su se oni viđali povremeno. I onda su na kraju odlučili da moraju bilo kako živjeti zajedno, jer inače varaju jedno drugo !?!!! Ali vole se pa im je bilo žao da to propadne.

Ne znam na čemu su sad. Bezzze.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Apr 2007, 01:50 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
prasica je napisao:
On je jedan atipični muškarac koji se zaljubi toliko da ne vidi ništa oko sebe

Koji nije takav? Samo je pitanje da li je zaljubljen ili je s curom čisto da kaže da ima curu?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Apr 2007, 09:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
Ajoj vas ajoj teorije "da kaze cisto da ima curu/momka" :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Apr 2007, 13:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2007, 12:36
Mom prijatelju je daljina cak spasila vezu od zasicenja.

Nakon nerazdvojnih skoro godinu dana sa djevojkom morao je da upise studije ovde,dogovor im je bio ostanak u vezi ali bez ogranicavanaja,ako se desi neka nova ljubav desi,jbga...i naravno evo vec godinu i po otkad je ovde sve im je bolje...zvuci cudno al` istina je...jednostavno momak je shvatio sustinu..nije samo ljubav bitna za opstanak veze,njena podrska mu je bila neprocjenjiva za njegovo prilagodjavanje novom zivotu...takodje se pozele jedno drugog...gura se...Rodex ako citas ovo :wink:

Vrh

Tema posta: Re: Veza na daljinu!
PostPoslato: 14 Apr 2007, 14:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Cika_Kure je napisao:
sta vi mislite da li to moze da uspe, koliko verujete u to??

Zavisi kolika je daljina, ali kako sam ja vidio iz primjera mnogih vrlo je mala sansa za uspjeh. I previse sam vidio nogiranih da bi u to vjerovao. Opet ne znam, razliciti ljudi-razlicite cudi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Apr 2007, 14:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
prasica je napisao:
Joj ljudi, eno moj buraz ima curu u BG. I to se meni nikako ne sviđa. On je jedan atipični muškarac koji se zaljubi toliko da ne vidi ništa oko sebe,
tako da uglavnom on ide kod nje (ima se, može se). Ona je jednom bila u BL. U posljednih osam mjeseci ako su sastavili mjesec dana (ma ni toliko) :snipersmile: me! Bezveze mi je to. Stvarno, ako ne možeš podijeliti sitnice sa nekim do koga ti je stalo, čemu to? A po meni su sitnice te koje igraju najveću ulogu u bilo kakvom odnosu. Imaju telefon, al nije to TO. Mene strah samo da ga ona ne povrijedi, jer kažem zaluđen je.

Znam za jedan glup slučaj veze na daljinu. Sestra moje prijateljice živi ovdje u BL, a njen momak živio u NS. I tako su se oni viđali povremeno. I onda su na kraju odlučili da moraju bilo kako živjeti zajedno, jer inače varaju jedno drugo !?!!! Ali vole se pa im je bilo žao da to propadne.

Ne znam na čemu su sad. Bezzze.

To je najveca glupost sto se muskarci zalude previse. To je zato sto su mlakonje i onda ih cura voza kao budalu. Ne kazem da treba biti previse ni hladan, ali ako ova veza potraje a ne spoje se uskoro ako ga ona ne nogira onda prozovite mene Vima najvecim konjem sto je ikad postojao.
Jednostavno zenska priroda je takva, sto vise trcis za njom ona je hladnija i na kraju dobijes nogu.
Zato sam ja stekao iskustvo i imam svoj put, nece me vise niko prevariti, ako hoce sa mnom, ako nece, sretan joj put. Nisam vise budala da budem zaludjen pa da poslije patim kao sto sam prije.
Sad to shvatam samo kao nesto sporedno, a ti sto su zaludjeni i sto trce i ispunjavaju zenama sve zelje bice razocarani kad tad.
Zato savjetuj svog brata da ne bude budala jer ce mu biti samo gore, to je 95 posto. 5 posto je da ce nesto biti od toga i da cu ja ispasti konj.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Apr 2007, 18:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
Jadno musko...imal' ko maramicu...Slika

....sto ti je "zenska priroda"...a tek poznavaoci "zenske prirode"....Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Apr 2007, 23:59 
Netju da komentarishem... :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Apr 2007, 18:16 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2005, 12:34
I moze da bude na 1000 primjera gdje su veze na daljinu dovele do braka, ali ja i dalje kontam da od toga nema nista. To jednostavno ne moze da bude.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Apr 2007, 18:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Pa ima i brakova kojima nisu prethodile veze! Znači, ako je veza završila brakom, uspjela je??? Brak je vrhunac postojanja?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Apr 2007, 22:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2005, 12:34
Nije, daleko od toga...samo sam navela primjer, jer obicno se za veze na daljinu veze taj pojam...joj, ja znam tog i tog, oni su tako to na daljinu pa se uzeli i sad srecni i zadovoljni imaju 2 djece...zato sam to rekla.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Apr 2007, 21:15 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 25 Avg 2003, 10:10
Moze sto nemoze!

Kod mene je to upravo u pitanju !

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Maj 2007, 00:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jun 2003, 23:21
Ako se voli, sve se moze, ali ono iskreno , pravo! :wink:
Samo povjerenje i zelja idu jos uz to , nista vise! :wink:
Ako toga nema-ADIO! :roll:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 113 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6

Sva vremena su u UTC [ DST ]