banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Maj 2025, 02:14

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Nov 2009, 10:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Parovi koji su sudjelovali u ovom istraživanju morali su isprobati erotske poze iz ove popularne knjige. Kama Sutra inače ima 64 poze, a oni su uspjeli izvesti 40.
Istraživanje znanstvenika s Nacionalnog sveučilišta Mumbai pokazalo je da je skoro trećina poza iz Kama Sutre neizvediva.

Sedam parova se dobrovoljno prijavilo za sudjelovanje u ovom istraživanju, a trebali su isprobati erotske poze iz Kama Sutre, njih 64.

Parovi koji su sudjelovali u istraživanju uspjeli su izvesti seks u 40 poza po Kama Sutri, dok su za 24 poze potrebne posebne vještine i trening, a neke od njih nemoguće je izvesti.

Znanstvenici smatraju da su neke od poza u Kama Sutri vjerojatno samo autorove maštarije.

Također savjetuju ljudima da ne slijede riječ po riječ u knjizi. Inače, svake godine parovi se ozlijede isprobavajući poze iz Kama Sutre,

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2009, 17:46 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
autor Kama Sutre : "hahahaha, znaci, ne mogu da veeeerujem da su nasjeli na moj fol" :lol:

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2009, 20:30 
Imaju li negdje te "nemoguce" poze....ova moja je trenirala moderni balet, krivi se na sve strane, pokazala mi par puta da pokusham izviti tjelo na neke nachine, kad pogin'o nisam... :D :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2009, 20:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
tensSa je napisao:
Imaju li negdje te "nemoguce" poze....ova moja je trenirala moderni balet, krivi se na sve strane, pokazala mi par puta da pokusham izviti tjelo na neke nachine, kad pogin'o nisam... :D :D :D :D

:lol: :lol: :lol:
blago tebi

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]